2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):) süper süper walla.nazlı bebişin hayırlı uğurlu olsun arkadışm.allahm sağlıcakla koklamanı nasp etsin.
darısıda bizlere inşallahhhhhhh:)

ciddimisin :)) inan ki seni tanımama rağmen nasıl sevindim, içimde nasıl bi sevinç oluştu anlatamam :) birden suratımın şekli değişti. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin :))

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

DURUUUUUUUUUUUUUben sana dün ne yazmiştim. Bize süpriz yaparsın belki demiştim Valla bu kadar çabuk beklemiyordum:)))Senin adına çoooooooook sevindim İnşallah herşey yolunda hayırlısıyla devam eder ve kucağını alırsın bebeğini.

ayyyyyyyyyyyy duru yeminederim ağlıyorummmmmmmm. nsl duygulandım anlatamam. elhamdülillah. yoktan var eden yüce rabbimmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnn

canııımmmm, kıyamam yaaaa, Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere. ben inanıyorum bu listedekiler hep hamiş olacak...

evet canım bende bu kadar çabuk sürpriz beklemiyodum, resmen şok oldum. cumartesi tekrar kan verecem, bakalım bebişim yada bebişlerim beni daha da mutlu edecekmi?

Durulife hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsun inşallah
sana bişi srmak istiyrum bekleme sürecinde kasıklarında ağrıların olmuşmuydu ben pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda çok şiddetli ağrım oluyo sende ne gibi durumlar vardı acaba anlatırmısın sakıncası yoksa?

Ne kadar çok sevindim anlatamam ben aranıza dün katılmıştım.
Yazdıklarını okuyunca çok kötü olmuştum.
İçimden dua etmiştim inşallah yaptığı test yanlıştır diye.

Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....

ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım

ayyyyyyyyyy masallah yaa cok sevindim , bomba haber buna derim iste :)) son gülen iyi gülermis gibi hahaha süpersin, allah tamamina erdirsin

arkadaslar listeyi kim güncelliyor, benide alin listeye haftaya yumoslar büyüdüyse alinacaklar hayirlisiyla ... 3 ignem kaldi geriye

bu arada ikiz veya tek tuttugunu nasil anliyorsunuz bghc degeri ne demek oluyor kacla baslamasi lazim, beni aydinlatin lütfen

canım tebrik ederim çok ama çok sevindimmmmmm RABBİM tamamına erdirsin ne demiştim sen pozitif birisin ve hayatında herşey pozitif olsun veeeeeeeeeee en güzel POZİTİF

hadi hayırlısı canım, listeyi neldelin güncelliyo ayyy beni de düzeltsin

beta hcg kandaki gebelik hormonu canım. 12. gün bakılıyı 2 gün sonra tekrar. Benim bildiğim kadarıyla yüksek artışlar olduğunda ikiz olabiliyo ama kesin değil. ikiz ancak ultrasonda keseler iki taneyse anlaşılıyo diyo biliyorum. Normal değerler bu tablodaki gibi.

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] Son Adet Tarihi [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"]
HCG (mIU/ml)
[/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 10 - 50 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 - 426 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 5 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 19 - 7,340 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 6 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 1,080 - 56,500 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7 - 12 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7,650 - 288,000 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13 - 16 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13,300 - 254,000 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 17 - 24 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4,060 - 165,400 [/TD]

[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 25 - 40 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3,640 - 117,000 [/TD]

canım stres ve beslenme olumsuz etkiliyor fsh yı. sıkma canını belki hata olmuştur. güzel hbr verirsin İnşallah yarın bize.
canııımmmm, kıyamam yaaaa, Allahım en kısa zamanda nasip etsin tüm isteyenlere. ben inanıyorum bu listedekiler hep hamiş olacak...
İNŞALLAH durucum İNŞAAALLLAH:)))). forumu kapattım sen aklıma geldikçe sevindim durdummm MAAAŞALLAHHHH. 4O BİN KERE MAAŞALLAH HAMİŞLERİMİZEEEEE.Allaha emanet olun canım benim

canım ne olur sıkma canını, bak bu fsh değişken bi hormon moralini bozdukça yükseliyo belkide. ben doktora ilk gittiğimde yüksekti ama bu süreçte hep pozitif olmaya çalıştım. kafaya fazla takmamaya çalıştım, kendimi başka şeylerle oyaladım ve değerim 1 ayda 7 ye düşmüştü hemen o gün başladık tedaviye. Moral herşeyden önemli canım. Ayrıca düzelmeyecek bir sonuç değil Allah başka dert vermesin. sakın umudunu yitirme. Bak bana doktorum tüp bebekte bile şansın az demişti amh sonucumu görünce. ama bugün güzel haberimi aldım.

merhaba arkadaşlar hazır listede yeni düzeltmeler yapılırken benimde tedavimi başladıgını ve kan pıhtılaşması çıktıgını birde yaşımın 31 oldugunu eklermisiniz şimdiden teşekkürler

Kızlar olumlu yada olumsuz sonuç alanlar vücudundaki değişiklileri paylaşsın lütfen

selam canım, ben bugün olumlu sonucumu aldım . Allahım herkese nasip etsin.
özellikle son bir haftadır kasıklarımda ağrılar vardı adet olacakmışım gibi, hep tuzlu şeyler yemek istiyodum, göğüslerim ağrıyodu ve uçları özellikle acıyodu hala da öyle. sık idrara çıkıyodum ama bunları kullandığım ilaçlar da yapıyo olabilir diye düşünmüştüm canım.

hayatım ne güzel gözün aydın rabbim kucağına alacağın günüde nasip eder inşallah bizlerede dua edin kızlar birde neler yedin neler içtin bizlerede yazsan kuzummmmmm

inanmıyorum şimdi çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inanmıyorum peki nerden esti tekrar test yapmak benim çıkmamış olsaydı bir yapmazdım herhalde neyse kuzum gözün aydın

durucum şimdi kendini sıcak tutman gerekiyor kesinlikle üşütme ayaklarını falan hadi git yat ve tvyi aç keyfine bak

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah bende yarın gidiyorum test yaptırmaya korkuyom ya olmazsa diye 2.kez denenmemm olcak

evet canım benim de kasıklarımda çok ağrılarım oldu, göğüslerim özellikle uçları acıyodu, sık idrara çıkıyodum, arada sırada belim ağrıyodu canım. İnşallah tutunur bebişin ve güzel sonucunu burdan birlikte duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…