• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik geç döllenme mi

Mesela ayıptır sorması sık tuvalet nasıl oluyor ?
Ben bugün akşam 9 da eve geldim ve şuan 4. İhtiyacıma çıkacağım bu sık mı oluyor ?

Dağılmış dediniz onu anlayamadım ?
Bende regl gecikmenin 8. Günü silik çizgi aldım sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim çok istiyorum ALLAH’ın izniyle bu sefer vardır umarım ilk defa 1 yıldır test yapıyorum ilk defa bu ay silik çizgi görüyorum ve bu kadar geciktim.
Yani kırmızılık dağılmış gibi geldi onu demek istedim, hatalı olabilir test.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hayırlo bir şekilde hamilesinizdir.

Mesela ayıptır sorması sık tuvalet nasıl oluyor ?
Ben bugün akşam 9 da eve geldim ve şuan 4. İhtiyacıma çıkacağım bu sık mı oluyor ?
Yani 1 bardak su içsem bile idrar sıkışıklığı hissediyorum. Ben bu şekilde tarif edebilirim

Yani 1 bardak su içsem bile idrar sıkışıklığı hissediyorum. Ben bu şekilde tarif edebilirim
Güzel duan için çok teşekkür ederim bu sıkışıklık bende de var hatta tuvaeletim geldi sanıp bir şey gelmiyor ya da çok az geliyor gibi

Yarın sabah ilk idrarla yap testi burda paylaş olır mı

Söz paylaşacağım 🥰
Benimde son adet tarihim 4 şubat. Bu ay rahim filmi çektirdim. Regl tarihim 8 marttı ama herhangi belirtim yoktu 3 gündür gögüslerim dolgun ve ağrıyor arada kasığım arıyor testt yaptım birkaç gün önce bir şey çıkmadı. Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Umarım isteyen herkese şu mübarek günlerde hayırlı haber alır 😇

Benimde son adet tarihim 4 şubat. Bu ay rahim filmi çektirdim. Regl tarihim 8 marttı ama herhangi belirtim yoktu 3 gündür gögüslerim dolgun ve ağrıyor arada kasığım arıyor testt yaptım birkaç gün önce bir şey çıkmadı. Yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Umarım isteyen herkese şu mübarek günlerde hayırlı haber alır 😇
Aminnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizi de içinden ayırmasın kan sonucunu paylaş muhakkak olur mu

Bu da bu sabah 5 de yaptığım test

Eklentiler

• IMG_7739.webp
    IMG_7739.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_7738.webp
    IMG_7738.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 5
Back
X