Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
**Gecem cim çok sevindim şimdiden tebrik ederim. Artık hastanede kontrollerde karşılaşırız inşallahh
Allah sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almak nasip etsin..
sağolasın canım ya darısa başına inş. ayy evet karşılaşsak ne güzel di mi :)))
evet valla cidden süper olur. Bu arada Jane hn. senin değerini baya br inandırıcı bulmuş demek ki :))) 2. testi istemediğinne göre
Ben de bugün E2 ve Progesteron testlerimi yaptırdım ama hayırlsı bakalım onların sonucu ile ilgili aramayacaklarını yazıyolar transferden sonra verdikleri kağıtta ama ben dayanamaz yine ararım belki :))
kaç gündür giremiyorum girsemde yazmaya vakit olmuyor yeni hamişlere gözüaydın diyorum diğer aramıza katılanlara ve yumurta toplamalara allah kolaylık versin. ben cumartesi kontrole gittim gonalf 300e çıkarıldı bugün yine kontrol 300den devam bugün kendi dr ve heşirem yoktu yumurtalar tepkisiz ne demek dr yeniydi ilaç hiçmi kullanmadın dedi o nedemek açıklama yapan yok sinir oldum sorularım cevapsızdı söyledikleri şu anladıysanız bana yardımcı olurmusunuz: sağda 6-7 solda 6-7 endo 6mm e2 65miş. hamileler gonalfyi kaç gün kullandınız kaç dozdan bide birde yumurtaların boylarını size söyledilermi bana ölçmüyorlar gibi geldi offf ya bugün çok gerildim dr çok yoğundu aynı kabinde 2 hasta hazırlandık dr acele etti bende kızdım mezbahamı burası dedim biraz atıştık drla muayenede canımı yaktı asıl kendi drm hiç öyle değil bu beni krize soktu sinirimden ağladım bugün ilk defa çarşamba gene gideceğim gene problem çıkarırsa kendi drmu arayıp bulacağım offffff ooooffffffffffff
canım sağol senin gebeliğinde hayırlı olsun doz kişiye göre değişiyor benm kilom fazla biliyomda sen kaç kutu ve kaç gün kullandın gonalfyi toplamda yumurta boyunu kontrollerde söyledilermicanım ben gonalf 225 ile başlamıştım kaç gün bilmiyorum ama bi süre öyle devam etti. yumurtalarıda toplamadan iki gün önce de 150 ye düşürmüşlerdi. bence sağ ve sol tarafında bu kadar yumurtan olması gayet iyi maşallah. benim de toplamda 13 müydü neydi. sakına canını sıkma. hakkında hayırlısı olsun inş.
valla bilmiyorum ki canım ya, yarın ilaç yazdırmaya gidicem o zaman sorucam bi daha.
sonuçların normalse aramıyolar ama jane hanım beni aramıştı tahlil sonuçlarıyla ilgili. kaç çıktı çıktı değerlerin?
evet hayatım rabbimin izniyle yarın bebişlerimi kapıp gelcem dualarınızı eksik etmeyinhayatım morena arkadaşımızda hamile başka topicde yazmış onuda ekle benimde allahın izniyle az kaldı transferim salı günü dualarınızı eksik etmeyin
canım benim de transferim salı-çarşamba ya da perşembe olacak..yumurtam dün toplandı, senin kesinleşti mi transfer günün yani kesin salı mı?
hayatım bebişlerin şuan senle tadını çıkarmaya bak birde sana birşey dicem sen bilirsin tabi hamiş olan arkadaşlarımı alt bir listeye alsan daha iyi olur tedavide onlanlardan farkları var sonuçtahepinize çooooookkkk teşekür ediyorum
Transferim yapıldı şuan bekleme sürecindeyim
günler çoook zor geciyor birkaç gündür giremedim eşim canını sıkan birşey görürsün üzülürsün diyor ama en sonunda ısrarlarıma dayanamadım ve burdayımmmm
hayatım bende bunu tutunma olarak bilirim bende isterimki bendede olsa ama bakalım bu sefer olcakmıazönce kan pıhtısı geldi küçücük ve tuhaf burun kanaması sonrası olan kan pıhrısı gibi değildi çok inse zar gibi bu ne acaba bugün 7.günüm ben dayanamayıp kan vermeye gidicem off sıkıldım artık bu belirsizlikten
maşallah berakallah kuzum senin ikizler geliyor değerin çok iyi rabbim kucağına alacağın günleride nasip eder inşallah oyüzden senden 2.ye test istememişlerkızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım
Canım moralim çok bozuk. Nazlaniyo bebisim. Doktorum da olumlu bakmıyor pek. Bhcg 92, 112 ve bugün 145.
kızlar yarın transferim yapılcak bana dua etmeyi unutnayın 4.denemem pozitife çokkkkkkkk ihtiyacım var kim benim için ne dilerde rabbim onlara bin katını versin
Canım moralim çok bozuk. Nazlaniyo bebisim. Doktorum da olumlu bakmıyor pek. Bhcg 92, 112 ve bugün 145.
hosgeldin aramiza canim, insallah dilegimiz kabul olur... bende KWZ Heidelberg´da tedavi görüyorum, yarin yumurtalar toplanacak , sperm hareketsizligi ve endometriose bizim sorunumuz , benimde ilk tüp denemem olacak hayirlisiyla.
bana kesinlikle ICSI tavsiye ettiler ama ben kabul etmedim, cünkü bir cocugum var , kendi kendine yumurtanin spermle döllenecegine inaniyorum, bakalim yarin belli olacak hayirlisiyla :))
kızlar yarın transferim yapılcak bana dua etmeyi unutnayın 4.denemem pozitife çokkkkkkkk ihtiyacım var kim benim için ne dilerde rabbim onlara bin katını versin
ÇOK SEVİNDİM NE MUTLU ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.. BÜTÜN HAMİŞLERİ İNŞ.. HAYIRLI UĞURLU OLSUN HEPİNİZE..kızlarrr..... hayatımda ilk defa hamileyim.....beta hcg...204,3 darısı isteyen herkesin başına inşallah....
öptüm hepinizi
hayırlısı olsun bebeişin tutunmuştur inş. ben transfer olacağım ay adetimle başlıyorum ve devamlı içiyorum.. rahim kalınlaşması için yanlız bilmiyosam..kızlar cuma transferim oldu.1 şubat test tarihim.doktor estrofem diye bir ilaç verdi ne işe yarıyo bu ilaç.reçetesinde hamilelkte bırakılmalı diyor.bu ialcı kullanan varmı
rabbim aratmasın ilk denemede yüzünü güldürsün inş..merhaba kizlar, benimde transferim 11 ocakta dondurulmuslarla oldu ve benim ilk denemem..carsamba test var:))
Çok yumartası olanlarda ağrı oluyor canım..benim 14 tane toplandı, çok rahat geçti opu sonrası..