• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

canım merhaba, evet bende izmir doğumluyum, balçovada geçti çocukluğum ama dokuz eylül üni.yi kazanınca bucaya geldik sonra evlendim şuan bucada oturuyoruz. hatta sen geçen aylarda izmire gelmiştin annene, ben sana yanına alcakların konusunda yazmıştım sonra operasyon filan geçirdin hatırladın mı? yazışmıştık baya.

bu arada ikizlerin olmasına rağmen bu kadar sabırlı olman çok güzel. bende aynısını düşünüyorum, oğlum olmasaydı diyorum belki de gerçek karşılıksız yürekten sevginin ne olduğunu asla bilemeyecektim.evet eşimi de çok seviyorum, çok severek evlendim ama evlada duyulan aşk asla bitecek gibi değil. karşılıksız, çıkarsız, tertemiz, masum.

Aradaki fark bayağı çokmuş. Biz de Mersin gibi bir yerde 372 TL fatura ödedik, bakalım bu ay nasıl gelecek. Bizim kombide mi bir sorun var acaba? Sen İzmir'deydin değil mi? Yanlış biliyorsam kusura bakma

yok canım çanakkaledeyiz
mersin gibi yerde sizinde çokmuş binamı eski yalıtımı varmı kaç metrekare
bizimki 120
termostat varmı

evet canım hiç konuşamadık
mehmet azmanından bişey görmüyorki gözüm :1:
20 kilo fazlam vardı 10 k,losu gitti çok rahatladım belim çok hafifledi düzenli sporada başladım rahat ettim bakalım 10 kiloyuda verince daha iyi olur inşallah
estetik yaptıracağım diye kilolardan kurtuluyorum :1:

ne estetiği kız ?:1:

Maşallah kuzulara afiyetle yesinler verdiklerini,
Canım tütü şu balerin eteği gibi kabarık bişiy tülden yapılıyor :)
Sen de kızına yap çok tatlı oluyor
blogda var bi iki fotosu
Minik Asya

birazdan bakacağım merak ettim :))))

Kesinlikle çapkın oluyor bu kovalar. Bugün oğullarımdan birini hastaneye götürdük. Doktorun yardımcısı güzel bir kız, önce ona bir nazar boncuğu verdi, hatta kız bunu kucaklamayınca ağladı, oğlum dedim daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksın, dur bakalım :1: Sonra eczanedeki kıza atıldı, gideyim diye. Ohhhooo bizim kızlarla başımız dertte olacak valla.

katılıyorum oğlum çapkın aşı günü hemşireye kur yapıyodu aşı olunca kaçmaya çalışıyordu :16::9: ayrıca kadınların göğüslerini açıp gerdanını gıdıklıyorr :9:

canım merhaba, evet bende izmir doğumluyum, balçovada geçti çocukluğum ama dokuz eylül üni.yi kazanınca bucaya geldik sonra evlendim şuan bucada oturuyoruz. hatta sen geçen aylarda izmire gelmiştin annene, ben sana yanına alcakların konusunda yazmıştım sonra operasyon filan geçirdin hatırladın mı? yazışmıştık baya.

bu arada ikizlerin olmasına rağmen bu kadar sabırlı olman çok güzel. bende aynısını düşünüyorum, oğlum olmasaydı diyorum belki de gerçek karşılıksız yürekten sevginin ne olduğunu asla bilemeyecektim.evet eşimi de çok seviyorum, çok severek evlendim ama evlada duyulan aşk asla bitecek gibi değil. karşılıksız, çıkarsız, tertemiz, masum.

hatırladım şimdi hep izmirlilerle konuştum üyelik adlarını unuttum :)))

şu an oğlum kucağımda öpmeye doyamıyorum kokusu bile farklı.minik ayaklarını öpüyorum hep.ayıptır söylemesi kaka kokuları bile kötü gelmiyor burnuma ben anneyim.gözlerini ovuşturduklarında bile deli oluyorum her hareketleri beni mutlu ediyor oğlum anneee anneeii diye söylendiğinde bile içim gidiyor.

