• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar,ben de katılmak istiyorum aranıza,martta kimyasal gebelik yaşadım,bu ay yine hamile çıktım idrar testim silik çıktı,adetimde gecikti,kızlar inşallah bu sefer bebişim tutunur ve ben de şubat annesi olurum :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Hamile olmak çok değişik bir duygu,ilkinde çok daha fazla heyecanlıydım bunda daha çok ne olacak korkusu var?O yüzden şimdilik tadını çıkaramıyorum malesef :25: :25:
Yaşadıklarımızı paylaşmak dileğiyle arkadaşlar :71: :71:
Listeye eklerseniz sevinirim şu an 4 hafta 6 günlüğüz teyzeleri :46:

hoşgeldin canım seni de burda görmek nekadar güzel inşallah busfer sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alacaksın.

sabah midem kaziniyor ama bisi yemek istemiyorum. zorla cereal yedim simdi. oncekilerde istahim acilirdi bu defa tam tersi oldu insallah bi sorun yoktur. onceki gece ruyamda kanamam oldugunu gormustum kendime stress yaptim sanirim o yuzden istahim kesildi. hayirlisiyla su 12 haftayi bi atlatsak tam olarak deilsede biraz rahatlariz.
ben doktorumu bulana kadar 5 kez degistirdim. bende hep kadin doktor olsun diye ugrastim ama simdiki doktorum erkek ve son iki dogumumu o yaptirdi. esimle ayni yaslardalar ve coook iyi bi insan. cep telefonunu bile verdi bana istedigim zaman aklima bi soru takilsa mesaj atiyorum. aninda cevap yaziyor hangi saatte olursa olsun. benim tek sorunum bu ulkedeki kurallar. doktor istemeden ultrason yada kan testi yapilmiyor. sigorta sirketleri limit koymus :20:
bizim cinsiyet konusunda bi tercihimiz olmadigi icin cinsiyeti merak etmiyorum. saglikli bi sekilde kucagima alayimda su an aklima baska bisi gelmiyor. benim gibi dusuk yapanlarin psikolojisi hep ayni sanirim. :27:

sabah midem kaziniyor ama bisi yemek istemiyorum. zorla cereal yedim simdi. oncekilerde istahim acilirdi bu defa tam tersi oldu insallah bi sorun yoktur. onceki gece ruyamda kanamam oldugunu gormustum kendime stress yaptim sanirim o yuzden istahim kesildi. hayirlisiyla su 12 haftayi bi atlatsak tam olarak deilsede biraz rahatlariz.
ben doktorumu bulana kadar 5 kez degistirdim. bende hep kadin doktor olsun diye ugrastim ama simdiki doktorum erkek ve son iki dogumumu o yaptirdi. esimle ayni yaslardalar ve coook iyi bi insan. cep telefonunu bile verdi bana istedigim zaman aklima bi soru takilsa mesaj atiyorum. aninda cevap yaziyor hangi saatte olursa olsun. benim tek sorunum bu ulkedeki kurallar. doktor istemeden ultrason yada kan testi yapilmiyor. sigorta sirketleri limit koymus :20:
bizim cinsiyet konusunda bi tercihimiz olmadigi icin cinsiyeti merak etmiyorum. saglikli bi sekilde kucagima alayimda su an aklima baska bisi gelmiyor. benim gibi dusuk yapanlarin psikolojisi hep ayni sanirim. :27:

Benim günlerdir iştahım yok canım. Bir şeyler yemek istiyorum ama önüme ne çıksa onu istemiyor canım. Markete gidiyorum reyonları geziyorum acaba canım ne istiyor diye ama bir şey bulamıyorum.
Ağzımın hiç tadı yok, hiçbir yemekten tat ve keyif alamıyorum. Sabah aç oluyorum ama yemek istemiyorum, açlıktan midem bulanıyor ama yemek gitmiyor…
Benim ilk bebeğim. Bir de düşüğüm var ama o çok kısa sürmüştü tecrübe edemedim.
Ben de doktorumdan yana muzdaripim. Ben de öyle aklıma takılanı arayıp sorabileceğim, nasihat veren, yatıştıran, rahatlatan bir doktor arıyorum.
Bir konu açıp sormayı düşünüyorum bakalım foruma.

