• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Merhaba millet, nasıl gidiyor. Uzunca bir süredir uğrayamamıştım şimdi fırsat buldum hemen bir şeyler yazayım dedim.

On gündür şehir dışındaydım, işler çok yoğun malum yaz herkes güneşli günlerde çekim istiyor. Ata ile çok zor oluyor ama idare ediyoruz işte. Her sabah denize gidiyoruz, Atoş'un bir simidi var. Üstü şemsiyeli altında da oturma bölmesi var, çok seviyor. Hıpır hıpır yüzüyor içerisinde. Bıraksam elleri buruşana kadar suda kalacak. Tam bir su kuşu.
Akşam 7den sonra da parka çıkıyoruz. Buralar çok sıcak daha erken adım atılmaz zaten. Parktaki hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Kumla oynamayı seviyor, sanıyorum o da denizden kalma alışkanlık. Oyuncaklarıyla kumda oynuyor, diğer çocukları izliyor sonra geliyoruz.

Atoş hergün beni biraz daha şaşırtıyor, zeka kokan hareketler sergiliyor. Oyunları artık daha mantıklı. Kurgu var bir kere işin içinde. Oyun kartları sayesinde birçok nesneyi ezberledi. Karttaki nesneyi gösterince evin içerisinden bulup gerçeğini getiriyor.

Çok geveze bobur bobur hep konuşuyor ama mantıksız heceler. Uydurmasyon işte. Hiç unutmuyorum burada bir arkadaş vardı daha bebekler yedi aylık olmamıştı. Buraya şöyle yazmıştı.

"Bebeğim ağlıyordu, neden ağlıyorsun dedim. Gidelk dedi nereye dedim babama dedi." yazmıştı. O herhalde şimdi üniversiteli olmuştur bu gelişimle :) Aradan neredeyse bir sene geçti Ata daha o zeka seviyesini yakalayamadı yav. Hey Allahım neyse sizler ve minnoşlarınız iyisinizdir umarım.

Merhaba millet, nasıl gidiyor. Uzunca bir süredir uğrayamamıştım şimdi fırsat buldum hemen bir şeyler yazayım dedim.

On gündür şehir dışındaydım, işler çok yoğun malum yaz herkes güneşli günlerde çekim istiyor. Ata ile çok zor oluyor ama idare ediyoruz işte. Her sabah denize gidiyoruz, Atoş'un bir simidi var. Üstü şemsiyeli altında da oturma bölmesi var, çok seviyor. Hıpır hıpır yüzüyor içerisinde. Bıraksam elleri buruşana kadar suda kalacak. Tam bir su kuşu.
Akşam 7den sonra da parka çıkıyoruz. Buralar çok sıcak daha erken adım atılmaz zaten. Parktaki hiçbir şey dikkatini çekmiyor. Kumla oynamayı seviyor, sanıyorum o da denizden kalma alışkanlık. Oyuncaklarıyla kumda oynuyor, diğer çocukları izliyor sonra geliyoruz.

Atoş hergün beni biraz daha şaşırtıyor, zeka kokan hareketler sergiliyor. Oyunları artık daha mantıklı. Kurgu var bir kere işin içinde. Oyun kartları sayesinde birçok nesneyi ezberledi. Karttaki nesneyi gösterince evin içerisinden bulup gerçeğini getiriyor.

Çok geveze bobur bobur hep konuşuyor ama mantıksız heceler. Uydurmasyon işte. Hiç unutmuyorum burada bir arkadaş vardı daha bebekler yedi aylık olmamıştı. Buraya şöyle yazmıştı.

"Bebeğim ağlıyordu, neden ağlıyorsun dedim. Gidelk dedi nereye dedim babama dedi." yazmıştı. O herhalde şimdi üniversiteli olmuştur bu gelişimle :) Aradan neredeyse bir sene geçti Ata daha o zeka seviyesini yakalayamadı yav. Hey Allahım neyse sizler ve minnoşlarınız iyisinizdir umarım.

evet bende hatırladım şimdi

selam arkadaşlar
annem geldi ben çağırdım halen hastaydım çünkü
doktora çıktım astım başlangıcı çıktı doktor hava verdi
mehmette hasta ateşlendi dün akşam acile götürdük boğaz enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi
pek bişey yemiyo mama içiyo
isalide var

Cat_lover cok sagol canim haftaya carsamba insallah,
Hugocum sen daha tecrubelisin bu kefir mayasi her aktarda varmi ve nasil yapiyoruz bende benim kiza icireyim, birde sut yapiyorsa bende icerim bebis icin...

