• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ben de hamileyim.sabah test yaptım potitif çıkınca öğlen doktora gittim.keseyi gördüm.5 haftalık gebeymişim.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.folik asit verdi.çok mutluyum.inş şubatta anne olacağım...

:kkk:
canım benim kese pazartesi görüldü benimde 6+1 üstelikte su falanda içmedim dr direk ultrasonla baktı ve çıktı bugünde tekrar baktı 5mm den 11,5 e çıkmıştı bebişim üstelikte rahmin tersmi zor gözüküyo dedi evet ters rahmim ona rağmen gözüktü canım dr dan veya ultrasondan kaynaklı olabilir inşallah sende görürsün

Kesemiydi canım 5 mm olan yoksa embriyo mu?
Benim kesem de 5 mm iken göründü. Doktor idrara sıkışık gel demişti ama sıkışamadım, göremeyiz herhalde dedi ama gördük şükürler olsun Rabbime.
İnşallah kalbimizi de duyarız hayırlısıyla. Ben nasipse haftaya Cuma gideceğim kalp atışları için.

:kkk:

Kesemiydi canım 5 mm olan yoksa embriyo mu?
Benim kesem de 5 mm iken göründü. Doktor idrara sıkışık gel demişti ama sıkışamadım, göremeyiz herhalde dedi ama gördük şükürler olsun Rabbime.
İnşallah kalbimizi de duyarız hayırlısıyla. Ben nasipse haftaya Cuma gideceğim kalp atışları için.

keseydi canım heralde ben baya acemiyim:1: seninde hayırlı olsun inşallah sonuna kadar böyle herşey yolunda gider

canım benim kese pazartesi görüldü benimde 6+1 üstelikte su falanda içmedim dr direk ultrasonla baktı ve çıktı bugünde tekrar baktı 5mm den 11,5 e çıkmıştı bebişim üstelikte rahmin tersmi zor gözüküyo dedi evet ters rahmim ona rağmen gözüktü canım dr dan veya ultrasondan kaynaklı olabilir inşallah sende görürsün

inşallah canım beniminşbende görürümcok üzülüyorum neden görünmedi ya pazartesi gitcem kesin :(

kaç haftalık hamilesin 5 haftalıkken gözüküyor kese normalde.görümcemin de 5 haftayken gözükmüş

Kesinlikle normal değil. Genellikle kalp atışından sonra 1 ay derler. İnan bana tecrübe konuşuyor. O doktoru hemen değiştir sen. 1 ay beklenirmiii?

bencede değiştircem kesesini bile görmeden bi ay beklenirmi ya :) izmirde öneriniz varmı hangihastaneye gideym yaa nezormuş bu hamilelik

benim de karından baktı.ben sabah test yaptım.hemen gittim doktora duramadım.

benim de karından baktı.ben sabah test yaptım.hemen gittim doktora duramadım.

salı gittim o zaman 5+2 mi neydi amagöremedi acaba sorun mu var ya cok korkyorum ağlamak istiyorum yaşlıydı acaba o mu göremedi ben cok kötüyümdış gebelik falan olabilrmi ya ama degermde cok iyiydi 17400 cıkmıştı :43::43: allahımnolur bebeğimi bana bağışla

canım değer 1500lere ulaştığında kese görülür doktor bana öyle demişti.senin değerin çok iyi gözükmesi lazım.yani bir sorun yok doktorun görememiş keseyi balka bir doktora git.dış gebelik falan da yok aklına getirme öyle şeyleri kesin hamilesin doktorunu değiştir.

salı gittim o zaman 5+2 mi neydi amagöremedi acaba sorun mu var ya cok korkyorum ağlamak istiyorum yaşlıydı acaba o mu göremedi ben cok kötüyümdış gebelik falan olabilrmi ya ama degermde cok iyiydi 17400 cıkmıştı :43::43: allahımnolur bebeğimi bana bağışla

Canım kendini üzme bence. Eğer imkan varsa sgk anlaşmalı özel bir hastanenin aciline gitsene. Acilde mutlaka kadın doğumcu vardır. Pazartesiyi de beklemeden öğrenmiş olursun böylece.
Yada devlet hastanesinin aciline de gidebilirsin. Ağrım var dersin, ultrasonda tekrar bakarlar ve kanda tekrar bakarlar olmaz mı?

ceren sorun yok gerçekten diyorum bak.değerin yüksek bu değerle görülmesi gerekiyor.doktorun görememiş anlaşılan başka bi doktora git bak hemen nasıl görecek bebeğini.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.şubatta beraber doğururuz inş...

Tatlım evet bir sorun yok Allahın izniyle gidiver sen başka bir doktora da daha fazla üzme kendini de bebişini de.O da üzülüyor, geriliyor senle birlikte cerencim.

Son düzenleme:

tatlımm benimkidee görünmediiii.. uterusumm gerideymişş yada arkaya dogruymuss öle bişii... vajinall ultrasonlaa göründüü geridee oldugu içinn.. seninki kadar 5+2 cıktııı... belkii senindee öledirr içinee kötü seylerr sokmaa ölee... vajinal ultrasonla baktırr olmassa

Bende ilk doktora gittiğimde 5+2 dedi karnımdan göremedi keseyi vajinal baktı öyle gördü.merak etme bi sorun yoktur içini ferah tut psikolojinde çok önemli bebek için unutma :49:

Back