hepinize mrb bende allah nasip ederse subatta bebeğimi kucagıma alcam daha 6 haftalık hamileyim bu uzun yolculukta benimle birlikte bebişlerini büyütecek dertlerimizi paylaşacak arkadsları gördüğüme sevindim :)) benim cok fena midem bulanıyor ölüyorum sürünüyorum resmen ne yemek yapıyorum ne yiyorum öğürüyorum sizler ne durumdasınız.. bide öksürünce hapşırınca karnımda bişey batıyor bişey olmaz demi cok korkuyorum :49:

5 haftaa 5 günsünn sendee gördün müü keseyi cnmmm?????

ben salı günü gittim kesem görünmedi cok üzüldüm kanda hcg baktı 17400 cıktı yani 5-6 haftalık dedi karından ultrasonda görünmedi üzüldüm bi sorun yoktur demi dr dış gebelik olabilrmi dedim hayır dedi ama içim rahat değil ve bir ay sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi ben o kadr bekleyemem ki hemde özel hastaneydi sinir oldum sizce napayım haftaya baska dr gitsem diyorum kesemi görsem görebilrim demi inş bi sorun yoktur :( yoksa bekliyimmi napayım ben catlarım o kadar duramam

ben salı günü gittim kesem görünmedi cok üzüldüm kanda hcg baktı 17400 cıktı yani 5-6 haftalık dedi karından ultrasonda görünmedi üzüldüm bi sorun yoktur demi dr dış gebelik olabilrmi dedim hayır dedi ama içim rahat değil ve bir ay sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi ben o kadr bekleyemem ki hemde özel hastaneydi sinir oldum sizce napayım haftaya baska dr gitsem diyorum kesemi görsem görebilrim demi inş bi sorun yoktur :( yoksa bekliyimmi napayım ben catlarım o kadar duramam

Ben kesinlikle başka bir doktora daha git derim canım.

Yok ben aslında sakınan göze çöp batar diye kendime her an kırılabilecek kristal vazo muamelesi yapmıyorum. Elbette toz almak, bulaşıkları makinaya yerleştirmek filan zarar etmez. Yeri geliyor abartmadan üst dolaplara filan da uzanıyorum karnımı kollayarak tabi. 1-1,5 kg poşetleri de mecbur kalırsam taşıyorum.Çok şükür kanama filan olmadı.
Kese dedik, sıra kalp atışına geldi. Kendi kendime düşünüyorum böyle 9 ay nasıl geçer alışırmıyız acaba?
Bir de sen İstanbulda mısın canım, hangi doktora gidiyorsun, eğer bana yakınsa o güleryüzlü doktora ben de gitseydim...

Maalesef canım Samsundayım :31:

doktorum banada ilk 12 hafta yasakladi ama benim 3 kez dusuk yapmisligim var ve sizler kadar genc deilim. hamileligim riskli oldugu icin olabilir. normalde sorunsuz hamileliklerde yasaklamiyolar.

Acaba bende bi risk gördü de söylemedimi, aklıma takılır şimdi :26:

hepinize mrb bende allah nasip ederse subatta bebeğimi kucagıma alcam daha 6 haftalık hamileyim bu uzun yolculukta benimle birlikte bebişlerini büyütecek dertlerimizi paylaşacak arkadsları gördüğüme sevindim :)) benim cok fena midem bulanıyor ölüyorum sürünüyorum resmen ne yemek yapıyorum ne yiyorum öğürüyorum sizler ne durumdasınız.. bide öksürünce hapşırınca karnımda bişey batıyor bişey olmaz demi cok korkuyorum :49:

Hoşgeldin aramıza cnm, Allah tamamına erdirsin.Ben de bulantı daha yok başlamadı.Ama çok vişne suyu içmeye başladım, birgün içmezsem arıyorum :49:
Hapşırınca ben de korkuyorum birşey olur mu diye, biri duysa bunu güler bana :60:

Benim geç döllenmeydi canım, ona rağmen yaklaşık 4,5 haftadayken karından ultrasonla kesemizi gördük şükürler olsun.

benim kesem neden görünmüyor cok üzgünüm dr hanım cok yaşlıydı acaba o mu göremedi benim bugün 6+1 salı günü 5+4 falandı nasıl görünmedi vajinal ultrasonda bakmayı uygun bulmuyormuş mikrop kapabilirmişim zaten cok yaşlıydı göremedi mi acaba karından ultrasonda ne zaman görünür ben şimdi 3 hafta daha mı beklicemm oooooooooffffff

