• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

arkadaşımı aradım kendiside rahatsızdı sözde
ama iki ay kızımla ilgilendi hem benim kızım büyüdü artık o kadar sesten etkilenmiyor uyuyor zaten çıkacaz evden filan dedi
bende tamam dedim

arkadaşımı aradım kendiside rahatsızdı sözde
ama iki ay kızımla ilgilendi hem benim kızım büyüdü artık o kadar sesten etkilenmiyor uyuyor zaten çıkacaz evden filan dedi
bende tamam dedim

polis şahitlik filan bunlarla uğraşmak istememiş belliki, Allah kolaylık versin canım

selam kızlar nasılsınız? şöyle bi bakıyım geçmişe neler olmuş malum epeydir yazamadım okudum sadece kaçırdıklarım olmuştur:34:

hadi gözünüz aydın canım,en iyi şekilde atlattınız.şimdi sıra toparlanmasında,veee eski yaramazlıklarına dönmesiinde.))
en büyük sıkıntınız bu olur inşallah.tekrar geçmiş olsun.
canı bişey sorucam sana:ilaç tedavisi faaln bahsedildimi hiç size?yani öncesinde ilaç tedavisi ,eüer düzelme olmazsa ameliyat yaparız faaln dedilermi?
ben şuan umutun şeyini takipteyim de:)) arada bir biri yukarı kaçıyor ya,aşağıda görüyorsan arada hiç sorun yok dedi cerrah.ama ben hiç anlamıyorum ki malesef.yukardamı aşağıdamı yerindemi diye!tam yerinde gören doktorlar olmuştu.o gün cerrah gördüğünde yukarıdaydı ama normal bi durum,sürekli yukarıdaysa tedavi gerekir demişti.
haala sıkıntısı var bende.

ne biçim insan bunlar böyle yaa..kendi gürültülerinden demi hiç rahatsız olmuyorlar.sen en yakın zamanda bi şahit bul hugo.anlattığnı gibiyse çekilecek dert değil bunlar.

Canım çok sağol

ilaç tedavısı varmış evet ben de söylemiştim dr.a hormon ilacı veriyorlarmış ama dr bana en garantisinin ameliyat olduğunu söyledi.
İstersen ilaç tedavisi de yaparız siz bilirsiniz dedi.Ben de garanti olsun sonra vakit kaybetmeyelim istedim.

günaydın kızlarr
sabah yedide ayaktayız bizz

günaydınn..
bizde bizde 7 yi 10 geeçe malesef.((
gecede çok uyandı.gözümden uyku akıyor valla.uyusun diye bekliyorum bakalım nezaman uyucak.
bide gelip bacağımı ısırdı sinirden,bulaşık makinesinin kaapağını aralık görmüştü,bi hamle yaptı o yöne,gittim kapattım diye oracıkta ısırdı bacağımı:))
bu aralrar çok ısırıyor yaa..:((

günaydınn..
gecede çok uyandı.gözümden uyku akıyor valla.uyusun diye bekliyorum bakalım nezaman uyucak.
bide gelip bacağımı ısırdı sinirden,bulaşık makinesinin kaapağını aralık görmüştü,bi hamle yaptı o yöne,gittim kapattım diye oracıkta ısırdı bacağımı:))

bizimkide 2 sabahtır 6 gibi uyanıyo 7ye kadar zor uyutuyorum

günaydınn..

çok yaramazlar yaaa :nazar:

7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor o saate kadar oynuyor geziyor hep ayakta
uyku saati değişti akşam 10 gibi uyurdu sabah 9 da kalkardı şimdi 8 buçukta uyuyor sabah 7 de kalkıyor uykusunu alıyor
öğleden sonrada kuşları salıyorum onlarla çok oynuyor çok gülüyor onlara uçtukça

yarın annem geliyor ben diyetisyenden randevu aldım cuma gününe mehmet orda durmaz diye annemi çağırdım
internettende birsürü sipariş verdim dumbell bacak kol ağırlıkları pilates lastiği sporcu besini l carnetine terleme eşofmanı :27:
eşimlede tartıştık şimdi
chicco.. güneş gözlüğü indirimdeymiş alallım dedim yok zararlıysa risk almazmış izin vermezmiş doktor kontrolunden sonra dedi
sanki kontrole gidebiliyoruzda mehmetten sanki çok sakin oğlu varda tğm kontrolleri oluyor göz muayenesi bile yaptıramadık

