• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tedavinin sonunda merkezden :49: çok güzel birşekilde ayrılırsın yaşadığın sıkıntıları unutturur sana...
Yumurtaların toplanırken anestezi aldın mı?
Doktroun Tayfun Bey mi?

Genel anestezili toplandı. Tayfun Bağış kendi toplayacağını söylemesine rağmen Deniz Bey topladı ve ben bunu ameliyathanedenarkoz verileceği zaman öğrendim. Çok hayal kırıklığı oldu yani. Deniz Bey zorlandığı için ultrasonda görünen olgun yumurtaların hepsinide toplayamadı üstelik.. Bir dizi şey yaşadım dün sorma..

hayatım ne güzel gözün aydın rabbim kucağına alacağın günüde nasip eder inşallah bizlerede dua edin kızlar birde neler yedin neler içtin bizlerede yazsan kuzummmmmm

inanmıyorum şimdi çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inanmıyorum peki nerden esti tekrar test yapmak benim çıkmamış olsaydı bir yapmazdım herhalde neyse kuzum gözün aydın

sağol canım, benim esas test günüm bugündü, dün 11. gündü bir gün erken yaptırdım çıkar nasılsa diye çünkü 9, 10 günden sonra kanda çıkıyomuş diye duymuştum. bugünde normal gittim hastaneye hiç yaptırmamış gibi ama ben negatif nasılolsa diye düşünürken sürpriz yaptı bebişim.

neldelin canıımmmm ne yaptın yumoşlarıı....çabuk gel, listeye bir el at. benim inatçı bebişi:emir_bebek: ekle.. Bu arada masraflarıma ilaçla birlikte raporlu 2200 diyebilirsin.

Ne kadar çok sevindim anlatamam ben aranıza dün katılmıştım.
Yazdıklarını okuyunca çok kötü olmuştum.
İçimden dua etmiştim inşallah yaptığı test yanlıştır diye.
:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin canım aramıza, ben kan testi olduğu için doğrudur diye düşünmüştüm. Demekki ne yapıyomuşuz kızlar 12. güne kadar bekliyomuşuzz...Benim yaşadığım da ders olur birçok kişiye.

Genel anestezili toplandı. Tayfun Bağış kendi toplayacağını söylemesine rağmen Deniz Bey topladı ve ben bunu ameliyathanedenarkoz verileceği zaman öğrendim. Çok hayal kırıklığı oldu yani. Deniz Bey zorlandığı için ultrasonda görünen olgun yumurtaların hepsinide toplayamadı üstelik.. Bir dizi şey yaşadım dün sorma..

yaa çok üzüldüm canım.
İnsan kendini şartlayınca zor olmuştur tabi.
Şimdi onları düşünme geride kaldı, herşey çok güzel olucak inşallah.....

hoşgeldin canım aramıza, ben kan testi olduğu için doğrudur diye düşünmüştüm. Demekki ne yapıyomuşuz kızlar 12. güne kadar bekliyomuşuzz...Benim yaşadığım da ders olur birçok kişiye.

Hoşbuldum canım,
Gerçekten doğru söylüyorsun, erkenden yapmamak lazım, kişiye göre, değerlere göre değişiyor demekki...

kızlar yeni hamişlerimizi çooook tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel bir sürü hamişimiz var inşallah bizlere nasip olur bunu duyurmak ben hala adet bekliyorum offf çok sıkıcı beklemek bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum :52:

durulıfe çok çok çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin inş bak umudunu kesme üzülme demiştik rabbim sana sürpriz yaptı hadi başla hazırlıklara elbise patik falan rabbim gönlüne göre versinn

nasılsınız? size bişey sormak istiyorum.ganol f yle günde en az 3litre su içmeyi (kesinlikle) önerdilermi?
çok su içmeyen biri olarak bu soğukta bana eziyet gibi :(
bu arada yarın tatilin ilk günü ve 10-15 gün sizlerden haber alamıcam.umarım mutlu bir haberle dönerim ve güzel hamiş haberleri alırım.
herşey gönlünüzce olsun.hoşçakalınn:):)

hadi hayırlısı canım, listeyi neldelin güncelliyo ayyy beni de düzeltsin :46:

beta hcg kandaki gebelik hormonu canım. 12. gün bakılıyı 2 gün sonra tekrar. Benim bildiğim kadarıyla yüksek artışlar olduğunda ikiz olabiliyo ama kesin değil. ikiz ancak ultrasonda keseler iki taneyse anlaşılıyo diyo biliyorum. Normal değerler bu tablodaki gibi.

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] Son Adet Tarihi [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"]
HCG (mIU/ml)
[/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 10 - 50 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 - 426 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 5 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 19 - 7,340 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 6 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 1,080 - 56,500 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7 - 12 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7,650 - 288,000 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13 - 16 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13,300 - 254,000 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 17 - 24 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4,060 - 165,400 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 25 - 40 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3,640 - 117,000 [/TD]

sagol canim aydinlattigin icin, yarin kontrölüm var, yumurtalar aceba ne alemde insallah iyi büyümüslerdir :10:

kızlar yeni hamişlerimizi çooook tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel bir sürü hamişimiz var inşallah bizlere nasip olur bunu duyurmak ben hala adet bekliyorum offf çok sıkıcı beklemek bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum :52:

slm vasfiye şubatta mı yaptırcan ve nerde aynen öyle beklemek çok zor inan asker gibi şafak sayıyorum 20 gün geçmiyo

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah bende yarın gidiyorum test yaptırmaya korkuyom ya olmazsa diye 2.kez denenmemm olcak

sehak hadi hayırlı haberlerle gel inş gzl hbr verirsin

üzülüme çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar bu söz sanırım bizlerib durumunu yansıtıyo örnek verirsek durulıfe dün çok üzüldü ve şimdi mutlu

merabalar arkadaşlarr..size danışmak istedimm şeyler varrr umarımm yardımlarınızı esirgemizsinizz benden çünkü desteğe çok ihtiyacım varr:(insan bu tarzz şeyleri herkesle payşamıyor..tüpp bebekk ne kadar zamanda karar vermeliyiz sizce.daha doğrusu şöle anlatayım 9 aydır bebişş istiyoum olmayınca doktora gittik sperm problemi çıktı hareketli sperm 0 dı sonraa ilaç kullanmaya başladık son yaptımız teste ileri harekeyli %5 yerinde %10 geri haeketli %5 olmuş sayıda 6 milyon mofolojide 5 bende görünürde bi soun yok ama detaylı muayene etmedi doktor bir hormon tahlili yaptı oda sorun yok dedi..şimdi sorum şu tedaviye başlayalıııı 2 ay oldu ama eşim tutturdu nisanda marta tüp bebek yaptıralım demeyee.. ama ben kararsızım ve tüpp bebek konusun da 0 bilgiye sahibimmmm

canım bence hazır eşin de istiyoken tüp bebek için iyi bir merkeze gidin bence, orada bütün sorularına da cevap bulacaksın, bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Korkulacak birşey yok başlayın gerisi gelir zaten, bende şurda 2 ay öncesine kadar tüp bebek konusunda hiç bilgiye sahip değildim, sanırım ilk denememde doğru adrese gitmişim ve bugün bebişimin güzel haberini aldım. Başka şeylerle fazla oyalanmayın bence imkanınız varsa direk tüp bebek bence.

Back