Hoşgeldin aramıza cnm, Allah tamamına erdirsin.Ben de bulantı daha yok başlamadı.Ama çok vişne suyu içmeye başladım, birgün içmezsem arıyorum :49:
Hapşırınca ben de korkuyorum birşey olur mu diye, biri duysa bunu güler bana :60:

Benim de canım çok vişne suyu istiyor. Sık sık içiyorum.
Neden acaba, bir bilimsel yönü mü var çok merak ettim şimdi :52:

benim kesem neden görünmüyor cok üzgünüm dr hanım cok yaşlıydı acaba o mu göremedi benim bugün 6+1 salı günü 5+4 falandı nasıl görünmedi vajinal ultrasonda bakmayı uygun bulmuyormuş mikrop kapabilirmişim zaten cok yaşlıydı göremedi mi acaba karından ultrasonda ne zaman görünür ben şimdi 3 hafta daha mı beklicemm oooooooooffffff

Bence yarın başka bir doktora daha görün, görünmeden anlayamayız canım.Ama değerin gayet yüksek, doktorun gözünde bi problem yoksa görmesi gerek.

Benim de canım çok vişne suyu istiyor. Sık sık içiyorum.
Neden acaba, bir bilimsel yönü mü var çok merak ettim şimdi :52:
Anaaa bak ben de merak ettim şimdi :53:Ben ye ekşiyi çıkar Ayşeyi diye yorumladım ama :23:

Canım bu doktor bence iyi bir doktor değil...Bence değiştir.
Çünkü vajinal ultrason zararlı değil, bu yanlış bir inanış.
Evet karından göründüğü sürece karından bakmak istiyorlar ama zararlı değil. Sadece anne adayı rahatsız oluyor diye elden geldiğince karından bakalım diyorlar.
Artı neden mikrop kapasın prezervatif geçiriyorlar başlığa.
Bana da ilk bakan doktor, anlayamadı, başka doktora sordum ben de aynı hastanede.Şu gün gel, anca o gün görürüz dedi. O gün gittim.
17400 iyi bir rakam, doktorun anlayamamış olabilir, ama sen sakın 1 ay filan bekleme, git başka doktora...Dış gebelik vs. riskini de ekarte etmiş olursunuz böylece.Kafadan dış gebelik olamaz demesi de bana ilginç geldi.

ben tıp merkezine gidiorumm farkını veripp.. hangi hastahaneylee anlasmalılarr operasyon içinn bilmiyorumm.. gittigimm doktorr operatörr amaa suratsızz.. ilk negatifte hiç ilgilenmemiştiii. ikinci,dee pozitiftii 9 gün öncee o zamandaa kesee görünmeyincee cok acele ediosun senn ama ne kadarr acele etsende 9 aydaa dogcak bu bebekk dedii.. anlayıss yok insanlardaa.. yumurtladıgın günn hamileyim diee gelmiştinn dedii.. ama ben o zamndaa hamileymişimmm.. pozitiff deincee ikincide bozuldu zatenn.. digerr doktorr iyiyydi amaa esimm erkek diee bi daha gitmeme izin vermediiii:77::77::77::77: bendee egepol e gidicemm anlasmalıı hastahane orasıı .. doktorlarıda cok iimişş bakalımm keseyii göreimdee

mrb canım bende egepol istiyorum yaa haftaya bi gideym diyorum izmirlimisn central hospitala gittim ben anlatıyor ama kadın yaslı be cok sakinn bi ay sona gel dedi denize girme sunu yapma vajinal bakmam herşey yasak düşük riski varmı dedim hayır yok benim prensibim dedi egepol nasılmş sgk anlaşması varmı

Anaaa bak ben de merak ettim şimdi :53:Ben ye ekşiyi çıkar Ayşeyi diye yorumladım ama :23:

Ben de öyle dedim önce ama erik istemiyor mesela benim canım.Geçen bir de iştahla bir lahana turşusu yedim acaba ekşi meselesi mi?
Yoksa şekerimiz mi düşüyor da, şekerli bir içecek istiyoruz...
Ama markette onca meyve suyu arasından vişneye gittim direkt :49:

Ben de öyle dedim önce ama erik istemiyor mesela benim canım.Geçen bir de iştahla bir lahana turşusu yedim acaba ekşi meselesi mi?
Yoksa şekerimiz mi düşüyor da, şekerli bir içecek istiyoruz...
Ama markette onca meyve suyu arasından vişneye gittim direkt :49:

Ben erikte çok yiyorum :26:Turşu da ekşi :23:
Allahtan kan yapıcı, zararsız değil, içmeye devam :90:

Bence yarın başka bir doktora daha görün, görünmeden anlayamayız canım.Ama değerin gayet yüksek, doktorun gözünde bi problem yoksa görmesi gerek.
ben gidicem ya haftasonu gecsin bi dr gitcem banane :)

ben ekşi istemiyorum midem zaten ekşiyor cok kötü bulanıyor ben tatlı istiyorum 3 gün öcne ayva diye ortalıgı kattım kışın bi ayva oluyomuş gittim onu istedm eşim alt üst etti bakmadıgımzyer kalmadı yok yok recelini konservesini aldı onları yedm ama hala ayva kokuyo limonu bile ayva gibi kokluyorum ayvaya benziyo demi dedim eşime sen delirdin iyice bulamıyorum napayım dedi hiç şerbetli tatlı yemeyen ben baklava yedm :)) ıyy nasıl hedim hayret normalde kilo kilo yeşil erik yerm sanıyodum agzıma sokmuyorum erkek mi olcak acaba

ben ekşi istemiyorum midem zaten ekşiyor cok kötü bulanıyor ben tatlı istiyorum 3 gün öcne ayva diye ortalıgı kattım kışın bi ayva oluyomuş gittim onu istedm eşim alt üst etti bakmadıgımzyer kalmadı yok yok recelini konservesini aldı onları yedm ama hala ayva kokuyo limonu bile ayva gibi kokluyorum ayvaya benziyo demi dedim eşime sen delirdin iyice bulamıyorum napayım dedi hiç şerbetli tatlı yemeyen ben baklava yedm :)) ıyy nasıl hedim hayret normalde kilo kilo yeşil erik yerm sanıyodum agzıma sokmuyorum erkek mi olcak acaba

Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı :23:Hakkı geliyorrr :52::52:

Canım bu doktor bence iyi bir doktor değil...Bence değiştir.
Çünkü vajinal ultrason zararlı değil, bu yanlış bir inanış.
Evet karından göründüğü sürece karından bakmak istiyorlar ama zararlı değil. Sadece anne adayı rahatsız oluyor diye elden geldiğince karından bakalım diyorlar.
Artı neden mikrop kapasın prezervatif geçiriyorlar başlığa.
Bana da ilk bakan doktor, anlayamadı, başka doktora sordum ben de aynı hastanede.Şu gün gel, anca o gün görürüz dedi. O gün gittim.
17400 iyi bir rakam, doktorun anlayamamış olabilir, ama sen sakın 1 ay filan bekleme, git başka doktora...Dış gebelik vs. riskini de ekarte etmiş olursunuz böylece.Kafadan dış gebelik olamaz demesi de bana ilginç geldi.

haklısın canım ben pzt gideym en iyisi benm erken yumurtlama olmuş 23 günde adet oluyorum o yüzden 6 bitti benim sizin bile göründüyse benimde görünmesi gerek catlıcam meraktan korkuyorum gitcem haftaya bakalım görürsem rahatlarım dedmya pimpirikli dr herşeyi yasakladı ya ben gitmicem bi daha ona cok yaşlıydı göremedi kesin inşallah görürüm bende bebeğimi şuan benm kalp atışı bile başladı aslında 6 bitti belki duyabilirm bile dış gebelik değildir demi ya korkuyorum

Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı :23:Hakkı geliyorrr :52::52:

herkes öyle diyor bilmiyorum ben kız istiyorum aslında ama rabbim hayırlısını saglıklısını versn erkek cocuk daha erken gelişir hareket edermş mide bulantım o yüzden cok erken başlamış olabilrmş annem ve ablalar öyle diyolar bacagıma vuruyor canımda tatlı istiyoo çikolatalı pasta istiyorum şuan ımmmmmm mmm olsada yesem soguk soguk :) sürekli bulanıyor midemden rahatım yok gözümü öğürerek acıyorm 3 gündür evde yemek de yok allahtan yaz karpuz peynir idare ediyor eşim

Back