- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.061
russ takvimindedeee kızz cıktıııııı
russ takvimindedeee kızz cıktıııııı
tablomuzu inceleyerek eksikleri bildirirseniz sevinirim
banada hem çin hem rus takviminde kız çıkıyo, içime kız doğuyo, annem telefonda bana kızın naspıyo diyee soruyo :):):) bi tek babası erkek diyo. Kısmet bakalım, görücez
bende bir yandan kahvaltı hazırlıyom bir yandan da size yazıyom
arkadaşlar sizede o minik şişelerde demir şurubu:44::44::44::44: verildimii
hiç ölçtün mü ateşini?ben bu akşamdan itibaren ölçücem hergün.
desenize topiğin tek kızı benim meleğim olacakkkk
oğluşlarınıza isteyeceksiniz naz yapıcak kzımmm
banadaa erkekk doguyoo amaa her yerde kızz cıkıoodünn kociş bana 40 yasında ninee ypcam senii farkındaa degilsin didii.. cocukk 20 yasındayken sen 40 yasında olcann didii. bendee didimm kii ammaann bendee gelinimii yanıma alırr gezerimm görenlerde anne kızz gibisinizz derlerr didimm.. kocişş hemen niee elin didinn belki damat olcak didii.. aman ne bilim agzımdan öle cıktı didimm.. sonra rüyamda doktorr erkek dioduu ultrasondaa.. ii bakın diodum bendee kızdırr oo hepp gayri ihtiyari benimm oglum benimm oglum die konusuomm.. içimden ölee istedigim içinn de olabilirrr
teyzem bana hep anne hisseder sen kız diyosan kızın olucak der. Seninde demekki oğluşun olucak canım. Şaka tabii dediğim gibi sağlıklı, hayırlı bi evlat olsunda gerisi boş.
kızlar eşim kalktı bi kahvaltı yapalım...pc kaparsam gelcem yine :*
bende bir yandan kahvaltı hazırlıyom bir yandan da size yazıyom
arkadaşlar sizede o minik şişelerde demir şurubu:44::44::44::44: verildimii
sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?