• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Kızlar bugün 7,günüm transfer günü dahil, ve kan testi yaptırdım sonuç 1,87 sizce normal mi

**Gecem cim çok sevindim şimdiden tebrik ederim. Artık hastanede kontrollerde karşılaşırız inşallahh
Allah sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almak nasip etsin..

kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım

Bu arada Ben de E2 sonucumu aldım bugün transferin 6. günü sonuç 384 çkmış ama bu değerlerin gebeliği ele verdiği oluyor mu hiççç??

Yardım pleasseeee :)))

Kızlar bugün 7,günüm transfer günü dahil, ve kan testi yaptırdım sonuç 1,87 sizce normal mi

mrb kizlar bende 187 dozla bugun ignelere basladim. Cuma gunu randevum var. Sizce doz normal mi?

Hayırlı olsun şimdiden.

Ben Puregon 900 e 300 doz ile başladım ama tabii ki dr. ların kişiye göre verdiği ilaçlar dozlar çok farklı. Bünye den bünyeye değişiyor çünkü ( kilo, yaş, vücüdün tepkisi ....) .

Kafana bişey takma. Cuma günü duruma göre dr. un azaltıp çoğaltacağını belirler zaten.

mrb kizlar bende 187 dozla bugun ignelere basladim. Cuma gunu randevum var. Sizce doz normal mi?

Çok yumartası olanlarda ağrı oluyor canım..benim 14 tane toplandı, çok rahat geçti opu sonrası..[/QUOTE]

evet canım bende araştırdım öyle oluyormuş

Çok sağol cnm birazdan çıkıcam evden transferim olcak çokk heyecanlıyım kurban olduğum allahım hepimizin yardımcısı olsun..

nasıl geçti transfer canım ?

sağol canımm ya :)) inş. sonuç bekleyen arkadaşlara umut olurum :))

evet canım sen ve diğer hamişler , umut oluyorsunuz , kendi sonucumu almış kadar seviniyorum sizlere , allahım kucağına almayı da nasip etsin

:49: :49: :49: herkes hamiş olsun birlikte geçirelim bu dönemi inş.

inşalllaaahhhhh

canım ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışırken negatif sonucunu çok aldım... hepsi 0.01 oluyordu. Bu konuyu çok iyi bildiğim söylenemez ama 1,87 olması bana umut varmış gibi geldi..inşallah öyledir canım

kızlar beni merkezden arayıp salı günü ya da perşembe transferin olacak dediler de anlamadığım neden çarşamba olamıyor ? yani benim opu sonrası 3. gün salı , 5. gün perşembe... neden 4. gün transferi olamıyor?

selam kizlar öncelikle tüm transferdeki arkadaslara Rabbim icindeki canlari nasip etsin insallah annelerini hic birakmazlar insallah.
bende Subat ayinda RABBiM kismet ederse Dondurulmuslarlan deneyecegim 2 bebisim beni bekliyorlar.
Bu benim 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegim.Ben Almanyada yasiyorum 25 yasindayim bizde sorun simdiye kadar esimin sperm azligiydi ve simdide bende yumurta gelisimi olmuyor ve adet düzensizligi yani cift tarafli problem var bizde.Tüp bebek denememizi suanda KWZ DARMSTADT'ta yapiyoruz

hosgeldin aramiza canim, insallah dilegimiz kabul olur... bende KWZ Heidelberg´da tedavi görüyorum, yarin yumurtalar toplanacak , sperm hareketsizligi ve endometriose bizim sorunumuz , benimde ilk tüp denemem olacak hayirlisiyla.
bana kesinlikle ICSI tavsiye ettiler ama ben kabul etmedim, cünkü bir cocugum var , kendi kendine yumurtanin spermle döllenecegine inaniyorum, bakalim yarin belli olacak hayirlisiyla :))

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar.
Bugün acıbademde ön görüşmeye gittik eşimle.
Çok güzel geçti gerek ekip olarak gerek merkez olarak çok ilgililerdi.
Sulu ultrasonla baktı doktor herhangi bir yapışıklık var mı yok mu diye.
Sonra fitil ve tek doz antibiyotik verdi.
Devam etmek üzere vitamin folik asit verdi.
Bir sürüde kan tahlili istedi doktor.
Onları istediğiniz yerde yaptırıyorsunuz.
Merkez de yaptırmak şart değil.
Bu şekilde arkadaşlar.
Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah......
Şubat adetimde başlayacağız inşallah.

7. gün çıkmaz sonuç
En erken 10. gün çıkar
kızlar beni merkezden arayıp salı günü ya da perşembe transferin olacak dediler de anlamadığım neden çarşamba olamıyor ? yani benim opu sonrası 3. gün salı , 5. gün perşembe... neden 4. gün transferi olamıyor?

Dr.un işi vardır belki. Çokmu yumurtan var? Genelde 3. gündne sonra bozulmaya baslıyor yumurrtalar. yumoş sayın azsa riske atma. Embrilogun seni bizzat arayı bilgi vermesi laızm. Sen ara ve sor..

Merhaba arkadaşlar.
Bugün acıbademde ön görüşmeye gittik eşimle.
Çok güzel geçti gerek ekip olarak gerek merkez olarak çok ilgililerdi.
Sulu ultrasonla baktı doktor herhangi bir yapışıklık var mı yok mu diye.
Sonra fitil ve tek doz antibiyotik verdi.
Devam etmek üzere vitamin folik asit verdi.
Bir sürüde kan tahlili istedi doktor.
Onları istediğiniz yerde yaptırıyorsunuz.
Merkez de yaptırmak şart değil.
Bu şekilde arkadaşlar.
Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah......
Şubat adetimde başlayacağız inşallah.

Hangi Acıbademdesin? Dr. un kim?

hosgeldin aramiza canim, insallah dilegimiz kabul olur... bende KWZ Heidelberg´da tedavi görüyorum, yarin yumurtalar toplanacak , sperm hareketsizligi ve endometriose bizim sorunumuz , benimde ilk tüp denemem olacak hayirlisiyla.
bana kesinlikle ICSI tavsiye ettiler ama ben kabul etmedim, cünkü bir cocugum var , kendi kendine yumurtanin spermle döllenecegine inaniyorum, bakalim yarin belli olacak hayirlisiyla :))

Hata etmişin cnaım. sperm hareketsizlii varsa ıcsı olmadna olmaz..Bu kararı dr.un sana bırakmaması lazım.

merhaba arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanacak biraz korku var gibi ilk denemem dualarınızı bekliyorum :54:

Back