2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tedavinin sonunda merkezden çok güzel birşekilde ayrılırsın yaşadığın sıkıntıları unutturur sana...
Yumurtaların toplanırken anestezi aldın mı?
Doktroun Tayfun Bey mi?

canım nasılsın ?

canım sağol senin va diğer arkadaşlaın güzel haberleriyle mutlu durulifen haberi ile biraz buruklaştım tedaviye devam lucrin 5e düştü gonalfde 3. gün 225 vurunuyom cmrtesi kontrolm var salı günü solda 10 sağda 6 yumurta endometrium 4 tü bakalım neolcak senn nasıl gidiyor varmı sıkıntı kontrole gittinmi heyecan ne boyutta

kızlar benide yazın anatolia tüp bebek merkezi ilk denemem sebepsiz infertilite yasım 26 :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canım sabah aklıma geldin.Ne yaptı acaba diye geçirdim aklımdan.Doktorun Tayfun beydi sanırım.Niye girmediğini sormadın mı kendine geldikten sonra? Aklıma tek gelen şey kendisi laboratuar sürecinde ilgileniyordur belki;transferin ne zaman gereçekleştirileceği konusunda yönlendiriyordur ekibini.Bunun dışındaki süreçle ekibi ilgileniyor olabilir....Benim doktorumda Deniz bey.Şimdi kafamda soru işareti oluştu. Ben tüm süreçte o olacak diye düşünüyordum ama hayırlısı...Lütfen içini rahat tut biliyorsun hormonlarımız kullandığımız ilaçlarla yeterince zarar görüyor zaten birde olumsuz düşünceler girince işin içine iyice dibe sürükleniyoruz.Sürekli olumlu düşünmeye çalış ki beynin hormonlar üzerinde pozitif baskı yapsın.Biraz kendi kendi ile savaşı gibi birşey oluyor insanın ama sonucunda bebek sahibi olmak varsa savaşın kazanan tarafı olmak için katlanmak gerekiyor.Bizlere bu sefer bebek haberini vereceksin buna inanıyorum.Hem Tayfun bey ve ekibi alanlarında gerçekten çok iyilermiş çok kişi ile konuştum bunu.Sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak...

slm kızlar,öncelikle allahımmm herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,benim 2. tüpbebek denemem ve 9.cu gün dayanamadım test yaptım.inanamıyorum ama hamileyim.bu girdiğimiz süreç çok zor.allahımm hepinize sabır kucaklarınıza bebeek nasip etsin.benim ilkindende 1 oğlum var.sorun eşimde,ilkinde yatmadım,bundada yatmadım.hatta bakkala bile gittim,kimseye söylemediğim içinde misafirleri kabul ettim,9 günün 6 günü misafirle geçti.ama çok dua ettimm.doktorumdan allah razı olsun vesile olurken sürekli bana moral verdi..bol dua edin,ben sizler içinde ediyorumm..

Canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun ve hep seninle olsun inşallah...Hangi merkezde yaptırdın işlemini? Ben adet olmayı hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim.Bir an önce tedaviye başlamak için can atıyorum desem yeridir İnşallah bizlerde senin gibi güzel sonuçlar alabiliriz

Kızlar benim bugün 4.günüm göğüslerim çok acıyor uçları özellikle hafif bel ağrısı var iştah patlaması yaşıyorum ayrıca. Bunlar neyin belirtisi acaba

Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.

canım öncelikle geçmiş olsun dedigin gibi hayırlısı böyleymiş mutlaka zamanı var bebişinde senin onu bekledigi gibi seni bekliyor unutma rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın daha öncede dedigim gibi sen pozitif bir insansın ve inanıyorumki hayatında pozitifleri görmeye az kaldı bian için bende korktum ama senin daha önceki paylaşımlarını düşününce toparladım umutluyum hem kendim hem senin hemde listededeki bütün arkadaşlarımız için o liste hep hamiş yazıcak ALLAH,ın izniyle yeterki pes etmeyelim arkadaşım kendine iyi bak ve umutlu ol her son bir başlangıçtır unutma

Kızlar olumlu yada olumsuz sonuç alanlar vücudundaki değişiklileri paylaşsın lütfen

tebriklerrrrrrr:))). çok seviniyorum hamiş hbr alınca. İnşallah birgün hbr vermek bana da nasip olur:18:. Allaha emanet ol canım ben de bu akşam dua okuycam hepimize yine. sen neler okudun? tavsiyelerin de varsa yaz lütfen. Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin cümleyle ayşecim.

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

Dün benimle birlikte üzülen arkadaşlarım, hadi bugün beraber sevinelim....

ben hala şoktayım bu arada.kendimi negatife alıştırmıştım, hastaneyi bile sonuç için çok geç aradım

TÖVBE İSTİĞFARLA BAŞLIYORUM
1) estağfirullah el azim (700 kere)
2) estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüverrahmanürrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh rabbiğfirli (25 kere)
3) bismillahillezi la yedurru me'asmihi şey'ün fil erdi la fissemai ve hüves-semi'ul alim (3 defa)
4) elhamdülillah (300 tesbih)
5) sübhanallah (100 tesbih)
sonra başlanan işin hayırlı olması için;
6) rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bil hayr (100 tesbih)
7) ya musavvir, ya bari, ya halık (21 şer kere)
8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)
9) fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi. ''muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır'' (beraber olmadan 289 kere, yada tranferden önce:))
10) kale rabbi heb li min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiudduna. '' Rabbim bana da katından tertemiz bir soy armağan et, şüphesiz ki sen duaları işitensin''
11) ya evvel (1000 kere)
12) ya varis (707 defa hayırlı evlat için)
13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi)

kıslar ben birde neldelinin yazdığı duaları da okuyorum. böle işte. Allah dualaramızı hayırlıca kebul etsin. dualara başlamadan ''yarabbim senin rızanla, sağlıkla hayırla evlat istiyotum demeyi ihmal etmeyin''

KIZLAARRRR SÜRPRİZ.... BUGÜN 12. GÜN VE TEST SONUCUM BENİ ŞOK ETTİ.

Bhcg 92 çıkmış... bebiş geliyooo

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):) süper süper walla.nazlı bebişin hayırlı uğurlu olsun arkadışm.allahm sağlıcakla koklamanı nasp etsin.
darısıda bizlere inşallahhhhhhh:)

arkadaşlar moralim çok bozuk şuan ağlıyorum 3 ay önce fsh 14 tü şimdi 34 çıktı 3 ayda nasıl bu kadar çıkar bu değer yarına tüp bebek merkezine randevu aldık bide orda yapcaklarmış test bakalım yarın ne olcak umudum tükenmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…