- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.681
amin içimi ferahlattın çok iyisin arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordumdoktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:
zaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordumdoktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:
amin içimi ferahlattın çok iyisin arkadaşım
Hayırlı olsun canım,Rabbim tamamına erdirsin...
Herhalde şu ara gitsen kalp atışını duyarsın...Hem de belki kan tahlilleri filan verir...
Sonra galiba ayda bir çağırıyorlar...Benim de ilk pek bilmiyorum ama...[/QUOTE
amin hepimizinkini insallah.. kan tahlili yapmisti bi sorun yok dedi bu aralar gideyim bari![]()
Ne demek canım, ne zaman konuşmak istersen buradan, özelden yazabilirsin...
İnan Allah çok büyük, herşeyde de bir hayır var. Zamanı buymuş demek ki senin ikinci bebeğinin de...
Kimbilir ne tatlı ne hayırlı bir evlat olacak ailesine, vatana millete, güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah![]()
merhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...
inşallah canım çok sağ ol
Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı sağlıklı salihlerden eylesin çok teşekkür ederim ilgine inşallah buralardayız görüşmek duasıyla...
Kızlar merhaba, listenize benide ekler misiniz? Sat 03.05.2011
Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.
Maşallah bu ara yeni katılanımız bol...
Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, tebrikler![]()
Çok teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Siteye daha yeni girdim, isimleri tek tek inceleme fırsatım olmadı ama sanırım hepimiz aşağı yukarı çok yakınız.
kızlar merhaba,
benimde sat 13 mayıs.beni de listenize dahil edermisiniz?Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum....
Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin![]()
ayyy enum heruf kilid vurdu seyine bana yaklasmiyorrrrr bugun yine alisveris yapmis bir suru hep tel aciyor yedigini kaldiriyor canin bir sey istiyormu diyorkızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinizin size karşı davranışları değişti mi?benim eşim acayip üstüme titriyor.nerdeyse yemeği eliyle yedirecek bana.sürekli öpüyor(özellikle de alnımdan),sarılıyor sürekli bebeğimizden bahsediyor bana bişey olacak diye ödü kopuyor.böyle yapacağını bilseydim şimdiye kadar hep gebe kalırdım![]()
canim özele bilgilerini yazar yollarsan sevinirm hosgeldin sefa geldin buaradaMerhaba kizlar ben dort haftalik hamileymisim bebegim daha mercimek tanesi gibi kucucuk ama ben onu simdiden cok seviyorum ve onumuzdeki 8 ay nasil gecicek bilmiyorum bir aydan turkiyeye izine gitcem insallh zamanin nasil gectigni anlamam o zaman orucuda orda tutcam sizce tutabilirmiyim bi sorun olurmu aceba burdaki fransizlar kesin tutamazsin der ama bilmiyorum hayirlisiyla yavrularimiza kavusurz saglikli sihhatli ins
canim yat dinlen insAllah kalb atini duyarsin umutsuz olmak yok uzulmek yokk heeeee yat dinlen bol bol isi gucu birakMerhaba bayanlar..
Bir kaç haftadır lekelenme vardı ama çoğu arkadaş normal diyordu ama dün tuvalet kağıdıyla temizlenirkende hafif kanamam olduğunu gördüm gecede aynısı oldu.. sabahı zor ettim..Doktora gittim doktor ultrasyonla baktı korkulacak bir durum yok ama dedi düşük önleyici iğne ve progestoron yazdı.. ultrasyonda kalp atışını görmemiz gerekiyordu ama dedim doktor yok dedi embriyosu 7 haftalık gibi dedi amaa kalp atışı yok dedi o herkese göre değiiyor dedi.. internetten araştırdım şimdi.. kalp atışı hissedildikten sonra düşük oranı çok düşüyormuş kanama olsada... ama ben kalp atşını duymadımm ve 10 gün sonra bir daha geldedi.. çok kötüyüm kızlarrrr ... hastanede ağlamaktan bir hal oldummmm:S::S:S:S::s bol bol dua edelimm birbirimize....![]()
hosgeldin gozn aydin canim benim ALlah olan bebginede saglik sihhat versinmerhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...
canim kalb atislarini duymaya git bence bekleme normalde her ay gidiliyorzaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordumdoktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:
canim tablodan incele bilgilerini yolla bana hosgeldin canimmmKızlar merhaba, listenize benide ekler misiniz? Sat 03.05.2011
Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.
canim bilgilerini yolla ben eklerim seni hosgeldinnn canim benimmmkızlar merhaba,
benimde sat 13 mayıs.beni de listenize dahil edermisiniz?Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum....
senin durumunda olupta malesef hamileyim diyebilen birini taniyorum, bazi insanlar bu kadar zor bebek sahibi olurken... allah iki bebeginede saglikli sihhatli uzun omurler versin. allahim sana yardim eder insallah akilli uslu bi bebisin olur![]()
kızlar merhaba,