How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 Şubat Anneleri

herkesin ramazanı hayırlı olsun...
oruç tutanlara allah kolaylıklar versin,yardımcı olsun..
ben bu senede tutamıyorum.malum:49:
3.sene olacak tutmayalaı.
eşim oruçlu,sahura kalktım hazırladım.kayınvalidem bi demedi sen kalkma ben hazırlarım diye.kendileri tutamıyor ilaçları falan var ikisininde.aman uykusu bölünmesin..:41:

çok tembelmiş
size dinlenmeye tatile gelmiş :1:

günışığım, hadi gözün aydın :) Benim de eşimin ablası ve kaynanası çoluk tombak Alanya'ya taşındılar. Dün evi taşımışlar hiç ilgilenmedim bile zaten soğuk, uzağız. Eşim de henüz gitmiş değil. Düşün gelip, ev satın almışlar neymiş Alanya güzelmiş. Hey Allahım, görümcemin eşinin işi bile hazır değil daha iş bulmadan sürü sepet nasıl geliyorlar, ne risk.

Hugo, yavrum ben de Anadolu Hastanesi'nde doğurmuştum, Atoş'un da doktoru orada memnun kalırsın umarım.

inşallah canım :9:
hepsi aynılar
benim görümcek yok elti var öyle kendini beyenir şişinirki ortadan çatlayacak bigün :1:
maşallah okumamış birde okusaymış ne olurdu bilmem :1:
babam böbrek ameliyatı oldu iki kere çokta ağırdı bir kez bile geçmişi olsun diye aramadı
karşılaşınca konusu geçti oralı bile olmadı
bu sene abisi anjiyo olurken kalp krizi geçirmiş 4 aydır komada uyuyor uyanamıyor bende arayıp geçmiş olsun demedim
aslında üzüldüm ama demedim eşimede dedim sebebini o da aramadı
kayınvalide devamlı arayın deyip duruyor

nasılsınız kızlar bebişler nasıl
valla büyüdükçe başetmek çok daha güç oluyo
çok yaaramaz sessiz sessiz yapacağını yapıyo karıştırmadığı boşaltmadığı çekmece dolap kalmadı valla tüm gün peşinde koştura koştura canım çıkıyo
yapma diyosun onu bırakıyo diğerine geçiyo

Bız ıyıyız sen nasılsın. Yaramazlık konusunda oglum fena hakkını yemıyeyım :)
Sandalye tepesıne cıkar ordan masaya bır gun allah korudu cama cıkmıs hala oyle camı hep kapatıyorum mutfakta her yer her yerde klozete el sokmalar buldugunu atmalar her yerde kılıt cop kovasında bıle sen dusun:)))

sağol canım büyük bir ameliyat ama istiyorum
doktorum sezeryan acısı kadar dedi hatta biz o kadar derin kesmiyoruz o kadar bile acımaz dedi
oo bakima giriyoruz desene, ikinci cocuk dusunmuyormusun, mesela dusunursen 1-2 sene sonra bu amelyat bosa gidermiy? Merak ettim, benim iki sezeryanim var bunda kum torbasi koymadilar karnim hala kaldi 4 aylik gibi bide civik civik salmis kendini gerci daha 17 gun oldu yeni duzelir insallah

çok yaaramaz sessiz sessiz yapacağını yapıyo karıştırmadığı boşaltmadığı çekmece dolap kalmadı valla tüm gün peşinde koştura koştura canım çıkıyo
ay sorma hugocum aynen onu elleme diyosun baska bisey butungun yapma etme demekten helak oluyorum bide ufaklik var, anlamiyorda yapma dedikce inadina yapiyor arkasini toplayip duruyorum inan aksam tursu gibi dusuyorum hele aksam ufaklikta uyumak bilmedi imdaat mesaim bitsin artik dedimmm:) dusun

oo bakima giriyoruz desene, ikinci cocuk dusunmuyormusun, mesela dusunursen 1-2 sene sonra bu amelyat bosa gidermiy? Merak ettim, benim iki sezeryanim var bunda kum torbasi koymadilar karnim hala kaldi 4 aylik gibi bide civik civik salmis kendini gerci daha 17 gun oldu yeni duzelir insallah

