• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

cumartesi günü randevumuz var canım ama sadece keseyi görebiliriz sanırım bebiş için erken daha 4+4 deyim ben :S

sende inşallah duyarsın pıt pıtlarını :)

bu arada dün gece rüyamda kontrolde dr bana üçüz bebeklere hamile olduğumu söylediiiiiiiiiiii .. Aman rüyada kalsın bana sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda 1 tane yeter:):emir_bebek:

Banada eşimde dahil olmak üzere herkes nedense ikiz diyo ama bende bakamam olmasın diyorum tabiki Allah bilir olursa bakacağız başka yolu yokkk....:60:

tatlım gaz meselesi bendede var malesef karnım şimdiden 3 aylık karnı gibi davul gibi şiş. Kasıklarımda batma ara ara oluyor ve bende sürekli wc deyim. Geceleri hiçççççççç uyanmayan ben şimdi en az 3 kere uyanıp söve söve uykum kaçmasın diye dua ede ede wc ye atıyorum kendimi. Normal sanırım hepsi.

Hepsinin tıpkısının aynısını yaşıyorum bende:60:Velet uyutmadı bu gece sancım çok oldu bide ateşim çok oldu galiba titreme tuttuuu:17:

günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu:53::53::53::53:

günaydın canım..
sevindim tatsızlığınızın bitmesine :16:
alkol konusunu konuş doktrla sende eşinde rahat edersiniz..
dün doktr banada çiğköfte yasak dedi ama ben 2 hafta boyunca tabak tabak yedim sonrada hamile oldüğümu öğrendim
bebek çok küçük olduğu için zararı olmamışdır bundan saonra yok dedi...
sancı bende 2 defa oldu aile hekimindeki doktr sordum kanama ,leke gelmediğse sorun olmaz onlar normal dedi..

günaydın canım..
sevindim tatsızlığınızın bitmesine :16:
alkol konusunu konuş doktrla sende eşinde rahat edersiniz..
dün doktr banada çiğköfte yasak dedi ama ben 2 hafta boyunca tabak tabak yedim sonrada hamile oldüğümu öğrendim
bebek çok küçük olduğu için zararı olmamışdır bundan saonra yok dedi...
sancı bende 2 defa oldu aile hekimindeki doktr sordum kanama ,leke gelmediğse sorun olmaz onlar normal dedi..

benimm cnmdaa hep onları istiyoooo nolcekkk simdii... eksii olsunn acı olsunnn tuzlu olsunnnnn:56::56::56::56::56::56: gerci dündee cevizliii baklava die sayıkladım durdummm:1::1::1: 1 tanee yesemm kescekk yanii allahtann iştahım acık degill..:9::9::9: lekee gelmedii allahtann bende dee... zatenn karın tarafımda oldugu içinn cok aklıma gelmedi öle bişii.. amaa cokkk canım yandı cokk uykusuzda kaldımm üstelikk... parcalandı sankii bütün gece karnımmmm:53::53::53:

Bayanlar iştahlar nasıllll:21::21::21:

benim iştahımm acık deilll eskiye göre cok kapalıı hattaaaaa... amaa meselaa tursuu diee yedim kendimii 4 gün kadar öncee nerdeyse 1 kavanozz yedim 2 gündee.. gittim geldim yedimm hemde nasıl bi zevklee.. hepp tuzlu acı eksii onlardaa aklımm bidee kırmızı ettttt:53::53: dündee cevizli baklavaaaa:60::60::60::60::60::60: amaa 400 gr vermişimm demekk cok yemiorummm:61::61:

Son düzenleme:
benim iştahımm acık deilll eskiye göre cok kapalıı hattaaaaa... amaa meselaa tursuu diee yedim kendimii 4 gün kadar öncee nerdeyse 1 kavanozz yedim 2 gündee.. gittim geldim yedimm hemde nasıl bi zevklee.. hepp tuzlu acı eksii onlardaa aklımm bidee kırmızı ettttt:53::53: dündee cevizli baklavaaaa:60::60::60::60::60::60: amaa 400 gr vermişimm demekk cok yemiorummm:61::61:

hiç gülesim yoktuuu:61::60::60::60:Kızz ya tatlı ya ekşi ortası olmaz bakkkk:62::62::62:Ben mesela erik çok yiyorummm:27:

ben adetime 1 hafta kala hem tatlı yerdim çikolata yerdim
bu seferinde hiç bakmadım onlara hep çiğ köfte yedim ,,
ve gözümü açaraçmaz yeşil erik :D

arkadaşlaaaar :3::3::3::3::3::3::3:

sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce :52::52::52::52::52::52:
allaha şükürler olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

E hadi gözünüz aydın olsun Karatscım. :) Yaaa ben anladım bu hamilelik süresinin nasıl geçtiğini, yok şu hafta keseyi görcez, şu hafta bebeği görcez, şu hafta kalp atışlarını görücez diye diye geçicek anlaşılan. Allah'ım ne güzel ayarlamış da yaratmış değil mi, hayran olmamak elde değil.... :)

Aaaaa siz burdamıydınız bende diğer bölüme bakıyorum yoksunuz merhaba Şubat anne adaylarııı:16::16::16:

Merhaba. Evet, baya bir kişi burda sanırım :) Sen de hoşgelmişsin.

günaydın kızlaaaarr :) herkes iyidir, keyifler yerindedir umarım.

