2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

neldelincim çok merak ettim seni inşallah transferin başarılı geçmiştir ve bebişlerimize :13:kardeş geliyodur. transfer sonrası yatıyosun ve internete giremiyosun diye düşünüyorum, inşallah kötü birşey yoktur canım..

canım bendede aynı durum var ama sürekli değil genelde sabahları oluyo benim transferim pazartesi ldu senin ne zaman oldu?

slm arkadaşlar benim de 2.denememdi asm de yapıldı test günü bugündü ve mutlu son :)
gözün aydın hayatım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
hayatım 10dk. birşey olmaz genelde yarım saati geçmesin diyorlar ona bakarsan çoğu hastada hiç dikkat etmiyor ilaç saatlarine ama gebe boşuna canını sıkma rabbim yeterki ol desin
hayatım sadece ağır işlerden uzak dur yoksa kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle bak kendimden örnek vereyim bu benim 4. denemem olcak allahın izniyle ben dinlendim dikkat ettim sonuç kocaman bir negatiffffffffff ama bu sefer öyle yapmicam oluruna bırakcam
hayatım birçok özel herkez açık pazar günü yaptır orda testini bizlerede haber vermeyi unutma

Ben bu konuda tecrübeliyim sanırım. İlk tedavide 3 folikul vardı. 375 puregon'a rağmen yine 3 toplandı üstelik biri de boş çıktı. İkinci tedavide yine üç folikul gözüküyordu ultasonda fakat farklı bir protokol uygulandı ( 5 gün klomen sonrasında 150 ünite gonalf kullandım) ve üç yumurta 7 olgun 3 küçük yumurtaya çıktı. Yani neredeyse 10 adet yumurta gözüktü tedavi devam ederken. Bunlardan 5 tanesi toplandı. 4 tanesi döllendi.
Dr.a bunun sebebini sordugumda aynı protoklü uygulasaydık aynı sayı elde ederdik dedi. Her bünye her tedaviye farklı cevap veriyor. Farklı bir merkezde farklı bir protokol dene tutmazsa çünkü aynı merkeze gidersen yine aynı protokü uygular muhtemelen.

Selamun Aleykum arkadaşlar.Benim 2.denemem 2 Aralıkta Memorıal Şişli Hastanesinde Mustafa Acet te başladım.Tavsiye üzerine gittim süper ilgili dikkatli can yakmayan herşeyi en ince detayıyla anlatan bir doktor.Çok memnunum,benim yumurtam azdı sol taraftakiler çok küçüktü zor büyüüler Puregon kullandım.14 ocakta 5 yumurtam toplandı.19 ocak perşembe günü 3 tane sağlam yumurtam oldugunu söylediler ve ben sevinçten hüngür hüngür ağladım.ilk denememde 5 yumurta toplanıp 1 tanesı saglam kalmıstı.Doktorum 2 yumurta koyalım dedi ılk basta ıstemedım ben sonra oyle guven verıcı konustu kı aglarken nerdeyse sarılacaktım adama :) sonuna kadar benım yanında oldugunu,herseyımle sadece kendısının ılgılenecegını hıc yalnız bırakmayacagını soyledı bende sadece ona guvendıgımı ve dogumumu da ona yaptıracagımı soyledım.transferde de aletlerı yerlestırırken hıc canımı acıtmadı.1 tane de dondurduk tutmazsa en azından tekrar hormon almak zorunda olmadıgım ıcın cok sevındım.Rabbım ınsallah ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın bıze sabır versın ısyan ettırmesın ınsallah.Mustafa Bey cok ıyı doktor hastane cok ıyı

bende ordan temin ettim canım çok indirim yapıyolar benim ilaçlar 1200 civarıydı 450 sini rapor karşıladı 400 tl de indirim yaptılar bana 400 lira ya geldi ve gonal f den artarsa kutusu açılmamış iade ede bilirsi dediler çok uygun geldi bana

kızlar bişi sormak istiyorum benim buğün 4. gonal f 3. den sonra e 2 degerin 113 çıkmış bu normalmı?

kızlar bişi sormak istiyorum benim buğün 4. gonal f 3. den sonra e 2 degerin 113 çıkmış bu normalmı?

