2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

hayırlu uğurlu olsun durulifee sağlıklı büyümek nasip etsin rabbim, darısı bizlere inşallahhhhhhhhhh:)))))

225 ve kalem cnm.ya sen ?

sulandırılmış toz kullanıyorum ama bugün başıma berbat şeyler geldi hemen anlatayım arkadaşlar saat 6 da lucrin 5cc vurunuyorum bu akşam misafir gelecekti okuldan geldim hazırlık yapıyodum lucrin iğnelerim bitmişti eşime eczaneden al dedim oda aramış bulamamış bende aşılamadan kalan insülin iğnelerim vardı aynıdır dedim gaflet işte bakmadım misafr gelecek diyede telaşlıydım neyse iğne vakti geldi bir baktım gonalfnin iğneleri 5-10 diye değil 37,5tan başlıyor şok panik hemşireyi aradım olmaz ayarlayamazsın dedi o iğneden olacak saatin gelmiş dedi geçirme çabuk o an aklıma insülin kullanan arkadaşım geldi onu aradım varmış gidip alıp yapana kadar 10 dakika geçti ayyy birşey olurmu acaba çok üzüldüm yaaaaaaaa her zaman 10 dk önce hazırlanırdım bu hatayı nasıl yaptım bilmiyom bişey olurmu acaba???

kızlaarrrr sürpriz.... Bugün 12. Gün ve test sonucum beni şok etti.

Bhcg 92 çıkmış... Bebiş geliyooo
iigeceler misafir vardı giremedm şimdi gördm şok şok şok harikasın o kadar sevindim ki anlatamm buda bize aceleci olmamamız gerektiğini göstersin böyle sürprizlere can kurban ammma sürprizlerle dolu topiğimiz var inş bu güzel sürprizleri herkes yaşasın canım sağlıkla inş

arkadaşım gözün aydın ne kadar rahatsın aslında böyle olmalıyız öbür türlü yatarken kuruyoruz 1.de tutmuş 2.de herkese yaşatsın inş.

canım ben ilkini konyada dr.mehmet çolakoğlu var onda yaptırdım.ama mehmet bey yumurta toplama işlmini anestezi yapmadan topluyo.o yüzden ikinciyi daha az ağrı hissedeyim die öncelikle anestezi yapan bi yer olsun dedim ve konya eurofertil hastanesinde dr dilek incesu da yaptırdım ,hem kadın olması hemde benim derdimden daha iyi anlar dıe bayan tercih ettim.9.cu gün 211 di değeim bakalım yarın kaç çıkacak.sanırım ikiz bu sefer.tabi keseleri görmeden yorum yappmak istemiyorum.allahhhımm bebek isteyen herkese en hayırlısndan sağlıklısından tez zamanda versin.nolur bol dua ett.sen bu dünyada tedbirini tam al,tevekkülünü allaha bırak sakın bırakmayın kendinizi.allahım peygamber sabrı versiinnn.

amin canımmm...ben ilkinde tesbih namazı falan kılmıştım.ama bunda hep esmaül hüsna okudum,yollarda sürekli tesbih çektim.ama bişeyi çok istiyorsamda 27 kez ihlas 7 fatiha okuyorum.ne eksik ne fazla,herbirindede mutlaka euzu besmele çekiyorum.allahımm herkese bu mutluluğu nasip etsin...

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

Ne kadar sevindim bilemezsin, çünkü şaşırmıştım o günde negatif yazdığında.
Alllah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip etsin inş.

