• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar ya bana acilen bi cevap verebilir misin?sabahtan beri kafayı yicem hcg testini bile bu kadar stres yaparak beklememiştim

canım en son ne zaman ölçtürmüştün? dünse tekrar ölçtür. giderek yükselmesi gerekiyor bildiğim. stres yapman ii değil dinlen ve kendini sıcak tut. özellikle ayaklarını. olumlu bişey olacaksada engellersin. Allaha emanet ol.

gecemcim çift embriyo koymadıysa aklıma tek şey geliyor. ayıp olacak ama. yumoşlar toplanmadan önce ve sonra ilişkiye girdinmi eşinle? çünkü transferi gerçekleşmeden hamiş olanlar oldu topicte biliosun belki diorum ama bilinçsizce.

gecen değerini bthcg değerlerinden baktım gayet normal bazı kadınlarda tek de olsa hızlı artarmış. 1500 üstü belki çoğul gebelik yazıyor. bence sıkıntı yok:)))). keyfine bak hamişşşş:nazar::nazar::nazar::16:

gecemcim çift embriyo koymadıysa aklıma tek şey geliyor. ayıp olacak ama. yumoşlar toplanmadan önce ve sonra ilişkiye girdinmi eşinle? çünkü transferi gerçekleşmeden hamiş olanlar oldu topicte biliosun belki diorum ama bilinçsizce.

aramızda yabancımı var canım aşk olsun :)) yok canım öncesi ve sonrası ilişki yasaktı.

gecen değerini bthcg değerlerinden baktım gayet normal bazı kadınlarda tek de olsa hızlı artarmış. 1500 üstü belki çoğul gebelik yazıyor. bence sıkıntı yok:)))). keyfine bak hamişşşş:nazar::nazar::nazar::16:

canım benim çok sağol :) 6 şubat için doktordan randevu aldım sanırım. Rabbim hayırlısıyla keseyide görmeyi nasip etsin :):49:

Herkese merhaba, bugün tedaviyi başlatmak için doktoruma gittim birde ne göreyim nur topu gibi iki tane kist oluşmuş biri 3,5 biride 3,7 cm doğum kontrol hapını aldım tıpış tıpış geri geldim demek ki bu ay kısmet değilmiş 21 gün sonra adetle beraber yine gideceğim bu sefer hayırlısı olur inşallah.

Üzülme canım hayırlısı inşallah en kısa zamanda başlarsın tedavine

canım en son ne zaman ölçtürmüştün? dünse tekrar ölçtür. giderek yükselmesi gerekiyor bildiğim. stres yapman ii değil dinlen ve kendini sıcak tut. özellikle ayaklarını. olumlu bişey olacaksada engellersin. Allaha emanet ol.

canım testi bugün yaptırdım zaten transferden sonraki 12.günüm bugüne denk geliyordu perşembeye bir daha mı yaptırsam acaba doktorum cuma dedi ama bilemedim test günümü bilen ve sonucu duyan herkes sabahtan beri tebrik etmek için arıyor acaba erken mi oldu ki haber vermek için uffffffffff acayip moralim bozuk o değil stresten yeniden sigaraya başlamaktan korkuyorum sabahtan beri kasıyorum kendimi içmemek için

canım testi bugün yaptırdım zaten transferden sonraki 12.günüm bugüne denk geliyordu perşembeye bir daha mı yaptırsam acaba doktorum cuma dedi ama bilemedim test günümü bilen ve sonucu duyan herkes sabahtan beri tebrik etmek için arıyor acaba erken mi oldu ki haber vermek için uffffffffff acayip moralim bozuk o değil stresten yeniden sigaraya başlamaktan korkuyorum sabahtan beri kasıyorum kendimi içmemek için

canım bak demeyim dedim ama diyorum ben kimyasal gebelik yaşadım 15 di değerim ama doktorum hergün testi tekrarlamamı istedi (inip çıkıomu? yoksa çıkıo mu? yoksa düşüomu?) ona göre harekete geçmek için. inip çıksaydı dış gebelik operasyon olacaktım. çıksa hamiş olacaktım:16: düşse düşük kimyasal gebelik olacaktı. ve ben stresle sigara içtim salak gibi ve yükseleceksede düştü bebişim. sakınnnnnnn yakma. stres de yapma 40 la başlayıp hamiş kalanıda gördüm forumlarda sonra kendime çok kızdım. demem o ki kendini yeme. git dinlen. keyfine bak dua oku. stres hormonları mahvedio tutan bebişide düşürüo. kendini yenmelisin. testi bence yrn diğer gün tekrarla sağlık ocaklarında ücretsiz yaptır hergün ona göre doktoruna git. Allaha emanet ol

