teşekkür ederim canım..ben kendim idrar testi yapmak istemedim...sabır dedim transfer gününü beklicem yarın sabah erkenden gidicem inşallah...
transferden sonra kullandığım ilaç estrofem 2 adet (sabah) , crinone jel (sabah akşam),elevit vitamin (sabah) corasprin (sabah) bukadar...
bize de süpriz oldu canım, 9. gün idrar testinde hafif silik çizgi vardı, 11. gün kan testi negatif, 12. gün kan pozitif çıktı.
kızlar yaşım 30 ilk denemem, eşimin sperm azlığı sorunumuz,ankara hrs tüp bebek merkezi, 2tane 8 hücreli embrio transfer edildi geçtiğimiz pazartesi, önümüzdeki cuma tahlil günüm.transferden 2 gün sonra kasıklarımda hafif ağrılar hisstemeye başladım bazn de hasta olucak gibi belim ağrıdı.aynı gün yine cirinone jelle birlikte kahverengi leke geldi düne kadar bugün ise leke yok krem atığını gözlemliyorum.göğüslerimde şişlik acıma hissi özellikle uçarında.bunu buraya çok yazdım ama merak eden kişiler olursa bilgilensin diye şikayetlerim bugün de dahil olmak üzere hala mevcut.ekstra olarak; karnımda inanılmaz şişlik var yanlardan itibaren başlıyor ve göğğüs kafesime kadar nerdeyse normalde ayva göbekliyim yanlarda şişlik olmazdı.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
35 yaş
canımmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kuzum yaaaaaaaaamaaşallah yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah kuzummmm kendine çok dikkat et bitanem. tekrar hayırlı olsunnn
canım bu belirtilerle inşallah pozitifi göreceksin, bana da aynıları oldu. bugün doktora dedim kasıklarımda ağrılar var diye e normal hamilesin rahim değişiklik yaşıyo dedi. Güzel sonuç bekliyorum senden.
duru günlewr geçmiyor daha 5 gün olmuş normalde haftalar nasıl hızlı geçiyor derdim offff.. sende kahverengi leke geldi mi canım benim leke 3gün geldi şimdi durdu ne demek acabaaa :)))))))))
neldelinciiimmm hadi çıkkkkkkkkkk ortaya şölemmmmmm güzel haberlerleee topic seni öslediiiiii
kızlar merhaba bugün sabah 10 da yumurtalarım toplandı benim uyandığımda çok ağrım oldu ve hala arada sırada ağrım oluyor , çoğunuz agrım olmadı yazmıştı... daha o aşamaya gelmeyenler dua edin de ağrısız olsun.. öyle böyle bir ağrı değil çünkü, tam olarak sayı vermediler ama hemşire sağ taraftan 8 sol taraftan 10 tane toplandı sanırım dedi..bana pazartesi haber vereceklermiş tam sayıyı..umarım transfer de ağrılı olmuyordur..opu da benim kadar ağrısı olup ta transferi olan ve ağrısız olan var mıııbiraz karışık sordum farkındayım
semt olarak nerde peki canım?
Hadi hayırlı, uğurlu ve ALLAH a emanet olsunlarrr:)). yaş kaçtı canım?
canım kızılayda cinnah cd var anatolya tüp bebek merkezinin 2 bina aşagısında sanınrım no 72 falan olması lazım atabek eczanesi
bizde başlıcaktık hatta merkeze gidip konuştuk amh tahlilim bile oldu ama malesef myomum çok büyükmüş doktor ameliyat dedi iyileşme süreci 6 ayı buluyomuş o zamana kadar inşallah yumurtam kalır zaten şuan 3 tane var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?