canım her aktarda bulunmuyor
anlatarak karışık olabilir nette resimli anlatımı var ona bakarsan çok daha kolay olur
dsaha önce anlattım karışık oldu :1:

arkadaşlar soru soracağım ama ne tarafa soracağımı bilemedim:26:

sen istediğin gibi soruver :)

selam arkadaşlar
mehmette hasta ateşlendi dün akşam acile götürdük boğaz enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi
isalide var

geçmiş olsun hugocum şimdi nasılsınız?

merhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız?biz dört günlük harika bir tatil yaptık ve döndük.tatilimizi üç gün erken bitirdik.yarın vedamız varmış katılacağız.

bebeklerim denizin ve kumsalın tadını l çıkardılar tabi tavuk gibi de kızardık :):):)

sürekli suyun içindelerdi çıkarmayı başaramadık :):):) kendilerini denize bırakıp durdular kıyıya gidip gidip geri döndüler koşturdular.

sizler nasılsınız?geçmişi okuyamadım çok ama çok yorgunum :)

yarın uygun bir zamanda girer anlatırım tatilimizi hepinizi çok çok öpüyorum herkese hayırlı geceelr :)

selam arkadaşlar
isalide var

canım geçmiş olsun bazen antibiyotikte yapabilir.bENM ki de ishal olunca muz ,pirinç lapası yada nişastalı muhallebi yapıyorum çok iyi geliyor.

merhaba kızlar günaydın hepinize
bugün tetagili zorla selçuk ecza deposundan
hugocuk umarım işe yarar :)
oğlum dişten ne yemek yiyo ne de doğru düzgün uyuyo :(
kilo da verdi

selam canım bizim de geçen haftalarda öyleydi sürekli itiraz ediyordu.Ya da kusucak gibi yapıyordu.Bende çok ısrar etmedim sevdiği şeyleri yedirdim .Özelikle diş döneminde bebekler pütürlü yemek istemezlermiş bende mecbur blendardan geçirip verdim.Simdi düzeldi.Uyku konusunda bir şey söyleyemem bizimki doğduğundan beri çok kötü hiç düzelmedi:/

daha önce larenjit geçirdiğindede bu şekilde çok isal olmuştu
tahlil filan yaptırttık bişey çıkmamıştı
bu seferde bişey çıkmadı tahlilde
bizimkide pütürlü şeyler yerken zorlanıyor
alttan azılar ve köpek dişleri zorluyor
bizimki muhallebide sevmezki
bende yoğurdun içine nişasta koydum yedirdim biraz
her şeyede bir cevabı var bıdı bıdı
sürekli konuşuyo anlamsız olsada konuşuyo :1:
dün akşam uçarken kuşumuzun tekiyle çarpıştılar suratında çizik oldu :1:
sürekli onlarla oynuyo elleriyle dee dee dee diye çağırıyo

selam arkadaşlar bebekleriniz hala anne sütü alıyormu.almıyosada nasıl bıraktırdınız.ben iki yaşına kadar emziricem diye düşünüyodum ama aşırı düştü çarşı pazar farketmiyo yarım satte bi istiyo gece deseniz hiç uyku yok sürekli emmede.mama yok gitti diyorum falan feryat figan bağrıyo.

selam arkadaşlar bebekleriniz hala anne sütü alıyormu.almıyosada nasıl bıraktırdınız.ben iki yaşına kadar emziricem diye düşünüyodum ama aşırı düştü çarşı pazar farketmiyo yarım satte bi istiyo gece deseniz hiç uyku yok sürekli emmede.mama yok gitti diyorum falan feryat figan bağrıyo.

kıyamam yaa çok tatlı :nazar:

Bende aynı durumdayım. Emerek ıyuyor. Geceleri sırf emmek için saat başı kalkıyor. dün gece emmek için uyandığında bir deneyeyim emzirmeyeyim dedim. Nasıl ağladı anlatamam artık kafasını duvarlara vurdu. Neyse 1 saat sürdü ama uyuttum. Ama 2 saat sonra gene uyandı artık halim kalmadığı için emzirerek uyuttum. Zaten memeden nasıl kesicem diye düşünüyordum dün geceden sonra daha beter gözüm korktu. 18 aylık olsun diyenler var acaba o zaman bıraktırmak daha kolay olur mu ki? Doğuma girerken bu kadar korkmamıştım.

selam arkadaşlar
isalide var

hugocuk çok geçmiş olsun.üşüttün mü nasıl oldu böyle?
mehmet e de çok çok geçmiş olsun.hastayken hasta bebekle uğraşmak çok zor..ok geçmiş olsun

iyi tatiller melittacım. inşallah gönlüne göre, bol eğlenceli, sorunsuz bir tatil geçirirsin bebişlerinle.

ben de çarşamba gidiyorum Allah kısmet ederse.

