2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....

ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım

Ay gercektenmi inanki cook ama cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin elimize alalim sag salim insallah bebislerimizi

Gecem merhaba dr.umuz ayn belki tedaviler sırasında denk gelmiş de olabiliriz. Ben de jane hn. dan çok memnunum. Latif Bey de çok ilgili benim yumurta toplama işlemimi Jane hn. transferimi de Latif Bey yaptı. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

evet canım medicalde yaptırdım. dokturum jane hanım. ben memnunum, ilgili ve en önemlisi insana güven veriyor. hiçbir zaman çok umutlandırmıyo ama umutsuzluğa düşmene de izin vermiyo. o yüzden seviyorum doktorumu çünkü sen de biliyosundur ki bunların da çok önemi var.[/QUOTE]

Gecem merhaba dr.umuz aynı belki tedaviler sırasında denk gelmiş de olabiliriz. Ben de Jane hn. dan çok memnunum. Latif Bey de çok ilgili benim yumurta toplama işlemimi Jane hn. transferimi de Latif Bey yaptı. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

merhaba canım,

dediğin gibi belki de denk gelmişizdir :) benim de toplama işmemimi latif bey, transferimi jane hanım yaptı, tam tersi anlayacağın :) gerçi beni uyandıran jane hanımdı sağolsun benim olduğumu öğrenince oda katılmış işleme :)

transferinin kaçıncı günü canım?

kitap gerçekten super bi çözüm bende de işe yarıyor. ne zaman başlayacaksınız işleme, ilaçlara başladın mı?

merhabalar... uzun zamandır burdayım ama baska topiklerdeydim.. şöyle bi konuşmalara baktım hamile arkadaslara aynı kendimdeymiş gibi cok sevindim.. allah isteyen herkeze versin kimsenin ümidini kırmasın inşallah.. hepinizinki hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim tamamına ersin inş. bnmde tranfer yapılalı bugün 10. günüm pazartesi tahlil günüm cok sabırsızım açıkcası cok rahatladım burda umut buldum insan düşünmeden yapamıyo ee düşün düşünde zaman gecmiyo.. bakalım pazartesi olucak mı..??

evet ekip halinde çalıştıklarından hiç bir şekilde rahatsızlık duymuyorum. Benim 3. günüm bugün transfer işlemim biraz zorlu geçti benim, Latif bey de sağolsun rahatlatmak için elnden geleni yaptı. Şu an Allaha şükür hastalık dışında ağrı sızı kanamam falan olmadı.

Senin transferin hangi gün olmuştu? İnşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız burada

merhaba canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız bende tahlil için haftaya cuma yı bekliyorum sana bişi sormak istiyorum normal adet günün geçtimi acaba?Çünkü ben kendimi aet olacakmış gibi hissediyorumda sendede böyle belirtiler var mı acaba ?

geçen hafta çarşamba günü transferim oldu. 5. gün yaptılar transferi jane hanım iyi geçti dedi ama tabi sonucu ne olur kısmet. benimde transfer sonrası ağrım yoktu ama sonra ki günlerde adet sancısı gibi sancılarım başladı ve şiddetlenerek devam etti ve hala da var. böyle heran adet olacakmış gibiyim. pazartesi sonucu öğrenicem inş buraya da yazarım

seninle aynı gün transferimiz yapılmış canım ee sonucu da aynı gün öğrenicez. inşş ikimizki de olumlu olur. inşş isteyen, bekleyen herkesin sonuçları pozitif çıkar.

kitap gerçekten super bi çözüm bende de işe yarıyor. ne zaman başlayacaksınız işleme, ilaçlara başladın mı?

başladık çarşamba günü ilaç kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırmak için haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım ozaman ne diyecek.

kızlar offfff kafam karıştııııııı yardımınıza ihtiyacım var yineee cvp verin lütfen.:44::44::44::44:beni bugün tüp bebek merkezinden doktor aradı adetinizin 21.günü bekliyoruz aç gelin anestezi altında histereskopi yapıcaz dedi.. tüp bebek öncesi bi sıkıntı varsa tespit ediliyo ve tüp bebek şansınızı artırıo dedi. yaptıran var mı daha önce ya da size tavsiye ettiler mi? avantaj ve dezavantajlarını biliomusunuz, size dediler mi?? şimdi şaşırdım kaldım para için demezler biliosunuz ki devlette yaptırıorum. acaba deneme tahtası mı yapacaklar beni??