ay sorma hugocum aynen onu elleme diyosun baska bisey butungun yapma etme demekten helak oluyorum bide ufaklik var, anlamiyorda yapma dedikce inadina yapiyor arkasini toplayip duruyorum inan aksam tursu gibi dusuyorum hele aksam ufaklikta uyumak bilmedi imdaat mesaim bitsin artik dedimmm:) dusun

evet canım bakıma aldım kaportayı :1:
doğumdan önceede kilo aldım verdim ama pilates filan toplamıştım iyiydi sonra hamile kalınca kötü oldu
bana kum torbası koydular ama yinede eskisi gibi olmadı
hem yağ var hem deride eskisi gibi sıkı değil
dümdüz sımsıkı bir karın beni çok mutlu eder biyerde bu da sağlık bence
insan her ne kadar önemsemiyorum dese de istediğini giyememek kıyafetlerin içinde rahatsız olmak sıkışmak oturunca kat kat olmak üzüyor insanı
veya beni üzüyordu mutsuz ediyordu
eşim hep kararsızdı hem çok istiyordu hemde acaba bişey olurmu ameliyatta filan diye kararsızdı daha geçen gün olmaz çocuğu anasız bırakırsın deyip duruyordu
ama hani dost bilrisin en kötü anında sana gelir anlatır destek olursun öyle arkadaşlar vardırya
işte bizimde vardı bu kişiler karı koca bizim gibi
çocuklarıda var 4 yaşında
çocuk doğumdan sonra çok zordu bizimkiler gibi
kadın çok zorlandı hep ağlardı sosyal hayatı sıfırdı sorna kayınvalidesiyle tartıştılar kayınvalidesi evden kovdu bunları onlarda annesinin yazlığına taşındı kışın çok zorlandılar sobalı filan
ev alalım dediler para biriktirmeye çalıştılar bayağı kıstılar hayatları değişti filan zorlandılar o ara hep görüştük filan
işte bu sevgili dostlarımıza ev çıktı adamın çalıştığı fabrikadan lojman çıktı artık ev almalarına gerek kalmadı anlayacağın
işte bu sevgili dostlarımız bizi çağırdı hafta sonu
neyse gittik çay bahçesinde buluştuk
bunalrda bir havalar kadın süslenmiş mini etek filan
yüzüme bile bakmıyor adam desen şişinmekten patlayacak
sürekli birbirlerini öpüp sevmeler çok mutluyuz pozları dört dörtlük hayatımız var pozları
çok canım sıkıldı bidaha zaten aramayı düşünmüyorum
işte o zaman karar verdim ertesi gün gittim bayramdan sonra ameliyat olacağım

Bız ıyıyız sen nasılsın. Yaramazlık konusunda oglum fena hakkını yemıyeyım :)
Sandalye tepesıne cıkar ordan masaya bır gun allah korudu cama cıkmıs hala oyle camı hep kapatıyorum mutfakta her yer her yerde klozete el sokmalar buldugunu atmalar her yerde kılıt cop kovasında bıle sen dusun:)))

dakika durmuyorlar yaw başım dönüyo bazen

evet canım bakıma aldım kaportayı :1:
doğumdan önceede kilo aldım verdim ama pilates filan toplamıştım iyiydi sonra hamile kalınca kötü oldu
bana kum torbası koydular ama yinede eskisi gibi olmadı
hem yağ var hem deride eskisi gibi sıkı değil
dümdüz sımsıkı bir karın beni çok mutlu eder biyerde bu da sağlık bence
insan her ne kadar önemsemiyorum dese de istediğini giyememek kıyafetlerin içinde rahatsız olmak sıkışmak oturunca kat kat olmak üzüyor insanı
veya beni üzüyordu mutsuz ediyordu
eşim hep kararsızdı hem çok istiyordu hemde acaba bişey olurmu ameliyatta filan diye kararsızdı daha geçen gün olmaz çocuğu anasız bırakırsın deyip duruyordu
ama hani dost bilrisin en kötü anında sana gelir anlatır destek olursun öyle arkadaşlar vardırya
işte bizimde vardı bu kişiler karı koca bizim gibi
çocuklarıda var 4 yaşında
çocuk doğumdan sonra çok zordu bizimkiler gibi
kadın çok zorlandı hep ağlardı sosyal hayatı sıfırdı sorna kayınvalidesiyle tartıştılar kayınvalidesi evden kovdu bunları onlarda annesinin yazlığına taşındı kışın çok zorlandılar sobalı filan
ev alalım dediler para biriktirmeye çalıştılar bayağı kıstılar hayatları değişti filan zorlandılar o ara hep görüştük filan
işte bu sevgili dostlarımıza ev çıktı adamın çalıştığı fabrikadan lojman çıktı artık ev almalarına gerek kalmadı anlayacağın
işte bu sevgili dostlarımız bizi çağırdı hafta sonu
neyse gittik çay bahçesinde buluştuk
bunalrda bir havalar kadın süslenmiş mini etek filan
yüzüme bile bakmıyor adam desen şişinmekten patlayacak
sürekli birbirlerini öpüp sevmeler çok mutluyuz pozları dört dörtlük hayatımız var pozları
çok canım sıkıldı bidaha zaten aramayı düşünmüyorum
işte o zaman karar verdim ertesi gün gittim bayramdan sonra ameliyat olacağım

