Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....
ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım
Gecem merhaba dr.umuz aynı belki tedaviler sırasında denk gelmiş de olabiliriz. Ben de Jane hn. dan çok memnunum. Latif Bey de çok ilgili benim yumurta toplama işlemimi Jane hn. transferimi de Latif Bey yaptı. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
ilk denememde tutmadı ilk öğrendiğim gün kötü olmuştum sonra toparladım kendimi ve kendimi çalışmaya verdim kitap okumayı çok severim hele bu aralar deli gibi kitap okuyorum okurken herşeyi unutuyorum.bende medical park bahçelievlere gidiyorum latif beye bende memnunum dediğin gibi rahatlatıyorlar muayene sırasında cnm bile yanmıyor oyüzden hastaneye giderken strese bile girmiyorum.inşallah canım hayırlı haberler verirsin bize..
merhaba canım,
dediğin gibi belki de denk gelmişizdir :) benim de toplama işmemimi latif bey, transferimi jane hanım yaptı, tam tersi anlayacağın :) gerçi beni uyandıran jane hanımdı sağolsun benim olduğumu öğrenince oda katılmış işleme :)
transferinin kaçıncı günü canım?
merhabalar... uzun zamandır burdayım ama baska topiklerdeydim.. şöyle bi konuşmalara baktım hamile arkadaslara aynı kendimdeymiş gibi cok sevindim.. allah isteyen herkeze versin kimsenin ümidini kırmasın inşallah.. hepinizinki hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim tamamına ersin inş. bnmde tranfer yapılalı bugün 10. günüm pazartesi tahlil günüm cok sabırsızım açıkcası cok rahatladım burda umut buldum insan düşünmeden yapamıyo ee düşün düşünde zaman gecmiyo.. bakalım pazartesi olucak mı..??
arkadaşlar elimde orgalutran iğnelerinden 3 tane var .isteyene verebilirim..
evet ekip halinde çalıştıklarından hiç bir şekilde rahatsızlık duymuyorum. Benim 3. günüm bugün transfer işlemim biraz zorlu geçti benim, Latif bey de sağolsun rahatlatmak için elnden geleni yaptı. Şu an Allaha şükür hastalık dışında ağrı sızı kanamam falan olmadı.
Senin transferin hangi gün olmuştu? İnşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız burada
merhabalar... uzun zamandır burdayım ama baska topiklerdeydim.. şöyle bi konuşmalara baktım hamile arkadaslara aynı kendimdeymiş gibi cok sevindim.. allah isteyen herkeze versin kimsenin ümidini kırmasın inşallah.. hepinizinki hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim tamamına ersin inş. bnmde tranfer yapılalı bugün 10. günüm pazartesi tahlil günüm cok sabırsızım açıkcası cok rahatladım burda umut buldum insan düşünmeden yapamıyo ee düşün düşünde zaman gecmiyo.. bakalım pazartesi olucak mı..??
kitap gerçekten super bi çözüm bende de işe yarıyor. ne zaman başlayacaksınız işleme, ilaçlara başladın mı?
kızlar offfff kafam karıştııııııı yardımınıza ihtiyacım var yineee cvp verin lütfen.:44::44::44::44:beni bugün tüp bebek merkezinden doktor aradı adetinizin 21.günü bekliyoruz aç gelin anestezi altında histereskopi yapıcaz dedi.. tüp bebek öncesi bi sıkıntı varsa tespit ediliyo ve tüp bebek şansınızı artırıo dedi. yaptıran var mı daha önce ya da size tavsiye ettiler mi? avantaj ve dezavantajlarını biliomusunuz, size dediler mi?? şimdi şaşırdım kaldım para için demezler biliosunuz ki devlette yaptırıorum. acaba deneme tahtası mı yapacaklar beni??
canım ben de histeroskopi oldum. rahimde perde vardı onu aldılar.
normalde çok deneme yapıp da negatif sonuçlarda bu işlemi yapıyorlar ki, rahimde ultrosanda görünmeyen anomileri ( kist, polip) vs temizliyor. bir engel olmasın diye. çoğu kişi bu işlemden sonra normal yolla bile gebe kalabiliyor rahim temizlendiği için.
Ancak doktorunun iyi olması lazım, her doktor yapamıyor.
ucunda kamera olan bir aletle lazer yöntemiyle polipleri kistleri kesip temizliyorlar.
uzman doktor yapmalı ki rahimde delinme vs olmasın.
korkacak bişi yok.
ben yaptırdım, uyandığımda adet sancısına benzer bir sancı vardı o kadar.
bi kaç gün de kanama oldu hepsi bu.
korkacak bişiy yok yani..
sen ne zaman yaptırdın sevalcim. hemen sonrasındaki adetle tüp bebek tedavisine başlamam doğru olur mu acaba?:18:
kızlar offfff kafam karıştııııııı yardımınıza ihtiyacım var yineee cvp verin lütfen.:44::44::44::44:beni bugün tüp bebek merkezinden doktor aradı adetinizin 21.günü bekliyoruz aç gelin anestezi altında histereskopi yapıcaz dedi.. tüp bebek öncesi bi sıkıntı varsa tespit ediliyo ve tüp bebek şansınızı artırıo dedi. yaptıran var mı daha önce ya da size tavsiye ettiler mi? avantaj ve dezavantajlarını biliomusunuz, size dediler mi?? şimdi şaşırdım kaldım para için demezler biliosunuz ki devlette yaptırıorum. acaba deneme tahtası mı yapacaklar beni??
başladık çarşamba günü ilaç kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırmak için haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım ozaman ne diyecek.
histeroskopiden çıktım doktor yanıma geldi
dedi ki; ameliyat bittikten sonra rahim yapışıklığı olmasın diye spiral taktim. adet gör, adetin bittikten sonra da çıkartalım dedi.
geçen ay çıkarttı, şimdi rahim bir ay dinlenmeli dedi. şimdi beklemedeyim bi kaç güne kadar adet olcam. adetimin ikinci günü gideceğim.
bu işlem araya girdiği için embriyoları dondurmuşlardı.
dondurulmuşlarla transfer yapcaklar canım.
yani yaklaşık işlemden bir buçuk 2 ay sonra transfer yaptırmış oluyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?