Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tedavinin sonunda merkezdençok güzel birşekilde ayrılırsın yaşadığın sıkıntıları unutturur sana...
Yumurtaların toplanırken anestezi aldın mı?
Doktroun Tayfun Bey mi?
hayatım ne güzel gözün aydın rabbim kucağına alacağın günüde nasip eder inşallah bizlerede dua edin kızlar birde neler yedin neler içtin bizlerede yazsan kuzummmmmm
inanmıyorum şimdi çokkkkkkkkkkkkkk sevindim inanmıyorum peki nerden esti tekrar test yapmak benim çıkmamış olsaydı bir yapmazdım herhalde neyse kuzum gözün aydın
slm arkadaşlar benim de 2.denememdi asm de yapıldı test günü bugündü ve mutlu son :)
canım tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin
slm arkadaşlar benim de 2.denememdi asm de yapıldı test günü bugündü ve mutlu son :)
Ne kadar çok sevindim anlatamam ben aranıza dün katılmıştım.
Yazdıklarını okuyunca çok kötü olmuştum.
İçimden dua etmiştim inşallah yaptığı test yanlıştır diye.
Genel anestezili toplandı. Tayfun Bağış kendi toplayacağını söylemesine rağmen Deniz Bey topladı ve ben bunu ameliyathanedenarkoz verileceği zaman öğrendim. Çok hayal kırıklığı oldu yani. Deniz Bey zorlandığı için ultrasonda görünen olgun yumurtaların hepsinide toplayamadı üstelik.. Bir dizi şey yaşadım dün sorma..
hoşgeldin canım aramıza, ben kan testi olduğu için doğrudur diye düşünmüştüm. Demekki ne yapıyomuşuz kızlar 12. güne kadar bekliyomuşuzz...Benim yaşadığım da ders olur birçok kişiye.
hadi hayırlısı canım, listeyi neldelin güncelliyo ayyy beni de düzeltsin
beta hcg kandaki gebelik hormonu canım. 12. gün bakılıyı 2 gün sonra tekrar. Benim bildiğim kadarıyla yüksek artışlar olduğunda ikiz olabiliyo ama kesin değil. ikiz ancak ultrasonda keseler iki taneyse anlaşılıyo diyo biliyorum. Normal değerler bu tablodaki gibi.
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] Son Adet Tarihi [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"]
HCG (mIU/ml)
[/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 10 - 50 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3 - 426 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 5 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 19 - 7,340 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 6 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 1,080 - 56,500 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7 - 12 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 7,650 - 288,000 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13 - 16 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 13,300 - 254,000 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 17 - 24 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 4,060 - 165,400 [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 25 - 40 hafta [/TD]
[TD="width: 150, bgcolor: #ffccff, align: center"] 3,640 - 117,000 [/TD]
kızlar yeni hamişlerimizi çooook tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel bir sürü hamişimiz var inşallah bizlere nasip olur bunu duyurmak ben hala adet bekliyorum offf çok sıkıcı beklemek bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum
kızlar yeni hamişlerimizi çooook tebrik ediyorum çok sevindim ne güzel bir sürü hamişimiz var inşallah bizlere nasip olur bunu duyurmak ben hala adet bekliyorum offf çok sıkıcı beklemek bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallah bende yarın gidiyorum test yaptırmaya korkuyom ya olmazsa diye 2.kez denenmemm olcak
merabalar arkadaşlarr..size danışmak istedimm şeyler varrr umarımm yardımlarınızı esirgemizsinizz benden çünkü desteğe çok ihtiyacım varrinsan bu tarzz şeyleri herkesle payşamıyor..tüpp bebekk ne kadar zamanda karar vermeliyiz sizce.daha doğrusu şöle anlatayım 9 aydır bebişş istiyoum olmayınca doktora gittik sperm problemi çıktı hareketli sperm 0 dı sonraa ilaç kullanmaya başladık son yaptımız teste ileri harekeyli %5 yerinde %10 geri haeketli %5 olmuş sayıda 6 milyon mofolojide 5 bende görünürde bi soun yok ama detaylı muayene etmedi doktor bir hormon tahlili yaptı oda sorun yok dedi..şimdi sorum şu tedaviye başlayalıııı 2 ay oldu ama eşim tutturdu nisanda marta tüp bebek yaptıralım demeyee.. ama ben kararsızım ve tüpp bebek konusun da 0 bilgiye sahibimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?