canım ben de histeroskopi oldum. rahimde perde vardı onu aldılar.
normalde çok deneme yapıp da negatif sonuçlarda bu işlemi yapıyorlar ki, rahimde ultrosanda görünmeyen anomileri ( kist, polip) vs temizliyor. bir engel olmasın diye. çoğu kişi bu işlemden sonra normal yolla bile gebe kalabiliyor rahim temizlendiği için.
Ancak doktorunun iyi olması lazım, her doktor yapamıyor.
ucunda kamera olan bir aletle lazer yöntemiyle polipleri kistleri kesip temizliyorlar.
uzman doktor yapmalı ki rahimde delinme vs olmasın.
korkacak bişi yok.
ben yaptırdım, uyandığımda adet sancısına benzer bir sancı vardı o kadar.
bi kaç gün de kanama oldu hepsi bu.
korkacak bişiy yok yani..

cvp verdiğin için çok teşekkürederim sevalcim. arayan doktor uzmanlık öğrencisiymiş baktım. şimdi çekincem bu oldu:18::18: o yüzden önce doktorumun özeline bi gidiyim bakalım o çocuğun eline kalmak çekindiriyo beni:18:

sen ne zaman yaptırdın sevalcim. hemen sonrasındaki adetle tüp bebek tedavisine başlamam doğru olur mu acaba?:18:

histeroskopiden çıktım doktor yanıma geldi
dedi ki; ameliyat bittikten sonra rahim yapışıklığı olmasın diye spiral taktim. adet gör, adetin bittikten sonra da çıkartalım dedi.
geçen ay çıkarttı, şimdi rahim bir ay dinlenmeli dedi. şimdi beklemedeyim bi kaç güne kadar adet olcam. adetimin ikinci günü gideceğim.
bu işlem araya girdiği için embriyoları dondurmuşlardı.
dondurulmuşlarla transfer yapcaklar canım.
yani yaklaşık işlemden bir buçuk 2 ay sonra transfer yaptırmış oluyorum cnm.

Son düzenleme:

doktor bana da söylemişti tüp bebek öncesinde yapalım bi sorun varsa öncesinde önlem almış oluruz diye ama tabi sana bırakıyorlar yine de yaptırmak yaptırmamak sana kalıyo. ben de tamam demiştim. şükür herhangi bi sorun çıkmamıştı öyle panik yapılması gereken bir işlem değil canım hatta ben kahvaltı yapıp gittiğim için anestezide yapamadılar ama öyle bayılacak gibi bir sancım da olmadı. sen bilirsin ama bende yaptır tüp bebek öncesi bir sorun varsa giderilmiş olur ki inş yoktur ama tedbir bizden takdir Allah tan.

başladık çarşamba günü ilaç kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırmak için haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım ozaman ne diyecek.

inş herşey yolundadır da hayırlısıyla tüp bebeğe başlarsınız. sonra da inş bebişini kucağına alırsın

ben de ocak adetimle başlıycaktim ki kimyasal gebelik yaşadım. şubat adetiyle başlayalım dediler 1 ay ara verdim. madem böle bişey yapacaklardı ocak adetimde neden yapmadılar anlamadım:44:??. benim bünyem çok hassas. rahim filmimden sonra bile mikrop kaptım ve sıkıntı yaşadım. şimdi tam öncesi ve taaa şimdi arıyolar. ya unuttular, ya uzmanlık öğrencisine deneyim için yada gerçekten iyiliğim için anlamadım gitti beni allak pullak ettiler şimdi. uzmanlık öğrencisi beni yapışıklık falan yapmasın Allah korusun:18::18::18::18::18::18: walla korktum ya(. hocanın özeline para döküyüm de bari sağlama almaya çalışıyım işimi. ama içimden bi ses ben şubatta da başlıyamıycam diyo(.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…