2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

çokkk ciciş ama bunlar yaaa iyi günlerde kullansın minikim

azelyam çok süslü şeyler bulmuşsun tebrik ederim çok hoşuma gitti minik japoncuk kim bilir ne kadan tatlı olcak bunların içinde sağlıkla sıhhatle giysinler inşallah yavaştan dolduruyoruz topiği sanki ne dersiniz?

Sağol teyzesi teşekkür ederiz, daha cicileri sizlerin olsunnn :KK16:
Maşallah evet ufaktan dolmaya başladı topic, keşke herkes eklese.

Tatlım çok zevklisin, hepsini çok beğendim inşallah güzel günlerde giysin :nazar:

çok teşekkürler canım. ben seninkilere bayıldım. daha çok tulum almam lazım ya, bebeklere tulumu çok yakıştırıyorum. ve çok da rahat oluyormuş. alttan çıtçıtlı hepsi zaten. ne hoş şeyler bulmuşsun :KK53: kostüm şeklinde tulumlar var hamile kalmadan önce çok görürdüm. şimdi ilk fırsatta bulcam onlardan

Cicileriniz cok guzel kızlar.
Azelyam her bıseyını dusunmussun sen, ne guzel.
Off bana engel oluyorlar, alma dıyıp duruyorlar yıne arada kacamak yapıyorum.

kaçamaklar da güzel oluyor. ben de harcayamadan cüzdanda kalan her parayı eve gelirken bitiriyorum. bir de çeşit olsa ... :KK43:

çokkk ciciş ama bunlar yaaa iyi günlerde kullansın minikim

çok sağol tatlım. daha güzelleri sizin olsun. miniklerimiz sağlıkla gelsin de, bunları üstlerinde görelim...

azelyacımm ve littlesunshine bayıldım cicilerinizee.. allahh ımm saglıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kızlar bunlarda benim güzel oğlumun demirin cicileri..şimdilik demir diyorum adı tam belli değil ama bu gidişle demir kalacak:44:...pek bişey alamadım ama olanlarıda eklemek istedim:KK16:..kışlık örgü battaniyeyi daha ortada bebek yokken örmüştüm ... kullanıp kullanmamakta kararsızım kız şeyi gibi dururmu acaba?:44:sepetide bezlerini koymak için kullanıcam yada bebek şekeri için...

$07102011080.jpg $07102011081.jpg $07102011083.jpg $07102011084.jpg $07102011085.jpg $07102011086.jpg $07102011088.jpg $07102011089.jpg $07102011090.jpg $07102011094.jpg $07102011095.jpg $07102011091.jpg $07102011087.jpg

Son düzenleme:
kızzz o sepett sekerr sepeti mii yapılcakk yoksaaaa:KK28::KK28::KK28: ayy kıyamamm güle gülee iyi günlerdee kullansın annesii:KK71::KK71::KK71:

kızlar bunlarda benim güzel oğlumun demirin cicileri..şimdilik demir diyorum adı tam belli değil ama bu gidişle demir kalacak:44:...pek bişey alamadım ama olanlarıda eklemek istedim:KK16:..kışlık örgü battaniyeyi daha ortada bebek yokken örmüştüm ... kullanıp kullanmamakta kararsızım kız şeyi gibi dururmu acaba?:44:sepetide bezlerini koymak için kullanıcam yada bebek şekeri için...

Eki Görüntüle 269199 Eki Görüntüle 269200 Eki Görüntüle 269201 Eki Görüntüle 269202 Eki Görüntüle 269203 Eki Görüntüle 269204 Eki Görüntüle 269205 Eki Görüntüle 269206 Eki Görüntüle 269207 Eki Görüntüle 269208 Eki Görüntüle 269209 Eki Görüntüle 269210 Eki Görüntüle 269211

ayyyy çok güseller daha neler görcez kim bilir herkesin aldıkları biribirinden güsel hastane çıkışı sanıırm o bayıldım ben ona çok güsel iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah cnm :emir_bebek::nazar:

benim_olan bayildim yeleklerine :)) güle güle kullanin canimm ...

