• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

zaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordum :1: doktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:

zaman cok cabuk geciyo ya. ilk ogrendigimde 5 haftalkti 6 haftalikken doktora gittim keseyi gordum :1: doktorum kalp atisi dinletmedi tekrar kacinci haftada gelmem gerektiginide soylemedi... simdi 8. haftadayim bi sikintimiz yok allaha sukur ama tekrar ne zaman gitmeliyim sizce doktora. ilk hamileligim tecrubesizim biraz :44:

duyabilirsin 7.haftada duyuluyor.git bir an önce

Hayırlı olsun canım,Rabbim tamamına erdirsin...
Herhalde şu ara gitsen kalp atışını duyarsın...Hem de belki kan tahlilleri filan verir...
Sonra galiba ayda bir çağırıyorlar...Benim de ilk pek bilmiyorum ama...

amin içimi ferahlattın çok iyisin arkadaşım

Ne demek canım, ne zaman konuşmak istersen buradan, özelden yazabilirsin...
İnan Allah çok büyük, herşeyde de bir hayır var. Zamanı buymuş demek ki senin ikinci bebeğinin de...
Kimbilir ne tatlı ne hayırlı bir evlat olacak ailesine, vatana millete, güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah :49:

Hayırlı olsun canım,Rabbim tamamına erdirsin...
Herhalde şu ara gitsen kalp atışını duyarsın...Hem de belki kan tahlilleri filan verir...
Sonra galiba ayda bir çağırıyorlar...Benim de ilk pek bilmiyorum ama...[/QUOTE
amin hepimizinkini insallah.. kan tahlili yapmisti bi sorun yok dedi bu aralar gideyim bari :64:

Ne demek canım, ne zaman konuşmak istersen buradan, özelden yazabilirsin...
İnan Allah çok büyük, herşeyde de bir hayır var. Zamanı buymuş demek ki senin ikinci bebeğinin de...
Kimbilir ne tatlı ne hayırlı bir evlat olacak ailesine, vatana millete, güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah :49:

inşallah canım çok sağ ol

Rabbim cümlemizin evlatlarını hayırlı sağlıklı salihlerden eylesin çok teşekkür ederim ilgine inşallah buralardayız görüşmek duasıyla...

Kızlar merhaba, listenize benide ekler misiniz? Sat 03.05.2011
Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.

merhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...

senin durumunda olupta malesef hamileyim diyebilen birini taniyorum, bazi insanlar bu kadar zor bebek sahibi olurken... allah iki bebeginede saglikli sihhatli uzun omurler versin. allahim sana yardim eder insallah akilli uslu bi bebisin olur :34:

Aranıza yeni geldimm.
Allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin, bebişlerimizin yüzünü göstersin inş.

Maşallah bu ara yeni katılanımız bol...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, tebrikler :emir_bebek:

Maşallah bu ara yeni katılanımız bol...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin canım, tebrikler :emir_bebek:

Çok teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Siteye daha yeni girdim, isimleri tek tek inceleme fırsatım olmadı ama sanırım hepimiz aşağı yukarı çok yakınız.

Çok teşekkürler canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Siteye daha yeni girdim, isimleri tek tek inceleme fırsatım olmadı ama sanırım hepimiz aşağı yukarı çok yakınız.

Evet canım hepimiz yakın günlerdeyiz. Herhalde 2 arkadaşımız var bugün 7+6 olmalılar...
En büyük onlar :nazar::nazar:
Herkes birbirine birkaç gün aralıklı :nazar::nazar:

kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinizin size karşı davranışları değişti mi?benim eşim acayip üstüme titriyor.nerdeyse yemeği eliyle yedirecek bana.sürekli öpüyor(özellikle de alnımdan),sarılıyor sürekli bebeğimizden bahsediyor bana bişey olacak diye ödü kopuyor.böyle yapacağını bilseydim şimdiye kadar hep gebe kalırdım:49::49::49::64::64::64:
ayyy enum heruf kilid vurdu seyine bana yaklasmiyorrrrr bugun yine alisveris yapmis bir suru hep tel aciyor yedigini kaldiriyor canin bir sey istiyormu diyor
:69:
Merhaba kizlar ben dort haftalik hamileymisim bebegim daha mercimek tanesi gibi kucucuk ama ben onu simdiden cok seviyorum ve onumuzdeki 8 ay nasil gecicek bilmiyorum bir aydan turkiyeye izine gitcem insallh zamanin nasil gectigni anlamam o zaman orucuda orda tutcam sizce tutabilirmiyim bi sorun olurmu aceba burdaki fransizlar kesin tutamazsin der ama bilmiyorum hayirlisiyla yavrularimiza kavusurz saglikli sihhatli ins
canim özele bilgilerini yazar yollarsan sevinirm hosgeldin sefa geldin buarada

Merhaba bayanlar..
Bir kaç haftadır lekelenme vardı ama çoğu arkadaş normal diyordu ama dün tuvalet kağıdıyla temizlenirkende hafif kanamam olduğunu gördüm gecede aynısı oldu.. sabahı zor ettim..Doktora gittim doktor ultrasyonla baktı korkulacak bir durum yok ama dedi düşük önleyici iğne ve progestoron yazdı.. ultrasyonda kalp atışını görmemiz gerekiyordu ama dedim doktor yok dedi embriyosu 7 haftalık gibi dedi amaa kalp atışı yok dedi o herkese göre değiiyor dedi.. internetten araştırdım şimdi.. kalp atışı hissedildikten sonra düşük oranı çok düşüyormuş kanama olsada... ama ben kalp atşını duymadımm ve 10 gün sonra bir daha geldedi.. çok kötüyüm kızlarrrr ... hastanede ağlamaktan bir hal oldummmm:S::S:S:S::s bol bol dua edelimm birbirimize....:(:(:(:(
canim yat dinlen insAllah kalb atini duyarsin umutsuz olmak yok uzulmek yokk heeeee yat dinlen bol bol isi gucu birak

merhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...
hosgeldin gozn aydin canim benim ALlah olan bebginede saglik sihhat versin

canim kalb atislarini duymaya git bence bekleme normalde her ay gidiliyor

Aranıza yeni geldimm.
canim tablodan incele bilgilerini yolla bana hosgeldin canimmm

kızlar merhaba,
benimde sat 13 mayıs.beni de listenize dahil edermisiniz?Hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum....
canim bilgilerini yolla ben eklerim seni hosgeldinnn canim benimmm

senin durumunda olupta malesef hamileyim diyebilen birini taniyorum, bazi insanlar bu kadar zor bebek sahibi olurken... allah iki bebeginede saglikli sihhatli uzun omurler versin. allahim sana yardim eder insallah akilli uslu bi bebisin olur :34:

teşekkür ederim canım Rabbim sağlıklı evlat versin böyle bir şey söylemeye ne dilim ne kalbim varmaz çünkü 2 arkadaşım var yıllardır bebek sahibi olmak için çabalayan

sonsuz şükürler olsun mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Back
X