yarın annem geliyor ben diyetisyenden randevu aldım cuma gününe mehmet orda durmaz diye annemi çağırdım
internettende birsürü sipariş verdim dumbell bacak kol ağırlıkları pilates lastiği sporcu besini l carnetine terleme eşofmanı :27:
eşimlede tartıştık şimdi
chicco.. güneş gözlüğü indirimdeymiş alallım dedim yok zararlıysa risk almazmış izin vermezmiş doktor kontrolunden sonra dedi
sanki kontrole gidebiliyoruzda mehmetten sanki çok sakin oğlu varda tğm kontrolleri oluyor göz muayenesi bile yaptıramadık

benimde kaç zamandır aklımda rejim yapıyordunya ne alemede diye.nekadar kilo verdin diye.
ozaman sen işi büyüttün hugo,spor malzemeleri faaln.inşallah memodan fırsat bulup yapabilirsin:))
aman o dumbell lara dikkat et,memonun eline geçmesin.
doktor kontrollerini bizde çok zor yapyırıyoruz hugo.en kolay ağzının içine bakmak oluyor ama,ağzı 5 karış açık bağırp ağladığı için:))
kafasını kollarını tutup sabitledinmi gerisi ağız zaten açık kolay oluyor.:))

7 de uyanıyor 9 buçuk gibi uyuyor o saate kadar oynuyor geziyor hep ayakta
uyku saati değişti akşam 10 gibi uyurdu sabah 9 da kalkardı şimdi 8 buçukta uyuyor sabah 7 de kalkıyor uykusunu alıyor
öğleden sonrada kuşları salıyorum onlarla çok oynuyor çok gülüyor onlara uçtukça

benimkide 11.30 a doğru uyudu bugün.12.30 da kalktı.anca yemek yapabildim.

bizimkide 2 sabahtır 6 gibi uyanıyo 7ye kadar zor uyutuyorum

bi uyku düzeni oturmadı şu çocukların yaa:((

çok yaramazlar yaaa :nazar:

1.5 yaşından sonra aklıllanırlar belki.

selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah biz taşınma moduna girdik girip okuyorum ama yorum yapamıyorum dün annemle mutfaktaki kullanılmayanları kolilere yerleştirdk nilde dünden beri onların tepesinde işler yap yap bitmiyor ev darma duman pöf
hugo bende spor salonuna gitmeyi düşünüyorum taşınmayı bekliyorum eve yakın bir yer vardır inşallah ben evde yapabileceğime hiç inanmadığım için spor için bir yerlere gitmem lazım baştan beri koşu bandı istiyorum aslında ama biraz araştırdım çok ses yapıyor diyorlar o yüzden çekimser kaldım hep

kızlar ya bebeklernizin bıngıldağı ne durumda bizimki daha tam kapanmadı.Dvtamini de vermiyorum güneşe çıkarıryorum diye acaba vitamin ilacında d vitamini var galiba ben almadım sizce alsam mı o kadar çok marka var ki siz kullanıyor musunuz?

selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah biz taşınma moduna girdik girip okuyorum ama yorum yapamıyorum dün annemle mutfaktaki kullanılmayanları kolilere yerleştirdk nilde dünden beri onların tepesinde işler yap yap bitmiyor ev darma duman pöf
hugo bende spor salonuna gitmeyi düşünüyorum taşınmayı bekliyorum eve yakın bir yer vardır inşallah ben evde yapabileceğime hiç inanmadığım için spor için bir yerlere gitmem lazım baştan beri koşu bandı istiyorum aslında ama biraz araştırdım çok ses yapıyor diyorlar o yüzden çekimser kaldım hep

kolay gelsin..anne yardımı olunca işler daha bi hafifler..

kızlar ya bebeklernizin bıngıldağı ne durumda bizimki daha tam kapanmadı.Dvtamini de vermiyorum güneşe çıkarıryorum diye acaba vitamin ilacında d vitamini var galiba ben almadım sizce alsam mı o kadar çok marka var ki siz kullanıyor musunuz?

bizim son kontrolümüzde yani bu ay bende d vitaminin sordum doktora.doduğundan 15 gün sonramı 1 ay sonramı ne kullanmaya başlamıştık ,1 yaşına kadar demişlerdi,zaten üzerindede 0-1 yaş yazıyor.kullanmaya devam ediyimmi diye sordum.bıngıldağı kapanmış,dişleride fazlasıyla var,bundan sonra kullanma dedi.başka bi doktorda 1 ay kadar daha kullan,havalar ısınsın bırakırsın artık demişti.biz multi tabs kullanıyoruz canım.