Kızlar merhaba...Öncelikle hayırlı haber alan arkadaşlarımın inşallah sağ sağlım bebeklerine kavuşurlar,tedavisi devam edenlerde inşallah olumlu sonuç alırlar hep dua ediyorum hepimize .Ben 3.tüp bebek tedavime başladım cumartesi opum var .2.tüp bebeğim tuttu ama 1 aylıkken düştü.Bebeğini bekliyen arkadaşlarım ne yediniz ne içtiniz olumlu sonuç almak için bana yardımcı olun lütfen.ben ananas ve kapak çekirdeği yemiştim.2 Tüp bebeğimde tutmuştu.a

Canım benim düşüklerin için çok üzüldüm bence düşüklerin sebebini önce aranmalı bu genetik olabilir kromozom testi ile ortaya çıkar kan pihtilasmasi sebeb olabilir eğer böyleye ilaç kullanman lazım guatra sorunun varsa onu kesinlikle araştır bide kan pihtilasma testini yatırdıysan bide 56+cd immun killerine baktir yani bağışıklık sistemine Buda düşüklere sebeb oluyor bende Şubat'ta başlamayı dusunuyom ilk denemem olacak ve suan kan pihtilasma sonucu bekliyorum zaten translokation tasicisiyim bakalım inşallah memorialde basliyacaz

Herkese merhaba, bugün tedaviyi başlatmak için doktoruma gittim birde ne göreyim nur topu gibi iki tane kist oluşmuş biri 3,5 biride 3,7 cm doğum kontrol hapını aldım tıpış tıpış geri geldim demek ki bu ay kısmet değilmiş 21 gün sonra adetle beraber yine gideceğim bu sefer hayırlısı olur inşallah.
canım geç olsun güç olmasın sıkma canını bende ocakta başlıycaktım şubata bertelendi belki şubatı bile erteleyecekler histereskopi yüzünden. ama olsun dedim Allah hayırlı, sağlıklı yapsın da napiim acele ediyorum ama sağlık olsun dimi?:16:
canım benim çok sağol :) 6 şubat için doktordan randevu aldım sanırım. Rabbim hayırlısıyla keseyide görmeyi nasip etsin :):49:

AMİNNNNNNN. sağlıkla, hayırla İNŞALLAAAH gecemcim kucağına lamayı büyütmeyide nasip etsin rabbim. darısıda bizlere olsuuuuun:)). dua et bizleree hamişlerin duası kabul olurmuş:16::16::16:

hamişlerrrrrrrr okudukça mutlu oluyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bizlere nasıl umut oluyorsunuz bi bilsenizzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: allahım hepimizin kucağını doldursun inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende bugün çatlatma iğnemi oluyorum perşembe opum var:49::49::49:bize dua edin bizde böyle olalımmm:49::49::49::49: sonrada böyle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:inşalallhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hey siz alttakiler :40::40::40:
papatyac, hayatkavunici, selo26, lara_, turkuaz111, tugceserdar listeye eklenin. bilgilerinizi yazın.:))

26 yaşındayım eşimde azoospermi bende translokation tasicisiyim ve suan kan pihtilaasi sonucu bekliyorum Şubat'ta çıkacak memorialde basliyacam inşallah ilk denemem olacak hayırlısı artık hamislerimizi tebrik ediyorum kucağınıza almak ve büyütmek nasip olsun hayırlı evlatlar olurlar inşallah memorialde başlayacak arkadaslar varmı burda??????

hey siz alttakiler :40::40::40:
Papatyac, hayatkavunici, selo26, lara_, turkuaz111, tugceserdar listeye eklenin. Bilgilerinizi yazın.:))

allahım herkezin gönlüne göre versin ben yeni katıldım bazılarınızla üzülüyorum bazılarınızla mutlu oluyorum allahım hepimizi mutlu etsin benimde transferimin 9. Günü heyacanlıyım çook ama üzülmektende çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun dua edin banada arkadaşlar dualarım seizinle hepinizi çok öpüyorum

allahım herkezin gönlüne göre versin ben yeni katıldım bazılarınızla üzülüyorum bazılarınızla mutlu oluyorum allahım hepimizi mutlu etsin benimde transferimin 9. Günü heyacanlıyım çook ama üzülmektende çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun dua edin banada arkadaşlar dualarım seizinle hepinizi çok öpüyorum

beni duyan hiç kimse yokmu banada cevap verin ya<<dıklarım gelmiyormu hiç okuyan yokmu

kızlar dr. um aradı ve E2 tahlilimin gayett normal olduğunu söyledi şükürler olsun.

Allahım 6 gün nasıl geçecek ya uffffffff sabırsızlanıyorummmmm

Back