Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kırmızılık dağılmış gibi geldi onu demek istedim, hatalı olabilir test.Dağılmış dediniz onu anlayamadım ?
Bende regl gecikmenin 8. Günü silik çizgi aldım sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim çok istiyorum ALLAH’ın izniyle bu sefer vardır umarım ilk defa 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum ve bu kadar geciktim.
Yani 1 bardak su içsem bile idrar sıkışıklığı hissediyorum. Ben bu şekilde tarif edebilirimMesela ayıptır sorması sık tuvalet nasıl oluyor ?
Ben bugün akşam 9 da eve geldim ve şuan 4. İhtiyacıma çıkacağım bu sık mı oluyor ?
Güzel duan için çok teşekkür ederim bu sıkışıklık bende de var hatta tuvaeletim geldi sanıp bir şey gelmiyor ya da çok az geliyor gibiYani 1 bardak su içsem bile idrar sıkışıklığı hissediyorum. Ben bu şekilde tarif edebilirim
hamilelern duası kabul olurmuş ismim güzel duanda beni geçirir misin rica etsemYani 1 bardak su içsem bile idrar sıkışıklığı hissediyorum. Ben bu şekilde tarif edebilirim
İnşallah hamilelik kaynaklıdırGüzel duan için çok teşekkür ederim bu sıkışıklık bende de var hatta tuvaeletim geldi sanıp bir şey gelmiyor ya da çok az geliyor gibi
Gizem * yanlış yazılmışhamilelern duası kabul olurmuş ismim güzel duanda beni geçirir misin rica etsem![]()
Tabikihamilelern duası kabul olurmuş ismim güzel duanda beni geçirir misin rica etsem![]()
Allah razı olsunTabiki![]()
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun
Söz paylaşacağımYarın sabah ilk idrarla yap testi burda paylaş olır mı
Benimde son adet tarihim 4 şubat. Bu ay rahim filmi çektirdim. Regl tarihim 8 marttı ama herhangi belirtim yoktu 3 gündür gögüslerim dolgun ve ağrıyor arada kasığım arıyor testt yaptım birkaç gün önce bir şey çıkmadı. Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Umarım isteyen herkese şu mübarek günlerde hayırlı haber alırSöz paylaşacağım![]()
Aminnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasın kan sonucunu paylaş muhakkak olur muBenimde son adet tarihim 4 şubat. Bu ay rahim filmi çektirdim. Regl tarihim 8 marttı ama herhangi belirtim yoktu 3 gündür gögüslerim dolgun ve ağrıyor arada kasığım arıyor testt yaptım birkaç gün önce bir şey çıkmadı. Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Umarım isteyen herkese şu mübarek günlerde hayırlı haber alır![]()
Olur tabiki canımAminnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasın kan sonucunu paylaş muhakkak olur mu
Yarın güzel haberlerle gelelim.Olur tabiki canım![]()
Yaptım yine silik çizgi çıktı ilk 5 dk da falan sabah anlamıyorum varsa neden koyulaşmıyor
Ama hemen öyle koyulaşmaz ki. sen bugün kan ver verebilirsenYaptım yine silik çizgi çıktı ilk 5 dk da falan sabah anlamıyorum varsa neden koyulaşmıyor