• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım ben gonalf 225 ile başlamıştım kaç gün bilmiyorum ama bi süre öyle devam etti. yumurtalarıda toplamadan iki gün önce de 150 ye düşürmüşlerdi. bence sağ ve sol tarafında bu kadar yumurtan olması gayet iyi maşallah. benim de toplamda 13 müydü neydi. sakına canını sıkma. hakkında hayırlısı olsun inş.

canım üzülme aglancak bişi yok hepimiz aynı durumdayız benim de gonal f'in 7 günüydü 150 dozla başladık ve tahminim 10mm civarındalar şimdi 5 sağda saydı 6 solda tam da emin deilim insana güzel bi açıkmala yapmıyorlar kendin ne duyarsan o dimdide gonal f 185 e çıkardı bakalım hayırlısı artıkın nasipde varsa olur allahım hayırlı evlatlar nasip etsin...

kaç gündür giremiyorum girsemde yazmaya vakit olmuyor yeni hamişlere gözüaydın diyorum diğer aramıza katılanlara ve yumurta toplamalara allah kolaylık versin. ben cumartesi kontrole gittim gonalf 300e çıkarıldı bugün yine kontrol 300den devam bugün kendi dr ve heşirem yoktu yumurtalar tepkisiz ne demek dr yeniydi ilaç hiçmi kullanmadın dedi o nedemek açıklama yapan yok sinir oldum sorularım cevapsızdı söyledikleri şu anladıysanız bana yardımcı olurmusunuz: sağda 6-7 solda 6-7 endo 6mm e2 65miş. hamileler gonalfyi kaç gün kullandınız kaç dozdan bide birde yumurtaların boylarını size söyledilermi bana ölçmüyorlar gibi geldi offf ya bugün çok gerildim dr çok yoğundu aynı kabinde 2 hasta hazırlandık dr acele etti bende kızdım mezbahamı burası dedim biraz atıştık drla muayenede canımı yaktı asıl kendi drm hiç öyle değil bu beni krize soktu sinirimden ağladım bugün ilk defa çarşamba gene gideceğim gene problem çıkarırsa kendi drmu arayıp bulacağım offffff ooooffffffffffff :14::14::14:

Öncelikle geçmiş olsun. Bu hangi merkez böyle? aynı kabinde iki kişinin giyinmesi hoş değil. E2 düşük çıkmış. yumurta başına 100-150 falan olması gerekiyor opu öncesi yapıulan ölçümde. yumurtaların günde 1,5 mm büyümesi gerek. eğer bu büyüme yoksa tepkisiz demiştir. endoların boyu mu iki taraflı 7 cm.? bu durumd ameliyat olmadna tüp uygulanmaz zaten. bu kadar büyük endo varken sonuç alamazsın ama ameliyatta yumurta rezervini azaltır. Dr. hemşireye not aldırı ultrason esnasında folikül büyüklüklüklerini. sen de çıkışta hemşirenin not aldığı kapıttan kendi kağıdına not alırsın. Bu önemli çünkü tedavi başarısız olursa2. tüp denemende gittiğin dr. isteyecek bu bilgileri senden..

Başhekime yazılı olarak şikayet etseydin ve şikayet takip no isteseydin keşke. siz hakkınız aramazsanız ezerler böyle.

evet hayatım rabbimin izniyle yarın bebişlerimi kapıp gelcem dualarınızı eksik etmeyin

hayatım bebişlerin şuan senle tadını çıkarmaya bak birde sana birşey dicem sen bilirsin tabi hamiş olan arkadaşlarımı alt bir listeye alsan daha iyi olur tedavide onlanlardan farkları var sonuçta

hayatım bende bunu tutunma olarak bilirim bende isterimki bendede olsa ama bakalım bu sefer olcakmı

maşallah berakallah kuzum senin ikizler geliyor değerin çok iyi rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah oyüzden senden 2.ye test istememişler

ayy canım ya dur hemen ikiz felan deme :)) hayırlısıyla, sağlıcakla tekiz olsun inşş :) aslında daha doğrusu Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin cümlemize inşş

canım sağol senin gebeliğinde hayırlı olsun doz kişiye göre değişiyor benm kilom fazla biliyomda sen kaç kutu ve kaç gün kullandın gonalfyi toplamda yumurta boyunu kontrollerde söyledilermi :50::50:

sağol canım Allah razı olsun. darısı başınıza inşşş. ben toplamda 9 gün gonalf kullanışım ama yumurtaların boyutlarını şimdi hatırlamıyorum. kontürollerde söylemişlerdi aslında ama sonra aklımdan çıktı. senin de dediğin gibi dozlar kişiye göre değişiyor.

