• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

2.yi düşünmeye bende başladım. Ama çok korkuyorum. Eşim çocuk seven biri değil ayrıca rahatını da düşkündür. oğlumun tüm bakımı bende Ağlamasına bile tahammülü yok. Bu nedenle bizimde aramız çok açılıyor. Bir yandan istiyorum. Oğlum hayatta yalnız kalmasın diyorum bir de diyorum ki belki de kardeşiyle anlaşamayacak. Kafam karışık

Benim eşimde çocuk seven biri değil ama oğluna resmen aşık. Çok düşkün. Herşeyiylede yakından ilgilidir. Elinden geldiği kadar bana yardım eder. Mesela mamaya geçtikten sonra oğluma ben hiç mama yapmadım hep eşim yaptı nasıl yapıldıgını bilmem yani o kadar. Ben cumartesi günleri ögleye kadar çalışıyorum eşim çalışmıyor oğluma eşim bakıyor. Altını değiştirir yemegini yedirir saolsun.Ama ben çalışıyorum ve çalışmayıda seviyorum 1 çocukla eşimde destek oldugu halde zorlanıyorum 2 çocukla yapabilirmiyim bilmiyorum.

herşeymi üstüste gelir :43:
artık bişey duyduğumda öylece bakıyorum hergün kötü haber ala ala salağa döndüm
yinede çok şükür allah beterinden korusun
dün kayınpeder evde muska bulmuş
herkim ne niyetle yaptırdıysa epey uğraşılmış güzelce sarılmış kapının üstüne sıkıştırılmış
uzun zamandır ordaymış epey eskimiş
kayınpeder 2 yıldır diye hesaplıyor çünkü kapının açılmayan sadece boya yaparken açılan kanadının üst tarafına konmuş
ve kayınpeder en son 2 yıl önce boya yapmış ve şimdi yaptı ve boyarken buldu
neyse onu yaktık ettik
zaten daha öncede kayınvalide tuz bulmuştu vitrinde
ama üzüldük zaten kayınvalidem ölmüştü birde bunu görünce moralimiz bozuldu
neysebu sabah kayınpeder aradı konuştuk kapattık
ardından 5 dakika geçti yine aradı ben çok kötüyüm başım çok ağrıyor acil hastaneye gidecem diye
bidaha görüşemedik akşam aradı
özele gitmiş özel hastanede tetkikler yapılmış ordan araştırmaya sevketmişler
beyin damarlarından birinde kanama çıkmış diğer damarın tekindede tıkanıklık varmış
yarın anjiyo olacak
asıl önemli olan bişey daha çıkmış o da arka enseye doğru olan kısımda damar yumağı çıkmış
doktor nadir görünür demiş
başında saatli bombayla dolaşıyorsun demiş sakın ameliyat yaptırma demiş
yarın anjiyo olacak inşallah geçer

herşeymi üstüste gelir :43:
artık bişey duyduğumda öylece bakıyorum hergün kötü haber ala ala salağa döndüm
yinede çok şükür allah beterinden korusun
dün kayınpeder evde muska bulmuş
herkim ne niyetle yaptırdıysa epey uğraşılmış güzelce sarılmış kapının üstüne sıkıştırılmış
uzun zamandır ordaymış epey eskimiş
kayınpeder 2 yıldır diye hesaplıyor çünkü kapının açılmayan sadece boya yaparken açılan kanadının üst tarafına konmuş
ve kayınpeder en son 2 yıl önce boya yapmış ve şimdi yaptı ve boyarken buldu
neyse onu yaktık ettik
zaten daha öncede kayınvalide tuz bulmuştu vitrinde
ama üzüldük zaten kayınvalidem ölmüştü birde bunu görünce moralimiz bozuldu
neysebu sabah kayınpeder aradı konuştuk kapattık
ardından 5 dakika geçti yine aradı ben çok kötüyüm başım çok ağrıyor acil hastaneye gidecem diye
bidaha görüşemedik akşam aradı
özele gitmiş özel hastanede tetkikler yapılmış ordan araştırmaya sevketmişler
beyin damarlarından birinde kanama çıkmış diğer damarın tekindede tıkanıklık varmış
yarın anjiyo olacak
asıl önemli olan bişey daha çıkmış o da arka enseye doğru olan kısımda damar yumağı çıkmış
doktor nadir görünür demiş
başında saatli bombayla dolaşıyorsun demiş sakın ameliyat yaptırma demiş
yarın anjiyo olacak inşallah geçer
öncelikle başın sağolsun kayınvaliden için ,ayrıca da çok geçmiş olsun hugocuk,inşallah en kısa sürede kayınpederin sağlığına kavuşur. zaten öyle olur sıkıntılar başladı mı böyle üstüste gelir.sen sabret inşallah kayınpederin de sağlığına kavuşur.Hala büyülere umut bağlayanları Allah bildiği gibi yapsın ne dieyim çok kzıyorum hala insanların birbirinden neden böyle nefret ettiğini ve neyi paylaşamadığımızı anlamıyorum.Allah ıslah etsin böyle insanları.

