- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.801
bende bilnmiyorum bilgisayarda iki üç foto var onları avatarıma koyayım öyle avatarımdan bakabilirsin yeni fotoları yok çünkü hiç durmuyor hareket hal,inde ne zaman çeksem yakalayamıyorum anınıHugocum memo kendimi yer senmi yediriyorsun?
Bide su memonun resmini ekle bi gorelim kucuk degil nazar diyoduk, ben cepten giriyorum resim nasil eklenir ceple bilmiyorum bazi butonlar cikmiyor cunku yoksa eklerim cadilarimi:) bilen varsa soylesin ekliyim
fotorafçıya gidip resim çektireceğiz dedesi büyük boy istiyor ama düşünüyoruz yani orda nasıl duracak sabit kıpırdamadanda fotosu çekilecek bilmiyorum mümkün değil durmaz
hastaydı bende doktora götürdüm içeri girer girmez sessiz sessiz ağlamaya başladı doktor kalkınca ayağa bastı yaygarayı
doktor tanıdık allahtan
kucağıma aldım boğazlarına bakacaktı doktora öyle tekmeler savuruyorki kucağımda doktor yanaşamadı bile sesinden belli hasta ama az dedi antibiyotik verdi yolladı
bu sabahta kalktım markete gittim ona sosis aldım
normalde almam ama hasta diye aldım kaymakta aldım eve geldik hazırladım bir güzel yedi inşallah toparlanır kısa sürede
çok hasta olmuyor bize göre daha az hasta oluyor hiç alışık değiliz hasta olmasına
dün yastığı almış yere koymuş yatmış tvye bakıyordu çok garip geldi bize çok şaşırdık hiç oturmadığından tuhaf geldi
bu ara tvye bakıyor baby tv izliyor azda olsa rahat oluyorum öbür türlü sürekli yat diyor bana ben yatıyorum sırtıma binip sürekli zıplıyor bendede bel fıtığı var bazen çok acıyor birde güçlü kuvvetli zıpladıkça altta canım çıkacak