kızlar selam kafam karman çorman.12 ocakta transferim olmuştur bugün test günündü yaptırdım 31,27 çıktı hcg doktorumu aradım hayırlı uğurlu olsun dedi ama garanti olsun diye cumaya bir daha baktırın dedi.bana bu değer düşük geldi 90 100 değeri görenlere göre acaba gerçekten hamileyim mi ki bilemiyorum valla

evet gecem lale haklı, kendini şartlama bence de canım .:))) Tabii ki Allah gönlüne göre versin inşallah, ikiz bebek tabii ki zor ama bu kadar uğraşmalarımıza ikiz geliverseler ne güzel olur. Ben de isterdim iki embriyo koyulabilmesini iiz olmasını ama malum sadece tek transfer edildi.

Hepimizin hakında hayırlsı, gönlünde dilediği ne varsa o olsun iinşallahhhh:49::49::49::49::49::49::49::49:

Niye insallah tekiz olur deyiop olumsuz dilekte bulunuyorsun? İkiz isteyen çok anne adayı var bende bunlardan biriyim..

rabbim yarın kolaylığını versin hayırlısını versin inşallah yüzünü güldürsün sana da bizlere de cümle isteyene de hayırlısından evladını nasip etsin inşallah yarın sağ ayakla besmeleyle girmeyi de unutma

canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun dualarım seninle umarım tez zamanda bebişlerinin seninle haberini alırız bende yarın yumoşlarımı vericem ikimiz için de heyecanlı bir gün ALLAH yardımcımız olsun bence şimdi yat ve dinlen gerçi uyku tutmuyor ama bebişlerini düşün onlar gelince uykusuz geceler başlıycak nasıl olsa:1: RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN:54::49:

herkese güzel dilekleri için tşk ederim arkadaşlar ama benim transferim iptal oldu ben donmuşları deniyecektim çözülürken kaliteleri bozulmuş ne beklerken neyle karşılaştım yeni bir tedaviyide rabbim artık nezaman nasip eder bilmiyorum hayırlısı buymuş diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum işte

herkese güzel dilekleri için tşk ederim arkadaşlar ama benim transferim iptal oldu ben donmuşları deniyecektim çözülürken kaliteleri bozulmuş ne beklerken neyle karşılaştım yeni bir tedaviyide rabbim artık nezaman nasip eder bilmiyorum hayırlısı buymuş diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum işte

canım toplamda kaç tane dondurulmuştu. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

şu an elbette üzüldüğün için,kendini kötü hissediyorsundur,ama inşallah daha güzel sonuçlar alacağın için ertelenmiştir diye düşün..belki negatif olacaktı,böyle oldu...bilemeyiz ki..hakkında hayırlısı inşallah,

Kızlar merhaba...Öncelikle hayırlı haber alan arkadaşlarımın inşallah sağ sağlım bebeklerine kavuşurlar,tedavisi devam edenlerde inşallah olumlu sonuç alırlar hep dua ediyorum hepimize .Ben 3.tüp bebek tedavime başladım cumartesi opum var .2.tüp bebeğim tuttu ama 1 aylıkken düştü.Bebeğini bekliyen arkadaşlarım ne yediniz ne içtiniz olumlu sonuç almak için bana yardımcı olun lütfen.ben ananas ve kapak çekirdeği yemiştim.2 Tüp bebeğimde tutmuştu.a

:53:vauvvv sayfalar çok ilerlemiş. yeni hamişler ALLAH sağlıkla, hayırla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin:nazar::nazar::nazar:MAŞALLLAAAH. tedavisi devam eden arkadaşlar hayırlarla, sağlıklarla olumlu sonuçları duyurmanızı Rabbim nasip etsin İNŞALLAAHHH.:16:

Kızlar merhaba...Öncelikle hayırlı haber alan arkadaşlarımın inşallah sağ sağlım bebeklerine kavuşurlar,tedavisi devam edenlerde inşallah olumlu sonuç alırlar hep dua ediyorum hepimize .Ben 3.tüp bebek tedavime başladım cumartesi opum var .2.tüp bebeğim tuttu ama 1 aylıkken düştü.Bebeğini bekliyen arkadaşlarım ne yediniz ne içtiniz olumlu sonuç almak için bana yardımcı olun lütfen.ben ananas ve kapak çekirdeği yemiştim.2 Tüp bebeğimde tutmuştu.a

ananası bende duymuştum birde biri bana armut demişti. doğal progesteron içeriomuş ananas gibi. bol meyve, sebze ve keçiboynuzu pekmezi canım.günde 2 tane de ceviz kabuklu al omega 3ün eksik olmasın. kabız olmamak içinde kuru kayısı ama bence sarıları açıcı ile açıldığı için esmerini al. demiri ve mineralleri de eksik tutmamak gerekiomuş. ve stres yooook. tedavin hayırlı, uğurlu olsuuun.:16:. bilgilerini yaz listeye eklenebilesin:16: kabak çekirdeğinin ne faydası varmış?

kızlarr

benim merak ettiğim bişey var. şimdi artık yasal olarak sadece tek embriyo koyabiliyor ya peki hala çoğul gebelik durumu oluyor mu? bide benim 11. gün değerim 651 değeri böyle olupta ikizlere hamile kalan var mı?

selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..

Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..

FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.

Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.

İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.

Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
ALLAH razı olsun çoooook teşekkürler.:16::16: ben bugün okuycam İnşallah

kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım
tebrikleeeeeeeeeeeeer:nazar::nazar::nazar::nazar: MAAAŞALLAH canım. sağlıkla kucağına al. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
kan pıhtısını görünce ve belirtiler yok olunca dayanamadım hastaneye gittim kan verdim bugün 7.gün belki beta normalden biraz daha yüksek çıkar umuduyla. sonra eczaneye gittim 6tane gebelk testi aldım sonra kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim (50tl) aldılar sanki çok güzel oldu kasap kesseydi daha güzel keserdi eminim..oysaki ben çok güzel rüyalar görmüştüm gece..ama hepsi rüyada kaldı :((
canım 1.87 yazmışsın. ben hamiş olmadığımda hep. 0.4 falan çıkıodu. du hemen acele etme ve stres yapma bebiş varsada tutunmasını engellersin Allah korusun. du et ve istirahat et derim
Merhana
neldelin benide listene eklersen çok mutlu olacağım :) 24 ocak tedavi başlıyor sebepsiz infertilite İstanbul cerrahi hastanesi Serdar Koç 2 tüp bebek denemem
geldiğinde görüp ekliycektir canım:16:
canımn beni de ekleyin lütfen bu 3.cü yazışım tedaviye başladım sebepsiz infertilite ankara anotolia tüp bebek merkezi ilk tüp bebek denenem 26 taşımdayım 7.ci gonol f kullanadım bukadar hepinizi çok öpt[/QUOTE]
bu sayfaya senide taşıdım görünce ekliycektir hoşgeldiniiiz:16::16:

Canım moralim çok bozuk. Nazlaniyo bebisim. Doktorum da olumlu bakmıyor pek. Bhcg 92, 112 ve bugün 145.
durucum sakın stres yapma yat. değerin düşmüo sonuçta nazlı bebiş tutunacak. dua oku canım. Allaha emanet olun
kaç gündür giremiyorum girsemde yazmaya vakit olmuyor yeni hamişlere gözüaydın diyorum diğer aramıza katılanlara ve yumurta toplamalara allah kolaylık versin. ben cumartesi kontrole gittim gonalf 300e çıkarıldı bugün yine kontrol 300den devam bugün kendi dr ve heşirem yoktu yumurtalar tepkisiz ne demek dr yeniydi ilaç hiçmi kullanmadın dedi o nedemek açıklama yapan yok sinir oldum sorularım cevapsızdı söyledikleri şu anladıysanız bana yardımcı olurmusunuz: sağda 6-7 solda 6-7 endo 6mm e2 65miş. hamileler gonalfyi kaç gün kullandınız kaç dozdan bide birde yumurtaların boylarını size söyledilermi bana ölçmüyorlar gibi geldi offf ya bugün çok gerildim dr çok yoğundu aynı kabinde 2 hasta hazırlandık dr acele etti bende kızdım mezbahamı burası dedim biraz atıştık drla muayenede canımı yaktı asıl kendi drm hiç öyle değil bu beni krize soktu sinirimden ağladım bugün ilk defa çarşamba gene gideceğim gene problem çıkarırsa kendi drmu arayıp bulacağım offffff ooooffffffffffff :14::14::14:
stres sakın yapmaaaa:((( gerizekalı bazı doktorlar. bebişin gelince hepsini hava civa olacak İNŞALLAH. keyfine bak canım benimm