Amin canım...İnşallah ikizdir bebişlerin.Bende evlendiğimden (tüp bebek aşamasına geleceğim hiç aklıma gelmezdi tabi ki) beri hep ikizlerim olsun istemiştim.Şu andada bunu çok istiyorum.Tabiki öncelikle sağlıklı,sıhhatli olsun ama ikiz olursa da sanırım sevinçten havalara uçarım.Tabi bunları konuşmak için çok erken benim için.Hele bir adet olsam tedaviye başlasam bunlar sonraki hayaller Senin adına gerçekten çok sevindim.

hayırlısı canımm...benim ilkinde 3 tane emriyo konuldu. hep diodum 3 üde tutsun die.sonra 1 tae tutduğunu öğrendim.hayır bundadır dedim.ama doğum yaptıktan sonrada dedimki,allahımmm yüzüme bakmış.1 çocukla baş edemiyorum 3 çocuğa nasıl bakacaktım dedim.ben yalnızım.ailem yurtdışında.bebeğimi yalnız büyüttüm.ama tamamen acemiliğim gitti şimdi 2 çocuğa bakabilirim herhalde:)).allahım en güzellerini çocuk isteyen anne adaylarına nasip etsin.allahım gönlünüzden geçeni kucaklarınıza versin.amin

aynı şekilde ilk yazdığını okuduğumda de beni üzdün ama şimdi hatanı telafi ettin :))) pozitif sonucu vererek tabii.. inşallah bebiş yada bebişlerin sımsıkı tutunur anneciğine...benim de geçtiğimiz parartesi transferim oldu haftaya cuma nasib olursa sonucum çekacak..ALLAHIM AYNI MUTLULUĞU HEPİMİZE NASİP ETSİN.. AMİNN..

KIZLAR LİSTEYE BENİ DE EKLEYİN LÜTFEN YAŞIM 30 SORUN SPERM AZLIĞI, HASTANE ''HRS'' ANKARA, İLK DENEMEM PAZARTESİ TRANSFER EDİLDİ..BEN YAPAMADIM DENEDİM AMA :s

Kızlar ben transferimin ilk günü de dahil olmak üzere hiç uzanmadım yatmadım hafif hareketlerle işimi temizliğimi yaptım.çok pişman oldum şimdi ama, allah verecekse her durumda verir dedim saçmaladım.şimdi bakıyrum hep dinlenenler pozitif almış (

kızlar transfer nsl oluyo acıtıomu?
papatyac, transferi ben anestezi ile olcam. doktor bir de senle uğraşmayalım hatırlat sna anestezi yapalım dedi

Kızlar benim bugün 4.günüm göğüslerim çok acıyor uçları özellikle hafif bel ağrısı var iştah patlaması yaşıyorum ayrıca. Bunlar neyin belirtisi acaba

Kendini dinleme stres yapma canım, herkesin belirtileri farklı oluyor çünkü.

Allah kabul etsin canım..

slm arkadaşlar benim de 2.denememdi asm de yapıldı test günü bugündü ve mutlu son :)

Tebrikler, Allah tamamına erdirsin inş.

neden ağlıyorsun canım, üzülme lütfen. eğer böyle yaparsan değerlerin stres ve sıkıntıdan daha çok yükselir. lütfen rahat ol. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme, bak durulife arkaşımıza. bir gün önce negatifti değerler bir gün sonra pozitif oldu.lütfen moralini bozma.

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah bende yarın gidiyorum test yaptırmaya korkuyom ya olmazsa diye 2.kez denenmemm olcak

bizi haberdar et sonuçtan tamam mı canım?

Aksine hiç yatmayanlarda da çok pozitif haberleri duydum ben. bence kendini yoracak ağır işlerden kaçın. fazla yatmak da kan dolaşımını etkiliyormuş canım. ben de bilemedim hangisini uygularım transferden sonra. en iyisi sen fazla düşünme. kendi yorma yeter.

benim de bugün transferimin 10. günü oldu. Kasıklarımda fena halde sancı var. Hatta bi kaç defa kontrole gittim acaba regli mi oldum diye. test için pazartesiye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.

Rabbim burda ki herkese tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.

çoğu gitmiş azı kalmış canım.
bence iki gün daha sabret
şimdi yaparsan durulife gibi boşuna üzme kendini.
çok az kalmış
zordur beklemek tahmin edebliyorum ama kesin sonuca odaklan
inş. pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…