Herkese selam, foruma bi bakayim dedim baya aktifsiniz tebrik ediyorum burayi canli tutmussunuz, ben bakamiyorum is, cocuk, ev bir de memleket meselelerini takip edince nette baska seye vakit kalmiyor.
Oglan baya buyudu, sarkilar danslar ogrenmis yuvada, ne dedigi anlasilmiyor ama bidibidi hic susmuyor. Gec konusacak galiba
Emzirmeye devam ediyordum bu cumartesi gunu biraktim, agladi, kucaktan inmedi, uyumak istemedi, ben de cok uzuldum iki yasina kadar emer diyordum, ama sartlar degisti, artik baska bir bebek daha var, vucudun ona adapte olmasi lazim
Eveeet, ikinci geliyor, bu kadar erken olmasini hic beklemiyordum, surpriz oldu, cok endiseliyim, ilk cocuguma herseyimi verdim, sevgimi, zamanimi, sagligimi, bu sefer cok hevesli degilim korkuyorum, ona haksizlik etmisim gibi geliyor, yeterince ilgi gosteremiycem, kiskanacak sevgimden suphe edecekmis gibi geliyor. Sonra ben boyle dusunurken aslinda yolda olana haksizlik ediyorum diye dusunup toparlaniyorum, ama itiraf edeyim, hic o kadar da cok heyecanli degilim, acaba ikinci bebegimi daha mi az severim. Olmaz dimi oyle bisey...