canım meraba, uzun zamandır girmiyordum, ama arada okuyordum yazdıklarınızı. ayyy okurken sinir oldum bahsettiğin kadına, ne sanıyorsa kendini. bizde 2-3 hafta önce eşimin arkadaşı ve karısıyla denize gittik, tabi oğlumuuzu da götürdük. bir görsen kadın (çocukları yok yeni evliler) neredeyse tüm gün şezlogda yattı uyudu, denize 1 kere girdi çıktı, ne bir sohbet ne muhabbet ben bütün gün çocuğun peşinde koştum nasıl yandım anlatamam sana. o kadar sinirlendim ki dedim bir daha bu insanlarla hiçbir yere gitmem. hem neden hep senin arkadaş ortamınla vakit geçiriyoruz dedim. bu arada en sinir olduğum kadın modeli hava atar gibi kocasıyla yılın çifti pozları veren kadın tipidir(özellikle bir ortamda sen kocanla gerginsen kocasınasokulur hani gör bak ne kadar mükemmel kadınınım dercesine hava atarsonra da etrafa bakar)

canım meraba, uzun zamandır girmiyordum, ama arada okuyordum yazdıklarınızı. ayyy okurken sinir oldum bahsettiğin kadına, ne sanıyorsa kendini. bizde 2-3 hafta önce eşimin arkadaşı ve karısıyla denize gittik, tabi oğlumuuzu da götürdük. bir görsen kadın (çocukları yok yeni evliler) neredeyse tüm gün şezlogda yattı uyudu, denize 1 kere girdi çıktı, ne bir sohbet ne muhabbet ben bütün gün çocuğun peşinde koştum nasıl yandım anlatamam sana. o kadar sinirlendim ki dedim bir daha bu insanlarla hiçbir yere gitmem. hem neden hep senin arkadaş ortamınla vakit geçiriyoruz dedim. bu arada en sinir olduğum kadın modeli hava atar gibi kocasıyla yılın çifti pozları veren kadın tipidir(özellikle bir ortamda sen kocanla gerginsen kocasınasokulur hani gör bak ne kadar mükemmel kadınınım dercesine hava atarsonra da etrafa bakar)

evet öyle insanlar var malesef ama benim arkadaşım olunca bu kişi üzülmemek elde değil
ben zaten burdada bahsediyordum size estetik yaptıracağım diye ama 1 yıl daha bekleyecektim para durumlarından ötürü ama bu olay olunca apar topar gittim doktor iyiydi çok ilgilendi fiyat makul geldi zaten beklemenin anlamı yok dedim
sadece oruç tuttuğum için bayramdan sonraya erteledim yoksa ramazana denk gelmeseydi şuan olmuştum :ssz:

uzun zamandır yoktun izne filanmı çıktın

evet öyle insanlar var malesef ama benim arkadaşım olunca bu kişi üzülmemek elde değil
ben zaten burdada bahsediyordum size estetik yaptıracağım diye ama 1 yıl daha bekleyecektim para durumlarından ötürü ama bu olay olunca apar topar gittim doktor iyiydi çok ilgilendi fiyat makul geldi zaten beklemenin anlamı yok dedim
sadece oruç tuttuğum için bayramdan sonraya erteledim yoksa ramazana denk gelmeseydi şuan olmuştum :ssz:

uzun zamandır yoktun izne filanmı çıktın

günaydın hügocuk, evet uzun zamandır yoktum, 3 gün kullandım iznimden, düğüne gittik şehir dışına, tamamen rezildi, kendime ettiğim küfürleri bir duysan sinem delirmiş derdin inan.
düşün çocukla 1 günde 300 km gidip 300 km döndük. aman yarabbim tamamen kabustu. yol boyunca çıldırttı beni, düşün artık dayanamayıp oto koltuğundan aldım, önde kucağımda oturttum, sonra eşime artık dayanamıyorum dedim ben kullandım arabayı, dönüşte yine aldım arabayı, en azından biraz kafamı dinleyeyim diye. mahvoldum ya ötesi yok, benim oğlum evinden başka her yerde çok problem çıkarıyo. kısacası hayatımın en zor günlerinden birini geçirdim.

geçen 2 hafta boyunca 2 defa kpss sınavına girdim. genel sınav ve dün öğretmenlik alan bilgisi sınavı vardı. feci zordu. neyse zaten laf olsun diye girdim.

bunun dışında oğluşum aynı anda 4 tane diş çıkarıyor, çok huzursuz.

ameliyat konusunna gelince inşallah beklediğin gibi olur arkadaşım

günaydın hügocuk, evet uzun zamandır yoktum, 3 gün kullandım iznimden, düğüne gittik şehir dışına, tamamen rezildi, kendime ettiğim küfürleri bir duysan sinem delirmiş derdin inan.
düşün çocukla 1 günde 300 km gidip 300 km döndük. aman yarabbim tamamen kabustu. yol boyunca çıldırttı beni, düşün artık dayanamayıp oto koltuğundan aldım, önde kucağımda oturttum, sonra eşime artık dayanamıyorum dedim ben kullandım arabayı, dönüşte yine aldım arabayı, en azından biraz kafamı dinleyeyim diye. mahvoldum ya ötesi yok, benim oğlum evinden başka her yerde çok problem çıkarıyo. kısacası hayatımın en zor günlerinden birini geçirdim.

geçen 2 hafta boyunca 2 defa kpss sınavına girdim. genel sınav ve dün öğretmenlik alan bilgisi sınavı vardı. feci zordu. neyse zaten laf olsun diye girdim.

bunun dışında oğluşum aynı anda 4 tane diş çıkarıyor, çok huzursuz.

ameliyat konusunna gelince inşallah beklediğin gibi olur arkadaşım
mehmette çok sorun çıkarırıdı üzerdi beni ama bu yaz daha iyi gezmeyi sevdiğinden sanırım uslu duruyo ama arabada sıkılıyo bir süre sonra başlıyo arabada harekete
oto koltuğu aldık ama bir halta yaradığı yok zaten emniyet kemerini taktırtmıyo

Herkese merhaba arkadaşlar,
Geçmişi okudum biraz, herkes iyidir umarım.
Yıllık izin kullandım 1 hafta, bugün döndüm. Benim oğlanlar kreşe başladı biliyorsunuz 1,5 ay oldu. Başladıklarından beri hastalar, mahvoldum resmen. Evde 1 aylık ütü birikti. Her haftasonunu acillerde geçirdik. Bir haftasonu Poyraz'ı bir haftasonu Sarp'ı götürdük.
Her gece ağlamalar, ateşler, uykusuzluk, ertesi gün işe gel. Hem çocukları kreşe göndermem biraz, düzelsinler hem de evdeki işlerimi hallederim diye izin aldım.
Neyse çocuklar daha iyiydi hafta içi. Öyle olunca onları sabahtan kreşe bıraktım, ben evdeki dolap çekmece içlerini temizledim, toparladım, ütü yapıp perde yıkadım.
Bu arada eve gelen kadına da çok sinirlendim dolap temizleme deyince. Yazın burda genelde halıları kaldırıyorlar, çok sevmem ama hadi dedim kaldırsın kadın, silmesin halıları, onlara ayıracağı vakti dolap temizlemeye harcasın. Hanfendi yapamam dedi. Ya dedim saat 4te gidiyorsun geç git, 1 saat mi geç gideyim dedi. Sinirlendim, kalsın kaldırma halıları, sil sen dedim. Başka biri var onu çağırıp bunu göndereceğim. Sinir ediyor beni. Kadının bir temizlik formatı var onun dışına asla çıkmıyor. Oldu, halıları da kaldırayım hanfendi 2'de çıksın gitsin.
Çarşamba perşembe oğlanlarla annemin yazlığa gittik, gene hastalandı Sarp, en son dün toparlandı biraz. Bugün daha iyiler.Kreşe bıraktık sabah, bakalım bu haftasonu bizi neler bekliyor :27::27:

Herkese merhaba arkadaşlar,
Geçmişi okudum biraz, herkes iyidir umarım.
Yıllık izin kullandım 1 hafta, bugün döndüm. Benim oğlanlar kreşe başladı biliyorsunuz 1,5 ay oldu. Başladıklarından beri hastalar, mahvoldum resmen. Evde 1 aylık ütü birikti. Her haftasonunu acillerde geçirdik. Bir haftasonu Poyraz'ı bir haftasonu Sarp'ı götürdük.
Her gece ağlamalar, ateşler, uykusuzluk, ertesi gün işe gel. Hem çocukları kreşe göndermem biraz, düzelsinler hem de evdeki işlerimi hallederim diye izin aldım.
Neyse çocuklar daha iyiydi hafta içi. Öyle olunca onları sabahtan kreşe bıraktım, ben evdeki dolap çekmece içlerini temizledim, toparladım, ütü yapıp perde yıkadım.
Bu arada eve gelen kadına da çok sinirlendim dolap temizleme deyince. Yazın burda genelde halıları kaldırıyorlar, çok sevmem ama hadi dedim kaldırsın kadın, silmesin halıları, onlara ayıracağı vakti dolap temizlemeye harcasın. Hanfendi yapamam dedi. Ya dedim saat 4te gidiyorsun geç git, 1 saat mi geç gideyim dedi. Sinirlendim, kalsın kaldırma halıları, sil sen dedim. Başka biri var onu çağırıp bunu göndereceğim. Sinir ediyor beni. Kadının bir temizlik formatı var onun dışına asla çıkmıyor. Oldu, halıları da kaldırayım hanfendi 2'de çıksın gitsin.
Çarşamba perşembe oğlanlarla annemin yazlığa gittik, gene hastalandı Sarp, en son dün toparlandı biraz. Bugün daha iyiler.Kreşe bıraktık sabah, bakalım bu haftasonu bizi neler bekliyor :27::27:
geçmiş olsun canım kreşteki diğer çocuklardanmı kapıyorlar acaba

Kızlar ne yapıyorsunuz? Ben bitap düştüm çalışmaktan. Bileklerim, gözlerim iflas etti. Ramazanı bekliyorum, artık en azından düğün olmaz da klip yapmam rahatlarım. Yalnızca diğer işlerin motajıyla uğraşırım. Gangnam şarkısını söyleyen bile var, milletde ne özgüven var yav.

İşleri toparlayınca tatile gideceğiz, şimdiden gün sayıyorum. Alanya'da olup da tatile gitmek için heveslenmek de ayrı bir durum ama şöyle arabaya atlayıp, haritayı açıp dura dura dolaşalım diyoruz. 1 hafta yeter bize. Rotayı belirlemeye çalışıyoruz. Bir da eşim ben ve oğlum mu çıksak yola yoksa arkadaşlar da bize katılsa mı onun krtiğini yapıyoruz bu ara. Ata zaten araba hastası, inmek istemiyor. Uzun yol zor olmaz yani.

Öyle seviyor ki hiçbir oyuncağıyla ilgilenmiyor. Bir dolu arabası var hepsini pak ediyor, diziyor. Geri dönüşüm kamyonunun sesini duyunca balkona fırlıyor, bir de tur otobüsleri hoşuna gidiyor. Ben ona bir dvd hazıladım HD görüntülerden oluşuyor. Tırlar, kamyonlar çalışırken vs. yemek yemezse onu açıyorum, izlerken yedirebiliyorum. Onun dışnda çizgi film de izlemiyor. Belki tvyi hep kapalı tuttuğumdan hiç aramıyor öyle şeyleri.

