- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.961
Aaaa hamileyken neden ciğer yenmezmiş?? Ben ikizlerime hamileyken mutlaka 15 günde ayda bir ciğer yemeye çalışırdım, doktor tavsiyesi.
bende umuta hamileyken yemediğimi hatırlamıyorum.çok olmasada yedim arada.dün tv de ilk nefes diye bi programa rast geldim,ordakii doktor hamilelerin yemesi,yememsi gereken şetlerden bahsediyordu.ciğeride saydı.çok yüksek a vitamini içerdiğiğnden zaralı olabiliyormuş diye.hergün yeni bişey öğreniyoruz işte!
Çok geçmiş olsun Umut'a. Çocuklar hasta olunca ne keyif kalıyor, ne moral. Senin bir de hamileliğin var, çok dikkat etmen lazım kendine. Hastalık döneminde iştahsız olması çok normal, eski haline dönecek, böyle düşün ve moralini bozma. Her hastalıktan sonra karakterleri de değişir derler, yeni şeylere de hazırlıklı olmak lazım.
Ben bizim oğlanlara ciğeri 1-2 ay önce vermiştim birkaç parça gittiğimiz ciğerci de, biraz yediler ama öyle aman aman da memnun kalmadılar. Benim oğlanlardan biri daha yürümüyor kendi kendine, ama ayağa kalkma çalışmaları yapıyor bir yerlere tutunmadan. Bir anda zıplayıp kalkmaya çalışıyor. Diğeri önce tutunarak ayağa kalkmaya başlamıştı, şimdi emekliyor, tersten gidiyoruz![]()
benim bu hamileliğim allaha emanet gidiyor zaten canım.umutta neç ok dikkat ederdim herşeyime.bunda öylemi!tam tersi neredeyse.bazaen diyorum ki bukadar yoğunlukta bünyem bu hamileliği kaldıramayacak gibi geliyor.
iki.zler ama nekadar farklı olabiliyor dimi huyları,gelişimleri vs..ne tatlılardır.seninkilerden biri tersten gidiyor:))
yürümüyor olanda yakında yürür bence kardeşinden göre göre..