Arkadaşar bir sorum olacak ama Dr. aramadan sizlere sorayım dedim :))))
sizin de transfer den sonra idrar renginizde değişiklik oldu mu benimki turuncu ya dönmüş, ama bu ara ıhlamur içtim çok ondan mıdır yoksa Hibor diye göbekten iğnem var ondan mıdır bilemedim. Yarın da devam ederse arıycam dr. umu
gözün aydın hayatım sağlıkla kucağınada alırsın inşallahslm arkadaşlar benim de 2.denememdi asm de yapıldı test günü bugündü ve mutlu son :)
hayatım 10dk. birşey olmaz genelde yarım saati geçmesin diyorlar ona bakarsan çoğu hastada hiç dikkat etmiyor ilaç saatlarine ama gebe boşuna canını sıkma rabbim yeterki ol desinsulandırılmış toz kullanıyorum ama bugün başıma berbat şeyler geldi hemen anlatayım arkadaşlar saat 6 da lucrin 5cc vurunuyorum bu akşam misafir gelecekti okuldan geldim hazırlık yapıyodum lucrin iğnelerim bitmişti eşime eczaneden al dedim oda aramış bulamamış bende aşılamadan kalan insülin iğnelerim vardı aynıdır dedim gaflet işte bakmadım misafr gelecek diyede telaşlıydım neyse iğne vakti geldi bir baktım gonalfnin iğneleri 5-10 diye değil 37,5tan başlıyor şok panik hemşireyi aradım olmaz ayarlayamazsın dedi o iğneden olacak saatin gelmiş dedi geçirme çabuk o an aklıma insülin kullanan arkadaşım geldi onu aradım varmış gidip alıp yapana kadar 10 dakika geçti ayyy birşey olurmu acaba çok üzüldüm yaaaaaaaa her zaman 10 dk önce hazırlanırdım bu hatayı nasıl yaptım bilmiyom bişey olurmu acaba???
hayatım sadece ağır işlerden uzak dur yoksa kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle bak kendimden örnek vereyim bu benim 4. denemem olcak allahın izniyle ben dinlendim dikkat ettim sonuç kocaman bir negatiffffffffff ama bu sefer öyle yapmicam oluruna bırakcamKızlar ben transferimin ilk günü de dahil olmak üzere hiç uzanmadım yatmadım hafif hareketlerle işimi temizliğimi yaptım.çok pişman oldum şimdi ama, allah verecekse her durumda verir dedim saçmaladım.şimdi bakıyrum hep dinlenenler pozitif almış(
hayatım birçok özel herkez açık pazar günü yaptır orda testini bizlerede haber vermeyi unutmamerhaba arkadaşlar...
10 ocakta transferim yapıldı...22 ocakta test yaptrııcam...hemşire pazar günü belki yaptıramazsın pazartesi gidersin dedi ama pazar günü doğum günüm o yüzden inşallah ogün yaptırıcam testi...
hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...
Bu arada bi sorun yaşadım ben transfer öncesi paylaşmak istiyorum, benim normalde 6ile 7 arasında yumurtam zaten vardı kontrollerimde dr.lar söylüyordu ve ilaçlara başlamadan önce yine aynı şekilde sağda 3 solda 4 tane yumurtam vardı bu kullandığım ilaçların hiç mi etkisi olmadı acaba çünkü 7 tane yumurtam toplandı o kadar iğne ve ektra olarak da menapur du sanırım bu iğneden yaptılar anlamadım
canım bendede aynı durum var ama sürekli değil genelde sabahları oluyo benim transferim pazartesi ldu senin ne zaman oldu?
Kızlar ankarada olup da tedaviye başlayacaklar için bir önerim olucak, ilaçları çankaya cinnah caddesinde bi eczane her ilaç için 70 ile 80 tl civarında indirimle veriyor biz ordan temin ettik sebebi ise, eczacı adam firmalardan direkt olarak temin ediyormuş..bana özelden ulaşanlar olursa adresi vericem.
kızlar bişi sormak istiyorum benim buğün 4. gonal f 3. den sonra e 2 degerin 113 çıkmış bu normalmı?
