ben seni hatırladım şekerim...))
kaynananı çok takma boşver ya,eğerki kızınada iyi bakıyorsa bazı şeylere göz yummak gerekiyor diye düşünüyorum.(kendinin ezdirmemek koşuluyla tabi.)
zaten çalışıyormuşsun gün içerisinde görmüyorsun ,akşamlarıda görmezden gelirsin olur biter..
şu guggies dediğin mayo şeklinde desenli renkli bezlerdenmi canım?geçende bende bez alırken reyonda görmüştüm.
çocukla temizlik yapmak ayrı bir dert zaten.bende bugün pazartesi temizliği yaptım mutfağa bi girdim 1 paket bisküi ezilmiş yerlerde,oturmuş yerden bisküi yiyor.

( gülermisin ağlarmısın.
geçmiş olsun hugo..memeoya eğlence çıktı desene

DD
evet canım nazlı ve çok terbiyeli kızım nihayet gösterdi 24.haftada.tamamen açmış bacaklarını bu defa.kolun bitanesi kafasının üzerinde poz verir gibi duruyordu bi ara.:)) geçen sene umutun ayrıntılı ultrason ölçüleriyle karşılaştırdım ölçülerini,tesadüftürki aynı haftanın aynı günü gitmişiz umuttada.kızım ölçüleri ve kilosu umuttan daha öndeydi.abisinden iri olacak galiba!kız halaya benzer derler,kesin görümceme benzeyecek bu kız.çatlatacak beni

((
canım çok az kalmış doğumunua.allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.bende bugüne kadar hep aynı cümleleri dutdum etraftan.hep olumsuz şeyler yani.

( önce olumsuz bi başlayıp sonradan göya olumluya bağlaıyorlar cümleyi,ikisi bir arada büyüyecekler iyi olacak diye...neyapalım ikiz olacvak onlar..ikiz anneleri nasıl büyütüyor dimi ama!tabiki zorlanıcaz,tek çocuklada zor oluyormu sanki.sağlıklı olsunlarda ,allah bizede güç kuvvet versin bi şekilde büyüyecekler..
Amin canim, evet benimde ayni once kotu sonra ikisi bir buyucek olaylari ben takmiyorum fazla artik ama bazilari cok ustune gelip sinir bozucu olabiliyor, ben sonlardayim zorlaniyorum cok halsizlik tansiyon dusuklugum oluyor kafam kalkmiyor uzaniyorum kizda birakmiyor biseyler getirip suratima dogru kafama birakiyor veriyor sozde ama hizini ayarliyamiyor kut diye indiriyor surekli kendimi karnimi korumaya calismak ywrine pes edip kalkiyorum:) sonlar zor hele sicaklarda artik gelsin istiyorum bacak kasilmalarimda cok oluyor disarda evde kaliyorum oylece en cok kiz etkileniyor oynamak istiyor ilgi istiyor bu aralar keyifsiz oldugumda cok gosteremiyorum mizmizlaniyor cok onun icinde istiyorum artik gelsin diye, zaten cocuk karnim hep sis gormeye alisik gelip acip seviyor, gidince karnim ne tepki vericek bilmiyorum:) allah hepimizi kurtarsin hayirlisi ile, giremiyebilirim ama arada yazarim mutlaka
sorma hugo yaa..umut abi olacak da ben ne olucam iki çocukla hiç bilmiyorum:))
allah sağlık versin..