biri benimde dedikodumu yapmış galiba:))))
kulaklarım çınladı bi bakıyım dedim bende.
yine çok uzun zaman oldu girip yazmayalı,ama arada okuyup bazen çıkıyordum.
kayınvalidemler bendeydi gittiler,1 hafta sonra anneciğim çağırdım karnım durduk yere sertleşip,sancılanıyoru,belim adet sancısı gibi ağırıyordu,umumtla baş edemez oluyordum.bu kaynanamın yüzünden.ama anneciğim sağolsun bi güzel temizledi köşe bucak ,mis gibi yaptı evimi 5 gün kaldı gitti.o varken dinlendim hep.hamile olmasam ben hher işimi kendim zaten görürüm de artık 31 hftalık oldum dikkat etmem lazım.doğum için kadın tutarım annemde yine gelir hem kış temizliği hemde doğum temizliğini aradan çıkarrız.2 çocukla bu kadar derin temizlik birdaha nezaman yapılır bilmem artık:))))
BERFİN:
canım yaa sen doğum yaptın,çocuğunu büyüttün neredeyse ben sana bi hayırlı olsun diyemedim.okuyup çıklıyorum ama bi denk gelip yazamadım sana.allah analı babalı büyütsün.zorlandığını yazmışsın hep,gözüm korkmadı diyemem.ama geciçi bi dönem inşallah kendini toparlayınca bi düzene sokunca rahatlayacaksın sende.
bende bugün nst ye girdim.karnım kasılıp sertleşiyor dedim ya ama çok şükür sancı çıkmadı.
ebeye normal doğum şansım varmı sezeryandan sonra dedim.asla böyle bişey düşünme dedi.geçende bi hasta gelmiş.kadın 2010 da sezezryan olmuş,ikinci doğumu bu sancılarını beklemiş,normalde 1 hafta önce alınıyorya,içten rahim dikiş yerinden yırtılmış,çocuk karın boşluğuna düşmüş zor kurtardık bebeği dedi.bende erken alınmasın diye bunda sancılaırımı bekliyim diyordum ama duyunca çok korktum.birde senin iki doğum arası çok yakın asla olmaz dedi.
perşembe günü umutun aşısını yapırdık .2 bacak bir ağızdan.çok ağladı
(
iyice kudurgan oldu çıktı bu aralar.