- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 557
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Kalp atisini 6 haftadan once goremezsin. Kese için bile küçük olabilir. Tebrik ederim hayırlı olsun.
tşk ederim hepimiz inşallah sağsalim kucağıumıza alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atisini 6 haftadan once goremezsin. Kese için bile küçük olabilir. Tebrik ederim hayırlı olsun.
canım benim kese pazartesi görüldü benimde 6+1 üstelikte su falanda içmedim dr direk ultrasonla baktı ve çıktı bugünde tekrar baktı 5mm den 11,5 e çıkmıştı bebişim üstelikte rahmin tersmi zor gözüküyo dedi evet ters rahmim ona rağmen gözüktü canım dr dan veya ultrasondan kaynaklı olabilir inşallah sende görürsün
Kesemiydi canım 5 mm olan yoksa embriyo mu?
Benim kesem de 5 mm iken göründü. Doktor idrara sıkışık gel demişti ama sıkışamadım, göremeyiz herhalde dedi ama gördük şükürler olsun Rabbime.
İnşallah kalbimizi de duyarız hayırlısıyla. Ben nasipse haftaya Cuma gideceğim kalp atışları için.
canım benim kese pazartesi görüldü benimde 6+1 üstelikte su falanda içmedim dr direk ultrasonla baktı ve çıktı bugünde tekrar baktı 5mm den 11,5 e çıkmıştı bebişim üstelikte rahmin tersmi zor gözüküyo dedi evet ters rahmim ona rağmen gözüktü canım dr dan veya ultrasondan kaynaklı olabilir inşallah sende görürsün
Kesinlikle normal değil. Genellikle kalp atışından sonra 1 ay derler. İnan bana tecrübe konuşuyor. O doktoru hemen değiştir sen. 1 ay beklenirmiii?
kaç haftalık hamilesin 5 haftalıkken gözüküyor kese normalde.görümcemin de 5 haftayken gözükmüş
keseydi canım heralde ben baya acemiyimseninde hayırlı olsun inşallah sonuna kadar böyle herşey yolunda gider
benim de karından baktı.ben sabah test yaptım.hemen gittim doktora duramadım.
salı gittim o zaman 5+2 mi neydi amagöremedi acaba sorun mu var ya cok korkyorum ağlamak istiyorum yaşlıydı acaba o mu göremedi ben cok kötüyümdış gebelik falan olabilrmi ya ama degermde cok iyiydi 17400 cıkmıştıallahımnolur bebeğimi bana bağışla
salı gittim o zaman 5+2 mi neydi amagöremedi acaba sorun mu var ya cok korkyorum ağlamak istiyorum yaşlıydı acaba o mu göremedi ben cok kötüyümdış gebelik falan olabilrmi ya ama degermde cok iyiydi 17400 cıkmıştıallahımnolur bebeğimi bana bağışla