• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

$1302727446271077_i.webp$1300185466195292_b.webp$1300183760173900_b.webp$1295434036207356_b.webp$1287502925469779_b.webp$1280212337238949_b.webp

Ayyy çok güzeller bunlar ya, hemencecik karnımız büyüsee :69::69:

pencil.png

Eklentiler

• $1280221077798994_b.webp
    $1280221077798994_b.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $1303159159372731_b.webp
    $1303159159372731_b.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
gunaydin.jpg

ay bide ben uyuyabilsem cok ozledim uyumayi yaa esim geldi trden cok sevincli yaa bebegimiz diyor kismetiyle geliyor ins ole olur
canim hayirli olsun supurgen gule gule kullan ins safak 1 yarini iple cekiyoruz hayirli havadislerle donerim ins:49:

Çok teşekkürler canım. Boşuna demiyorlar her çocuk rızkıyla gelir diye. Maşallah.

kızlar günaydın bende bugün doktora gidiyorum.kanamam ne durumda ona bakılacak ve bakalım minik meleğim kendisini gösterecekmi bana.dua edin kızlar güzel haberlerle döneyim.

Güzel haberlerini bekliyoruz Feryalcim. Hemen haber ver olur mu?

heyecanlıııııı:61::61::61: yarınn olsada gidip görsemm bebügümüünn kesesininii hayırlısıylaa keskeee... bidee acaba 2 kesee görürr müyümm diee de umutluyummm:86::86::86:

Ecrin valla ikiz olsun tablomuzda ikiz de olsun inşallah. Çok gelende yok aslında. Neden acaba? Kimse kış bebeği yapmak istemiyor sanırım :)))

Herkese merhabalar, Nasılsınız bakalım? Ben sarhoş gibiyim neden bilmiyorum. Neva anca uyudu da uyanınca gideceğiz gezmeye. Aslında bütün gün asalak gibi uyumak istiorum. Evin içinde yuvarlanmak istiyorum ama...maaleseff...
Gurbetcim sen yurt dışındansın sanırım. Nerdensin canım?
:72:

belkimm sendee ikizsindirrr:61::61::61: bizimm belirtilerimizzz aynıı emmmmeee seninn kan tahlilinn olmadıgıı ecün sonuclarımızı karsılastıramıosss:51:
kiz yarin belli olur ay ins oledirrrr esime iyi bir supriz olur yaaa
Herkese merhabalar, Nasılsınız bakalım? Ben sarhoş gibiyim neden bilmiyorum. Neva anca uyudu da uyanınca gideceğiz gezmeye. Aslında bütün gün asalak gibi uyumak istiorum. Evin içinde yuvarlanmak istiyorum ama...maaleseff...
Gurbetcim sen yurt dışındansın sanırım. Nerdensin canım?
:72:
evet canim ya bende uyku yokda hep yatim dinleniyim diyorum belim cok agriyor.kalkarkern falan kasiklarim agriyor bakalim gece hic uyku yok bole giderse tirlatirim valla habire sinirden cocuklara satasiyom :43:evet canim isvicredeyim

Çok teşekkürler canım. Boşuna demiyorlar her çocuk rızkıyla gelir diye. Maşallah.

Ecrin valla ikiz olsun tablomuzda ikiz de olsun inşallah. Çok gelende yok aslında. Neden acaba? Kimse kış bebeği yapmak istemiyor sanırım :)))
evet her dogan cocuk rizkiyla dogar canim Allaha sukurler olsun
kizlar genelde baska topikte takiliyorlar hamis olanlar yada yeni yeni ogrenmeye basladilar kapimiz acik herkesi beklerizzz

kızlaaaar güzel haberlerle geldim çok şükür.kanamam durmuş.kesemiz 10.56 mm olmuş embriyoda göründü 1. 39 mm iki hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicez.inşalah kalp atışlarınıda gösterir bebeğim bize

Arkadaşlar selamlar,
İnşallah tüm anne adaylarımız iyilerdir.
Kızlar, bugün aklıma birşey takıldı: Toxoplasma.
Bu testi doktor, ilk kan testlerinde istiyormuş. Biz daha önce kese görmeye gittik ama bizden birşey istemedi henüz.
Bu testi doktorunuz sizden istedi mi, yaptıran var mı?

:nazar:bizim burada kadinin birisi 8 aylik hamileymis dugunde hobbidi hobbidi oynamis sonra sancilanmis ben iyi degilim sancilandim demis hastaneye gitmisler dr. kiz önceden demis, dogunca erkek dogmussss ayyy sasmis kalmislarr :nazar:

kızlaaaar güzel haberlerle geldim çok şükür.kanamam durmuş.kesemiz 10.56 mm olmuş embriyoda göründü 1. 39 mm iki hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicez.inşalah kalp atışlarınıda gösterir bebeğim bize
ayyy cok guzle yaaaaa masallah size hadi bakalim duyarsiniz canim merak etme
Arkadaşlar selamlar,
Bu testi doktor, ilk kan testlerinde istiyormuş. Biz daha önce kese görmeye gittik ama bizden birşey istemedi henüz.
ben henuz gitmedim canim dr. ayarin gidicem son 24 saat

kizlarr sabahlari bol bol ceviz findik uzum badem yiyin bebgiin beyin gelisimi icinnnn

Yarın unutmazsan doktoruna sorar mısın canım bu testi.
Internetten biraz okudum da, endişelendim :44:

Arkadaşlar selamlar,
kizlar kesinlikle cig ete eliniz surmeyin hamileleikte ondan gecen bir hastalik bu enfeksiyon hastaligi onedenle senden stemistir kanda varmi diye canim

Güzel haberlerini bekliyoruz Feryalcim. Hemen haber ver olur mu?

cok varr aslındaaa daha belli olmayandaa varr amaaa baskaa topiclerdeee cnmm

Arkadaşlar selamlar,

Canım hamile kalmadan önce ön hazırlık amaçlı yaptırmıstım.DR test istedi sonuc gösterdim.Ben geçirmediğim için güvenmediğin yerde sebze,meyve, iyi pişmemiş yiyeceklerden yeme dedi.Evde da sirkeli suyla yıkamalıymışım :89::89::89:

merhaba güzel anneler ben bu aralar biraz yoğun ve yorgunum pek nete giremiyorum geçmişi okudum maşallah bebişler büyüyor bende yarın dr a gidiyorum kesemiz gözükmüştü tekrar bakılacak yarın başka ne olacak bilmiyorum bazı testler yapılacak demişti ama henüz yaptıran yok

merhaba güzel anneler ben bu aralar biraz yoğun ve yorgunum pek nete giremiyorum geçmişi okudum maşallah bebişler büyüyor bende yarın dr a gidiyorum kesemiz gözükmüştü tekrar bakılacak yarın başka ne olacak bilmiyorum bazı testler yapılacak demişti ama henüz yaptıran yok
:nazar:aynen ole bakip cikiyom ben oturamiyom kaburgalarim agriyor :nazar:

Back