- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.461
canım bak kendi yorumumu söylim ilerde bana hak vereceksin mutlaka bir çocukla iki çocuk arasında daglar kadr fark varr gerçektenn iki çocuklu düzene alışmak ikisini doyurmak uyutmak v.s iki çocukla bi yere çıkmak çok farklı yani bi taneyken herşey çok kolay tüm ilgin onda çünkü iki olunca paylaşıyo sevgi ilgi.amaa 2 ile 3 arasında çok fark oldugunu düşünmüyorum çünkü çok çocuklu bi düzen oturmuş oluyosun hani bünye alışıyo diyelim.hayırlısıyla dogumunu yap herşey güzel olur inşallah içini ferah tut bende çok zorlandım uykusuzluk yorgunluk evin içinde sürekli onlarla ilginlenmek.anne olmak kolay deil herkesin harcı deilll çok fedakarlık istiyo ama mukafatı büyük inşallah.senin kızında zor bi bebekti yordu seni benim kızımda öyle emmedi vs.amaa ikinciler daha uysal oluyo etrafımdada gördügüm hep öyleAllah büyyük kolay gelsin
![]()
Gozum korktuu vazgecsemmi ne :) saka tabi, evet yardimcin yoksa cok daha zor yeri geliyor tek cocukla cikmak guc oluyor benim yardimcim hic olmadi bundada olmicak bilerek bu zorluklari yola ciktik ama bilmekle yasamak cok daha farkli, benim kizim cok yordu yipratti uykusundan ve huysuzlugundan cok cektim bide erken dogunca normalde 3 ayda duzen oturur benim 2 ay geriden geldigi icin 5-6 ayda anca biraz biraz uyumaya nefes aldirmaya baslamisti, genele bakarsak hic soyle deliksiz uyudugum hic olmamistir arada uyanir aglar yada oyun oynar, o yuzden dua ediyorum bu kizim insallah benimde uysal sakin bol uykulu bir bebek olmasi,
Bu aralarda kizim donmeyi ogrendi donuyor 3 cu donmede kendini yerde buluyor yapma dedikce hi diyor yine yapiyor dengesiz dusuyor dikkatini dagitmaya calisiyorum bir sure sonra yine unutmuyorda:)
Bu arada dogum tarigim belli oldu dun kontrolum vardi 26.06.2013 de sezeryanla kizimi kucagima alicam hayirlisi ile insallah