How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 Şubat Anneleri

akşam üzeri denize gittik
memoş ilkkez denizle tanıştı bugün
kumsala oturunca önce istemedi korktu mızlandı sonra kova küreğinide almıştık
kumu sevmiyo ama taşları sever taş doldurdu kovasına döktü doldurdu filan
denize soktu eşim önce korktu sonra çok sevdi
denize cee eee diyormuş :1:
çok sevdi çıkmak istemedi ama çok rüzgar vardı çok fazla durmadık geldik yol boyu arıza çıkarttı eve gelmemek için
rüzgar vardı üşüttümü acaba sonradan pişman oldum biraz önce mızlana mızlana uyudu hasta olmasa bari
yarında annemlere gideceğiz
mehmet babasına çok düşkün abartıyo bazen
eşim sahilde iki dakika anahtarını almaya gitti mehmet farkedince kalktı hemen aranmaya başladı karşıda görüncede hemen koştu babasına bıdır bıdır konuşa konuşa sarıldı
sanırsın akşama kadar görmemiş :1:
eşim izinde memonun keyfi yerinde
izin bitince yandık
evdede sürekli eşimin peşinde nerdeyse tuvaleet bile beraber girecekler
eşim tuvaletten çıkana kadar kapıda bekliyor
heryere beraber gitmek istiyor
eşim gülsün gülüyor kızsın kızıyor
şapka takıyoruz bakıyo eşimdede varsa çıkartmıyo ama yoksa hemen tuttuğu gibi atıyo şapkasını

günaydın kızlar bizim oğlan doğdu doğalı takılamadım ama aklım hep burdaydı bebişler büyüdü...çok şükür şimdide yatağını eşelemesinden şikayetciym çok okşuyor yastığı yatarken uykusunda yani bi de yaramazki yok böyle bir çocuk.....

Son düzenleme:
Herkese gunaydin, dun dogum yaptim cok tatli minicik bir kizim daha oldu ayni ilk kizima benziyor kopyasi, dun cok zorlu gecti agrilarim vs vardi, sukur bu sabah gazimda cikti rahatladim, 15 aylik kizimda burda kaldi mecbur uyku saatleri degisti tabi maskotu oldu buranin butun odalara misafirlige gidiyor, bebek kucagimda yada aglayinca umursamiyor ilgilenmiyor pek eve gidince ne olur bilmiyorum..

Herkese gunaydin, dun dogum yaptim cok tatli minicik bir kizim daha oldu ayni ilk kizima benziyor kopyasi, dun cok zorlu gecti agrilarim vs vardi, sukur bu sabah gazimda cikti rahatladim, 15 aylik kizimda burda kaldi mecbur uyku saatleri degisti tabi maskotu oldu buranin butun odalara misafirlige gidiyor, bebek kucagimda yada aglayinca umursamiyor ilgilenmiyor pek eve gidince ne olur bilmiyorum..
Ohh hadi gözün aydın, çok geçmiş olsun!

insanlar çok fesat özellikle mehmet geçen yaz kolikti kışa girerken koliği bitti ve kışın zaten nereye gideceğiz çocuk küçük soğuk filan kışı evde geçirdik haftada 1 kez filan çıkıyoduk
ona bile dikkat etmişler gezmiyosunuz eşinmi gezdirmiyor neden gezdirmiyor filan diye bile soruyorlar
sabahtan akşama kadar yediklerini içtiklerini gezdiklerini yaptıkları alışverişleri anlatıyorlar bu kadarda hiç görmemiştim vallaha :1:
neyse ben etrafı pek önemsemem zaten kim ne derse desin :1:
eşime dünden beri abicik diyorum gülüp duruyoruz :1:
İyi yapıyorsun geç dalganı :) O senin kilolarınla dalga geçerken iyiydi

Tebrik ederim, sağlıklı günlerde, mutluluk ve huzur içinde büyütün,
hayırlı ve upuzun ömürleri olsun yavrularınızın inşaallah....

Son düzenleme:

Maşallah, Gözünaydın, Allah anneli babalı büyütsün. Gazsız, çok uyuyan, emen bir bebek olsun inşallah.

Selam kızlar oglusun hareketlılıgınden dolayı gıremıyorum yenı arkadalar katılmıs sanırım hosgeldınız melıtta ayrılmıs uzuldum ,berfın sana da hayırlı olsun allah yardımcı olsun bol uyuyan bol ıstahlı bır cocuk olur ıns:)hugocuk memo denıze denıze gırmıs cok sevındım darsı benımkıne gecen benım burnnumdan getırmıstı umarım bu sene korkmaz sızlere sorum olacak bebeklerınız kac kere kaka yapıyor benım 3 4 bana fazla gelıyor

çok sevindim canım :nazar: allah bir tane daha verdi sana ne güzel :nazar:
darısı isteyen herkesin başına olsun :nazar:
şimdi havalar sıcak kışa kadar büyüteceksin zaten 6 aylık oldumu tamamdır başlarlar beraber oynamaya :nazar:

Gözün aydın tatlım, güle güle büyüt bebeğini. Ne güzel iki tane prensesin oldu, eviniz şenlenecek, Allah uzun sağlıklı ömürler versin.

