slm kızlar..
nasılsınız..bebişleriniz nasıl..bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz diyelim..arada sıkıntılar oluyor tabi..
bende artık foruma uğrayamıyorum pek.günde iki kere park yapıyoruz.sabah kahvaltı sonrası 10.30-11 gibi birde akşam üzeri 5 gibi.
1 -1.5 saat her gittiğimizde duruyoruz.hamile halimle umutun peşinden koşmak çok yorucu oluyor.kaydırak tepelerinde bide koca göbekle hiç de normal görünmüyorumdur uzaktan bakınca.geçende kolumu kaydıraktan kayarken sürtünmeden bayağı bi darbe aldı,kanadı yara oldu.kabuk tuttu şimdi,tamda dirseğim,tam iyileşmedi.çocukluğuma geri döndüm diyebilirim.umut salıncağı sevmedi bahsetmiştim belkide.sıkılıyor orda oturamıyor,hemen kendini geriye atıp,kalkmaya falan çalışıyor.en çok kaydırakta merdivenlerden çıkıp iniyor,kayıyor.birde büyükler için spor aletleri var onlarla oyunyor.yada çocukların peşinden koşuyor,toplarını almaya çalışıyor,alıyor vermiyor.geri alınca basıyor yaygarayı.hergün böyle geçiyor.artık heryere ulaşabiliyor,mutfak çekmecesini çekip,kenarına basıp kendini yükseltiyor tezgahın üzerini karıştırıyor.
göbeğimi koruyamıyorum bvazen,kaç kere darbe aldım

( ya kafa attı,yada üzerime atladı.
küçüklüğünden beri sinirlenip kafasını yere yada biyerlere vurma huyu devam ediyor artarak.eve parktan her gelişimiz olay.sokakta yere otutup kafasını betona vuruyor,görenler başımıza toplanıyor.bebek arabasıyla gidip,kucağımda gelmek istiyor.elimde biebek arabası,kucağımda umut bu şekilde zar zor geldiğim oluyor.bisiklet almıştık ama hala cesaret edipte tek başıma parka onunla çıkartmadım.düşer falan diye.halbuki iyice alıştı artık evde kendi inip biniyor bisikletine.
uyku düzenimiz oturdu gibi.gündüz 1 kez öğlen uykusu var 2-2.5 saat uyuyor artık.kendi uyuyor.yerde yada biyerde uyuya kalıyor:)) gecede aynı.hiç kucağıma alıp sallamıyorum.meme olayımız taamen bitti.sütüm de bitti zaten.sanırım sütüm 20.haftamda bozuldu,tadı değişti.o zmandan beri ağzına sürmüyor,sürüecek olsa hemen yüzünü buruşturuyor.
ama hala aklınma geliyor.geçende südyenimi asmıştım,çamaşırlığa balkonda bulmuş getirdi meme meme diyor.

(
ama hiç üstelemiyor.
iştahımızda bu aralar iyi şükür.bizden haberler böyle kızlar..
aa unutmadan cuma günü hamileliğimin ayrıntılı ultrasonunu yaptırdım.24.haftam bitmek üzere.25 e giricem.
bebişin cinsiyeti artık net bi şekilde gözüktü.
KIZ !!bi kızım olacak allah nasip ederse.
merak edenlere duyurulur..
görüşmek üzere kızlar..
kendinize ve bibşlere iyi bakın..
fırsat buldukça gelmeeye ççalışırım..