şu evlat sevigisi yok mu rabbim ileride yine anneliğe layık görürse neden olmasın diyorum.tabi bu düşüncem kistim patlamadan önceydi :(::(

neredeyse iki ay olcak kistim patladı.hastahane de yattım hala kasıklarım ağrıyor ya :( kontrol olcam artık ders oldu bana.

selam kızlar nasılsınız biz bufün sünnet olduk erkekliğe adımımızı attık:))) Biraz ağrılı geçsede günde geçebilirmiş.Oğluşuma dua edersiniz sevinirim

selam kızlar nasılsınız biz bufün sünnet olduk erkekliğe adımımızı attık:))) Biraz ağrılı geçsede günde geçebilirmiş.Oğluşuma dua edersiniz sevinirim

hayırlı ve geçmiş olsun bizde havalar ısınsın kestirmeyi düşünüyoruz..o zaman kadar sen tecrübe kazanırsın bizede yardımcı olursun....

Selam millet, beyboşlara hala patikli alt giydiriyor musunuz?

yok canım be külotlu çorap giydiriyorum, 2-3yaş için aldım sıkmadan rahat raht giyiyo

evet canım hiç konuşamadık
mehmet azmanından bişey görmüyorki gözüm :1:
20 kilo fazlam vardı 10 k,losu gitti çok rahatladım belim çok hafifledi düzenli sporada başladım rahat ettim bakalım 10 kiloyuda verince daha iyi olur inşallah
estetik yaptıracağım diye kilolardan kurtuluyorum :1:

bu gidişle estetiğe gerek kalmayacak bak demedi deme :1:

canım hayırlı olsun, bizde yenidoğan sünneti yaptırmıştık, 3-4günde dikişleri düşmüştü
erken yaptırmak iyi oldu, biran önce iyileşir inşallah annesi

ne estetiği kız ?:1:

birazdan bakacağım merak ettim :))))

katılıyorum oğlum çapkın aşı günü hemşireye kur yapıyodu aşı olunca kaçmaya çalışıyordu :16::9: ayrıca kadınların göğüslerini açıp gerdanını gıdıklıyorr :9:

hatırladım şimdi hep izmirlilerle konuştum üyelik adlarını unuttum :)))

şu an oğlum kucağımda öpmeye doyamıyorum kokusu bile farklı.minik ayaklarını öpüyorum hep.ayıptır söylemesi kaka kokuları bile kötü gelmiyor burnuma ben anneyim.gözlerini ovuşturduklarında bile deli oluyorum her hareketleri beni mutlu ediyor oğlum anneee anneeii diye söylendiğinde bile içim gidiyor.

şu evlat sevigisi yok mu rabbim ileride yine anneliğe layık görürse neden olmasın diyorum.tabi bu düşüncem kistim patlamadan önceydi :(::(

neredeyse iki ay olcak kistim patladı.hastahane de yattım hala kasıklarım ağrıyor ya :( kontrol olcam artık ders oldu bana.

komple karın estetiği yaptıracağım bebişim :ssz:

uyudu uyandı acıkmış :53:
1 kase pancar çorbası içti 2 köfte 1 kaşıkta pilav yedi hala mızııklanıyo doymucak bugün :53:

sağol canım ama ağrılı bugün kaç günde iyileşti peki?

doktor antibiyotikli deri pomadı vermişti sünnetten bir gün sonramıydı yanlış hatırlamıyorsam bol köpüklü suda yıkayın bebeği demişti.
birde sünnetli deriyi sıvazlar gibi bi kere geri çektim yapışmaması için.

inan bizden daha dikkatliydi bebeğim.yüzüstü yatmadı hep sağına yada soluna döndü.