bende ordan temin ettim canım çok indirim yapıyolar benim ilaçlar 1200 civarıydı 450 sini rapor karşıladı 400 tl de indirim yaptılar bana 400 lira ya geldi ve gonal f den artarsa kutusu açılmamış iade ede bilirsi dediler çok uygun geldi bana
canım listeyi sadece neldelin düzenleyebiliyo, sen bilgilerini buraya yaz.
merhaba canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız bende tahlil için haftaya cuma yı bekliyorum sana bişi sormak istiyorum normal adet günün geçtimi acaba?Çünkü ben kendimi aet olacakmış gibi hissediyorumda sendede böyle belirtiler var mı acaba ?
ewet bnmde dikkatimi cekti inş. ikimizde müjdeli haberler alırız..seninle aynı gün transferimiz yapılmış canım ee sonucu da aynı gün öğrenicez. inşş ikimizki de olumlu olur. inşş isteyen, bekleyen herkesin sonuçları pozitif çıkar.
inşallah pazartesi pozitif cevabı duyarsın canım. Sonucunu da bize bildirir misin ve transfer sonrası kullandığın ilaçlar hakkında da bilgi almak isterim. Rabbim herkese istediğini versin. Amin
bende ordan temin ettim canım çok indirim yapıyolar benim ilaçlar 1200 civarıydı 450 sini rapor karşıladı 400 tl de indirim yaptılar bana 400 lira ya geldi ve gonal f den artarsa kutusu açılmamış iade ede bilirsi dediler çok uygun geldi bana
slm vasfiye şubatta mı yaptırcan ve nerde aynen öyle beklemek çok zor inan asker gibi şafak sayıyorum 20 gün geçmiyo
kızlar ellerinde kalmış, tarihi geçmiş yada ne biliim sahte falan olmasın ilaçlar? eğer eminseniz eczanenin adını yazın duvara ne olcak
hayır canım olur mu koskoca eczane :)) burası anatolia tüp bebek merkezinin yanında, merkezin burayla anlaşması var bu ilaçlarda zaten kar marjları da yüksek. ben de sordum adama aynı soruyu, eczanelere firmacılar gelir bilirmisin aracı gibi yani bu adam da firmacılardan değil de kendi temin ediyormuş durum bu olunca da sonuç normal. ayrıca ilaçlarda sıkıntı olsaydı bu testlerde belli olurdu sanırım :))
slm kızlar nihayet adet oldumve ankara yolunu tuttuk ama malesef kötü haber..basit kist göründü ve tedavi tam erelenecekti ki benim ısrarım üzerine kistin içi boşaltıldı ve pazartesi hormon tahlillerie tekrar bakılacak..her şey yolundaysa adetin 5. günü başlıycaz ..inşallah bu ay olur hayırlısıyla.. bu ay olmasını çok istiyorum çünkü 15 gün tatilim var izin alma sorunum olmıycak.dua edin noolur..:18::18::18:
Selamun Aleykum arkadaşlar.Benim 2.denemem 2 Aralıkta Memorıal Şişli Hastanesinde Mustafa Acet te başladım.Tavsiye üzerine gittim süper ilgili dikkatli can yakmayan herşeyi en ince detayıyla anlatan bir doktor.Çok memnunum,benim yumurtam azdı sol taraftakiler çok küçüktü zor büyüüler Puregon kullandım.14 ocakta 5 yumurtam toplandı.19 ocak perşembe günü 3 tane sağlam yumurtam oldugunu söylediler ve ben sevinçten hüngür hüngür ağladım.ilk denememde 5 yumurta toplanıp 1 tanesı saglam kalmıstı.Doktorum 2 yumurta koyalım dedi ılk basta ıstemedım ben sonra oyle guven verıcı konustu kı aglarken nerdeyse sarılacaktım adama :) sonuna kadar benım yanında oldugunu,herseyımle sadece kendısının ılgılenecegını hıc yalnız bırakmayacagını soyledı bende sadece ona guvendıgımı ve dogumumu da ona yaptıracagımı soyledım.transferde de aletlerı yerlestırırken hıc canımı acıtmadı.1 tane de dondurduk tutmazsa en azından tekrar hormon almak zorunda olmadıgım ıcın cok sevındım.Rabbım ınsallah ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın bıze sabır versın ısyan ettırmesın ınsallah.Mustafa Bey cok ıyı doktor hastane cok ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?