• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

mues benim eşimde de azosperm var acaba sizdeki azosperm sorunu nedir allah nasip kısmet ederse bende bu sene başlamak istiyorum tüp bebeğe allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

İşin komik yanı da o bir sebep yok 1. derece varikosel var ama azosperm olacak kadar etkilemez dedi doktorlar.
Hormonları yüksek çıktı fsh hormonu geçen yılda hormonlarıyla uğraştılar artık isilik döktü ilaçlar dokundu yan etki yaptı.
Kullanmadığı vitamin kür kalmadı sonuç hep aynı bizde artık tüpte denemeye karar verdik.
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

yarın transferim varrrr kızlar lütfen dualarnızı eksik etmeyinnnn

İnşallah canım hayırlısıyla transferin başarılı ve güzel geçer bebeğin 9 ay seninle kalır :49::49::49:

ya canım bişe sorcam şimdi benim eşimde var problem tüp bebeğe başlayacak olsak onun mu degerlerini iyileştirmeye çalışırlar.yoksa direk başlayacaklarmı.ya canım kısaca işlemleri anlatabilirmisin ön bilgii amaçlııı seni yormazsam eğerr

cnm eşiminde sayısında ve hormonlarında sorun yoktu.sadece ileri hareketlilerde sorun vardı.dr herhangi bi tedaviye gerek yok bu durum micro için yeterli dedi...ve sadece sprm tahlili yaptırdık.

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda ağrılarım var akıntım var sanki adet öncesi belirtiler gibi benim durumumda olanlar varmı acaba yksa benmi çok evham yapıyorum:((

Canım hiç evham yapma, bu tarz belirtiler kullandığımız ilaçların yan etkileri olabiliyormuş.herkeste farklı şekilde etki gösteriyor.kendini dinleme.stres yok.

şu an hem seviniyor hem çok üzülüyorum.. kendim için mutlu ama durulife için de bi o kadar üzüldüm. bugünkü bhcg değerim 234 e yükselmiş. 10 gün sonra ultrason var. biliyosunuz ki ankara etlik zübeydehanım tüp bebek servisinde başladım ben tedaviye. doktorum oranın klinik şefi serdar dilbaz hocam :) ilk denememizde neredeyse imkansızı başardı sayın hocam ve onun mükemmel ekibi :16::16: mükemmel ekibi diyorum çünkü hasta bakıcısından hemşirelere asistanlardan doktorlarımıza kadar aşırı ilgili, sevgi dolu ve ümit vericiler :16::16:
bu güzel ekibe ne kadar teşekkür etsem azdır :16:

rainekin senin adına çok sevindim, inş burada doğum haberini de paylaşırsın bizimle.

kızlar iyi akşamlar,

bugün ilk tüp bebek transferimizi gerçekleştirdik hayırlısıyla, biraz zorlu bir operasyon oldu ama inşallah bebişim de öyle zorludur ve tutunur annesine.

Burada öyle güzel bir dostluk oluştu ki Hamiş haberini aldığımız arkadaşlarla sevinirken, Durulife ve dğer arkadaşların üzücü haberleriyle de üzüntü duyuyoruz.

Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve kucaklarımızı boş bırakmaz. En kısa zamanda hayırlısıyla tabii ki, sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip etsin

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım..

merabalar arkadaşlarr..size danışmak istedimm şeyler varrr umarımm yardımlarınızı esirgemizsinizz benden çünkü desteğe çok ihtiyacım varr:(insan bu tarzz şeyleri herkesle payşamıyor..tüpp bebekk ne kadar zamanda karar vermeliyiz sizce.daha doğrusu şöle anlatayım 9 aydır bebişş istiyoum olmayınca doktora gittik sperm problemi çıktı hareketli sperm 0 dı sonraa ilaç kullanmaya başladık son yaptımız teste ileri harekeyli %5 yerinde %10 geri haeketli %5 olmuş sayıda 6 milyon mofolojide 5 bende görünürde bi soun yok ama detaylı muayene etmedi doktor bir hormon tahlili yaptı oda sorun yok dedi..şimdi sorum şu tedaviye başlayalıııı 2 ay oldu ama eşim tutturdu nisanda marta tüp bebek yaptıralım demeyee.. ama ben kararsızım ve tüpp bebek konusun da 0 bilgiye sahibimmmm

canım istanbuldaysan iyi bir ürolog bulmalısın. benim eşimde de benzer problemler vardı. Umut tüp bebek merkezinde emre bey var mesela. biz de emre beyi bu siteden araştırıp bulmuştuk.

neldelin galiba bugün senin transfer günündü.
inş hayırlı bir sonuç olur senin için...
dualarım seninle...

yarın transferim varrrr kızlar lütfen dualarnızı eksik etmeyinnnn

neldelin çok oldu yazmayalı cnm ne çabuk geçmiş zaman maşaallah transfer günün gelmiş bile inş. test gününde böyle çabucak gelir ve müjdeli haberler verirsin burada.Allah yardımcın olsun herşey yolunda gider inş. bebişin tutunur sana hayırlısıyla...

Herkese Merhabalar...

Ben Tup bebek tedavisine iki hafta once basladim. 4 yillik evliyim iki yildir bebek sahibi olmak istiyorduk.. 32 yasindayim.. bu ilk denemem.Puregon ve orgalutran kullaniyorum. Az once hastaneden geldim su anda gorulen folikul sayis 18 doktorumdan telefon bekliyorum. Yumurta toplama tarihini bildirecek... Umarim bu folikullerinin icinde saglam yumurta vardir:nazar:... Rabbim herkesin gonlune gore versin...

Herkese Merhabalar...

Ben Tup bebek tedavisine iki hafta once basladim. 4 yillik evliyim iki yildir bebek sahibi olmak istiyorduk.. 32 yasindayim.. bu ilk denemem.Puregon ve orgalutran kullaniyorum. Az once hastaneden geldim su anda gorulen folikul sayis 18 doktorumdan telefon bekliyorum. Yumurta toplama tarihini bildirecek... Umarim bu folikullerinin icinde saglam yumurta vardir:nazar:... Rabbim herkesin gonlune gore versin...

Tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla hemen tutar,
bebeğin de sıkı sıkı tutunur sana :49:

Lale merhaba nasılsın?
pazartesi günü ön muayene ve görüşme için kadıköye gidicez bir aksilik çıkmazsa şubat adetimde başlıyacağız.
Senin nasıl gidiyor?

Merhaba canım, dün yumurtalarım toplandı. Söyledikleine göre çok zor toplamışlar. Birde yumurta toplamaya kendi dr.um gireceğini söylemişti ama başka dr. girdi. Onun dısında iyi olmaya çalışıyorum. Psikolojik olarak çok yıprandım. Hormonlar beni alt üst etti.

Back