evet canım bakıma aldım kaportayı
doğumdan önceede kilo aldım verdim ama pilates filan toplamıştım iyiydi sonra hamile kalınca kötü oldu
bana kum torbası koydular ama yinede eskisi gibi olmadı
hem yağ var hem deride eskisi gibi sıkı değil
dümdüz sımsıkı bir karın beni çok mutlu eder biyerde bu da sağlık bence
insan her ne kadar önemsemiyorum dese de istediğini giyememek kıyafetlerin içinde rahatsız olmak sıkışmak oturunca kat kat olmak üzüyor insanı
veya beni üzüyordu mutsuz ediyordu
eşim hep kararsızdı hem çok istiyordu hemde acaba bişey olurmu ameliyatta filan diye kararsızdı daha geçen gün olmaz çocuğu anasız bırakırsın deyip duruyordu
ama hani dost bilrisin en kötü anında sana gelir anlatır destek olursun öyle arkadaşlar vardırya
işte bizimde vardı bu kişiler karı koca bizim gibi
çocuklarıda var 4 yaşında
çocuk doğumdan sonra çok zordu bizimkiler gibi
kadın çok zorlandı hep ağlardı sosyal hayatı sıfırdı sorna kayınvalidesiyle tartıştılar kayınvalidesi evden kovdu bunları onlarda annesinin yazlığına taşındı kışın çok zorlandılar sobalı filan
ev alalım dediler para biriktirmeye çalıştılar bayağı kıstılar hayatları değişti filan zorlandılar o ara hep görüştük filan
işte bu sevgili dostlarımıza ev çıktı adamın çalıştığı fabrikadan lojman çıktı artık ev almalarına gerek kalmadı anlayacağın
işte bu sevgili dostlarımız bizi çağırdı hafta sonu
neyse gittik çay bahçesinde buluştuk
bunalrda bir havalar kadın süslenmiş mini etek filan
yüzüme bile bakmıyor adam desen şişinmekten patlayacak
sürekli birbirlerini öpüp sevmeler çok mutluyuz pozları dört dörtlük hayatımız var pozları
çok canım sıkıldı bidaha zaten aramayı düşünmüyorum
işte o zaman karar verdim ertesi gün gittim bayramdan sonra ameliyat olacağım