Selam kızlar oglusun hareketlılıgınden dolayı gıremıyorum yenı arkadalar katılmıs sanırım hosgeldınız melıtta ayrılmıs uzuldum ,berfın sana da hayırlı olsun allah yardımcı olsun bol uyuyan bol ıstahlı bır cocuk olur ıns:)hugocuk memo denıze denıze gırmıs cok sevındım darsı benımkıne gecen benım burnnumdan getırmıstı umarım bu sene korkmaz sızlere sorum olacak bebeklerınız kac kere kaka yapıyor benım 3 4 bana fazla gelıyor
Benimki çoğunlukla 3 yapıyor, hatta birşey yemediyse bile çıkarıyor bazen 3 tane. Kıvamı çok yumuşak olmadığı için ishal değildir diye düşünüyorum. Sen de kıvamı yumuşak değilse korkma. Metabolizmaları iyi çalışıyordur diye düşünelim :)

arkadaşlar çocuklarınız tatlı yiyormu seviyormu
mesela çikolatalı gofret veya çikolata
bu sabah ekmeğe nutella sürdüm verdim beyenmedi istemedi illa sucuk istiyor

Sivri sinekler minnoşları rahat bırakmıyorsa size bir önerim olacak millet. Aktarlarda çam yağı satılıyor. Kullanılmış sinek kovucu tabletin birinin üzerine birkaç damla damlatın, sonra fişe takın. Gece kalkınca yenileyebilirsiniz, ben neredeyse on gündür kullanıyorum. Alanya gibi sıcak memlekette bile işe yaradı, Atoş'u hiç sinek ısırmıyor deneyin derim.

Sivri sinekler minnoşları rahat bırakmıyorsa size bir önerim olacak millet. Aktarlarda çam yağı satılıyor. Kullanılmış sinek kovucu tabletin birinin üzerine birkaç damla damlatın, sonra fişe takın. Gece kalkınca yenileyebilirsiniz, ben neredeyse on gündür kullanıyorum. Alanya gibi sıcak memlekette bile işe yaradı, Atoş'u hiç sinek ısırmıyor deneyin derim.
Günaydın, hoşgeldin Durasella, benim oğlanları da mahvediyor sinekler, tel taktırdık, her akşam ilaç kullanıyorum bana mısın demiyor. Bu öneriyi yazdığın iyi oldu, sağol, deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Kullanılmamış tabletin üzerine damlatsak çifte etkili mi olur acaba :1:

Lalus, bu tabletlerin likit şeklinde olanları var. Hani fişe takıyorsun bilmem kaç gün sinek gelmiyor diye satılanlar. Onlar da tabletler gibi sağlığa çok zararlıymış. O sıvı sinek kovucudan alıp, içerisindekini döküp yerine çam terebentin yağı doldurdum ben ve sürekli fişte inanılmaz güzel kokuyor çam ormanı gibi. O keskin kokuya da sivriler gelmiyor, dene istersen.

Cok tesekkur ederim, benimkide 2-3 defa yapar mutlaka
çok sevindim canım :nazar: allah bir tane daha verdi sana ne güzel :nazar:
darısı isteyen herkesin başına olsun :nazar:
şimdi havalar sıcak kışa kadar büyüteceksin zaten 6 aylık oldumu tamamdır başlarlar beraber oynamaya :nazar:
Amin canim bak bugun tam 1 haftamiz oldu bile hersey yolunda sukur suan, kizim eve gelince bebek ne yapar diyodum gelip bakiyor tutuyor cici yapiyor anlamiyor pek birtek bebege mama verirken biberona saldirip mama diyor rahat vermiyor kendide ictigi icin bi tek o suan bu arada sutum az o yuzden yine mama takviyemiz var cocuklarimi sirf sutle besliyemiyorum buda beni uzuyor
Gözün aydın tatlım, güle güle büyüt bebeğini. Ne güzel iki tane prensesin oldu, eviniz şenlenecek, Allah uzun sağlıklı ömürler versin.
Evet canim birbirlerine cok benziyor sanki kizim kuculmuste tekrar buyutuyor gibiyim dejawu olayi:)
arkadaşlar çocuklarınız tatlı yiyormu seviyormu
mesela çikolatalı gofret veya çikolata
bu sabah ekmeğe nutella sürdüm verdim beyenmedi istemedi illa sucuk istiyor
Benim kizim tatli sever ama ama birtek cikolata recel vs yemez
Ay sorma ayni dert bizdede var, kizimi isirdi kac yerinden gecengun dr sordum likit ilaclari odada pencere acik olmali dedi, bebek icin hic onermedi zehirlenme yapar dedi ben takmiyorum ne olur ne olmaz ama cozumde sart

Cok tesekkur ederim, benimkide 2-3 defa yapar mutlaka

Amin canim bak bugun tam 1 haftamiz oldu bile hersey yolunda sukur suan, kizim eve gelince bebek ne yapar diyodum gelip bakiyor tutuyor cici yapiyor anlamiyor pek birtek bebege mama verirken biberona saldirip mama diyor rahat vermiyor kendide ictigi icin bi tek o suan bu arada sutum az o yuzden yine mama takviyemiz var cocuklarimi sirf sutle besliyemiyorum buda beni uzuyor

Evet canim birbirlerine cok benziyor sanki kizim kuculmuste tekrar buyutuyor gibiyim dejawu olayi:)

Benim kizim tatli sever ama ama birtek cikolata recel vs yemez

Ay sorma ayni dert bizdede var, kizimi isirdi kac yerinden gecengun dr sordum likit ilaclari odada pencere acik olmali dedi, bebek icin hic onermedi zehirlenme yapar dedi ben takmiyorum ne olur ne olmaz ama cozumde sart

üzülme canım sonuçta anne sütüde alıyor :nazar:

Back