öncelikle başın sağolsun kayınvaliden için ,ayrıca da çok geçmiş olsun hugocuk,inşallah en kısa sürede kayınpederin sağlığına kavuşur. zaten öyle olur sıkıntılar başladı mı böyle üstüste gelir.sen sabret inşallah kayınpederin de sağlığına kavuşur.Hala büyülere umut bağlayanları Allah bildiği gibi yapsın ne dieyim çok kzıyorum hala insanların birbirinden neden böyle nefret ettiğini ve neyi paylaşamadığımızı anlamıyorum.Allah ıslah etsin böyle insanları.

sağol canım herşey üstüste geliyor geldiği zaman
vallahi kim neden yaptırmış aklım almıyor ama her kimse inşallah bidaha yaptıramasın allah fırsat vermesin inşallah
bugün hastanedeler doktor tekrardan emar vs.. istemiş
ne zaman anjiyo yapacaklar daha belli değil bakalım

Hugocum gecmis olsun, bunlar hep bizler icin sinav isyanmi edicek haline sukur ve sabirmi gostericek diye, allah dermansiz dert vermesin kimseye onemli olan o, muska olayina gelince bu insanlarin yatacak yeri yok nasil bir zihniyettir aklim almiyor bunu yaptiranlar atayis diye dusunuyorum cunku biraz bile inanc sahibi olan bi insan bu tur seylerin ne kadar gunah oldugunu bilir iyik icin bile olsa, umarim kayinpederin tez zamanda eski sagligina kavusur

Hugocum gecmis olsun, bunlar hep bizler icin sinav isyanmi edicek haline sukur ve sabirmi gostericek diye, allah dermansiz dert vermesin kimseye onemli olan o, muska olayina gelince bu insanlarin yatacak yeri yok nasil bir zihniyettir aklim almiyor bunu yaptiranlar atayis diye dusunuyorum cunku biraz bile inanc sahibi olan bi insan bu tur seylerin ne kadar gunah oldugunu bilir iyik icin bile olsa, umarim kayinpederin tez zamanda eski sagligina kavusur

insanlarda allah korkusu kalmamış yapıyorlar işte
bunlar bizim bulabildiklerimiz kimbilir daha bulamadığımız neler var allah korusun böyle şeylerden
kayınpeder bugün anjiyo oldu durumu iyi eşim yanında ben gidemiyorum çocukla
bakalım bugün çıkarırlarsa eşim bize getirecek eğer çıkartmazlarsa yarın çıkarsa artık bişekilde ikna edip getirecez
4 gündür bizimde kombide sorun vardı
dün servis geldi ısınmıyordu donuyorduk
meğer kombide değilmiş sorun tesisatdaymış. çocuk kombinin filtresini çıkarttı açtı leş gibi su akıyor sırf çamur
tabiki bu iş onların işi değil ama sağolsun çocuk ilgilendi ufak çocuk var diye
bikaç kez temizledi ama ona rağmen hala su leş gibi özellikle inşaat pisliği çok çıktı
biraz temizleyince petekler yanmaya başladı ama yinede salonunkilerde sorun devam etti
çocuk bu sefer salon peteğini açtı kapkara su aktı ve su öyle bir fışkırdıki duvar kapı kapkara oldu
çocukta üzüldü filan
bir saatte zor sildim temizledim duvarı
şimdi çok şükür hiçbişey yok gibi tertemiz oldu

yarında komple tesisat temizliği yapmaya gelecekler
150 tlmiş banyodan yapıyoruz kimyasallarla temizliyorlarmış
bina yeni ama inşaat pislikleri o kadar çokki tıkamış petekler bile yanmamaya başladı

