2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar
ben brşey merak ettim tablodaki güncellemeler ne kadar zamanda yapılıyo atıyorum mesela kaç haftalık olduğumuz

bu arada bizde 5+4 günlük olduk yarın doktora gitcez acaba kesemiz görünürmü
:44:

Gelismelere gore ekliycem canim ilk keseyi gormekle
Basliyoruz
kesen gozukur canim

kızlar aklıma takılan bişey var size sormak istiyorum.benim sata göre bugün 6+4 te olmam gerekiyo ama 5+1 görünüyo ultrasonda. bi sorun yaratırmı sizce bebeğimde.burada yumurtalam 3 gün geç oldu normalden

canim sorun olmaz benimkide haftasina göre arkadan gitmisti.ve sana diyebilirim ki kizin yolda canim gec döllenmede genellikle öyle oluyor bakalim sende de tutcakmi.rabbim saglikli hayirli evlat etsin insallah

canim sorun olmaz benimkide haftasina göre arkadan gitmisti.ve sana diyebilirim ki kizin yolda canim gec döllenmede genellikle öyle oluyor bakalim sende de tutcakmi.rabbim saglikli hayirli evlat etsin insallah

çok teşekkür ederim canım cevabın için.çok endişelendim doktordan geldiğimden beri araştırıyorum.bebeğim 5 hafta 1 günlük görünüyo ultrasonda 1.39 mm.canım sağlıklı sıhhatli doğsunda kız erkek farketmez ama benimde içimden geçen kız

ahhh kıyamamm onaaa bennnn... leblebiii sekerüüüüüü gözünnaydınn tatlımmm allahh saglıkla kucagına almayıdaa nasipp etsinn yarın bendee görürümm keseyi insalllahhhh dua ett bana vee gurbet güzelineee

Merhaba kızlar,ben de katılmak istiyorum aranıza,martta kimyasal gebelik yaşadım,bu ay yine hamile çıktım idrar testim silik çıktı,adetimde gecikti,kızlar inşallah bu sefer bebişim tutunur ve ben de şubat annesi olurum
Hamile olmak çok değişik bir duygu,ilkinde çok daha fazla heyecanlıydım bunda daha çok ne olacak korkusu var?O yüzden şimdilik tadını çıkaramıyorum malesef
Yaşadıklarımızı paylaşmak dileğiyle arkadaşlar
Listeye eklerseniz sevinirim şu an 4 hafta 6 günlüğüz teyzeleri

Hosgeldin.. Yas kac? ilk bebek sanirim..

mesajina cevap yazmak istedim ama mesaj sayim az oldugu icin izin cikmadi
tesekkur ederim mesajin icin buradan haberim yoktu.

herkese Naples/Florida'dan selamlar.
6 haftayi devirdik cok sukur. bugun ilk kez midem hafif bulandi ama onun disinda pek bisi yok. sadece basim donuyo ara sira o kadar. aseriyomuyum bilmiyorum henuz sadece salatayi bile tatli yemek istiyorum. icine uzum koyup yedim bugun:) bide serbetli tatlilara sardim 2 gundur normalde hic yemedigim seyler. onun disinda pek bi istahim yok. azicik yesem doyuyorum yada canim pek bisi istemiyor. daha onceki hamileliklerimde eti falan severdim bu defa canim hic istemiyor. hep hamur isi yesem olur gibi. umarim cok kilo almam

selam.. onceki gebelikler?

ben de 28.. ilk bebek olacak ins benim de.. Keseyi gorduk bugun, subatin basinda bekliyoruz ama siklusum duzenli olmadigi icin tam tarihe bebege bakarak karar vericez.

Tamam canım inşallah benimkide şubatın başında olacak,ben daha doktora gitmedim ama 16 hazirandan sonra gitmek istiyorum ben yani keseyi görebilmek için

umarım bendee almamm zatenn fazlaaa kiloyla basladımmm... bendee bulantıı vs hiçbişi yokk.. sadecee ögleden sonraya kadarr uyku haliii:44::44: ilk 3 ayy iştahh kesilebiliomuss bebege zararıı yokmuss merakk etmee.. neysee yarınn konusuruzz artıkkk ikii topictee helakk oldummm herkess bi arya toplansaa ne güzel olurrr:97::97::97:

Buraya bende bilgilerimi koysam benide listeye eklermisiniz. cok tesekkur ederim simdiden. bu arada listedeki en yasli anne adayiyim. hepinizin ablasiyim

isim: Seyla
yas:40
cocuk sayisi: 1 erkek 3 kiz toplam 4
sat: 27 nisan
tahmini dogum: 1 subat 2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…