ne biz nede oğlum anlamadık bile sünnet olduğunu.hemen iyileşti.bir hafta da toparlandı tabi şeklini alması derinin toplanması dört ı buldu daha da düzelir gibime geliyor.normal bir pipi gibi.

bayıltıldı mı bebeğin uyuşturuldu mu?bayıltıldı ise o anestezinin etkisi ile biraz huysuz olabiliyor.benim oğlum uyandırıldığında ağlıyordu sesleri hiçbirşeyi duymuyordu sanki.doktor a sorduk neden ağlıyor canı yandığı için mi ? diye.doktor hayır ayılmaya çalıştığı için demişti.

uyuşturuldu ise biraz ağrı olabilir.doktor un önerdiği ilaçları kullanabilirsin yada sen doktor a danışarak ağrı kesici verebilirsin.iki günde toplanır yavrun birde aklı eriyor ya ilgi de istiyordur muhtemelen.

bizde babamız gelince inşallah arpa şehriyeli kıymalı yoğurt çorbası ve zeytinyağlı kıymalı sarma yiyeceğiz.yanında bol çeşitte mevcut :33: yrın ki menümüzde fırında izmir köfte pirinç pilavı kırmızı kapya biberi közü yoğurtlu sarımsaklı.ayrıca gündüz ise kıymalı değişik sebzelerden oluşan tarhana çorbası mmmmmmmm:23::emir_bebek::nazar:

walla helal olsun hugocuk ben bu kadarını yazmaya bile üşendim sen nasıl yazabiliyorsun ya maşallah sana.

ikizlerime yemek yemeği öğretmekten daha zor menüyü yazmak :1::9:

doktor antibiyotikli deri pomadı vermişti sünnetten bir gün sonramıydı yanlış hatırlamıyorsam bol köpüklü suda yıkayın bebeği demişti.
birde sünnetli deriyi sıvazlar gibi bi kere geri çektim yapışmaması için.

inan bizden daha dikkatliydi bebeğim.yüzüstü yatmadı hep sağına yada soluna döndü.

ne biz nede oğlum anlamadık bile sünnet olduğunu.hemen iyileşti.bir hafta da toparlandı tabi şeklini alması derinin toplanması dört ı buldu daha da düzelir gibime geliyor.normal bir pipi gibi.

bayıltıldı mı bebeğin uyuşturuldu mu?bayıltıldı ise o anestezinin etkisi ile biraz huysuz olabiliyor.benim oğlum uyandırıldığında ağlıyordu sesleri hiçbirşeyi duymuyordu sanki.doktor a sorduk neden ağlıyor canı yandığı için mi ? diye.doktor hayır ayılmaya çalıştığı için demişti.

uyuşturuldu ise biraz ağrı olabilir.doktor un önerdiği ilaçları kullanabilirsin yada sen doktor a danışarak ağrı kesici verebilirsin.iki günde toplanır yavrun birde aklı eriyor ya ilgi de istiyordur muhtemelen.

sağol canım.Evet benimki çok hareketli mecbur kaldık.Uyaınca ağladı tabi şimdi idrarırını yparken acıyor galiba.

sağol canım.Evet benimki çok hareketli mecbur kaldık.Uyaınca ağladı tabi şimdi idrarırını yparken acıyor galiba.

bence en güzeli uyutulması nasıl baş edicek doktor allah korusun fazla yada eksik kesebilirdi.bize doktorumuz işimi iyi yapmam kas gevşetici vermiyoruz uyutuyoruz demişti.

idrarını yaparken yakıyor olabilir ya altını sık değiştir yada kağıt gibi bardaklar var ya karton gibi onun ortasını çıkar bezini kapamadan pipisine koy öyle bağla hiç canı yanmaz o zaman.birde doktor un pomad verdi ise onu ihmal etme sür.birde yatmadan ağrı kesici verebilirsin.

birde kanama var mı yok onu takip et....

Son düzenleme:
Back
X