- 17 Nisan 2023
- 2.369
- 1.755
- 63
- 31
Yaz tarifesine geçtiler heraldeBenimkide 2 gündür gün doğumuyla uyanıyor çok uyuyor ya deliksiz uykusunu alıyor evladım yoksa başka açıklaması yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz tarifesine geçtiler heraldeBenimkide 2 gündür gün doğumuyla uyanıyor çok uyuyor ya deliksiz uykusunu alıyor evladım yoksa başka açıklaması yok![]()
Bi sıkıntıları olunca memede sakinleşiyorlarmışBenim kızın huyu değişti bikaç gündür memeye taktı . Memede uyumak istiyor . Gözünü kapatıp emiyor emzik gibi öyle . Yatırınca çığlık atıyor . Yenidoğan haline döndük sanki . Bunaldım iyice
Bende bazen diyorum biri zorsa diğeri kolay diyorlar ama ya ikinci daha beter olursa korkuyorum ondanÇok sevindim ya lütfen vakit buldukça buraya yaz tecrübelerini paylaş içimizi rahatlat çocuktan çok korkuyorum yanlışlıkla hamile kalsam diye dua ettiğim oluyoroğluma kardeş o kadar çok istiyorum ki ama sırf onun kardeşi olsın diye bu zahmete girmek istemiyorum büyütürken her şey inanılmaz zor ve tam rahata ererken her şey başa dönüyor. Ama hep aklıma şu geliyor bir bebek zorsa diğeri kolay oluyor diyorlar inşallah öyledir
allahım güç kuvvet versin sağlıkla gelsin dünyaya güzelfe uyuyan yemeğini yiyen bir bebek osljn
İnşallah yine hastalanmıyordur . OfffBöyle yaptıklarında genelde bi rahatsızlıkları oluyor ya
Sanki uyumaya çalışıyor da uyuyamıyormuş gibi hali var. Gözünü kapatıyor emiyor sinirli sinirli .Bi sıkıntıları olunca memede sakinleşiyorlarmış
Oyle yapiyorum zaten. Aynen ole kendi buyuttugu gibi buyutcem zannediyor sanirim. Neymis cocuklarinin hic biri bebekken gaz sorunu yasamamis,neymis hic biri grip bile olmamis. 7 cocuk buyutmus ama her cocugun ayni olmayacagini idrak edememis malesefSenin ne hissettiğin önemli anneler her şeyi hissediyor anlıyor zayıf olduğunu düşüyorsan zayıftır kilosu iyi geliyorsa iyidir kv hiç memnun olmaz benim kv bir sorunum yok ama çocukla ilgili dediği her şey bana batar çünkü hiç bişeyden memnun değil kendi büyüttüğü şekilde büyütmemi istiyor ama benim kendime göre doğrularım var o yüzden boşvwr daha yolun çok başındasın aranı iyi tut her zaman bir işin olur çocuğunu bırakman gerekir ama yinede hep kendi bildiğinden şaşma![]()
Yeşil kakanin usutmekle alakası yok.. yeşil kaka normaldir korkulacak bı yani da yok.. sonuçta çocuklar anne sütü alırken sizin yediğiniz yesillikler ya da mamaniz bile buna sebep olabilir.. siyah kaka kanlı kaka ya da beyaz kaka sıkıntılı durum yaratır.. kaka konusunda korkmanıza gerek yok.. süt konusuna gelince de biz iki ayi bitirdikten sonra doktorum gece o uyanmazsa sen asla süt ya da mama için uyandırma demişti ve biz iki aydan beri o şekil gittik şimdi çok şükür bebegim gece uykusunu sevoyo da dinlenebiliyorumEvet aynen tarif ettiniz. Gecen hafta kontrole goturrmustuk. Doktor aynisini soledi. Okdr cok emmeye alismiski ayari bozulmus cocugun dedi. Her agladiginda emzirme dedi. Tam o sekilde alistirmaya baslicaktim bu sefer 2 gundur aşırı huzursuzlugu basladi kakasida yesilimsi olmaya baslayinca usuttugunu dusunuyorum. Ama dediginiz gibi memeyi az vermeye nasil alistircam bilmiyorum siz nasil başardiniz. Buarada emzikte vermedim hic onuda vermek istemiorum memeyi hepten unutur diye![]()