Dikkat etmiyolarki batmis is cikmis ama en azindan tam kis bastirmadan komple bi bakim yapilmis olacak kisa rahat edersiniz tasarruf icinde iyi obur tuu isinamama cok fatura olucakti, hadi k,p atlatmis gozunuz aydin canim, memo nasil bugunlerde dis sorunlariniz varmi; hava sogudu disari cikilmiyor yaz gibi sikiliyormu memo?

Dikkat etmiyolarki batmis is cikmis ama en azindan tam kis bastirmadan komple bi bakim yapilmis olacak kisa rahat edersiniz tasarruf icinde iyi obur tuu isinamama cok fatura olucakti, hadi k,p atlatmis gozunuz aydin canim, memo nasil bugunlerde dis sorunlariniz varmi; hava sogudu disari cikilmiyor yaz gibi sikiliyormu memo?

diş sorunu yok ama köpek dişleri hala çıkmadı
valla bugün canım çıktı
ne pislik varmış anlatamam zift aktı resmen
sırf demir tozu inşaat pisliği çıktı
tam 2 saatte zor temizlediler
gelen zaten komşuymuş yakında oturuyormuş

sizde böyleyse başka dairelerdede böyledir dedi
ev yapılırken kapatmamışlar tesisata pislik dolmuş tabii
banyo berbat oldu onu temizledim birde üstüne memo yemeği karıştırayım derken döktü duvar ocak battı neyseki üzerine gelmedi sıpanın
evde yapacak yaramazlık bulursa eğer sıkılmıyor ama bulamazsa sıkılıyor arabaya bindirip mahallede tur atıp geliyoruz
buaralar devamlı petek kontrolu yapıyor elliyor kulağını koyup dinliyor
peteklerin vanalarınıda kapatmış sıpa
kayınpederde gelecek bugün çıkıyor kurufasulye pilav istemiş hemen yaptım neyseki yetiştirdim dün gece memo uyuyunca salon halısının tekini sildim ama çıkmadı bugün yıkamaya verecem
camların yarısını sildim yarısı kaldı
iki haftada bir siliyorum ancak ama neye yarar meyveli elleriyle camları elliyor böyle kedi pati izi gibi camlar :27:

naıslsınız kimseler uğramıyor
bayram temizliğine kalkıştım memoila çok zor oluyor
geceleri yer siliyorum gündüzleri kapı duvar siliyorum
en zoru duvarlar sil sil ovaladıkça ancak çıkıyor
duvardaki memonun el izleri çok zor çıkıyo
daha izler silindikden sonra buharlı makina ile tüm evin duvarları tekrar silinecek :27:
bugün eşimin abisi gelecek tabiki eltide çocuklarda gelecek
inşallah bu bayram sorunsuz geçer
bugün aslında kayınpedere yemek yapmayacaktım nasılsa elti geliyor akşama istediklerini yapar yerler diye bugünü sadece temizliğe ayırmayı düşünüyordum ama kayınpeder onlar akşama geç gelecekler deyince birde yemekle uğraştım
neyse artık elti gidene kadar yemek yapmam onlara bende evimin diğer işlerini hallederim
annemlerde gelecek bayramın son günü
annem memoşa bakar bende buharlı makinayla duvarları inşallah yapabilirim memoş hem makinanın çıkardığı sesten korkuyor hemde sürekli kurcalama halinde rahat vermiyor
dün gece salon halısını silmiştim bugün ben mutfaktayken fırsat bilip mandalina sıkmış halıya
berbat etmiş öyle görünce kızdım çok yoruluyorum o anda çok yorgundum bağırdım
hemen gelip sarılıyo çokta yalaka :1:

Merhabalar. Uzun süredir giremedim, unutmuşsunuzdur belki beni, şöyle birazcık geçmişi okudum ama.
Hugocuk, başınız sağolsun, kayınpederin için de geçmiş olsun diyeyim. Üstüste gelmesi üzücü.
Berfin, günisigim, bebişleriniz hayırlı olsun, güle güle büyütün aynı zamanda Allah kolaylık versin. Ben biriyle zor başederken siz iki taneyle uğraşıyorsunuz, sevgileri olmasa çekilecek dert değil :))
Bizi sorarsanız, kızım dün bana seni seviyorum dedi, gel de kız şimdi böyle diyene :) Sipalar gitgide tatlı oluyorlar. Geçen ay rota olduk, çoğul söylüyorum çünkü bana da bulaştırdı :) Çok şükür hafif atlattık. Sonrasında da grip olduk ( tabi ki onu da bana bulaştırdı :) ) Şimdi iyiyiz çok şükür.

Herkese iyi bayramlar şimdiden, bayram telaşıyla giremeyebilirim. Bayram telaşı demişken, hugocuk kadar telâşım yok benim,.şöyle bir üstten sildim süpürdüm o kadar. Hugocum sen naptın öyle duvar silmeler, makineyle yıkamalar filan, yorma kendini o kadar, çocuklar nasılsa kirletecek yine, gelen insanlar kusura bakmasın, evde çocuk var yani :) Önemli olan sağlık...

Merhabalar. Uzun süredir giremedim, unutmuşsunuzdur belki beni, şöyle birazcık geçmişi okudum ama.
Hugocuk, başınız sağolsun, kayınpederin için de geçmiş olsun diyeyim. Üstüste gelmesi üzücü.
Berfin, günisigim, bebişleriniz hayırlı olsun, güle güle büyütün aynı zamanda Allah kolaylık versin. Ben biriyle zor başederken siz iki taneyle uğraşıyorsunuz, sevgileri olmasa çekilecek dert değil :))
Bizi sorarsanız, kızım dün bana seni seviyorum dedi, gel de kız şimdi böyle diyene :) Sipalar gitgide tatlı oluyorlar. Geçen ay rota olduk, çoğul söylüyorum çünkü bana da bulaştırdı :) Çok şükür hafif atlattık. Sonrasında da grip olduk ( tabi ki onu da bana bulaştırdı :) ) Şimdi iyiyiz çok şükür.

Herkese iyi bayramlar şimdiden, bayram telaşıyla giremeyebilirim. Bayram telaşı demişken, hugocuk kadar telâşım yok benim,.şöyle bir üstten sildim süpürdüm o kadar. Hugocum sen naptın öyle duvar silmeler, makineyle yıkamalar filan, yorma kendini o kadar, çocuklar nasılsa kirletecek yine, gelen insanlar kusura bakmasın, evde çocuk var yani :) Önemli olan sağlık...

geçmiş olsun canım atlatmışsınız çok şükür
valla aslıdna buhar makinasıyla olduğu için kolay yoksa yapamam tüm evin duvarlarını silmek mümkünmü heleki bel fıtığı ile
maşallah kız dillenmiş
bizim memoş bol bol anne diyor ve babasını dedesini sorar
tam yalaka
dedesi hani şu yürüyen köğek gogo var beyaz tüylü yürüyo havlıyo filan
ondan almış tabiki bayıldı bizimki ama köpek yürüyünce üzerine gelince kaçıyo köpek durunca köpeği elliyo filan ama daha küçük olduğundan vuruyo filan diye kaldırdım biraz daha büyüsün öyle çıkarıcam

Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun rota asiniz varmiydi ben ikisinede yaptirdim, bu arada tesekkurler guzel dileklerin icin, iki cocuk zor ve yipratici bazen ikiside mizmiz oluyo agliyolar o vakit sinirler zipliyor bende yipratici arasi az olunca ama bi o kadarda keyifli, ikisini yan yana yatiriyorum alt degisiyorum, sirali bazen ayni anda yediriyorum falan, aynen cok ama cok seviliyor bir saat bile ayri kalamiyorum cocuklarimdan, ne guzel o cumleyi duymak bizimki daha oyle cumle kuramiyo kelime yeni bebegim ogrendi onu diyor
naıslsınız kimseler uğramıyor
bayram temizliğine kalkıştım memoila çok zor oluyor
geceleri yer siliyorum gündüzleri kapı duvar siliyorum
en zoru duvarlar sil sil ovaladıkça ancak çıkıyor
duvardaki memonun el izleri çok zor çıkıyo
daha izler silindikden sonra buharlı makina ile tüm evin duvarları tekrar silinecek :27:
bugün eşimin abisi gelecek tabiki eltide çocuklarda gelecek
inşallah bu bayram sorunsuz geçer
bugün aslında kayınpedere yemek yapmayacaktım nasılsa elti geliyor akşama istediklerini yapar yerler diye bugünü sadece temizliğe ayırmayı düşünüyordum ama kayınpeder onlar akşama geç gelecekler deyince birde yemekle uğraştım
neyse artık elti gidene kadar yemek yapmam onlara bende evimin diğer işlerini hallederim
annemlerde gelecek bayramın son günü
annem memoşa bakar bende buharlı makinayla duvarları inşallah yapabilirim memoş hem makinanın çıkardığı sesten korkuyor hemde sürekli kurcalama halinde rahat vermiyor
dün gece salon halısını silmiştim bugün ben mutfaktayken fırsat bilip mandalina sıkmış halıya
berbat etmiş öyle görünce kızdım çok yoruluyorum o anda çok yorgundum bağırdım
hemen gelip sarılıyo çokta yalaka :1:
Merhaba hugocum, ay sorma bu aralar benimkide cok yaramaz oldu cekmeceler bi bosluk bulmasin dagitiyor hemen mesela aksamustu bi olay oldu anlatayim, petek ustunde nem icin sutac var takiyosun su koyup onu doktu yarisini yere hemen miyav falan dikkatimi baska yone cekiyor merakta ediyor caktirmadan bakiyor bi yandan sirinlikler yapiyor falan cok cadi, bazen bende cok bagiriyorum yaramazliklarina sonrada kiziyorum kendime cocuk yaramazlik yapacak tabi, sende yorma kendini o kadar parcalaniyosun bi o yana bi bu yana, memo neden uyumuyor oglenmi uyumuyor aksammi? Nasil uyutuyorsun kendimi uyuyor senmi uyutuyorsun?
Hepinize simdiden iyi bayramlar

Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun rota asiniz varmiydi ben ikisinede yaptirdim, bu arada tesekkurler guzel dileklerin icin, iki cocuk zor ve yipratici bazen ikiside mizmiz oluyo agliyolar o vakit sinirler zipliyor bende yipratici arasi az olunca ama bi o kadarda keyifli, ikisini yan yana yatiriyorum alt degisiyorum, sirali bazen ayni anda yediriyorum falan, aynen cok ama cok seviliyor bir saat bile ayri kalamiyorum cocuklarimdan, ne guzel o cumleyi duymak bizimki daha oyle cumle kuramiyo kelime yeni bebegim ogrendi onu diyor

Merhaba hugocum, ay sorma bu aralar benimkide cok yaramaz oldu cekmeceler bi bosluk bulmasin dagitiyor hemen mesela aksamustu bi olay oldu anlatayim, petek ustunde nem icin sutac var takiyosun su koyup onu doktu yarisini yere hemen miyav falan dikkatimi baska yone cekiyor merakta ediyor caktirmadan bakiyor bi yandan sirinlikler yapiyor falan cok cadi, bazen bende cok bagiriyorum yaramazliklarina sonrada kiziyorum kendime cocuk yaramazlik yapacak tabi, sende yorma kendini o kadar parcalaniyosun bi o yana bi bu yana, memo neden uyumuyor oglenmi uyumuyor aksammi? Nasil uyutuyorsun kendimi uyuyor senmi uyutuyorsun?

memoş sabah uyandıktan sonra 4 saat sonra öğle uykusuna yatar
odasına götürürüm odanın perdesini çekerim penye uyku tulumu var onu giydiririm dönencesinin müziğini açarım yatağına birakırım hemen yanındaki bazayada ben yatarım yattığıyerden bana baka baka uyur