yok ya hiç ses filan yapmıyo benimki
ayrıca koşu bandının altına bişey ser battaniye gibi ses yaparsa o zamanda yapmaz
benimki hiç yapmıyor
evde uyuyunca taeboo pilates dans filan yapıcam
akşamları yine geç uyumaya başladımıda koşu bandına binecem spor salonuna gidemem ben

kolay gelsin..anne yardımı olunca işler daha bi hafifler..

evet o olmasa okadarda yapamazdık nili ben tuttum annemde kolilere yerleştirdi mümkün değil yoksa

bizim son kontrolümüzde yani bu ay bende d vitaminin sordum doktora.doduğundan 15 gün sonramı 1 ay sonramı ne kullanmaya başlamıştık ,1 yaşına kadar demişlerdi,zaten üzerindede 0-1 yaş yazıyor.kullanmaya devam ediyimmi diye sordum.bıngıldağı kapanmış,dişleride fazlasıyla var,bundan sonra kullanma dedi.başka bi doktorda 1 ay kadar daha kullan,havalar ısınsın bırakırsın artık demişti.biz multi tabs kullanıyoruz canım.

yok ya hiç ses filan yapmıyo benimki
ayrıca koşu bandının altına bişey ser battaniye gibi ses yaparsa o zamanda yapmaz
benimki hiç yapmıyor
evde uyuyunca taeboo pilates dans filan yapıcam
akşamları yine geç uyumaya başladımıda koşu bandına binecem spor salonuna gidemem ben

öyleyse çok iyi millet çok ses yapıyo falan diyince almaya yeltenmedim ben evde kalırsam spor işi yalan olur ne eşim nede nil rahat bırakır beni ama koşu bandı olursa oda iyi nil uyuduğunda 1 saat yürüsem oda çok iyi olur

öyleyse çok iyi millet çok ses yapıyo falan diyince almaya yeltenmedim ben evde kalırsam spor işi yalan olur ne eşim nede nil rahat bırakır beni ama koşu bandı olursa oda iyi nil uyuduğunda 1 saat yürüsem oda çok iyi olur

sen sorunca farketmemişim!bende koşu bandı kullanıyorum evde.ses yapmıyor gerçekten.ama biz altına koşu bantlarının altına konulan minderlerdende almştık.(sesi geçirmesin diye)tam olarak ne diye satılıyor hatırlayamadım şimdi.ses yapmamasınıda onunda etkisi var bence.hugonun dediğği gibi battaniye falanda sesi engeller ginbi geliyor.

sen sorunca farketmemişim!bende koşu bandı kullanıyorum evde.ses yapmıyor gerçekten.ama biz altına koşu bantlarının altına konulan minderlerdende almştık.(sesi geçirmesin diye)tam olarak ne diye satılıyor hatırlayamadım şimdi.ses yapmamasınıda onunda etkisi var bence.hugonun dediğği gibi battaniye falanda sesi engeller ginbi geliyor.
Koşu bandı minderi diye satılıyor, biz de almıştık, gerçekten hiç ses geçirmiyor. Ama kullanıyor muyuz, hayır, arada çamaşır asmaya yarıyor koşu bandımız :) Minderi de mutfakta boş alana serdim, oğlanlar sürünüyor yerlerde, üşümesinler diye:1:

Koşu bandı minderi diye satılıyor, biz de almıştık, gerçekten hiç ses geçirmiyor. Ama kullanıyor muyuz, hayır, arada çamaşır asmaya yarıyor koşu bandımız :) Minderi de mutfakta boş alana serdim, oğlanlar sürünüyor yerlerde, üşümesinler diye:1:

:)))) hahayy..çok güldüm.sen yine işe yarar bişey haline getrirmişsin.ben gidip gelip tozunu alıyorum.ilk aldığımızda bi heves hergün yürüyordum ama artık hamileyimde,doğum sonrası belki....fırsat kalırmı bilemem..altındaki minderide iyi değerlendirmişsin,güzel fikir..

eşimlede tartıştık şimdi

Senin oğluş güneş gözlüğünü takar mı ki? Benimkini düşündümde bi sn tutmaz gibime geliyor

Back
X