Yani açıkçası bizimde 4 yaşına kadar öyle bir düşüncemiz yoktu ama kaza olduÇok sevindim ya lütfen vakit buldukça buraya yaz tecrübelerini paylaş içimizi rahatlat çocuktan çok korkuyorum yanlışlıkla hamile kalsam diye dua ettiğim oluyoroğluma kardeş o kadar çok istiyorum ki ama sırf onun kardeşi olsın diye bu zahmete girmek istemiyorum büyütürken her şey inanılmaz zor ve tam rahata ererken her şey başa dönüyor. Ama hep aklıma şu geliyor bir bebek zorsa diğeri kolay oluyor diyorlar inşallah öyledir
allahım güç kuvvet versin sağlıkla gelsin dünyaya güzelfe uyuyan yemeğini yiyen bir bebek osljn
Bir sıkıntısı vardır gaz diş vs. Yada kalın felan mı giydirdin terliyor mu sıcak mı geldi acabaSanki uyumaya çalışıyor da uyuyamıyormuş gibi hali var. Gözünü kapatıyor emiyor sinirli sinirli .
Oyle yapiyorum zaten. Aynen ole kendi buyuttugu gibi buyutcem zannediyor sanirim. Neymis cocuklarinin hic biri bebekken gaz sorunu yasamamis,neymis hic biri grip bile olmamis. 7 cocuk buyutmus ama her cocugun ayni olmayacagini idrak edememis malesef![]()
Biz hep öyle yağıyoruz. Akşam yemeklerinde de kahvalatıda da bizle sofraya oturuyp ne yersel onu yiyor. Baya rahat oluyor ya.Kızlar bugün oğluma kahvaltı hazırlamadım biz ne yediysek ondan verdim tabi çok yemedi ama en azından zorlanmadım yedirirken psikolojik olarak çok rahat ettim inşallah sadece bugüne özel değildir bu durum yarın yine hazırlamıcam benle beraber yesin inşallah yine yer
İnanin bugune kdr gece asla uyandirmadim hep kendi uyandi ve emzirdim yani uykusu kisa suruyor malesef. Uyaniyor emziriyorum tekrar uyutmaya calisiyorum. Ve insallah bole gitmez diye dua ediyorumYeşil kakanin usutmekle alakası yok.. yeşil kaka normaldir korkulacak bı yani da yok.. sonuçta çocuklar anne sütü alırken sizin yediğiniz yesillikler ya da mamaniz bile buna sebep olabilir.. siyah kaka kanlı kaka ya da beyaz kaka sıkıntılı durum yaratır.. kaka konusunda korkmanıza gerek yok.. süt konusuna gelince de biz iki ayi bitirdikten sonra doktorum gece o uyanmazsa sen asla süt ya da mama için uyandırma demişti ve biz iki aydan beri o şekil gittik şimdi çok şükür bebegim gece uykusunu sevoyo da dinlenebiliyorum
Üzeri çok kalın değildi ama çok terliyor hareket ederken , emerken kafası su içinde kalıyorBir sıkıntısı vardır gaz diş vs. Yada kalın felan mı giydirdin terliyor mu sıcak mı geldi acaba
