slm kızlar..
nasılsınız..
oğlumun sünnetini yaptırdık.geçen hafta cuma günü..bugün 8 günümüz yani.çok şükür ki çok sorunsuz bi sünnet oldu.2.günü parka bile çıktı.ilk 3 günü altını açıp bezlerken ,kremlerini sürerken mızmızlandı okadar.altını kapatınca bişey yok.3.günü banyosunu yaptırdık.ama çocuğumda alt açma fobisi oluştu sanırım ,inşallah kalıcı değildir,alt açma malzemelerini görünce odadan odaya kaçıyor önce,bi kovalamaca yaşıyoruz,biraz mızmızlanama falan....)) sanırım acıdığı günler aklına geliyor hala.ama korktuğum gibi bişey değilimiş.ne dikiş,de sargı bezi hiç bişey yok.direk kremleyip bezledik normal hayattaki gibi.
sünnet günü 8.30 da hastanede olduk.9.30 da kucağımızda ameliyathaneye aldılar..ameliyathaneye verirken çok zor oldu benim için,çok kötü oldum..
( ama umut bişekilde elinde cep teliyle kandırdık,bide bayan hemşireye verilince sesini çıkarmamış.eşim ameliyathaneye kadar girdi,ama beni kapıda bıraktılar.sonra 9.35 de doktor girdi,9.50 de yani 20 dk sonra kucakta elinde tel.ile çıktı.uykudan uyanmış gibi bi hali vardı yavrumun.çok hafif dozda narkozlu yaptılar sünnetini.
öğlen 12-12.30 gibi hastaneden çıktık.
annem babam gelicekti sadece,çünkü mevlütünü yada eğlencesini şuan yapmayacaktık.(düğün zaten düşünmüyordum)biraz daha büyüsün anlasın,kıyafetini falan alıp giydirip,fotoğraf falan çekilip usulüne göre bişeyler yapacaktık.ama kayınvalidemler de geldiler ..annem kalıcaktı yanımda 1 hafta falan onların yüzünden kalamadı,ertesi günü gitti.onlar hala bendeler.görümcemin çocuğuda yanında gelmiş onlarla.3 yaşında ..akıllı uslu bi çocuk ama kıskançlık yaptı çok ,umutu kıskandı ve anne babasını özleyince son 4 gündür hergün bağıra bağıra ağlama krizine giriyor.allahtan umuta zarar verme ittirme yapmadı hiç.umut sürekli onu itip kakaladı biraz ,ama bebek daha anlamıyorki...
kayınvalidem le aram açıldı biraz,deli etti beni.hiç anlayışlı değil.aramaızda olan bişeyi eşime anlattımş,resmen yumurtlamış.eşim le aram açıldı.hsmile kadına yapılırmı bu ya..ne olursa olsun ona belli etmemliydi.kaldıki saygısızlık olarak bişey yapmadım,yapmamada.kasıklarım beli çok ağırdı bu günlerde,kahverengi akıntım falan oldu,acile gidecektim devam etseydi,doktorumu aradım yat dinlen,devam ederse gel dedi.onlara hizmet etmekten oldu hep.ama kim düşünürki gelini,elin kızını.gidip birde ispiyonlarlar kocasına.bundan sonra asıl benden saygı bekelemesinler...çok uzattım ama çok doluyum kızlar..
gitsinler artık...
bizden haberler böyle kızlar..
görüşürüz yine..