ömerciği ben de küvette yıkamıyorum uzun süredir. duşakabinin içine çamaşır sepetini koyup, ona oturtuyorum ömeri. onun da çok hoşuna gidiyor, çıkmak istemiyor. çıkınca da avazı çıktığı kadar ağlayıp, bağırıyor. yıkamaya korkar oldum onu :1:

teşeekkür ederim gittim geldim çok güzeldi ama tatilimizi iki gün erken bitirdik .:) bebeklerim deniz kıyısında sürekli bi girdi bi çıktı tabi dalga ile bol bol düştük ama yılmadık :)

herşeye rağmen sudan çıkmadılar yandılar da :) bana da yıllık izin oldu :9:

bende artık bıraktım küvet i banyo da yıkıyorum :)daha kolaymış böyle ya hep küvet i taşı damacana dan su doldur yıka geri küvet i taşı boşalt derken mahvoluyordum.şimdi banyoya sıkıyorum hem oynuyorlar hemde yıkanıyorlar :)

şimdi tatil de olmalısın.iyi eğlenceelr :)

melitta bu ceza bağımlılık gibi olii bikez aldınmı arkası geliyor bende öyle cezalar almıştım eskiden :1:
yine kapsama alanı dışındasın

ya sorma bu sefer haklı yere aldım :) sicilimdeki bu iki ceza ile üyelik itibarım zedelendi :9: :9:

bu arada evimi neredeyse toğparladım belli başlı eşyalar kaaldı onları da gitmeden toplayıp arabaya yerleştireceğim bir kısmını da kargo ya vereceğim.

havalar üç gündür çok sıcak nefes alınacak gibi değil.oralar da havalar nasıl?

teşeekkür ederim gittim geldim çok güzeldi ama tatilimizi iki gün erken bitirdik .:) bebeklerim deniz kıyısında sürekli bi girdi bi çıktı tabi dalga ile bol bol düştük ama yılmadık :)

herşeye rağmen sudan çıkmadılar yandılar da :) bana da yıllık izin oldu :9:

bende artık bıraktım küvet i banyo da yıkıyorum :)daha kolaymış böyle ya hep küvet i taşı damacana dan su doldur yıka geri küvet i taşı boşalt derken mahvoluyordum.şimdi banyoya sıkıyorum hem oynuyorlar hemde yıkanıyorlar :)

şimdi tatil de olmalısın.iyi eğlenceelr :)

ya sorma bu sefer haklı yere aldım :) sicilimdeki bu iki ceza ile üyelik itibarım zedelendi :9: :9:

bu arada evimi neredeyse toğparladım belli başlı eşyalar kaaldı onları da gitmeden toplayıp arabaya yerleştireceğim bir kısmını da kargo ya vereceğim.

havalar üç gündür çok sıcak nefes alınacak gibi değil.oralar da havalar nasıl?
buralar orası kadar değildir ama yöreye göre değişir tabiki
bende evi dağıttım bazayı açtım yorganları çıkarttım havalandırdım evide temizlemiştik annemle
şuara benim evde dağınık baza koltuk kanepe gardrop hep açık havalanması için

buralar orası kadar değildir ama yöreye göre değişir tabiki
bende evi dağıttım bazayı açtım yorganları çıkarttım havalandırdım evide temizlemiştik annemle
şuara benim evde dağınık baza koltuk kanepe gardrop hep açık havalanması için

e hastasın birde nasıl iş yapabiliyorsun.ben dün akşam da ev i toparladım.kargolanacakları kargoya vermek için.geri kalanı en önemli ihtiyaçları arabaya koyacayım.

üyeliğimi de iptal edeceğim.sizleri tanıdığıma çok sevindim.umarım başka bir yer de karşılaşırız.belki facebook a üye olursam :)

e hastasın birde nasıl iş yapabiliyorsun.ben dün akşam da ev i toparladım.kargolanacakları kargoya vermek için.geri kalanı en önemli ihtiyaçları arabaya koyacayım.

üyeliğimi de iptal edeceğim.sizleri tanıdığıma çok sevindim.umarım başka bir yer de karşılaşırız.belki facebook a üye olursam :)

güle gülemi desem hoşgeldinmi :1:
sebebini bildiğim için sormuyorum canım
kendinede bebişlerinede iyi bak canım seni tanıdığıma çok sevindim :9:

Back