kizlar herkes ne kadar coksey almis.. ben daha bisi almadim.. :)) bir kundak battaniye gibi bisi bir de badi bir önlük bir cift de patik :))

bir de görümcemin yolladigi kiyafetler,bebek arabasi , salincak ...

ama kendim sadece 4 sey almisim :)) dur disari cikicam alacam bende :)) son aylari bekliyordum kiskandim :)))
kizcagizim da gördü simdi ister :))

kızzz o sepett sekerr sepeti mii yapılcakk yoksaaaa:KK28::KK28::KK28: ayy kıyamamm güle gülee iyi günlerdee kullansın annesii:KK71::KK71::KK71:

evet şeker ama bezde koyabilirim belli olmaz..sepet sadeydi kendim süsledim ama kurdelesini değiştircem çok ince geldi üzerindeki ayıcıkta bi tokamındı kopmuştu ona ekledim...ama daha hoş yapıp eklerim..belki bebek çukulatalarından alırsam son zamanlara doğru gelen kişilere ikram içinde kullanabilirim şuan hiçbişey belli değil..çok sağolun kızlarr........:KK16: daha çok eksik var ama olsun...:KK59:

benim_olan bayildim yeleklerine :)) güle güle kullanin canimm ...

kizlar herkes ne kadar coksey almis.. ben daha bisi almadim.. :)) bir kundak battaniye gibi bisi bir de badi bir önlük bir cift de patik :))

bir de görümcemin yolladigi kiyafetler,bebek arabasi , salincak ...

ama kendim sadece 4 sey almisim :)) dur disari cikicam alacam bende :)) son aylari bekliyordum kiskandim :)))
kizcagizim da gördü simdi ister :))

son aylara doğru ağırlaşırız şeker paramız olur olmaz azar azar alalım işte napalım..zor masrafları ama canımız bizim onlar mecbur..:emir_bebek:

ayyyy çok güseller daha neler görcez kim bilir herkesin aldıkları biribirinden güsel hastane çıkışı sanıırm o bayıldım ben ona çok güsel iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah cnm :emir_bebek::nazar:

canım çok sağolasın aldım hastane çıkışı diye ama biraz büyük sanırım bi boy küçüğünü almam lazım..yoksa oğlum kaybolur içinde...:KK9:

Hepsi birbirinden güzel tulumlara bayıldım şapkalar falan tavşancık:)

Çok teşekkür ederim canım, sende seviyorsun sanırım kostüm tarzı kulaklıklı tulumları :):KK71:

çok teşekkürler canım. ben seninkilere bayıldım. daha çok tulum almam lazım ya, bebeklere tulumu çok yakıştırıyorum. ve çok da rahat oluyormuş. alttan çıtçıtlı hepsi zaten. ne hoş şeyler bulmuşsun :KK53: kostüm şeklinde tulumlar var hamile kalmadan önce çok görürdüm. şimdi ilk fırsatta bulcam onlardan
.

Teşekkür ederim canım :KK71: Bende tulumlara bayılıyorum çok yakışıyor onlara :KK69:

azelyacımm ve littlesunshine bayıldım cicilerinizee.. allahh ımm saglıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Teşekkür ederim ecrinnncim :KK70: Amin inşallah hepimizinkine nasip etsin.

Eki Görüntüle 269199 Eki Görüntüle 269200 Eki Görüntüle 269201 Eki Görüntüle 269202 Eki Görüntüle 269203 Eki Görüntüle 269204 Eki Görüntüle 269205 Eki Görüntüle 269206 Eki Görüntüle 269207 Eki Görüntüle 269208 Eki Görüntüle 269209 Eki Görüntüle 269210 Eki Görüntüle 269211

