2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

evet çok şükür çoğu bitti azı kaldı da o az da nasıl geçecek :)) bende o yüzden beklemek istiyorum ama işte şu stersi atamıyorum içimden.
sanki heran adet olacakmışım hissi var içimde oda beni huzursuz ediyo tam unuttum diyorum sancıyla tekrar hatırlıyorum. Gerçekten çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aminn canım inşşş

Lalecim yumoşlardan haber geldimi? Arayıp haber verecekler değil mi?

aynı bendede olmuştu 8.ve 9. gün çok kötüydüm.adetmi oldum die kontrol ediyodum.ama ben dayanamadım 9.cu gün akşam acile gitim ve tahlil verdim değerim 211 çıktı.şükür allahıma.bugün 11. gün ve hala ağrılarım devam ediyo.ben pek takmıyorum:) inşallah bebişlerin tutunmuştur.

selam geleceğin en güzel anneleri

bende bu ay tekrar tüp bebek tedavisine başladım dondurulmuş embriyolarla inşallah büyük allahım hepimizin gayretini boşa çıkarmaz bizde anne oluruz.

Lalecim yumoşlardan haber geldimi? Arayıp haber verecekler değil mi?

çarş. Opu oldum. 5 tane yumurta toplandı. Perş, 4 tanesinin döllendiği haberi geldi. Cuma yanı 2. Gün itibariyle iki tane 2 hücreli bir tane 3 hücreli, bir tane 5 hücreli embriyom olduğu haberi geldi. 5 hücreli olması yani çok hızlı bölünmesi iyi değilmiş. Yarın sabah 10.00 da 2 tane embriyo transfer edecekler.

selam arkadaşım
1.denememde aynen bende senin gibiydim çok korkuyordum ama bu sefer daha sakin olucam geçenlerde bir yazı okudum kadın tedavi sürecince hiç yatmamış ve aklına olumsuz düşünce geldiğinde puzzle almış kendini puzzle vermiş, kitap okumuş, bulmaca çözmüş sinema tiyatro vs.bu tür etkinlikler yapmış biliyorsunuz bizim durumumuzda olan insanların morale çok ihtiyacı var ufacık bir alışveriş bile biz kadınları mutlu ettiği için kötü düşünceleri yok etmek için yapabiliriz bana mantıklı geldi ve deniyicem umarım rabbim herkesin yüzünü güldürür.

medical park bahçelievler hastanesine tedavi oluyorsun galiba listede gördüm eğer öyleyse hangi dr ve memnunmusun ?

merhaba arkadaşlar, yeni hamişlerimi varmış aramızda çok sevindim.

Benimde Çarşamba günü transferim oldu ama o günden beri de korktuğum her şey başıma geldi neredeyse. O güne kadar dayandım dayandım ama transfer günü eve gelmemle hastalık ta kendini ortaya çıkardı. Öksürük,Ateş ( Alaha şükürler olsun ki bademciklerim şişmedi ) aksırık tıksırık. Öksürmemeye çalışsam da daha beter olduğum için mecbur öksürdüm korka korka da olsa. Çok korkuyorum inşallah kötü sonuçlanmaz da yeni aya Hamiş haberiyle girerim inşallah.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım.Bu arada bende yarın 12:00'de ordayım;adetin 2.günü tahlillerle başlangıç yapacağız sanırım.Umarım ikimiz içinde herşey yolunda gider.

Canım sıkıntı yapma kendine sakın,, olumlu düşünmeye çalış bak görceksin hamiş haberini alacaz seninde

sabır canım sabır bak ben neler yaşadım. önce üzüldük sonra sevindik bebişimle, sabreden muradına erermiş. hem çoğu gitmiş azı kalmış benimde çok sancım oluyodu hala da oluyo ara sıra.

CANLARIIMMM.. güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu. Bu arada dün annamelere söyledim herkes sevinçten uçtu. Bu bile süper bi duyguymuş, yıllardır hayalini kurmuştum, hamile kalıp yakınlarımla paylaşmayı onların sevinçlerini. şimdi gerçek oldu. İnşallah sağlıkla bebişim bırakmaz beni.

Hepinize dua ediyorum arkadaşlar, bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah...

canım ya çok sağol inan ki içim biraz olsun rahatladı :) inş dediğin gibidir inş bebiş olmuştur da tutunmuştur :) söylemesi bile nasıl güzel Yarabbim

doğru söylüyosun canım olumsuz düşüncenin, stresin çok önemi var. aslında bende düşünmemeye çalışıyorum ki işte çok mümkün olmuyor maalesef anlaşılan senin ilk denemede tutmamış inşş bu sefer hayırlısıyla olur.

evet canım medicalde yaptırdım. dokturum jane hanım. ben memnunum, ilgili ve en önemlisi insana güven veriyor. hiçbir zaman çok umutlandırmıyo ama umutsuzluğa düşmene de izin vermiyo. o yüzden seviyorum doktorumu çünkü sen de biliyosundur ki bunların da çok önemi var.

sabır canım sabır bak ben neler yaşadım. önce üzüldük sonra sevindik bebişimle, sabreden muradına erermiş. hem çoğu gitmiş azı kalmış benimde çok sancım oluyodu hala da oluyo ara sıra.

ama varya sen sonuç negatif yazdığında ben şok olmuştum. çünkü içimde senin hamile olduğuna dair böyle bişeyler vardı ki sadece benim değil biçok kişi böyle hissediyordu :)) evet canım ya benim de az kaldı birazcık daha dişimi sıkmam lazım, sabretmem lazım. inş ben de senin gibi muradına erenlerden olurum.

Allah ım inşş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım, sağlıklı, tombiş bir kuzucuğun olsun :))

Canım sıkıntı yapma kendine sakın,, olumlu düşünmeye çalış bak görceksin hamiş haberini alacaz seninde

İnşallah canım Allah senin bebişni de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin durumdan sonra ben de 12. güne kadar sabretmeyi başarmaya çalışıcam

bu arada rain, banada ve durucum masrafları yazın listeye eklensin mrk edenler için ayrıntılı ve total

slm kizlar benden kendiligimden gebe kaldim yani bu sefer masraf yok ama eikim 2011 brükseldeki denemem yaklasik 10 000 Tl ilaclar kan tahlilleri toplama ve transfer dahil.

ilk denememde tutmadı ilk öğrendiğim gün kötü olmuştum sonra toparladım kendimi ve kendimi çalışmaya verdim kitap okumayı çok severim hele bu aralar deli gibi kitap okuyorum okurken herşeyi unutuyorum.bende medical park bahçelievlere gidiyorum latif beye bende memnunum dediğin gibi rahatlatıyorlar muayene sırasında cnm bile yanmıyor oyüzden hastaneye giderken strese bile girmiyorum.inşallah canım hayırlı haberler verirsin bize..

hayirli olsun allah tamamina erdirsin. sen yinede kendine dikkat et canim fazla yorulma rabbim hayirlisiyla hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…