Bir de kitaplarını çok seviyor. Oturuyoruz yan yana ben kendi kitabımı alıyorum, hadi sen de kitap oku diyorum. Gidip kitap sepetinden seçiyor, büyük adam gibi okuyor tosunum :) Sizinkilerin favori oyuncakları ne?

Berfinbilgen yalnız olmana çok üzüldüm. Nasıl zorlandığını tahmin etmeye çalışıyorum, kolaylıklar ve sabır diliyorum sana.

Kızlar bu arada sürekli, kimse girmiyor artık yazıyorsunuz. Ya bırakın girmeyen girmesin. Nedir yani. Ben bu siteye sadece şubat anneleri başlığı için geliyorum ve yazıp çıkıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana sık olmasa da girdim, takip etmeye çalıştım. Yazılan, çizilenlerden inanın çok yararlandım. Duygusal bir bağ oldu bu başlık artık bende. Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçen bir tip değilim Dolayısıyla herhangi bir platforma buluşan buluşsun ama ben hiç kimse girmese dahi günlük gibi arada iki cümle yazar çıkarım. Oğlum ve benim için anısı var, burada yazdığım her bir satırın.
Merhaba Durasella,
Sanırım tatile çıktın, mesajları şimdi okuyabildim ancak. Sana iyi tatiller, iyi dinlenmeler.Tatil planınız çok güzelmiş.Yaz mevsimi senin için çok yoğun geçiyor sanırım. Kışın nasıl işlerin?
Ya oğluşunla kitap okumanı kıskandım resmen. Ben aylardır okuyamıyorum, hele oğlanlar ayaktayken mümkün değil okumak. Kendi kitaplarından okumaya çalışınca hemen sıkılıyorlar, başka bir şeye yöneliyor ikisi de. Baba da ben de okumayı çok severiz, umarım onlar da okur, çok üzülürüm yoksa.
Benim oğlanlar arabalarla hiç ilgilenmiyor. Sarp'ın en sevdiği oyuncak Poyraz'ın elindeki. Poyraz'da ne varsa onu istiyor. Poyraz'ın en sevdiği şey de, çubuklar ve delikler. Çocuk acayip bir şey, nerde bir delik bulsa parmağını sokuyor, çok detaycı, ufacık bir şeyle ilgileniyor saatlerce. Çubuklarımız ve makaralarımız var, en sevdiği şey bu iki oyuncak, o çubuklar o makaranın içine sokulacak arkadaş! Haa bir de herşeyi ama herşeyi arkaya doğru atıyor, fırlatıyor. Dün elindeki bozuk paraları kaybetmiş, eşim aramış geçtiği her yeri bulamamış,telaşlı, yuttu mu diye. Yutmaz dedim, başlangıç noktası neresi dedim, masanın yanı dedi. Gittim, elimle koymuş gibi paraları buldum. Biliyorum huyunu.
Bir de açık olan hiç birşeye tahammülü yok. Açık kapılar, çekmeceler, dolaplar, hepsi kapatılıyor. Benim gibi çekmece dolap kapatmayan bir anneye verilmiş en büyük ödül herhalde :) Eşim ilahi adalet diyor:1: O da hiç sevmez açık kalan kapı çekmeceleri, yıllardır kapattıramamıştı, oğlum sağolsun.
Girmeyen girmesin kısmına katılıyorum, önemli olan girip aynı yerden devam edebilmek bence.

