2012 Şubat Anneleri

sağol güzelim teşekkür ederim.sağolasın

arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. rahim büyüdüğü, genişlediği için normalmiş kasılmalar. Ama bende öyle kasılma gibi tarif edebileceğim bişi yok sadece özellikle geceleri solumdan sağıma dönerken kramp giriyo gibi olup hemen geçiyo.

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
Evet kasılmalar oluyor, normal de. Rahim büyüyor çünkü...
Bazen bel ağrısı da oluyor bende.

Bulantılarınız nasıl başladı? Direk hemen bigün aniden mi başladı? Yoksa hafif kokulardan etkilenme, iştah kesilmesi ile mi başladı?
Benim şu an çantamda yemeğim var ama kokusu burnuma geliyor ve midem boş olmasına rağmen canım çekmiyor, çubuk kreker aldım yedim.Bugüne kadar bulantım yoktu acaba bulantılaırm mı başlıcak:26:

insallah canım güzel haberler verırım,tesekkur ederım cevabın ıcın

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
Evet kasılmalar oluyor, normal de. Rahim büyüyor çünkü...
Bazen bel ağrısı da oluyor bende.

insallah dedıgınız gıbıdır kızlar bı sorun yoktur tesekkur ederım cevabın ıcın ,
insallah hepimiz sag salım bebeklerımıze kavusuruz Allahın ıznıyle:))

bulanacakların genelde hafiften başlar betayla alakalı oldugu için beta arttıkca artar.bazılarında da öyle hafif etkilenmeler oluyo ama bulantı olmuyo )

bendede bulantı henüz yok hemde hiç bayaa iştahım acık,annem ve kızkardesımde cok bulantı olmustu bende nıye yok dıyorum bazen acaba erkenmı?
bırde her bunye farklı da olabılır degılmı?

Benimki bulantıdan ziyade, mide ekşimesi mide rahatsızlığı gibi...Geçen hafta daha bulantı/öğürme şeklindeydi.Ama ona rağmen iştahım daha iyiydi.
Bu hafta iştahım hiç yok.Midem sürekli rahatsız gibi...Bulanıyor gibi...Eğer biri çok sevdiğim birşeyler yapmamışsa,ı-ıh hiç yiyemiyorum...
Demin yemekhaneye indim.Güzel sayılacak yemekler vardı ama dayanamadım bakmaya.Sadece sütlü tatlı yedim azıcık, geri geldim...
Halsizim de, baş dönmelerim de oluyor bu ara...

Benim de yemeklere karşı isteksizlik başladı.Burda sanırım ecrinnn arkadaş yazmıştı baklava diye, okuyunca hemen baklava aldım canım çekti diye.Yedim 1-2 tane, sonra baklavadan balık tadı alınca bıraktım :26:

slm millet 2 günde ne çok yazmışınız yavv...dün evdeydim işten izinli malum giremedim evde internet yok..doktora gitmedim biraz daha beklicem çünkü görmek istiyorum bebişi... sizler nasılsınız? benim çok hafif mide bulantım oldu bu sabah..onun haricinde baş dönmem var çok az.. daha aileme söylemedim doktora gidip gelince inş..bide 15 günde 2 kilo almışım..kociş benle dalga geçiyor doğuma 90 kilo gircen diye 72 olmuşum..artık az az sık sık yicem gece yemeyide bırakıcam artık ya... hiç istemiyorum kilolu olmak ...

Ehehehe bana epey uzun bir süre herşey balık gibi koktu. Birşeyin kokusunu tanımlarken hep şöyleydim: ölü balık kokuyo bu, bayat balık gibi kokuyo bu, kızarmış balık kokuyo burası, burda balık ölmüş Şuanda en sevdiğim şey olan balığı görmeye tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…