• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benn geldimmm kızlarrrrrrrr...... 3 makineden sonraa vajinall ultrasondaaaa gördümmmm kesecigimiziiiii... 11.9 mm ... bebeişimdee 5+2 cıktıııııı:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

selam kızlar bende 1 saat önce falan dr.daydım kesemiz iyice gözüktü bebişim 11,5 mm 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz 10. haftada zeka testi yapalım dedi bthg 12547 çıktı herşey normal dedi

selam kızlar
Az önce doktordan geldim bebeğim iyiymiş çok şükür kalbide pıt pıt pıt pıt atıyodu çook tatlıydı çok değişik oldum ya harika bişey minik kuzum benim :nazar:
haftaya da bakıcakmış gelişimine göre bazı testler istiycekmiş :49:

Canımmmm gözün aydın, darısı diğer annelerin başına inşallah,bende pazatesi gitcem pıt pıt için, bebeğin kaç haftalıktı canım?

selam kızlar bende 1 saat önce falan dr.daydım kesemiz iyice gözüktü bebişim 11,5 mm 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz 10. haftada zeka testi yapalım dedi bthg 12547 çıktı herşey normal dedi

Gözün aydın canımm, allah tamamına erdirsin ,
Bu arada bi sorum olacak ben bu konuda tecrübesizimde biraz, şu zeka testi 2 li testmi oluyor canımm???

tebrik ederim canııımmm oyy minnak bebiş.. ama niye 3 makine?

yaa ilk ultrasondaa cıkmadıı.. diger makinedee bakalımm o daha üst dedii.. tamamm dedimm baska bi doktorr baktı yine cıkmadıı.. doktor cıkması lazımm aslında dedii.. benimkidee içime doguyoo vajinaldee cıkcakk bu dedii.. sonra vajinall ultrasonlaa baktı cıktıı.. minik de degil yaniii cok belirgindii rahatlıkla gördükk.. uterusumm geriyee dogru muymuss neymişşş.. ondan normall ultrasndaa cıkmıomusss cnmm

6 bitti 6+1 yada 2 görebilriminşallah pzt hem kesesini kem bebemi hemde kalbini cok korkuyorum :( dua edin teyzeleri hcg normal gayet yüksek ama doktorun azizliğine ugradım sanırım

canım benim kese pazartesi görüldü benimde 6+1 üstelikte su falanda içmedim dr direk ultrasonla baktı ve çıktı bugünde tekrar baktı 5mm den 11,5 e çıkmıştı bebişim üstelikte rahmin tersmi zor gözüküyo dedi evet ters rahmim ona rağmen gözüktü canım dr dan veya ultrasondan kaynaklı olabilir inşallah sende görürsün

slm herkese benimde bebişim şubatta gelicek inşallah şuanda tam 3 haftalık 4.5 haftalıkken gidicez tekrear dr.a sizce keseyi görüp kalp atışlarını duyarmıyım meleğimin ?

slm herkese benimde bebişim şubatta gelicek inşallah şuanda tam 3 haftalık 4.5 haftalıkken gidicez tekrear dr.a sizce keseyi görüp kalp atışlarını duyarmıyım meleğimin ?

Canım keseyi görebilirsin de kalp atışları için biraz erken benimki geçen hafta 5,5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık pazartesi tekrar gitcemmm.
Bu arada tebrik ederim bebişin hayırlı olsunn

Canım keseyi görebilirsin de kalp atışları için biraz erken benimki geçen hafta 5,5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık pazartesi tekrar gitcemmm.
Bu arada tebrik ederim bebişin hayırlı olsunn

tşk ederim .. ben çok korkuorum bide çok hiperaktifim korkuyorum meleğim benle mi diye dr.a gitmek istioorum ama dr. gidincede bebişimin kesesinide görmek istiyorum:(

Back