• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:50::50::50::

Canım moralini hiç bozma.En büyük örnek benim bak. Benim bebeğime kist dediler, dış gebelik materyali dediler, yumurtalığa yayılmış dediler (Allah korusun tümör gibi birşey kast ediyor),detaylı ultrasonda bozulmuş gebelik dediler,kese dağılmış dediler de dediler. Ben de başka doktora gittim, o anladı neyin ne olduğunu...Tek doktorla yetinme. Tıp biliminde başarı doktora çok bağlı. Kesinlikle başka doktorlara görünmeden bebeğine müdahale edilmesine müsade etme...
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

inanın ağzıma dah bi lokma ekmek koymadım hiç bişey yemedim.doktor ilk önce yarın yada pazartesi gel bi daha dinleyelim dedi.sonra sen yarın sabah gel dedi aç karnına bi daha deneyelim dedi.pazartesiye kadar vakit var da niye yarın diye tutturdu anlamadım.kızlar cumartesi 7 haftalık olcam pazartesi de 7+2 yim o zamana kadar belki kalbi gelişir ve atmaya başlar demi

Yapma öyle, ye..Allah yazdıysa tabiki atmaya başlar güzelim, hele bi bekleyelim çok zor evet ama başka çaremiz yok.Ya da duramam diyorsan bence bugün başka bir doktora git ne olur ne olmaz, belki sevineceğimiz şeyler söyleyecek?

Öncelikle geçmiş olsun Zerdalcım. Lekelenmen kanama şeklinde mi peki?

yani iç çamaşırıma değmiyor, peteyle sildiğimde yada akıntımın içinde görüyorum. kahve gibi, peçeyle sildiğimde de açık pempe gibi. Daha önceden bi operasyon geçirdim, rahmim toparlamdımı diye düşünüyorum. 6 ay oldu.

inanın ağzıma dah bi lokma ekmek koymadım hiç bişey yemedim.doktor ilk önce yarın yada pazartesi gel bi daha dinleyelim dedi.sonra sen yarın sabah gel dedi aç karnına bi daha deneyelim dedi.pazartesiye kadar vakit var da niye yarın diye tutturdu anlamadım.kızlar cumartesi 7 haftalık olcam pazartesi de 7+2 yim o zamana kadar belki kalbi gelişir ve atmaya başlar demi

Ama bak yapma böyle, üzme kendini de bebeği de, pozitif enerji yolla ona. Hem belki miniğinin kalbi atıyor ama doktor göremedi. Olamaz mı?

Güzel anne adayları nasılsınız :16:

Sesacım üzülme canım, inşallah bebeğinin kalp atışlarını sağ salim duyacaksın aklına kötü şeyler getirme...

yani iç çamaşırıma değmiyor, peteyle sildiğimde yada akıntımın içinde görüyorum. kahve gibi, peçeyle sildiğimde de açık pempe gibi. Daha önceden bi operasyon geçirdim, rahmim toparlamdımı diye düşünüyorum. 6 ay oldu.

O zaman doktora git bence de. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah ama sen hem içini rahatlatmak adına hem de önlemini almak adına git istersen...

şimdi nette biraz araştırdım da bazılarının 7-8 haftalar arasında kalp atımı olmuş benim daha 7 hafta bile olmadı ki.biri 6+6yken gitmiş kalp atımı yokmuş 8.haftasında bi daha gitmiş kalp atımı varmış.bi umut oldu bana işte.bilmiyorum allak bullağım ağlıyorum sadece.

O zaman doktora git bence de. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah ama sen hem içini rahatlatmak adına hem de önlemini almak adına git istersen...

bu akşam gideyim bakalım, muhtemelen üsten görünmez aşağıdan bakmak isteyecek onuda ben istemiyorum. bakalım akşam ne yapacağız.

Canım benim belki SAT'la uyumlu değilsin nerden biliyosun geç yumurtlama veya geç döllenme oldu belki?
O ultrason cihazları 28 güne ayarlı sen 28 günde mi adet görüyorsun?
Mesela ben 32 günde görürüm, adetim de 3 gün gecikmiş etti mi sana 7 gün. Ben SAT'ıma göre 7+5'te duydum kalp atışlarını, ama ultrason ölçümlerine göre de 6+5ti.
Çünkü o ultrasonlar hep 28'e ayarlıdır dediğim gibi....

