• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

doktor bana da söylemişti tüp bebek öncesinde yapalım bi sorun varsa öncesinde önlem almış oluruz diye ama tabi sana bırakıyorlar yine de yaptırmak yaptırmamak sana kalıyo. ben de tamam demiştim. şükür herhangi bi sorun çıkmamıştı öyle panik yapılması gereken bir işlem değil canım hatta ben kahvaltı yapıp gittiğim için anestezide yapamadılar ama öyle bayılacak gibi bir sancım da olmadı. sen bilirsin ama bende yaptır tüp bebek öncesi bir sorun varsa giderilmiş olur ki inş yoktur ama tedbir bizden takdir Allah tan.

haklısın gecemcim ama tam öncesi biraz tedirgin etti beni geçen ay yapsalardı ya. bu tedavi süreci zaten zahmetli biraz hassasiyet lazım ama:(. bak yapışıklık olmasın histereskopiden diye birsürü işlem olmuş seval arkadaşıma. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. peki sen tüp bebek tedavisinden ne kadar önce yaptırdın. yaptırdığın ay mı başlıyosun yada başladın tedaviye?

Kızlar size bir şey soracağım, (İzmir'de) hangi merkezlere ya da hastanelere gidiyorsunuz, ben ikinci tüp için yer arıyorum...Memnun kaldığınız yerler var mı..

neden ağlıyorsun canım, üzülme lütfen. Eğer böyle yaparsan değerlerin stres ve sıkıntıdan daha çok yükselir. Lütfen rahat ol. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme, bak durulife arkaşımıza. Bir gün önce negatifti değerler bir gün sonra pozitif oldu.lütfen moralini bozma.

Bizi haberdar et sonuçtan tamam mı canım?

Aksine hiç yatmayanlarda da çok pozitif haberleri duydum ben. Bence kendini yoracak ağır işlerden kaçın. Fazla yatmak da kan dolaşımını etkiliyormuş canım. Ben de bilemedim hangisini uygularım transferden sonra. En iyisi sen fazla düşünme. Kendi yorma yeter.

canım çok sağol kardeşim rahatladım aslında ben de mantık yapınca doğru olduğunu süşünüyorum. Biraz da olsa hareketli olmaklazım , dr.um da sürekli yatmanın iyi olmadığını en ufak bi ters harekette düşük tehlikesi yaşanacağını söylemişti..benim sana nacizane tavsiyem ilk gün hep yat sonra hafif hareketlerle hayatına devam et..biz önlemimizi alalım rabbime bırakalım takdiri.

doktor bana da söylemişti tüp bebek öncesinde yapalım bi sorun varsa öncesinde önlem almış oluruz diye ama tabi sana bırakıyorlar yine de yaptırmak yaptırmamak sana kalıyo. Ben de tamam demiştim. şükür herhangi bi sorun çıkmamıştı öyle panik yapılması gereken bir işlem değil canım hatta ben kahvaltı yapıp gittiğim için anestezide yapamadılar ama öyle bayılacak gibi bir sancım da olmadı. Sen bilirsin ama bende yaptır tüp bebek öncesi bir sorun varsa giderilmiş olur ki inş yoktur ama tedbir bizden takdir allah tan.

bana hiç öyle bişi yapılmadı eğer öyle bi teklif olsaydı koşa koşa giderdim bana sadece rahim filmini söylediler ve yaptırdım tüpler açık ve rahim duvarı olması gerektiği gibiymiş. Sizin söylediğiniz bu değil dimi canım?

merhaba arkadaşlar...

10 ocakta transferim yapıldı...22 ocakta test yaptrııcam...hemşire pazar günü belki yaptıramazsın pazartesi gidersin dedi ama pazar günü doğum günüm o yüzden inşallah ogün yaptırıcam testi...

hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...

merhabalar... Uzun zamandır burdayım ama baska topiklerdeydim.. şöyle bi konuşmalara baktım hamile arkadaslara aynı kendimdeymiş gibi cok sevindim.. Allah isteyen herkeze versin kimsenin ümidini kırmasın inşallah.. Hepinizinki hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim tamamına ersin inş. Bnmde tranfer yapılalı bugün 10. Günüm pazartesi tahlil günüm cok sabırsızım açıkcası cok rahatladım burda umut buldum insan düşünmeden yapamıyo ee düşün düşünde zaman gecmiyo.. Bakalım pazartesi olucak mı..??:31::31:

inşallah pazartesi pozitif cevabı duyarsın canım. Sonucunu da bize bildirir misin ve transfer sonrası kullandığın ilaçlar hakkında da bilgi almak isterim. Rabbim herkese istediğini versin. Amin

merhaba arkadaşlar...

10 ocakta transferim yapıldı...22 ocakta test yaptrııcam...hemşire pazar günü belki yaptıramazsın pazartesi gidersin dedi ama pazar günü doğum günüm o yüzden inşallah ogün yaptırıcam testi...

Hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...

canım yanlış yönlendirmek istemem ama burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar 10,11,12. Günlerde evde test yapıp çift çizgiyi görenler olduğunu okudum, ikinci çizgi hafif silik oluyormuş bu da pozitif anlamında oluyormuş. Inşallah sen de pozitif cvp alırsın arkadaşım. Transferden sonra kullandığın ilçları paylaşırmısın??

canım sabah aklıma geldin.ne yaptı acaba diye geçirdim aklımdan.doktorun tayfun beydi sanırım.niye girmediğini sormadın mı kendine geldikten sonra? Aklıma tek gelen şey kendisi laboratuar sürecinde ilgileniyordur belki;transferin ne zaman gereçekleştirileceği konusunda yönlendiriyordur ekibini.bunun dışındaki süreçle ekibi ilgileniyor olabilir....benim doktorumda deniz bey.şimdi kafamda soru işareti oluştu. Ben tüm süreçte o olacak diye düşünüyordum ama hayırlısı...lütfen içini rahat tut biliyorsun hormonlarımız kullandığımız ilaçlarla yeterince zarar görüyor zaten birde olumsuz düşünceler girince işin içine iyice dibe sürükleniyoruz.sürekli olumlu düşünmeye çalış ki beynin hormonlar üzerinde pozitif baskı yapsın.biraz kendi kendi ile savaşı gibi birşey oluyor insanın ama sonucunda bebek sahibi olmak varsa savaşın kazanan tarafı olmak için katlanmak gerekiyor.bizlere bu sefer bebek haberini vereceksin buna inanıyorum.hem tayfun bey ve ekibi alanlarında gerçekten çok iyilermiş çok kişi ile konuştum bunu.sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak...:emir_bebek:

ben bu listeye kendimi ekliyemedim kızlar yardımcı olur musunuz :s

ilaçlarınızı hala vermedi iseniz talibim.

canım eğer dr. Manopur da yazarsa sana ben de 4 iğne kaldı verebilirim normalde 5 tane olması gerekiyor ve yanlış hayırlamıyorsam 300tlye yakın fiyatı vardı kalan 1 taneyi de dr.undan rica et verirler onların elinde mutlaka oluyor hastalardan kalanlar falan

Kızlar ankarada olup da tedaviye başlayacaklar için bir önerim olucak, ilaçları çankaya cinnah caddesinde bi eczane her ilaç için 70 ile 80 tl civarında indirimle veriyor biz ordan temin ettik sebebi ise, eczacı adam firmalardan direkt olarak temin ediyormuş..bana özelden ulaşanlar olursa adresi vericem.

Bu arada bi sorun yaşadım ben transfer öncesi paylaşmak istiyorum, benim normalde 6ile 7 arasında yumurtam zaten vardı kontrollerimde dr.lar söylüyordu ve ilaçlara başlamadan önce yine aynı şekilde sağda 3 solda 4 tane yumurtam vardı bu kullandığım ilaçların hiç mi etkisi olmadı acaba çünkü 7 tane yumurtam toplandı o kadar iğne ve ektra olarak da menapur du sanırım bu iğneden yaptılar anlamadım

haklısın gecemcim ama tam öncesi biraz tedirgin etti beni geçen ay yapsalardı ya. bu tedavi süreci zaten zahmetli biraz hassasiyet lazım ama:(. bak yapışıklık olmasın histereskopiden diye birsürü işlem olmuş seval arkadaşıma. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. peki sen tüp bebek tedavisinden ne kadar önce yaptırdın. yaptırdığın ay mı başlıyosun yada başladın tedaviye?

bana da tüp bebek yapmaya niyetlendiğimde söylemişlerdi ama o ay yumurtalarda bi problem oldu maalesef tüp bebek yerine aşılama yaptık oda tutmadı :(( sonra ayağımın kırılması sebebiyle 3-4 ay ara verdim işte şimdi tüp bebeği yaptık canım hayırlısıyla sonucunu bekliyoruz.

bana hiç öyle bişi yapılmadı eğer öyle bi teklif olsaydı koşa koşa giderdim bana sadece rahim filmini söylediler ve yaptırdım tüpler açık ve rahim duvarı olması gerektiği gibiymiş. Sizin söylediğiniz bu değil dimi canım?

hayır canım ya senin dediğin hsg onu mutlaka yapıyolar. Ama bunu normalde bikaç düşükten sonra istiyomuş doktorlar. benim doktorumda dedi ki "maddi manevi bir külfetin altına giriyosun, bakalım bişey var mı diye sonra keşke baştan baksaydık demeyiz" o yüzden ben de yaptırdım bişey çıkmadı içimiz de rahat etti. ofis histerosgopi adı da öyle bişeydi.

kızlar öncelikle inşallahhhh 2012 de hepimizin 2 şer tane bebekleri olurr..bende 3.tedavime başladım dün kayseri acıbadem de ben eklemeyi başaramadım kendimi

kızlar öncelikle inşallahhhh 2012 de hepimizin 2 şer tane bebekleri olurr..bende 3.tedavime başladım dün kayseri acıbadem de ben eklemeyi başaramadım kendimi

canım listeyi neldelim düzenliyor girdiğinde ekler. ama yaşını, sorununu, tedavi merkezini ve nezaman başlıyacağını yaz. gelince görüp ekler

bu arada nerelerdesin neldelincim mrk ettim. İNŞALLAH herşey yolunda ve istediğin gibi gidiyodur. güzel sonuçlarla bekliyorz seni arkadaşım:16::16::16:

merhaba arkadaşlar...

hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...

inşallah güzel haberini alırız canım, hayırlı olsun şimdiden çook az kalmış.

Arkadaşar bir sorum olacak ama Dr. aramadan sizlere sorayım dedim :))))

sizin de transfer den sonra idrar renginizde değişiklik oldu mu benimki turuncu ya dönmüş, ama bu ara ıhlamur içtim çok ondan mıdır yoksa Hibor diye göbekten iğnem var ondan mıdır bilemedim. Yarın da devam ederse arıycam dr. umu

Back