2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım dr bana corasprin sabah,elevit sabah, crinone gece verdi. neden sadece bunları verdi ki?? sizin sorun neydi onunla mı alakalı bizim sorun sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü..yarın sonucunu bana özelden yaz lütfen burdan takip edemiyebilirim yarın kociş evde hemen girip çıkmam lazım gizlice :))) çok merak ediyorum canım inşallah o mutlu haberi alma sırası sendedir arkadaşım .

bize de süpriz oldu canım, 9. gün idrar testinde hafif silik çizgi vardı, 11. gün kan testi negatif, 12. gün kan pozitif çıktı.

duru günlewr geçmiyor daha 5 gün olmuş normalde haftalar nasıl hızlı geçiyor derdim offff.. sende kahverengi leke geldi mi canım benim leke 3gün geldi şimdi durdu ne demek acabaaa :)))))))))

canım bu belirtilerle inşallah pozitifi göreceksin, bana da aynıları oldu. bugün doktora dedim kasıklarımda ağrılar var diye e normal hamilesin rahim değişiklik yaşıyo dedi. Güzel sonuç bekliyorum senden.

bakalım sende de bizim şikayetlerden olucakmı? yatıyormusun ne durumdasın şuan.[/QUOTE]

Sürekli yatmak rahime kan akısını yavaşlattıgı için sürekli yatmıyorum ama bu üç gün dikkat edeceğim. Geçen sefer uyarmadıkları için çamaşır falan asmısım bu sefer hemşire yukarı uzanma dedi. Daha dikkatli olacağım..

canımmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kuzum yaaaaaaaaa maaşallah yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah kuzummmm kendine çok dikkat et bitanem. tekrar hayırlı olsunnn

canım benim, seni yalnız bırakmayım dedim kardeş olsun senin bebişe..Yalnız canım benim bugünkü bhcg çok artmamış 92 den 112 ye çıkmış sadece. biraz tedirgin oldum :26:doktorum da az artmış dedi. pazartesi tekrar verecem.

üzülmicem..
ne emeğime
ne zamanıma
ne parama...
kararlıyım üzülmicem...
sağlık olsun dicem..gerçekten de sağlık olsun.kimse üzülmesin..
ben ölümü gördüm..üzülünecek tek şey bu..
onun haricinde herşey ŞÜKRETMEYE DEĞER..
Allah önce varlığını gösterdiklerinin yokluğunu vermesin..
varlığını görmediklerimizin yokluğu bizi sadece meraklandırır.özendirir..

inşallah canım mucx

duru günlewr geçmiyor daha 5 gün olmuş normalde haftalar nasıl hızlı geçiyor derdim offff.. sende kahverengi leke geldi mi canım benim leke 3gün geldi şimdi durdu ne demek acabaaa :)))))))))

yok canım bende hiç leke gelmedi, ama olumsuz düşünme bence. diğer topiklerde okuduğum kadarıyla leke, kanama olanlar var hamile kalıp, hatta tutunma lekesi falan diyolardı bende olmayınca acaba benimki tutmadı mı demiştim.
herkesin bünyesi farklı canım, inşallah bebişin tutunacak annesine.

benide listeye ekleyin yaşım 29 erkek infertilesi cerrahpaşa tıp fakultesi tedavi görüyoruz adet günümü bekliyoruz

kızlar merhaba bugün sabah 10 da yumurtalarım toplandı benim uyandığımda çok ağrım oldu ve hala arada sırada ağrım oluyor , çoğunuz agrım olmadı yazmıştı... daha o aşamaya gelmeyenler dua edin de ağrısız olsun.. öyle böyle bir ağrı değil çünkü, tam olarak sayı vermediler ama hemşire sağ taraftan 8 sol taraftan 10 tane toplandı sanırım dedi..bana pazartesi haber vereceklermiş tam sayıyı..umarım transfer de ağrılı olmuyordur..opu da benim kadar ağrısı olup ta transferi olan ve ağrısız olan var mııı biraz karışık sordum farkındayım

Bu kadar çok yumoş toplandıysa normal ağrın olması.. Dr.un izin verdiği ağrı kesiciyi kullanabilirsin..

transfer nsl oluyo kıslar anlatırmısınız? acılımı? vajinadan mı yapıolar ne biliim iğneyle falan mı? aklıma takıldı:44:

spektulumda bile acı duyuyorum kendimi çok kasacağım bi durum mu bu transfer işlemi ağrı eşiğim de çok düşük oremla ilgili

bizde başlıcaktık hatta merkeze gidip konuştuk amh tahlilim bile oldu ama malesef myomum çok büyükmüş doktor ameliyat dedi iyileşme süreci 6 ayı buluyomuş o zamana kadar inşallah yumurtam kalır zaten şuan 3 tane var.

canım soğan suyunu denedin mi hiç. ben topiclerin birinde yıllardır tedavi olan birinin polkistlerini yok ettiğini biliorum myomda aynı mıki? sonuç güzel olsunda canını sıkma sakın. geç olsun güç olmasın. biliorum heyecanla hemen istiorus ben de aynı durumdayım her ay aksilik çıktı bende de. ama hayırlısı rabbim diorum sağlıklı, hayırlı akıllı evlat ver rabbim diyorum. yumurt azlığını da kafana takma 3 de az değil yani. çok oluncada bazen kalite düşüomuş onun fazlasıda ii değilmiş bazen. sonuçta tüp bebiş için yapıolar ilaçla yumoşları. sıkma canını sakın 6 aysa da tatil yap gez toz keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…