:((( canım ne diyeceğimi bilemedim. üzülmeni anlayabiliyorum. Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı. bidahaki sefere bağıracaksın burdan hamişim diye İNŞAAALLLLAHHHHH. inanıyorum ben. geç olsun güç olmasın. çooook öptüm sevdacım
kızlarr

benim merak ettiğim bişey var. şimdi artık yasal olarak sadece tek embriyo koyabiliyor ya peki hala çoğul gebelik durumu oluyor mu? bide benim 11. gün değerim 651 değeri böyle olupta ikizlere hamile kalan var mı?
yaşın yazmıo listede gecem yaşın kaçtı? 35 in üstüne çift emrioymuş yasal olarak. tekmi koymuştu sana? bilmiomusun:44:

Herkese merhaba, bugün tedaviyi başlatmak için doktoruma gittim birde ne göreyim nur topu gibi iki tane kist oluşmuş biri 3,5 biride 3,7 cm doğum kontrol hapını aldım tıpış tıpış geri geldim demek ki bu ay kısmet değilmiş 21 gün sonra adetle beraber yine gideceğim bu sefer hayırlısı olur inşallah.

ALLAH razı olsun çoooook teşekkürler.:16::16: ben bugün okuycam İnşallah

tebrikleeeeeeeeeeeeer:nazar::nazar::nazar::nazar: MAAAŞALLAH canım. sağlıkla kucağına al. :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canım 1.87 yazmışsın. ben hamiş olmadığımda hep. 0.4 falan çıkıodu. du hemen acele etme ve stres yapma bebiş varsada tutunmasını engellersin Allah korusun. du et ve istirahat et derim

geldiğinde görüp ekliycektir canım:16:
canımn beni de ekleyin lütfen bu 3.cü yazışım tedaviye başladım sebepsiz infertilite ankara anotolia tüp bebek merkezi ilk tüp bebek denenem 26 taşımdayım 7.ci gonol f kullanadım bukadar hepinizi çok öpt
bu sayfaya senide taşıdım görünce ekliycektir hoşgeldiniiiz:16::16:

durucum sakın stres yapma yat. değerin düşmüo sonuçta nazlı bebiş tutunacak. dua oku canım. Allaha emanet olun

stres sakın yapmaaaa:((( gerizekalı bazı doktorlar. bebişin gelince hepsini hava civa olacak İNŞALLAH. keyfine bak canım benimm

:((( canım ne diyeceğimi bilemedim. üzülmeni anlayabiliyorum. Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı. bidahaki sefere bağıracaksın burdan hamişim diye İNŞAAALLLLAHHHHH. inanıyorum ben. geç olsun güç olmasın. çooook öptüm sevdacım

yaşın yazmıo listede gecem yaşın kaçtı? 35 in üstüne çift emrioymuş yasal olarak. tekmi koymuştu sana? bilmiomusun:44:[/QUOTE]

canım yaşım 29. tek embriyo koydular.

kızlar selam kafam karman çorman.12 ocakta transferim olmuştu bugün test günümdü yaptırdım 31,27 çıktı hcg doktorumu aradım hayırlı uğurlu olsun dedi ama garanti olsun diye cumaya bir daha baktırın dedi.bana bu değer düşük geldi 90 100 değeri görenlere göre acaba gerçekten hamileyim mi ki bilemiyorum valla

kızlar ya bana acilen bi cevap verebilir misin?sabahtan beri kafayı yicem hcg testini bile bu kadar stres yaparak beklememiştim

Back