arkadşalar meraba napıyosunuz
biz ramazan topu patlasın diye bekliyoruz :1:
dün estetik cerraha gittik muayene etti ölçtü biçti veeee
ramazandan sonra ameliyat oluyorum :52:
çok sevinçliyim :3:
hem liposakşınla yağları alacak hem karnımı yeniden şekillendirecek yeni bir göbek deliği yapacak hemde karnımı gerecek
5200 tl istedi ameliyatı özel anadolu hastanesinde yapacak
anenm gelecek ben iki gün yatacağım hastanede
annem evde memoşa bakar
eşimde izin alıp hastanede yanımda kalır bana bakar :1:
Merhaba canım,
Hadi hayırlısı olsun, sevindim senin adına. Umarım sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat ve iyileşme dönemi geçirirsin. Seni rahatsız ediyor göbeğin uzun süredir, yap kurtul. Belki biz de ilerde senden fikir alırız ameliyat için.
Bir başka mesajında oruç tuttuğun için ramazandan sonra ameliyat olacağım demişsin. Bu aylarda oruçlu olmak bayağı zor iş, kolaylıklar diliyorum sana, üstelik Memoş gibi hareketli bir çocukla.
Sen hastanedeyken Memoş annenle kalır mı? Anneler de olmasa ne yaparız bilemiyorum.
İzindeyken hastaneye gittim ben de. Uzun süredir ellerimde uyuşma ve ağrılarım var. EMG çekildi, karpal tünel sendromu, sinirlerde sıkışma var. Sinirler ölmeden ameliyat olması lazım, iki elimde de sorun var. Tek tek yapılacak ameliyat. 20 gün hiç bir ağırlık kaldıramayacağım, çocuklarım devamlı kucak istiyor. Poyrazım nasıl sıkı sıkı sarılıyor başkasına gitmemek için, anlatamam.
Nasıl olacağım diye düşünüyorum. Kızkardeşim ve annem, al çocukları yazlığa gel, biz burda bakalım çocuklara, kucak isteyince de sana veririz diyorlar. Dayı da gelecekmiş eşiyle, çocuklar çok seviyor onları. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, bir taraftan da geç kalmak istemiyorum sinirler ölüp geri dönüşü olmadan. Bu ameliyatı yaptıran bilen var mı? Bir doktorla görüştüm, bir iki tane daha doktorunu görüşünü alacağım, sonra karar veririm ama internetten araştırdığım kadarıyla ameliyat kesin çözüm.

herkesin ramazanı hayırlı olsun...
oruç tutanlara allah kolaylıklar versin,yardımcı olsun..
ben bu senede tutamıyorum.malum:49:
3.sene olacak tutmayalaı.
eşim oruçlu,sahura kalktım hazırladım.kayınvalidem bi demedi sen kalkma ben hazırlarım diye.kendileri tutamıyor ilaçları falan var ikisininde.aman uykusu bölünmesin..:41:

Merhaba canım,
Önceki mesajlarında okudum, oğlunu sünnet ettirmişsin, hayırlı olsun, darısı diğer güzel günlerine olsun. Sorunsuz atlatmışsınız ne güzel.
Kayınvalidene de çok kızdım, çok düşüncesiz. Hiç acımaları yok ya, hamilesin zaten, çocuğun da var. Misafir gibi gelmiş, yardım etmeyeceksin bari sıkıntı verme di mi. Görümcenin çocuğuydu sanırım yanında getirdikleri, çok üzüldüm haline ya okuyunca. O yaşta çocuk neden annesinden ayrılır ki, yazık değil mi. Benim görümce de her sene oğlunu gönderirdi, bu seneye kadar. Çocuk yalvarırdı gelmemek için buraya. Ağlardı buradayken, canı sıkılır, annesini özler. Ama annesi, o yokken rahat ediyorum, geceleri dışarı çıkıyorum, , hem yemek düşünmek zorunda da kalmıyorum ( Görümce hiç yemek yapmayı sevmez, oğlan da aksine 3 çeşit yemek yemeyi seven bir çocuk ::1:) diyordu, nasıl sinirleniyordum anlatamam. İçim acıyordu çocuğa.
Doğuma ne kadar kaldı senin? İsim düşündünüz mü kızına? Dertsiz tasasız bir doğum olur umarım.