şimdi nette biraz araştırdım da bazılarının 7-8 haftalar arasında kalp atımı olmuş benim daha 7 hafta bile olmadı ki.biri 6+6yken gitmiş kalp atımı yokmuş 8.haftasında bi daha gitmiş kalp atımı varmış.bi umut oldu bana işte.bilmiyorum allak bullağım ağlıyorum sadece.

ayyy canım ağlama lütfen bak beni de korkutuyorsun, ben de pazartesi gidicem duycak mıyım duymayacak mıyım çok korkuyorum zaten, nolur birbirimize moral verelim, bak araştırmışsın ne güzel şeyler söylenmiş ağlama nolur gözünü seveyim :50:

günaydın kızlar.bende çok zor günler yaşıyorum buara.salı günü akşama doğru pembe akıntı geldi baya bi hemen doktora gittik.7+2 olması gerekiyodu hatta sata göre 8+2 olması lazımdı.embriyo görünüyor 6+2 haftalık boyutunda yani 5 mm kese düzgün yolk sac oluşmuş ama bebeğimin kalbi atmıyor.yarın başka bi doktora gidicem.doktorumda pazartesi yine görünmezse alıcaz dedi.okadar ağladımki işnanamazsınız.farkında olmadan çok bağlanmışım bebeğime.

ben 2,5 aylıkken bile duyanları duydum, geç döllenme falan oluyor, bu doktorlarda bi acayip hemen kürtaj, bekle canım, ağrın sızın yok demi. bende doktora gitmedim daha, hafifte lekelenmem var, beni bile korkuttun valla. inşalalh yoktur bişey. bebek kaybetmek çok, zor, daha önceden bi tane kaybettim, benim korkumun derecesini anlarsın artık.

Canım benim belki SAT'la uyumlu değilsin nerden biliyosun geç yumurtlama veya geç döllenme oldu belki?
O ultrason cihazları 28 güne ayarlı sen 28 günde mi adet görüyorsun?
Mesela ben 32 günde görürüm, adetim de 3 gün gecikmiş etti mi sana 7 gün. Ben SAT'ıma göre 7+5'te duydum kalp atışlarını, ama ultrason ölçümlerine göre de 6+5ti.
Çünkü o ultrasonlar hep 28'e ayarlıdır dediğim gibi....

yok düzenli değil adetlerim düzensiz oluyor.valla canım bilmiyorum korkuyorum sadece.inan ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum:2::2::2::2::2:

ağlama ben 6. haftada kesemi bile göremedim yaa sen ne diyosun :))) şimdi cok iyi 8 haftalık oldu 7. haftada duydum kalbini üzülme sakın o da üzülür hisseder onun bi kalbi var pozitif ol lütfenn dua et bak herşey normaledöncek bende öyleydm boşuna kendimide bebeğimide üzdüm

günaydın kızlar.bende çok zor günler yaşıyorum buara.salı günü akşama doğru pembe akıntı geldi baya bi hemen doktora gittik.7+2 olması gerekiyodu hatta sata göre 8+2 olması lazımdı.embriyo görünüyor 6+2 haftalık boyutunda yani 5 mm kese düzgün yolk sac oluşmuş ama bebeğimin kalbi atmıyor.yarın başka bi doktora gidicem.doktorumda pazartesi yine görünmezse alıcaz dedi.okadar ağladımki işnanamazsınız.farkında olmadan çok bağlanmışım bebeğime.

Canım geçmiş olsun...Sesa'ya söylediklerim senin için de geçerli.
Kesinlikle başka doktorlara da görün...Benim doktorum "ultrason kahve falı gibidir bblau dedi, sadece yorumlarsın hiç birşey net değildir."
Kesinlikle farklı doktorlar görmeli tatlım...Dua ediyoruz size, öğle namazımda sizler için dua edeceğim Allahın izniyle...
Bizim şirketten arkadaşımızın eşi de kalp atışı alamadı, farklı bir doktora gittiler, orda duyuldu...Rabbim çok büyük, ona güçlük yok....
Herşey güzel olacak inşallah,dualarımız sizinle.

ağlama ben 6. haftada kesemi bile göremedim yaa sen ne diyosun :))) şimdi cok iyi 8 haftalık oldu 7. haftada duydum kalbini üzülme sakın o da üzülür hisseder onun bi kalbi var pozitif ol lütfenn dua et bak herşey normaledöncek bende öyleydm boşuna kendimide bebeğimide üzdüm

sağolun kızlar teşekkür ederim hapinize allah razı olsun.beklicem pazartesiye kadar.pazartesi de gözükmezse 8.haftamı beklicem.inşallah kalp atımını duyarım dua edin.ağrım yok kanamam da yok bakalım ne olacak.rabbim bebeğimi korusun

yok düzenli değil adetlerim düzensiz oluyor.valla canım bilmiyorum korkuyorum sadece.inan ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum:2::2::2::2::2:

Bak adetlerin de düzensizmiş.O cihazlar düzenli adet görüyor kabul ediyor seni...28 günde hem de...
Kesinlikle alacaksın tatlım sen o miniş kalp atışlarını, ben inanıyorum,dularım seninle.

sağolun kızlar teşekkür ederim hapinize allah razı olsun.beklicem pazartesiye kadar.pazartesi de gözükmezse 8.haftamı beklicem.inşallah kalp atımını duyarım dua edin.ağrım yok kanamam da yok bakalım ne olacak.rabbim bebeğimi korusun

İkiniz içinde kötü birşey hissetmiyorum ben de.Hayırlısıyla o bebekler doğacak :nazar:Feryal canım sen de pazartesi erken o gün yine çıkmazsa bence yine bekle.

Back
X