2012 Şubat Anneleri

bende bir yandan kahvaltı hazırlıyom bir yandan da size yazıyom

arkadaşlar sizede o minik şişelerde demir şurubu:44::44::44::44: verildimii

gurbetgüzeli , tatlım bende listede yokum.. Yaşım 28 sat 21 mayıs ilk bebiş :) d. tarihi 25 şubat. eklenebilirsek çok mutlu olucaz teyzesi. Teşekkürler.

banada hem çin hem rus takviminde kız çıkıyo, içime kız doğuyo, annem telefonda bana kızın naspıyo diyee soruyo :):):) bi tek babası erkek diyo. Kısmet bakalım, görücez

banadaa erkekk doguyoo amaa her yerde kızz cıkıoo dünn kociş bana 40 yasında ninee ypcam senii farkındaa degilsin didii.. cocukk 20 yasındayken sen 40 yasında olcann didii. bendee didimm kii ammaann bendee gelinimii yanıma alırr gezerimm görenlerde anne kızz gibisinizz derlerr didimm.. kocişş hemen niee elin didinn belki damat olcak didii.. aman ne bilim agzımdan öle cıktı didimm.. sonra rüyamda doktorr erkek dioduu ultrasondaa.. ii bakın diodum bendee kızdırr oo hepp gayri ihtiyari benimm oglum benimm oglum die konusuomm.. içimden ölee istedigim içinn de olabilirrr

bende bir yandan kahvaltı hazırlıyom bir yandan da size yazıyom

arkadaşlar sizede o minik şişelerde demir şurubu:44::44::44::44: verildimii

Karatscım, bana doktorum bazı tahliller verdi, tahlil sonuçlarını görelim, ona göre demir ve vitemin başlayıp başlamayacağımıza karar verelim dedi. Şuanda, gebeliğin 3. haftasından beri, sadece folic plus kullanıyorum. İçinde sadece folik asit, calsiyum ve d vitamini vardı sanırım onunda.

desenize topiğin tek kızı benim meleğim olacakkkk

oğluşlarınıza isteyeceksiniz naz yapıcak kzımmm

valla cok büyük merak konusuuu 4 ay bitsindeee bakalım kimlerin kızıı kimlerin oglu olcakkkk aslındaa erkenn cinsiyett testii türkiyede varmısss 100 liraya satılıyomuss ama her eczanede var mıdırr bilmemmm

teyzem bana hep anne hisseder sen kız diyosan kızın olucak der. Seninde demekki oğluşun olucak canım. Şaka tabii dediğim gibi sağlıklı, hayırlı bi evlat olsunda gerisi boş.

teyzem bana hep anne hisseder sen kız diyosan kızın olucak der. Seninde demekki oğluşun olucak canım. Şaka tabii dediğim gibi sağlıklı, hayırlı bi evlat olsunda gerisi boş.

tabii cnmm öncelikk saglıklı olmasııı.. benn halasınınn oglu 3 yasındaa en yakın o hanii yalnızz kalamsın diee heralde öyle düsünüyorumm.. bide onunn esyalarından daa faydalanırrr.. kızz olursaa hiç yasıtıı yokk ondann yinee onu düsünüyorum yani simdidennn babamın esiii hamile kaldııgında oglum olcak dedii ve cinsiyetii hiç ögrenmedii haketten erkekk oldu.. ama onlar 5 kız hepsininn ilki erkekk ikincisi kızdıı ordan da yola cıkmıss olabiler

sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:

canım kötü şeyleri aklına getirme duymuşmuydun sen kalp atışını bebeğin daha önce. Yani şimdi mi yok yoksa henüz daha kalp atışını duymamış mıydınız? Bebiş daha küçük inşallah ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyarsın. Sağlıklı haberlerini de verirsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…