Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım
mrb kizlar bende 187 dozla bugun ignelere basladim. Cuma gunu randevum var. Sizce doz normal mi?
Çok sağol cnm birazdan çıkıcam evden transferim olcak çokk heyecanlıyım kurban olduğum allahım hepimizin yardımcısı olsun..
sağol canımm ya :)) inş. sonuç bekleyen arkadaşlara umut olurum :))
evet canım sen ve diğer hamişler , umut oluyorsunuz , kendi sonucumu almış kadar seviniyorum sizlere , allahım kucağına almayı da nasip etsin
herkes hamiş olsun birlikte geçirelim bu dönemi inş.
Kızlar bugün 7,günüm transfer günü dahil, ve kan testi yaptırdım sonuç 1,87 sizce normal mi
selam kizlar öncelikle tüm transferdeki arkadaslara Rabbim icindeki canlari nasip etsin insallah annelerini hic birakmazlar insallah.
bende Subat ayinda RABBiM kismet ederse Dondurulmuslarlan deneyecegim 2 bebisim beni bekliyorlar.
Bu benim 3üncü tüp bebek denemem olacak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegim.Ben Almanyada yasiyorum 25 yasindayim bizde sorun simdiye kadar esimin sperm azligiydi ve simdide bende yumurta gelisimi olmuyor ve adet düzensizligi yani cift tarafli problem var bizde.Tüp bebek denememizi suanda KWZ DARMSTADT'ta yapiyoruz
Kızlar bugün 7,günüm transfer günü dahil, ve kan testi yaptırdım sonuç 1,87 sizce normal mi
kızlar beni merkezden arayıp salı günü ya da perşembe transferin olacak dediler de anlamadığım neden çarşamba olamıyor ? yani benim opu sonrası 3. gün salı , 5. gün perşembe... neden 4. gün transferi olamıyor?
Merhaba arkadaşlar.
Bugün acıbademde ön görüşmeye gittik eşimle.
Çok güzel geçti gerek ekip olarak gerek merkez olarak çok ilgililerdi.
Sulu ultrasonla baktı doktor herhangi bir yapışıklık var mı yok mu diye.
Sonra fitil ve tek doz antibiyotik verdi.
Devam etmek üzere vitamin folik asit verdi.
Bir sürüde kan tahlili istedi doktor.
Onları istediğiniz yerde yaptırıyorsunuz.
Merkez de yaptırmak şart değil.
Bu şekilde arkadaşlar.
Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah......
Şubat adetimde başlayacağız inşallah.
hosgeldin aramiza canim, insallah dilegimiz kabul olur... bende KWZ Heidelberg´da tedavi görüyorum, yarin yumurtalar toplanacak , sperm hareketsizligi ve endometriose bizim sorunumuz , benimde ilk tüp denemem olacak hayirlisiyla.
bana kesinlikle ICSI tavsiye ettiler ama ben kabul etmedim, cünkü bir cocugum var , kendi kendine yumurtanin spermle döllenecegine inaniyorum, bakalim yarin belli olacak hayirlisiyla :))
Hata etmişin cnaım. sperm hareketsizlii varsa ıcsı olmadna olmaz..Bu kararı dr.un sana bırakmaması lazım.
Hangi Acıbademdesin? Dr. un kim?
peki infertilite sebebiniz ne ve kaç yaşındasın?