2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

teşekkür ederim canım..ben kendim idrar testi yapmak istemedim...sabır dedim transfer gününü beklicem yarın sabah erkenden gidicem inşallah...

transferden sonra kullandığım ilaç estrofem 2 adet (sabah) , crinone jel (sabah akşam),elevit vitamin (sabah) corasprin (sabah) bukadar...

iyi dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar...hepimiz için hayırlısı olsun ...yarın olumlu yada olumsuz paylaşırım sonucumu...

sevgiler..

istanbuldayım aslında çok iyi bir doktorum var cerrahpaşada ünlü bir profesör, yine de emin olmak istiyorum cevaplarınız için çokkk teşekkür ederim... aç kalmaya razıyım ya yeter ki olsun...

merhaba ben aranıza yeni katıldım bende cerrahpaşada tedavi görücem eşim tese ameliyatı oldu ve olumlu sonuç aldık . memnunmusun acaba hastaneden

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

canımmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kuzum yaaaaaaaaa maaşallah yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah kuzummmm kendine çok dikkat et bitanem. tekrar hayırlı olsunnn

tamam cnm pozitifi bekliyoruz hayırlısıyla.

tabiki öyle canm önemli olan bizim için en hayırlısı olanı..hep öyle dua ediyoruz..

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

ben yeni farkettim aa şok oldum..hayırlı olsun canım ya allahım sen ne büyüksün.. idrar testin negatifti dimi canım açıkcası ben hep negatif sonuç aldın diye hatırlıyorum seni..bu gerçekten süper bi süpriz oldu:)))

ben de transferden sonra crinone jeli sabahları iki tane, bi tane folbiol, bi tane coraspirin, bi tane öğlen iğne (kalçadan) progynex, 2 günde bir bacağa yapıştırılan bant estraderm ismi bir de akşamları göbekten vurulan iğnem var ama adını hatırlamıyorum (

şimdi yazınca daha iyi farkettim, ne kadar çok iğnem, ilacım var ya (

yok canım öle şeymi olur ilaçların paketleri hiç açılmamış bi problem yok eczenenin adı atabek eczanesi
semt olarak nerde peki canım?
Bugün trasnferim yapıldı. bir tane 7 bir tane 8 hücreli embrio transfer edildi. 10 gün sonra test günüm..

Hadi hayırlı, uğurlu ve ALLAH a emanet olsunlarrr:)). yaş kaçtı canım?

Bugün trasnferim yapıldı. bir tane 7 bir tane 8 hücreli embrio transfer edildi. 10 gün sonra test günüm..

hayırlı olsun canım. benim de iki tane 8 hüzreli. rahim duvarın nasılmış söyledimi dr.un bebeğin tutunması bununla daha çok ilgiliymiş

hayırlı olsun canım. benim de iki tane 8 hüzreli. rahim duvarın nasılmış söyledimi dr.un bebeğin tutunması bununla daha çok ilgiliymiş
Hayır rahimle ilgili bilgi vermedi.

inş hayırlı haberi alırsın.
aminnn

Hadi hayırlı, uğurlu ve ALLAH a emanet olsunlarrr:)). yaş kaçtı canım?[/QUOTE]
35 yaş

kızlar yaşım 30 ilk denemem, eşimin sperm azlığı sorunumuz,ankara hrs tüp bebek merkezi, 2tane 8 hücreli embrio transfer edildi geçtiğimiz pazartesi, önümüzdeki cuma tahlil günüm.transferden 2 gün sonra kasıklarımda hafif ağrılar hisstemeye başladım bazn de hasta olucak gibi belim ağrıdı.aynı gün yine cirinone jelle birlikte kahverengi leke geldi düne kadar bugün ise leke yok krem atığını gözlemliyorum.göğüslerimde şişlik acıma hissi özellikle uçarında.bunu buraya çok yazdım ama merak eden kişiler olursa bilgilensin diye şikayetlerim bugün de dahil olmak üzere hala mevcut.ekstra olarak; karnımda inanılmaz şişlik var yanlardan itibaren başlıyor ve göğğüs kafesime kadar nerdeyse normalde ayva göbekliyim yanlarda şişlik olmazdı.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Hayır rahimle ilgili bilgi vermedi.

aminnn

Hadi hayırlı, uğurlu ve ALLAH a emanet olsunlarrr:)). yaş kaçtı canım?
35 yaş[/QUOTE]

bakalım sende de bizim şikayetlerden olucakmı? yatıyormusun ne durumdasın şuan.

bize de süpriz oldu canım, 9. gün idrar testinde hafif silik çizgi vardı, 11. gün kan testi negatif, 12. gün kan pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…