- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kizlar bana musade ben iyi degilim gidip uzanicam cok yorgunum gorusmek uzere
canım ıkı gun daha buyur sende melegını gorursun o zamn
inşallah canımm bir görsem içim rahatlıyacak
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Maşallah ya bür sürü hamişimiz olmuş çok şükür. Yeni gelen arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz mutluluk verdiniz valla. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yapar ve kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Dün görümcem oturmaya çağırmıştı oraya gittik. Ufak bir kutlama yaptık yeni bebeğimin şerefine. Kırk sayfa olmuş valla oku oku bitmedi. Neyse herkes iyi çok şükür bizde iyiyiz.
Pazartesi günü göz doktoruna gittim. Sağ gözüm 0.50 sol gözüm 0.25 ama astigmat var ve uzağı o yüzden bulanık görüyormuşum. Gözlük verdi kullanmam için. Sabahları uykusuzluğum astigmattan dolayı oluyormuş,öğrendim. Bugün gözlüğü alacağım inşallah henüz alamadım.
Elektrikli süpürgem bozuldu bu arada. Su filtreli alacağız akşama eşim işten gelince. Ne marka tavsiye edersiniz?
arnica bora alabilirsin canım ben ve tüm alan arkadaşlarım çok memnun.
Bende çok beğendim aslında arnicayı. İnternetten de araştırdım. Emiş gücü nasıl peki feryalcim? Benim halılarım çok tüy yapıyor iyice çekmesi lazım onları da. Sen kullanıyorsan bana bilgi verir misin canım? Çok saol.
Berhaba canım. Öncelikle aramıza hoşgeldin. İlk bebeğinmiş hayırlı olsun inşallah. Keseyi de pıtpıtını da sağlıkla görürsün inşallah. İçini sakın bozma. Kötü şeyler düşünme. Şu anda bile içindeki o mucizevi şey seni duyuyor algılıyor. Sen hep güzel düşün ve hep güzel olacağına inan.
Ay feryalcim çok teşekkürler hayatım. Birazdan eşim gelir. Bende Nevayı doyurayım.Sonrada hazırlanırız. Hepiniz Allah'a emanet olun kızlar.
ecrinn cim bebgim nasilsin sen daha kucuksun kiyamam ben sana nasilsin nasil gidiyor guzelim hamislikk yiyenimiz uzuyormu seni
5+4 tee kesee görünürmüü ki yaaa:44::44::44:
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Maşallah ya bür sürü hamişimiz olmuş çok şükür. Yeni gelen arkadaşlar,hepiniz hoşgeldiniz mutluluk verdiniz valla. İnşallah hepimiz sağlıkla doğum yapar ve kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Dün görümcem oturmaya çağırmıştı oraya gittik. Ufak bir kutlama yaptık yeni bebeğimin şerefine. Kırk sayfa olmuş valla oku oku bitmedi. Neyse herkes iyi çok şükür bizde iyiyiz.
Pazartesi günü göz doktoruna gittim. Sağ gözüm 0.50 sol gözüm 0.25 ama astigmat var ve uzağı o yüzden bulanık görüyormuşum. Gözlük verdi kullanmam için. Sabahları uykusuzluğum astigmattan dolayı oluyormuş,öğrendim. Bugün gözlüğü alacağım inşallah henüz alamadım.
Elektrikli süpürgem bozuldu bu arada. Su filtreli alacağız akşama eşim işten gelince. Ne marka tavsiye edersiniz?
evt gideim o zamann ben cuma
mrb arkadaslar öncelikle sizleri tebrik ederim Allah hepinizin bebişlerini korusun.
bende inşşş aranıza katılabilirim tüpbebekle birkez hamile kaldım düşük yaptım.şimdi 2.denememi yaptım transferimin 8.günü bugün ve dayanamayıp evde test yaptım pozitif cıktı gayet net inanmadım bukadar erken sonuc vermesine tekrar yaptım ondada pozittif cıktı.inşşş hamileyimdir test yanılmıyordur cumartesi kan testi yapacam kesin belli olcak dua edin arkadaslar
Saat Tr saati ile 15.45 de gidicem dr.a insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?