- 13 Ağustos 2010
- 202
- 48
- 323
canım yanlış yönlendirmek istemem ama burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar 10,11,12. Günlerde evde test yapıp çift çizgiyi görenler olduğunu okudum, ikinci çizgi hafif silik oluyormuş bu da pozitif anlamında oluyormuş. Inşallah sen de pozitif cvp alırsın arkadaşım. Transferden sonra kullandığın ilçları paylaşırmısın??
istanbuldayım aslında çok iyi bir doktorum var cerrahpaşada ünlü bir profesör, yine de emin olmak istiyorum cevaplarınız için çokkk teşekkür ederim... aç kalmaya razıyım ya yeter ki olsun...
KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.
Bhcg 92 çıkmış...bebiş geliyooo
teşekkür ederim canım..ben kendim idrar testi yapmak istemedim...sabır dedim transfer gününü beklicem yarın sabah erkenden gidicem inşallah...
transferden sonra kullandığım ilaç estrofem 2 adet (sabah) , crinone jel (sabah akşam),elevit vitamin (sabah) corasprin (sabah) bukadar...
canım bu ay hayırlıysa, zamanı gelmişse başlarsın inş. hiç üzülme herşeyde bi hayır var. eğer başlanmazsa bile demek ki hayırlı değilmiş diye düşün. bu ay olmazsa sonra ki ay olur ama tabi biz yine de hayırlısıyla bu ay başlaman için dua edelim :)
teşekkür ederim canım..ben kendim idrar testi yapmak istemedim...sabır dedim transfer gününü beklicem yarın sabah erkenden gidicem inşallah...
transferden sonra kullandığım ilaç estrofem 2 adet (sabah) , crinone jel (sabah akşam),elevit vitamin (sabah) corasprin (sabah) bukadar...
semt olarak nerde peki canım?yok canım öle şeymi olur ilaçların paketleri hiç açılmamış bi problem yok eczenenin adı atabek eczanesi
Bugün trasnferim yapıldı. bir tane 7 bir tane 8 hücreli embrio transfer edildi. 10 gün sonra test günüm..
Bugün trasnferim yapıldı. bir tane 7 bir tane 8 hücreli embrio transfer edildi. 10 gün sonra test günüm..
inşallah güzel haberini alırız canım, hayırlı olsun şimdiden çook az kalmış.
Hayır rahimle ilgili bilgi vermedi.hayırlı olsun canım. benim de iki tane 8 hüzreli. rahim duvarın nasılmış söyledimi dr.un bebeğin tutunması bununla daha çok ilgiliymiş
aminnninş hayırlı haberi alırsın.
35 yaş[/QUOTE]Hayır rahimle ilgili bilgi vermedi.
aminnn
Hadi hayırlı, uğurlu ve ALLAH a emanet olsunlarrr:)). yaş kaçtı canım?
ben yeni farkettim aa şok oldum..hayırlı olsun canım ya allahım sen ne büyüksün.. idrar testin negatifti dimi canım açıkcası ben hep negatif sonuç aldın diye hatırlıyorum seni..bu gerçekten süper bi süpriz oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?