- 5 Mayıs 2010
- 891
- 32
- 118
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bende 2012 subat annesiyimmmmm:86::86::86::86::86::86:
nickini görünce yazma gereği duydum bebişin hayırlı olsun canım.. bende 2011 şubat annesiyim kızımın adı ecrin.. Senin nick nerden gelio nasıl esinlendin ismin mi yoksa???
bu arada burası baya kalabalıklaşmış maşallah.. hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğum diliorum canlar..
5+4 tee kesee görünürmüü ki yaaa:44::44::44:
yok cnmmm lisedee cok sevdgim yahudi bi arkadasım vardııı... adını da cok seviyodumm amaa yahudi adı sanıodumm koyamazdım yanii...sonraa ögrendimm kii meger kur an da daa geiyormuss ve anlamıdaa cokk güzelll.. allahınn hediyesii verdigi nimett.. cocukla ne kadarr bagdasıyorr degilmiiio gündenn berii kızım olursaa ecrinn koycam diorumm allah ın da sevdigi bi isim olurr hemm.. esim simdilik hayırr dio arapca geldigi içinn kulagaa amaa zamann ne gösterecekk bakalımmm...:97::97::97: allahh cocuguna saglıklıı uzunn bir ömürr versinn tatlımmmm
insallahhhh cnmmm benimm hayırlıı haberlerinii bekliyoruzzzzbendee cuma kesemii görürümm insallahh
canim ins kan sonucunda iyisonuc verir aramiza katilirsin hosgeldin sefa geldin tabloya ekleriz senide bilgilerini yolarsanmrb arkadaslar öncelikle sizleri tebrik ederim Allah hepinizin bebişlerini korusun.
bende inşşş aranıza katılabilirim tüpbebekle birkez hamile kaldım düşük yaptım.şimdi 2.denememi yaptım transferimin 8.günü bugün ve dayanamayıp evde test yaptım pozitif cıktı gayet net inanmadım bukadar erken sonuc vermesine tekrar yaptım ondada pozittif cıktı.inşşş hamileyimdir test yanılmıyordur cumartesi kan testi yapacam kesin belli olcak dua edin arkadaslar
benim doktorda 6 yerine önden gidiyor 7 haftalik derse hic sasmayacagimBen 5+6 da gittiğimi düşünüyordum bebiş 4+6 çıktı .Ama kese göründü.Görme ihtimalin yüksek yani
cok sagol canim ins aramiza katilirsin dualarimiz seninleslmlar,,Anne olacakları tebrik ediyorum.Biz de bu ay çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz bakalım ayın 19unu bekliyorum aranıza katılmak için:))
cok sagol canim ins aramiza katilirsin dualarimiz seninle
canim ins kan sonucunda iyisonuc verir aramiza katilirsin hosgeldin sefa geldin tabloya ekleriz senide bilgilerini yolarsan
aminnn canım sanada banada ve tüm isteyenlere inşş.bu yolda ugras veren zahmet ceken herkese hayırlısıyla rabbim nasip etsinİnş.Allah isteyen herkese hayırlısı ile bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
Canim gecmis olsun Allah dermansiz dert vermesin
mrb arkadaslar öncelikle sizleri tebrik ederim Allah hepinizin bebişlerini korusun.
bende inşşş aranıza katılabilirim tüpbebekle birkez hamile kaldım düşük yaptım.şimdi 2.denememi yaptım transferimin 8.günü bugün ve dayanamayıp evde test yaptım pozitif cıktı gayet net inanmadım bukadar erken sonuc vermesine tekrar yaptım ondada pozittif cıktı.inşşş hamileyimdir test yanılmıyordur cumartesi kan testi yapacam kesin belli olcak dua edin arkadaslar
Günü ilk günaydını benden olsun.
Herkese günaydınnnnnnn
Biz 8'den beri ayaktayız maalesef. Neva uyumak istemiyor. Malum havalar da sıcak. Benim de nasıl uykum var anlatamam. Resmen ayakta uyuyorum. Bebişlerimiz hızla büyüyor,çok heyecan verici :)))
Bugün kayınvalideme gideceğim. Bir komşusunda gün var. Bana da değişiklik olur biraz. Dün süpürge aldım ama arnica almadım. Çekim gücü çok düşük arnicanın. Hoşuma gitmedi. Bir ingiliz markası aldım.morpy richards 2000w ama çekim gücü süper. Ve de ingiltere alerji testinden başarı ile geçmiş bir ürün tavsiye ederim arkadaşlar. Kimsecikler yok bizde çıkalım. Herkes Allah'a emanet olsun kızlar. Mercimeklere ve kendinize iyi bakın byeeee
Çok teşekkürler canım. Amin.
Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle aramıza gelirsin tatlım.
ins sorun yoktur canim benim bebecigin gostersin kendinikızlar günaydın bende bugün doktora gidiyorum.kanamam ne durumda ona bakılacak ve bakalım minik meleğim kendisini gösterecekmi bana.dua edin kızlar güzel haberlerle döneyim.
slm canim minik annem nasilsin canimgünaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
ins sorun yoktur canim benim bebecigin gostersin kendini
slm canim minik annem nasilsin canim
ayyy insALlah kizzzz haditablomuzda ikizlerimizde olsunheyecanlııııııyarınn olsada gidip görsemm bebügümüünn kesesininii hayırlısıylaa keskeee... bidee acaba 2 kesee görürr müyümm diee de umutluyummm:86::86::86:
hayir olsun anam sende hep acayip ruyalarla geliyonGünaydınnnnnn
Dün rüyamda yine sigara içtim :26:Tiksinene kadar rüyamda içmeye devam edicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?