- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.141
Canım geçmiş olsun...Sesa'ya söylediklerim senin için de geçerli.
Kesinlikle başka doktorlara da görün...Benim doktorum "ultrason kahve falı gibidir bblau dedi, sadece yorumlarsın hiç birşey net değildir."
Kesinlikle farklı doktorlar görmeli tatlım...Dua ediyoruz size, öğle namazımda sizler için dua edeceğim Allahın izniyle...
Bizim şirketten arkadaşımızın eşi de kalp atışı alamadı, farklı bir doktora gittiler, orda duyuldu...Rabbim çok büyük, ona güçlük yok....
Herşey güzel olacak inşallah,dualarımız sizinle.
sağolun kızlar teşekkür ederim hapinize allah razı olsun.beklicem pazartesiye kadar.pazartesi de gözükmezse 8.haftamı beklicem.inşallah kalp atımını duyarım dua edin.ağrım yok kanamam da yok bakalım ne olacak.rabbim bebeğimi korusun
İkiniz içinde kötü birşey hissetmiyorum ben de.Hayırlısıyla o bebekler doğacakFeryal canım sen de pazartesi erken o gün yine çıkmazsa bence yine bekle.
üzülme annesi ben nasıl korkmuştum 6 haftalık kese bile yoktu dşün göremedm dedi dr zaten cok yaslıydı iki gün sonra gittim baska bi yere 6 mm bebek ve 2 cm falan kesesi vardı nasıl göremedi dedi boşuna ağladım merak etme sakın üzülme moral cok önemli iyi düşün iyi olsun olrmu ben inanıyorum onun kalbi var ve sen agladıgın için cok üzülüyo suan üzme benim yegenimi sacını basını yolarım haa ağlama sakın
bende beklemeyi düşünüyorum canım.1 hafta daha en azından
sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:
bende beklemeyi düşünüyorum canım.1 hafta daha en azından
ağlamıyorum şuan canım.moral oldunuz valla.içime bi umut doğdu sanki atacak bebeğimin kalbi inanıyorum artık buna.içime bi huzur doldu bi anda bilmem neden.gidim de bişeyler yiyim bebeğim aç kalmasın dimi teyzeleri
Atacak bitanem, bebeğin çok küçük sadece.Başka terslik yok buna inan...
ağlamıyorum şuan canım.moral oldunuz valla.içime bi umut doğdu sanki atacak bebeğimin kalbi inanıyorum artık buna.içime bi huzur doldu bi anda bilmem neden.gidim de bişeyler yiyim bebeğim aç kalmasın dimi teyzeleri
zaten çok küçük dedi.belki ondandır dedi ama sonra yarın için kürtajdan bahsetti deli ya.yarın doktora eşimle gitcem
Bazı doktorlar böyle işte. Benim ilk gittiğim doktor başını bilgisayardan kaldırmadan bhcg çok düşük sağlıksız gebelik bu dedi.
Ben anlatmaya çalışıyorum benim adetim düzensiz, siz öyle 28 güne göre düşünmeyin, belki adetim bile geçmedi daha erken yaptırmış olabilirim düzenim bozulmuştu, düşük yaptım ben diye anlatmaya uğraşıyorum, bana sen sadece sorularıma cevap ver fazlasını anlatma dedi.
Ama bunları bilmezsen yorumlayamazsın, standart bir vaka değilim ki ben, ekstrem bir durumum var, dinlesen doğru yorumlayabileceksin belki de…
Ama bazı doktorlar böyle işte. Eğer İstanbuldaysan şu an gittiğim doktorumu önerebilirim…
Ya da gebeliğimi tespit eden doktoru, herkes düşük yapıyorsun derken bu bebek sağlam diyenin ismini adresini verebilirim.
doktor test sonuçlarından sonra başlıcaz dedi, daha beklemedeyiz. hiç bir ilaç kullanmıyorum folic asit de kullanmıyorum.
bende folic bu ay başlamışdım..yine yazdı ,şurupta yazdı ama daha başlamadım içmeye :/
hiç içini karartma canım güzel düşün güzel olsun daha çok küçüktür belki duyulmayacak kadar minik atıyordur
kalbi annesi hemen umutsuzlağa düşme hem bu kadar çok ağlarsan kendi elinle onuda üzüyosun
başka doktr mutlaka git ama 1 tanesine bağlı kalma gerekirse özele git..
özele gidiyorum zaten.ama pazartesiye kadar beklicem kalp atışı için olamzsa başka doktora gitcem
hangi şehirdesin canım....
canım verirsen çok iyi olur sağol bekliyorum
istanbul anadolu yakasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?