Teşekkürler canım, rota aşısı yaptırmamıştık ama neyseki hafif atlattık. Benim kız da çok belirgin konuşmuyor daha genelde söyleneni tekrarlıyor, birebir aynısı olmuyor tabi vurgusu filan benziyor, tek heceli kelimeleri daha rahat söylüyor, kart, gol, on gibi :)

odasına götürürüm odanın perdesini çekerim penye uyku tulumu var onu giydiririm dönencesinin müziğini açarım yatağına birakırım hemen yanındaki bazayada ben yatarım yattığıyerden bana baka baka uyur

Bizimki öğle uykusu saatini gitgide ileri attı. Önceden memoş gibiydi, kalktıktan 3-4 saat sonra uyurdu. Şimdi uyutmak için uğraşmazsan uyumuyor, denedim onu da çünkü, gündüz uyumazsa akşam erken uyuyor, benim için de iyi oluyor ama gündüz uyuyunca da dinleniyorum, o da iyi oluyor. Ne zaman bitecek bunların gündüz uykusu? Daha erken gibi geliyor, bıraktırmak istemiyorum öğle uykusunu ama dediğim gibi uğraşmazsan uyumuyor.

Teşekkürler canım, rota aşısı yaptırmamıştık ama neyseki hafif atlattık. Benim kız da çok belirgin konuşmuyor daha genelde söyleneni tekrarlıyor, birebir aynısı olmuyor tabi vurgusu filan benziyor, tek heceli kelimeleri daha rahat söylüyor, kart, gol, on gibi :)

Ucuz atlatmissiniz rota onemli, bizimkide oyle kelime soyluyor kendince:)
Bizimki öğle uykusu saatini gitgide ileri attı. Önceden memoş gibiydi, kalktıktan 3-4 saat sonra uyurdu. Şimdi uyutmak için uğraşmazsan uyumuyor, denedim onu da çünkü, gündüz uyumazsa akşam erken uyuyor, benim için de iyi oluyor ama gündüz uyuyunca da dinleniyorum, o da iyi oluyor. Ne zaman bitecek bunların gündüz uykusu? Daha erken gibi geliyor, bıraktırmak istemiyorum öğle uykusunu ama dediğim gibi uğraşmazsan uyumuyor.
Aman canim 3 yasina kadar cocuklarda ogle uykusu onemli uykuda gida cocuklara 3 yasinda kesilmeliymis ogle uykusu sen yatir onlarinda bi tek uykuda vucutlari dinleniyor hep kosturmaca ayaktalar cunku

Benimki sabah 8:10 - 8:30 gibi kalkar oglen uykusuna 12 - 12:15 gibi yatiririm park yatagina yatiririm orda konusur mizirdanir aglar saat 1 bulur uyumasi yorulmussa 12:30 hemen uyur 1,5-2 saat uyur aksamda saat 8:30 sutunu verir yatiririm uyumasi 9:30-9:45 bulur, hugocum ben ayagimda salliyodum kademeli alistirdim tek yatirmaya hamile oldugumu ogrendim ayagimda sallamayi kestim besigine yatirip bende odada yatiyodum baka baka uyuyodu bir iki ay falan oyle devam ettim sonra yatirdim odadan ciktim cikarken agliyodu kararli durdum arada cok aglayinca gittim ama hemen degil kisa surede uyumuyordu 2 saati buluyodu uyumasi direndim sonra aglamiyordu arada agliyordu bir kac gece sonra agladiginda gitmedim her agladigimda yanima geliyor olmasin alismasin diye bir haftada alisti icim gidiyodu agliyodu ama kararli davraninca oluyor suan kucuk yarin oburgun akli ermeye iyice baslayinca daha cok zorlanirsin, o uyuyunca sende dinleniceksen diger odada dinlenir veya isini yaparsin baglamamis olur seni, simdi ufaklik uyaninca tekrar uykuya dalmayi beceremiyor uyutmami istiyor onu ogretmeye calisiyorum agliyor dayaniyorum ne yapiyim sonunda sakinlestirip kendini uyuyor ama daha basindayiz henuz:)
Bu arada hangi bezi kac no kullaniyorsunuz ben molfix no 5 kullaniyorum sabaha tasmis uyor yada inan bi kg agirlasmis oluyor artiyami gecsem molfix bozdumu yoksa anlamadim, numarada kalmiyor son 6 var galiba