Acaba altını değiştirirken eline farklı dikkat çekici şeyler mi verseniz ben mesela elime ne gelirse o an veriyorum ruj muj krem sonra alıyorum yani oyalansin diye o anKızlar bebeğim çok çok huysuz ya herşeye ağlıyor herşeye, cidden kaç gündür böyle, gün boyu ağlamalı sinirli geçiyor, eli ağzında sürekli salyası da çok diş diyorum ama bi yandan da acaba çizgi film izliyor diye agresif mi oldu diyorum, alt değiştirirken ve yemek yerken açıyorum kapatınca kıyameti koparıyor önce bu kadar değildi bi kaç gündür daha beter oldu sürekli açmamı istiyor kapatınca çığlık ağlama. Bugünden itibaren sıfır ekran denicem umarım yapabilirim, yemek yemeyi geçtim isterse yemesin açmayacam ama alt değiştirirken ne yapıcam hiç bilmiyorum, telefonu eline veriyorum bişey izliyor öyle değiştiriyorum altını, yoksa kakalı şekilde kaçıyor yani, umarım ekransız başarılı olurum çünkü aşırı agresif ve herşeye ağlıyor ekrandan mı dişten mi bilmiyorum ama ekranı bırakıyorum tabi başarılı olursam
Ekranın çocuklarda asabiyet yaptığını söylüyorlar . Ama benimkinin dediği olmayınca benimki de ağlıyor kendini kucağımdan atıyor yerlere atıyor . Ben ekran vermiyorum ama istediği olmayınca böyle zor sakinleşiyor . Zor olacak evet ama Siz de bikaç gün deneyin ekransız ,belli olur. Günde ne kadar izliyorKızlar bebeğim çok çok huysuz ya herşeye ağlıyor herşeye, cidden kaç gündür böyle, gün boyu ağlamalı sinirli geçiyor, eli ağzında sürekli salyası da çok diş diyorum ama bi yandan da acaba çizgi film izliyor diye agresif mi oldu diyorum, alt değiştirirken ve yemek yerken açıyorum kapatınca kıyameti koparıyor önce bu kadar değildi bi kaç gündür daha beter oldu sürekli açmamı istiyor kapatınca çığlık ağlama. Bugünden itibaren sıfır ekran denicem umarım yapabilirim, yemek yemeyi geçtim isterse yemesin açmayacam ama alt değiştirirken ne yapıcam hiç bilmiyorum, telefonu eline veriyorum bişey izliyor öyle değiştiriyorum altını, yoksa kakalı şekilde kaçıyor yani, umarım ekransız başarılı olurum çünkü aşırı agresif ve herşeye ağlıyor ekrandan mı dişten mi bilmiyorum ama ekranı bırakıyorum tabi başarılı olursam
Benim bebeğimde çok terliyor, ama galiba ben uzun kol giydiriyorum hala ondan, biz yazlık giyiyoruz ama hala ona uzun giydiriyorum sıcak geliyor sanırımÜzeri çok kalın değildi ama çok terliyor hareket ederken , emerken kafası su içinde kalıyor
Onu da denedim evde eline verecek bişey kalmadı artık hiç birini beğenmiyorAcaba altını değiştirirken eline farklı dikkat çekici şeyler mi verseniz ben mesela elime ne gelirse o an veriyorum ruj muj krem sonra alıyorum yani oyalansin diye o an
İstediği olmayınca ağlardı ama bu kadar da değildi ya herşeye ağlıyor bişeyi almaya çalışıyor yetişemiyor ağlıyor oyuncakla oynuyor yapamıyor ağlıyor, deneyeceğim bakalım başarılı olur muyum bilmiyorum beni çok zorlayınca açıyordum, yemek yerken ve alt değiştirirken işte kısa kısa, toplam ne kadar izliyor bilmiyorum ama kesik kesik açıyordumEkranın çocuklarda asabiyet yaptığını söylüyorlar . Ama benimkinin dediği olmayınca benimki de ağlıyor kendini kucağımdan atıyor yerlere atıyor . Ben ekran vermiyorum ama istediği olmayınca böyle zor sakinleşiyor . Zor olacak evet ama Siz de bikaç gün deneyin ekransız ,belli olur. Günde ne kadar izliyor