şu zaman biran önce geçsede bebişimle tanışsam diyorum ama yok sanki durdu ilerlemiyo bana :(

Sabret sabret, öyle de böyle de ilerliyo. :) Bence nasıl geçtiğini anlamıycaz :)

Arkadaşlar yaa çok fazla gazım var benim sürekli wc deyim kasıklarımda batmalar var bunlar normalmi aceppp:26:

Evet normalmiş, rahim büyüdüğü için kasıklarda batma, ağrı vs olabilirmiş.

günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu:53::53::53::53:

Bak gördün mü, seviyo işte seni de bebişinizi de. Boşu boşuna üzdün kendini. Hem bak neyi dert etmiş kendine, o zaman alkol kullandığını. İlk 1 ay daha doğrusu adet gecikmesi olup da bizlere sinyal ilk geldiğinde, işte o ana kadar kullanılan sigara-alkol ve hatta uç noktalardan biri esrar dahi, kullanan anne bile olsa, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanılmadığı taktirde bebeğe zarar vermiyormuş. O yüzden lütfen sen de eşin de Allahın izni ile bunu düşünmeyin artık, içinizi rahat tutun inşallah... :)

Ben çok alıngan oldum yaaaa:14:

Hhhhhh üzülme ben de öyle oldum, herkese küsebilme potansiyelim var bu aralar. :)

BU ARADA HEPİMİZE (BEBEKLERİMİZE DE) GÜNAYDIN. :)

hiç gülesim yoktuuu:61::60::60::60:Kızz ya tatlı ya ekşi ortası olmaz bakkkk:62::62::62:Ben mesela erik çok yiyorummm:27:

2 haftaa her günn günde 3 defa erikk yedimmmmmm:60::60::60::60: artık midem bulandı dedimm bi süredirr almıodum amaa dün görünce canımm cektiiii.. meyve lere baktım baktımm durdumm.. arabadaa cocukk gibii eve gelirkenn durdaa surdann erik alalımm bii dursandaa kiraz alsakkk yaaa durr diorumm kirazz alcamm sayıkladım durdum heppp:60::60::60::60: camdan cigerci kedisi gibi baktım hepsineee:60::60::60: amaa meselaaa tavuktann nefrett ediorummmmmmm:47::47::47: yiyemiorumm aslaaa:19::19::19:

kızlar ben tatlıya aşırı düşkünümdür. Ama tatlı görmek bile istemiyorum şu an. Ayrıca hiç tuz konulmamış bi yemek bile konsa önüme yerdim tekrar tuz ekmezdim. Şimdi ise tuzluda olsa tadı yok gibi geliyo sürekli tuzluyorum ki bu hiç iyi bişey değil. Ödem olucak vücudumda. Kesmem lazım :(

E hadi gözünüz aydın olsun Karatscım. :) Yaaa ben anladım bu hamilelik süresinin nasıl geçtiğini, yok şu hafta keseyi görcez, şu hafta bebeği görcez, şu hafta kalp atışlarını görücez diye diye geçicek anlaşılan. Allah'ım ne güzel ayarlamış da yaratmış değil mi, hayran olmamak elde değil.... :)

Merhaba. Evet, baya bir kişi burda sanırım :) Sen de hoşgelmişsin.

Sabret sabret, öyle de böyle de ilerliyo. :) Bence nasıl geçtiğini anlamıycaz :)

Evet normalmiş, rahim büyüdüğü için kasıklarda batma, ağrı vs olabilirmiş.

Bak gördün mü, seviyo işte seni de bebişinizi de. Boşu boşuna üzdün kendini. Hem bak neyi dert etmiş kendine, o zaman alkol kullandığını. İlk 1 ay daha doğrusu adet gecikmesi olup da bizlere sinyal ilk geldiğinde, işte o ana kadar kullanılan sigara-alkol ve hatta uç noktalardan biri esrar dahi, kullanan anne bile olsa, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanılmadığı taktirde bebeğe zarar vermiyormuş. O yüzden lütfen sen de eşin de Allahın izni ile bunu düşünmeyin artık, içinizi rahat tutun inşallah... :)

Hhhhhh üzülme ben de öyle oldum, herkese küsebilme potansiyelim var bu aralar. :)

BU ARADA HEPİMİZE (BEBEKLERİMİZE DE) GÜNAYDIN. :)

bende ölee düsündümm amaa doktora soralım bi dedikkk onunn içi rahatklasınn.. cünküü ben hiçç alkol yada sigara kullanmadımm sankii ben tekk basına yapmısım gibii kendimee güveniorummm:60::60::60:

Hmmm... unutmadan; dün (yani bebişimiz 7+0 iken) doktora gittik, bebeğimizi gördük çok şükür :nazar:, kalp atışlarını da gördük :nazar: ama dinlemedik. Çünkü doktorumuz dedi ki; kalp atışlarını dinlemek için kullandığımız alet içeri ses dalgaları ile ısı yayıyor, bu da bebeğin dokularının zedelenmesine yol açabiliyor, o nedenle dinlemeyeceğiz dedi. Tabi her doktorun tarzı farklı olabiliyor. Bizimki böyle dedi, bir başkası zarar görmeyebilir... Netice itibariyle azıcık gözlerim doldu. (Biraz ruhsuz bir annemiyim neyim ben yaaa. :) ) Haaa bir de ultrason görüntümüz de aynı topaç gibi bişeydi :52: 2 cm kadarmış şuanda. Büyük mü ne? :60:

Back
X