oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):) süper süper walla.nazlı bebişin hayırlı uğurlu olsun arkadışm.allahm sağlıcakla koklamanı nasp etsin.
darısıda bizlere inşallahhhhhhh:)
KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.
Bhcg 92 çıkmış...bebiş geliyooo
ayyyyyyyyyyyy duru yeminederim ağlıyorummmmmmmm. nsl duygulandım anlatamam. elhamdülillah. yoktan var eden yüce rabbimmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnn
önceki sonucun kaç çıkmıştıdı da negatif sanmıştınız durucum?
DURUUUUUUUUUUUUUben sana dün ne yazmiştim. Bize süpriz yaparsın belki demiştim Valla bu kadar çabuk beklemiyordum:)))Senin adına çoooooooook sevindim İnşallah herşey yolunda hayırlısıyla devam eder ve kucağını alırsın bebeğini.
Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....
ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım
arkadaslar listeyi kim güncelliyor, benide alin listeye haftaya yumoslar büyüdüyse alinacaklar hayirlisiyla ... 3 ignem kaldi geriye
bu arada ikiz veya tek tuttugunu nasil anliyorsunuz bghc degeri ne demek oluyor kacla baslamasi lazim, beni aydinlatin lütfen
canım stres ve beslenme olumsuz etkiliyor fsh yı. sıkma canını belki hata olmuştur. güzel hbr verirsin İnşallah yarın bize.arkadaşlar moralim çok bozuk şuan ağlıyorum 3 ay önce fsh 14 tü şimdi 34 çıktı 3 ayda nasıl bu kadar çıkar bu değer yarına tüp bebek merkezine randevu aldık bide orda yapcaklarmış test bakalım yarın ne olcak umudum tükenmek üzere
İNŞALLAH durucum İNŞAAALLLAH:)))). forumu kapattım sen aklıma geldikçe sevindim durdummm MAAAŞALLAHHHH. 4O BİN KERE MAAŞALLAH HAMİŞLERİMİZEEEEE.Allaha emanet olun canım benimcanııımmmm, kıyamam yaaaa, Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere. ben inanıyorum bu listedekiler hep hamiş olacak...
arkadaşlar moralim çok bozuk şuan ağlıyorum 3 ay önce fsh 14 tü şimdi 34 çıktı 3 ayda nasıl bu kadar çıkar bu değer yarına tüp bebek merkezine randevu aldık bide orda yapcaklarmış test bakalım yarın ne olcak umudum tükenmek üzere
Kızlar olumlu yada olumsuz sonuç alanlar vücudundaki değişiklileri paylaşsın lütfen
hayatım ne güzel gözün aydın rabbim kucağına alacağın günüde nasip eder inşallah bizlerede dua edin kızlar birde neler yedin neler içtin bizlerede yazsan kuzummmmmmslm kızlar,öncelikle allahımmm herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,benim 2. tüpbebek denemem ve 9.cu gün dayanamadım test yaptım.inanamıyorum ama hamileyim.bu girdiğimiz süreç çok zor.allahımm hepinize sabır kucaklarınıza bebeek nasip etsin.benim ilkindende 1 oğlum var.sorun eşimde,ilkinde yatmadım,bundada yatmadım.hatta bakkala bile gittim,kimseye söylemediğim içinde misafirleri kabul ettim,9 günün 6 günü misafirle geçti.ama çok dua ettimm.doktorumdan allah razı olsun vesile olurken sürekli bana moral verdi..bol dua edin,ben sizler içinde ediyorumm..
inanmıyorum şimdi çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inanmıyorum peki nerden esti tekrar test yapmak benim çıkmamış olsaydı bir yapmazdım herhalde neyse kuzum gözün aydınKIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.
selam canım, ben bugün olumlu sonucumu aldım. Allahım herkese nasip etsin.
özellikle son bir haftadır kasıklarımda ağrılar vardı adet olacakmışım gibi, hep tuzlu şeyler yemek istiyodum, göğüslerim ağrıyodu ve uçları özellikle acıyodu hala da öyle. sık idrara çıkıyodum ama bunları kullandığım ilaçlar da yapıyo olabilir diye düşünmüştüm canım.
Durulife hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah
sana bişi srmak istiyrum bekleme sürecinde kasıklarında ağrıların olmuşmuydu ben pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrım oluyo sende ne gibi durumlar vardı acaba anlatırmısın sakıncası yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?