Tatlım maşallah :nazar:Güle güle giydirirsin inşallah oğluna hepsi çok tatlı, açılışı yaptın artık devamı gelir :)

son aylara doğru ağırlaşırız şeker paramız olur olmaz azar azar alalım işte napalım..zor masrafları ama canımız bizim onlar mecbur..:emir_bebek:

haklısın :)) bende bakınıyım artıkın o zaman :)) neler alayım ki ben bilmiyorum...
ablam 3 tane hastane çıkışı vercem diyor ilk haftalar onu giydirirsin küçük oluyor dedi..o da şubatta doğurdu..
kozmetiği yurtdışından gelecek aralıkta..işte kişisel malzemeleri de ..tırnak makası ,biberonları falan... orada daha ucuz..

bir tane prematüre body aldım :)) bnir de kundak :))

bana bir kaç kıyafet verdiler ama kaçıncı ayda giydirilir bilmem :)) kurs almam gerek :))

yatağını da 6.ayda alalım diyozz :))

çok teşekkür ederim canım, sende seviyorsun sanırım kostüm tarzı kulaklıklı tulumları :):KK71:

teşekkür ederim canım :KK71: Bende tulumlara bayılıyorum çok yakışıyor onlara :KK69:

teşekkür ederim ecrinnncim :KK70: Amin inşallah hepimizinkine nasip etsin.

tatlım maşallah :nazar:güle güle giydirirsin inşallah oğluna hepsi çok tatlı, açılışı yaptın artık devamı gelir :)

azelyam teşekkürler..sağolasın..

haklısın :)) bende bakınıyım artıkın o zaman :)) neler alayım ki ben bilmiyorum...
Ablam 3 tane hastane çıkışı vercem diyor ilk haftalar onu giydirirsin küçük oluyor dedi..o da şubatta doğurdu..
Kozmetiği yurtdışından gelecek aralıkta..işte kişisel malzemeleri de ..tırnak makası ,biberonları falan... Orada daha ucuz..

Bir tane prematüre body aldım :)) bnir de kundak :))

bana bir kaç kıyafet verdiler ama kaçıncı ayda giydirilir bilmem :)) kurs almam gerek :))

yatağını da 6.ayda alalım diyozz :))

canım bir mağazaya girdiğin zaman zaten sana orda görevli yardım eder.. Ama bezleri al şimdiden 2 5 kg olanlardan prematüre şeyler erken doğan yani 7 8 ayında doğan bebekler için onlardan alma canım..yeni doğan olcak aldığın şeyler hastane çıkışın varsa zaten sen 2 3 aylığa göre iç zıbın çıtçıtlı pijamalar ayakları olanlardan yedek olarak alabilirsin sonra yelek hırka ve patiklerde kışın çok lazım olcak..ama kışlık fazla alma çünkü 3 4 ay sonra yaz gelcek yazlık tulum falanda çok al işine yarar... Ama dediğim gibi çok fazla yenidoğan şeyleri alma her ay büyüyecek zaten..kışlık battaniye ve penye battaniyelerini unutma.. Yatağını daha bende almadım inş alıcam önümüzdeki ay..

Cepten giriyorum bn silmedim listeyi sen bana listeyi yeniden yolla yapayim guzelim yada bilenlerin gorenlerin bana listeyi yollamalari rica olunur

merhaba kızlar ben 2012 mart annesi olacağım allahın izniyle bişey sormak istiyorum ben bebeğime güzel gördüğüm yazlık elbise aldımda etiketinde 9 10 m yazıyor olurmu acaba yaza yoksa küçükmü gelir sizin aldıklarınızın ölçüsü nedir acaba

merhaba kızlar ben 2012 mart annesi olacağım allahın izniyle bişey sormak istiyorum ben bebeğime güzel gördüğüm yazlık elbise aldımda etiketinde 9 10 m yazıyor olurmu acaba yaza yoksa küçükmü gelir sizin aldıklarınızın ölçüsü nedir acaba

bence büyük gelir sankii:44::44:eylül de ancak 6 _7 aylık olucak cnm.. bebegin kilosu ile alakalı ama 6_9m alsan daha iyi sanki

X