- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
buyur hosgeldin ne demek bilgilerini yazarsan canim tabloya eklerim taboyu ince bir zahmet on agore bildiri yaparsan sevinirimMerhaba kızlar bende bebiş bekliyorum beni de aranıza alır mısınız?
SAT göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ve doğum tarihi için 12 Şubatı veriyor
safak 2 mi diyim bendeeYarından sonra birşey kalmamışBenim şafak 15 :26:
canim benim keseyi görme ihtimalin yuksek sen dr.dan vajinal ultrason iste cunku bebeginin kesesisinin gorunmesi daha kolay zararri yok vajnal ultrasalinkızlar bişey sorucam malum tecrübesizim
ben kan tahlilini pazar günü yaptırmıştım
cuma günü de doktora gidicem inşallah
doktor nasıl bir muayene uyguluyor acaba
kızlar bişey sorucam malum tecrübesizim
ben kan tahlilini pazar günü yaptırmıştım
cuma günü de doktora gidicem inşallah
doktor nasıl bir muayene uyguluyor acaba
kesemizi ve kalb atisimizi duyarsak ins 4 haftadan cagiri drumuz biziBeni normal ultrasona soktu direk.Hee tuvaletine sıkışıp gitmelisin eğer karından ultrasona gireceksen.Ama alttan istersen o zaman tuvaletin olmamalı
Daha sonra zaten sana folik asit öneriyor..Kese göründükten sonra benimkisi gibi 3 hafta sonraya randevu veriyor tekrar.
kesemizi ve kalb atisimizi duyarsak ins 4 haftadan cagiri drumuz bizi
yirim ben senin balli agzini insEvet sen bir taşta iki kuş yapıcaksın bence, hem kese hem pıtpıt
hosgeldinnnnTünaydın kızlaar..
yeni bi hamiş gelmiş hoşgelmiş
buyur hosgeldin ne demek bilgilerini yazarsan canim tabloya eklerim taboyu ince bir zahmet on agore bildiri yaparsan sevinirim
safak 2 mi diyim bendee
canim benim keseyi görme ihtimalin yuksek sen dr.dan vajinal ultrason iste cunku bebeginin kesesisinin gorunmesi daha kolay zararri yok vajnal ultrasalin
Beni normal ultrasona soktu direk.Hee tuvaletine sıkışıp gitmelisin eğer karından ultrasona gireceksen.Ama alttan istersen o zaman tuvaletin olmamalı
Daha sonra zaten sana folik asit öneriyor..Kese göründükten sonra benimkisi gibi 3 hafta sonraya randevu veriyor tekrar.
gecmişş oolsunnn cnmm.. rabbim korusunn ikinizideee
aman sen yat dinlen canim benim gecmis olsun ikinizi de Allah korusun
gec döllenme olmus buyuk ihtimal zamanla yukselir canim merak etmehoşbulduk kızlar geçmişi okudum ve geldim ama aklıma birşey takıldı
benim SAT 8 mayıs, 5 haziranda test yaptırdım değer 33.32 çıktı çok mu düşük değer anormallik yoktur değil mi yaaa
keseyi gorem ondan sonra yavas yavas dusunurumKızlar isimler belirdimi aklınızda bebişler için
canım ıkı gun daha buyur sende melegını gorursun o zamnlamamma
kızlar doktora cuma gidemicem pazartesi gidebilicem belki biraz daha büyür o zamana kadar
keseyı kesın gorursun de kalb ıcın aynı seyı dıyemem canım o 6. 7. Haftada goruluyorkızlar doktora cuma gidemicem pazartesi gidebilicem belki biraz daha büyür o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?