- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Slm cepten giriyom pitpitimizi ve kesemizi gorduk cok sukur darisi diger kizlain basina ins
Ayyy canım maşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cepten giriyom pitpitimizi ve kesemizi gorduk cok sukur darisi diger kizlain basina ins
değiştircem ya daha kesesini bile görmeden bi ay sonra gel dedi( normal değil bence catlarım ben
benn geldimmm kızlarrrrrrrr...... 3 makineden sonraa vajinall ultrasondaaaa gördümmmm kesecigimiziiiii... 11.9 mm ... bebeişimdee 5+2 cıktıııııı![]()
benn geldimmm kızlarrrrrrrr...... 3 makineden sonraa vajinall ultrasondaaaa gördümmmm kesecigimiziiiii... 11.9 mm ... bebeişimdee 5+2 cıktıııııı![]()
selam kızlar
Az önce doktordan geldim bebeğim iyiymiş çok şükür kalbide pıt pıt pıt pıt atıyodu çook tatlıydı çok değişik oldum ya harika bişey minik kuzum benim
haftaya da bakıcakmış gelişimine göre bazı testler istiycekmiş![]()
selam kızlar bende 1 saat önce falan dr.daydım kesemiz iyice gözüktü bebişim 11,5 mm 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz 10. haftada zeka testi yapalım dedi bthg 12547 çıktı herşey normal dedi
tebrik ederim canııımmm oyy minnak bebiş.. ama niye 3 makine?
Kalbinide duyarsın yakında inşallah![]()
6 bitti 6+1 yada 2 görebilriminşallah pzt hem kesesini kem bebemi hemde kalbini cok korkuyorumdua edin teyzeleri hcg normal gayet yüksek ama doktorun azizliğine ugradım sanırım
Kalbinide duyarsın yakında inşallah![]()
Gözün aydın canımm, allah tamamına erdirsin ,
Bu arada bi sorum olacak ben bu konuda tecrübesizimde biraz, şu zeka testi 2 li testmi oluyor canımm???
Canımmmm gözün aydın, darısı diğer annelerin başına inşallah,bende pazatesi gitcem pıt pıt için, bebeğin kaç haftalıktı canım?
slm herkese benimde bebişim şubatta gelicek inşallah şuanda tam 3 haftalık 4.5 haftalıkken gidicez tekrear dr.a sizce keseyi görüp kalp atışlarını duyarmıyım meleğimin ?
slm herkese benimde bebişim şubatta gelicek inşallah şuanda tam 3 haftalık 4.5 haftalıkken gidicez tekrear dr.a sizce keseyi görüp kalp atışlarını duyarmıyım meleğimin ?
Canım keseyi görebilirsin de kalp atışları için biraz erken benimki geçen hafta 5,5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık pazartesi tekrar gitcemmm.
Bu arada tebrik ederim bebişin hayırlı olsunn