- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.781
Guzel dileklerinizin icin tesekkurler, biraz acildim okuyunca :) Daha anneme bile soylemedim cok cok erken, sizinle paylasmak gizel :)
Temmuz ayinda dogacagini dusunursek tam 2,5 yas oluyor aralarinda, ideali nedir bilmem degisir cocuktan cocuga ama benim oglumun daha ihtiyaci var bana bu 8 ay ona cok sey ogretmem lazim, kendi yemegini begendigi biseyse yiyor, tuvalete gidiyoruz buyuk bir sevkle ama pirtlatmaktan baska bisey yapmiyor simdilik. :) Uyku duzeni iyi masallah artik tum gece uyuyor. Zorlu bi donem bekliyor bizi ...
Dileyen herkesin diledigi zaman ikinciyi nasip etsin , ilk saskinligimi atinca ben de daha iyi hissedicem umarim.
canım günaydın, Allah kucağına almayı nasip etsin. tebrik ederim seni. temmuzda oğluşun tuvalet eğitimini almış olur bence ve yemeğini de kendisi daha rahat yemeye başlar. zaten 3 yaşından sonra anneye bağımlılık azalıyor, kreş dönemi başlıyor. bende oğlum kreşe başladıktan sonra 2. yi düşünüyorum yani 1 yıl sonra filan. tabi herşeyin hayırlısı...
merhaba kızlar
oğlumu 2 haftadır aynı zamanda kapı komsum olan bakıcıya bırakıyorum
şimdilik bi farklılık yok
aynı önceki hayatına devam ediyor
tabi ben de Allaha hep dua ediyorum
iyilerle karşılaştırsın hepimizi diyee....
onun dışında anlamsız sözcükler söyleyip duruyo :)
bişi istediğinde elini uzatıp gösterio
ama büyüdüğünü hissediyorum :)
herşeyi anlıyor artık
sevgimi de ....
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı, tüm kötülüklerden korusun.
Hevesli olma konusuna gelince sana sunu diyim ben ilkinde hicbir testi atlamaz tum kontrollerime duzenli gider gormek icin ayi zor bekler ozlerdim, ikincide toplamda 4-5 defa gittim oda cogu son aylarda hicbir testi yaptirmadim bende cok haksizlik ediyorum diyordum ama cocuk olunca bide tektim gitmek cok zor oluyodu hemde tecrubeli oluyosun o kadar heyecan olmuyor taa ne zaman oluyor biliyomusun 8 ayda gelsin artik diye sabirsizlik dogumda( yine sezeryan ) heyecan hat safhada oluyor gormek falan sonrasi yani az sevme gibi bi durum asla ikiside parcam canim seninde ayni olucaktir muhtamelen, bak mesela suan tlf yaziyorum kucagimda el atip kurcalamaya calisiyor
ben var ya doktoru arayıp kontrolleri 1-2 gün öne aldırırdım. görücem diye nasıl heyecanlanırdım. hep bir endişe panik halindeydim demek ki 2. de çok daha rahat oluyor insan