Bu tur insanlarin serrinden ben korkarim, paragoz falan ama bak paraya kiymis konu komsuya para dagitmis istihbarat icin bile olsa:) bizdede oyle mutehatin yada satim davasi oldu satilmasi taraftariydi 2 kardes biri istemedi yok diye diretti simdi bin pisman devlet el atti kentlesme diye arapsacina dondu yani bi kilcik cikiyor aradan mutlaka,
Hali benim halim su shaggilerden bin pisman oldum aldigima toz topluyor havin yerlerdeyken su yataklar icin lastikli carsaflar varya onlardan takmistim o donemi oyle atlattim yazin aysonra kilim serdim ayaklanmistida simdi digeri var yine ayni yaptim yikatsanda topluyor herseyi, ama onunla icim rahat olur her dk yikamaya veremiyorsun cunku, mutfak dolaplarini o buhar kabartmiyomu?
dün kayınpeder bize gelecekti hastalanmış gelemedi akşam bizi çağırdı yemek yaptım götürdüm
çorbası sulu yemeği pilavı tam yapıp götürdüm
tabiki elimde tencereyle girerken eve görüyorlar konu komşu artı herakşam arayıp hal hatır soruyor elti ve bizde hep orda olmuş oluyoruz
yani bizim yanaşmama sebebimiz eşim sonuçta evi annesi vardı filan hatırası var yanaşmıyor bende adım gibi biliyorumki daireyi aldılarmı dönüp arkalarına bile bakmazlar zamanında çok istedi evi ipotek et abime diye ama kayınvalide yapmayınca 1 yıl küstü
onlar çok daire verirler diye hesaplıyorlar ama vereceği iki daire bişey yani arsa çok geniş değil hayal kuruyorlar işte
zaten buraya gelmez o satar daireyi parasını yer doymadı gitti zaten
kayınpeder biz geleceğiz diye gitmiş kilo kilo meyve doldurmuş evi mehmet seviyor diye birde kendisi çok eli boldur bir kilo iste 3 kilo alır yani öyle biridir muhtemelen bunlar onun kulağına gider ama yapacak bişey yok
hiç unutmam geçen kış gibiydi kayınpeder lüfer tutmuş üç beş tane
hepsini sattırmış kayınvalide geriye 1 tane yarım yarısı kopmuş lüfer kalmış onu mehmete yollamıştı
canım hiçbişeye zarar vermiyor basınçlı buhar verip kiri temizliyor fayans aralarını süper temizliyor kir akıp gidiyor gözünle görüyorsun
mutfak temizliğinde çok büyük kolaylık yormuyor beş dakikada yapıyorrsun çok pratik zaman tasarrufu
halıları çok güzel siliyor çabucak yormadan
duvar temizliği çok kolay petek araları filan süper temizliyor
yerleri güzel siliyor pekçok aparatı var büyük kolaylık yani
shaggy halı bendede vardı kullanmuyorum kaldırdım çok toz topluyo çok zor neden aldımsa bilmem yani