Bana iki denemede de e2 ye sadece opu öncesi bakıldı. Opu öncesi değeri sorsan söylerim. Olgun folikul basına 150 falan olamsı gerek sanırım. ama çok erken düşük çıkması normal herhalde..

evet canım aynı yerden bahsediyoruz muhtemelen diğer eczaneler 5tl bile indirim yapmıyor.biz sigorta indirimi yaptırmadık vakit yoktu ama 1600tl tutan ilaçlara 1200civarı bişi ödedik ben 4 kutu gonal-f ve ektra menopur die bi ilaç kullandım buda 300e yakın bişeydi 230a verdi

sağol tatlım inş. hayırlı sonuclar alırız.. adet tarihim gecmedi tahlil günü pazartesi adet günüm perşembe yumurtalar erken geliştiği için öncesinde öğrenicez hayırlısıyla ama adet belirtim yok daha..
seninle aynı gün transferimiz yapılmış canım ee sonucu da aynı gün öğrenicez. inşş ikimizki de olumlu olur. inşş isteyen, bekleyen herkesin sonuçları pozitif çıkar.
ewet bnmde dikkatimi cekti inş. ikimizde müjdeli haberler alırız..

inşallah pazartesi pozitif cevabı duyarsın canım. Sonucunu da bize bildirir misin ve transfer sonrası kullandığın ilaçlar hakkında da bilgi almak isterim. Rabbim herkese istediğini versin. Amin

sağol canım.. tabiki paylaşırım sonucumu artık bnde burdayım kabul ederseniz tranferden sonra crinone jel verdiler sabah akşam (daha önce aşılamalardada kullanmıstım) birde estrofem tablet oda sabah akşam.. daha öncedende folbiol ve coraspin kullanıyordum onlarada devam ediyorum daha önce kimyasal gebelik yasadım oyüzden coraspine baslattı doktorum..:44:

kızlar ellerinde kalmış, tarihi geçmiş yada ne biliim sahte falan olmasın ilaçlar? eğer eminseniz eczanenin adını yazın duvara ne olcak

bu arada ben fartutal kullandım adet olmam için en geç yarın olmam lazım ama hala belirti yok ilk defa böyle oluyor kafayı yicem

kızlar ellerinde kalmış, tarihi geçmiş yada ne biliim sahte falan olmasın ilaçlar? eğer eminseniz eczanenin adını yazın duvara ne olcak

hayır canım olur mu koskoca eczane :)) burası anatolia tüp bebek merkezinin yanında, merkezin burayla anlaşması var bu ilaçlarda zaten kar marjları da yüksek. ben de sordum adama aynı soruyu, eczanelere firmacılar gelir bilirmisin aracı gibi yani bu adam da firmacılardan değil de kendi temin ediyormuş durum bu olunca da sonuç normal. ayrıca ilaçlarda sıkıntı olsaydı bu testlerde belli olurdu sanırım :))

slm kızlar nihayet adet oldumve ankara yolunu tuttuk ama malesef kötü haber..basit kist göründü ve tedavi tam erelenecekti ki benim ısrarım üzerine kistin içi boşaltıldı ve pazartesi hormon tahlillerie tekrar bakılacak..her şey yolundaysa adetin 5. günü başlıycaz ..inşallah bu ay olur hayırlısıyla.. bu ay olmasını çok istiyorum çünkü 15 gün tatilim var izin alma sorunum olmıycak.dua edin noolur..:18::18::18:

yok canım öle şeymi olur ilaçların paketleri hiç açılmamış bi problem yok eczenenin adı atabek eczanesi

canım bu ay hayırlıysa, zamanı gelmişse başlarsın inş. hiç üzülme herşeyde bi hayır var. eğer başlanmazsa bile demek ki hayırlı değilmiş diye düşün. bu ay olmazsa sonra ki ay olur ama tabi biz yine de hayırlısıyla bu ay başlaman için dua edelim :)

aleykülselam canım, seni çok iyi anlıyorum. bu tedavi sırasında doktorun insana güven vermesi çok önemli. inş Rabbim emeklerimizin karşılığını verirde hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız :) sonucun ne zaman belli olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…