:1::1::1: Aynen öyle, büyüdükçe çokk zor çokk. Önceleri kendi iradeleri yoktu tabii, şimdi ayak diretiyor, kafayı sallıyor, ağlıyor, sızlanıyor falan. Bu cinsler fena çıktı :34:
Benim bütün mandallarım aşağıda, oyuncaklarını atıyorlar, kapıcımız aşağıda depoda tutuyor, bir ara vaktim olunca gidip seçip alacağım bizimkileri ama fırsat olmuyor. Poyrişim dün elinde derece balkonda, hemen aşağı atmaya çalışıyor. Çok ilginçler ya, eline birşey alınca, eğer banyoya gidiyorsak küvetin içine, ya da kovadaki suyun içine, balkonda isek aşağı atıyorlar. Sanki eline alınca yapması gereken buymuş gibi.
Engelleyince de çok kızıyor. Bu aralar gene çok sinirleri bozuk bebeğimin. :1:

Merhaba canım,
Hadi hayırlısı olsun, sevindim senin adına. Umarım sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat ve iyileşme dönemi geçirirsin. Seni rahatsız ediyor göbeğin uzun süredir, yap kurtul. Belki biz de ilerde senden fikir alırız ameliyat için.
Bir başka mesajında oruç tuttuğun için ramazandan sonra ameliyat olacağım demişsin. Bu aylarda oruçlu olmak bayağı zor iş, kolaylıklar diliyorum sana, üstelik Memoş gibi hareketli bir çocukla.
Sen hastanedeyken Memoş annenle kalır mı? Anneler de olmasa ne yaparız bilemiyorum.
İzindeyken hastaneye gittim ben de. Uzun süredir ellerimde uyuşma ve ağrılarım var. EMG çekildi, karpal tünel sendromu, sinirlerde sıkışma var. Sinirler ölmeden ameliyat olması lazım, iki elimde de sorun var. Tek tek yapılacak ameliyat. 20 gün hiç bir ağırlık kaldıramayacağım, çocuklarım devamlı kucak istiyor. Poyrazım nasıl sıkı sıkı sarılıyor başkasına gitmemek için, anlatamam.
Nasıl olacağım diye düşünüyorum. Kızkardeşim ve annem, al çocukları yazlığa gel, biz burda bakalım çocuklara, kucak isteyince de sana veririz diyorlar. Dayı da gelecekmiş eşiyle, çocuklar çok seviyor onları. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, bir taraftan da geç kalmak istemiyorum sinirler ölüp geri dönüşü olmadan. Bu ameliyatı yaptıran bilen var mı? Bir doktorla görüştüm, bir iki tane daha doktorunu görüşünü alacağım, sonra karar veririm ama internetten araştırdığım kadarıyla ameliyat kesin çözüm.

evet canım karar verdim bayramdan sona oluyorum
iyi dilkelerin için sağol :9:
oruç tutmak zor ama alıştım allah kolaylığını veriyo ramazanın bereketini güzelliğini yaşamak nefsi terbiye etmek güzel
ilkkez senden duydum karpal sendromunu
allah kolaylık versin annen bakıyo bakabilir
benimde annem evde bakacak arada eşim getirir götürür 2 gün yatıcam zaten hemen gelicem
ameliyattan sonra aksilik çıkmazsa 2 hafta annem kalacak memoşa bakmak için

Off offf offf klsdjflksdjlfksdjlgkhsdlkghsdlk
Benim canım çok sıkkın, bunalımın eşiğindeyim yav.
İnanılmaz kilo verdim, o abur cubur delisi insan gitti. Hiçbir şey yiyemiyorum midem bulanıyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor normali 70miş geçen ölçtürdüm 157 çıktı, nefesim kesilecek gibi oluyor. Başım dönüyor sürekli. Çok çalışıyorum ondan mı bilemiyorum hayatımın hiçbir döneminde böyle olmamıştım. Suratım da hep asık. Bir kahve ile günü bitiriyorum sonra açlıktan başım dönüyor. Zorluyorum kendimi ama olmuyor. Kimseye de söylemiyorum doktora git derler diye ama annem anladı çok zayıfladın sen dedi. 1.77 boyum var kilom 56 kemik torbası olucam yakında oysa birkaç aya kadar ayva göbüşümden bile şikayet ediyordum. Ne bileyim burası mahrem gibi benim için gireyim yazayım dedim.

Lalus daha tatile çıkamadık elimdeki işler bitmedi, haftaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. Kafayı yeme noktasına geldim montaj. montaj. Kışın da farklı işler oluyor, yaza hazırlık. Belediyelerin tanıtımları oluyor, yurt dışına gidecek tanıtım fragmanlarını hazırlıyoruz. Böyle işte tek umudum tatil, eğer onda da toparlanamazsam psikolojim yerle bir olacak.

Back