Aman canim 3 yasina kadar cocuklarda ogle uykusu onemli uykuda gida cocuklara 3 yasinda kesilmeliymis ogle uykusu sen yatir onlarinda bi tek uykuda vucutlari dinleniyor hep kosturmaca ayaktalar cunku

Benimki sabah 8:10 - 8:30 gibi kalkar oglen uykusuna 12 - 12:15 gibi yatiririm park yatagina yatiririm orda konusur mizirdanir aglar saat 1 bulur uyumasi yorulmussa 12:30 hemen uyur 1,5-2 saat uyur aksamda saat 8:30 sutunu verir yatiririm uyumasi 9:30-9:45 bulur, hugocum ben ayagimda salliyodum kademeli alistirdim tek yatirmaya hamile oldugumu ogrendim ayagimda sallamayi kestim besigine yatirip bende odada yatiyodum baka baka uyuyodu bir iki ay falan oyle devam ettim sonra yatirdim odadan ciktim cikarken agliyodu kararli durdum arada cok aglayinca gittim ama hemen degil kisa surede uyumuyordu 2 saati buluyodu uyumasi direndim sonra aglamiyordu arada agliyordu bir kac gece sonra agladiginda gitmedim her agladigimda yanima geliyor olmasin alismasin diye bir haftada alisti icim gidiyodu agliyodu ama kararli davraninca oluyor suan kucuk yarin oburgun akli ermeye iyice baslayinca daha cok zorlanirsin, o uyuyunca sende dinleniceksen diger odada dinlenir veya isini yaparsin baglamamis olur seni, simdi ufaklik uyaninca tekrar uykuya dalmayi beceremiyor uyutmami istiyor onu ogretmeye calisiyorum agliyor dayaniyorum ne yapiyim sonunda sakinlestirip kendini uyuyor ama daha basindayiz henuz:)
Bu arada hangi bezi kac no kullaniyorsunuz ben molfix no 5 kullaniyorum sabaha tasmis uyor yada inan bi kg agirlasmis oluyor artiyami gecsem molfix bozdumu yoksa anlamadim, numarada kalmiyor son 6 var galiba

mehmet sabah 9 buçukta kalkıyor öğlen 1 buçukta uyuyor 4 buçukta kalkıyor akşamda 10 buçuk 11 arası uyuyor
müzikle uyuyor doğa okyanus sesi var dönencesinde sakinleştiriyor onu
yatağına yatar yatmaz uyur hiç yormaz beni
odasını ve yatağını çok seviyor ama işte asla başka yerde uyumuyor ayakta asla sallatmaz kendini odasında yatağında ve müzik eşliğinde uyur müziksizde uyumaz
bende prima kullanıyorum uzun süredir diğer bezleri sevmedi mehmet ayrık ayrık yürüyordu prima yumuşak diye onda rahat ediyor
bikez prima yokken geçen ay huggies aldık hiç istemedi devamlı gösterdi ağladı bende kulak easmayınca pijamasını indirip cart diye koparttı attı bezini üstelik bunu alışkanlık yapmak üzereydi bizde hemen primaya geçtik yine

Biz bez olarak hala prima 4 kullanıyoruz, bizim kız biraz küçük herhalde :) Bez oldukça şişmiş oluyor sabahları ama taşma sorunu olmuyor. Bu arada 11,5 kilo bizim ufaklık.

Prima kac no kullaniyosun sabah cok sismis yada tasma yasiyormusun? Hugges bende sevmedim kucuk kucuk pamuklar hep poposuna yapisiyodu, boyle guzel uyumalarida bi yere giderken sorun oluyo iste, uyumuyor yerini ariyor ben genelde uyku saatine evde oluyorum isim varsa bi yere gidiceksemde uyuttuktan sonra uykusunu aldirip oyle gidiyorum, birde 1 aydir benim kizda araba tutma olayi basladi bana cekmis bende oyleydim halada zaman zaman olur elimizde poset araclara oyle biniyoruz kusuyor hususi araclarda daha cok yapiyor o cok kotu bi yere dogru durust cikamiyosun iki cocukla asla zaten babasina birinden birini birakiyorum isim varsa,
Canim 4 nomu kullaniyosun cok minyonmus dicem kg masallah iyi popo yok demekki:))

Back