mues benim eşimde de azosperm var acaba sizdeki azosperm sorunu nedir allah nasip kısmet ederse bende bu sene başlamak istiyorum tüp bebeğe allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
yarın transferim varrrr kızlar lütfen dualarnızı eksik etmeyinnnn
ya canım bişe sorcam şimdi benim eşimde var problem tüp bebeğe başlayacak olsak onun mu degerlerini iyileştirmeye çalışırlar.yoksa direk başlayacaklarmı.ya canım kısaca işlemleri anlatabilirmisin ön bilgii amaçlııı seni yormazsam eğerr
Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda ağrılarım var akıntım var sanki adet öncesi belirtiler gibi benim durumumda olanlar varmı acaba yksa benmi çok evham yapıyorum(
şu an hem seviniyor hem çok üzülüyorum.. kendim için mutlu ama durulife için de bi o kadar üzüldüm. bugünkü bhcg değerim 234 e yükselmiş. 10 gün sonra ultrason var. biliyosunuz ki ankara etlik zübeydehanım tüp bebek servisinde başladım ben tedaviye. doktorum oranın klinik şefi serdar dilbaz hocam :) ilk denememizde neredeyse imkansızı başardı sayın hocam ve onun mükemmel ekibimükemmel ekibi diyorum çünkü hasta bakıcısından hemşirelere asistanlardan doktorlarımıza kadar aşırı ilgili, sevgi dolu ve ümit vericiler
bu güzel ekibe ne kadar teşekkür etsem azdır
kızlar iyi akşamlar,
bugün ilk tüp bebek transferimizi gerçekleştirdik hayırlısıyla, biraz zorlu bir operasyon oldu ama inşallah bebişim de öyle zorludur ve tutunur annesine.
Burada öyle güzel bir dostluk oluştu ki Hamiş haberini aldığımız arkadaşlarla sevinirken, Durulife ve dğer arkadaşların üzücü haberleriyle de üzüntü duyuyoruz.
Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve kucaklarımızı boş bırakmaz. En kısa zamanda hayırlısıyla tabii ki, sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip etsin
merabalar arkadaşlarr..size danışmak istedimm şeyler varrr umarımm yardımlarınızı esirgemizsinizz benden çünkü desteğe çok ihtiyacım varrinsan bu tarzz şeyleri herkesle payşamıyor..tüpp bebekk ne kadar zamanda karar vermeliyiz sizce.daha doğrusu şöle anlatayım 9 aydır bebişş istiyoum olmayınca doktora gittik sperm problemi çıktı hareketli sperm 0 dı sonraa ilaç kullanmaya başladık son yaptımız teste ileri harekeyli %5 yerinde %10 geri haeketli %5 olmuş sayıda 6 milyon mofolojide 5 bende görünürde bi soun yok ama detaylı muayene etmedi doktor bir hormon tahlili yaptı oda sorun yok dedi..şimdi sorum şu tedaviye başlayalıııı 2 ay oldu ama eşim tutturdu nisanda marta tüp bebek yaptıralım demeyee.. ama ben kararsızım ve tüpp bebek konusun da 0 bilgiye sahibimmmm
cnm daha çooook var.hemen test günü gelse ya:)....mersin tüp bebek merkezndeym.
cnm doktoruna sordunmuki yada kan testi falan yaptınmı?
EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr
Herkese Merhabalar...
Ben Tup bebek tedavisine iki hafta once basladim. 4 yillik evliyim iki yildir bebek sahibi olmak istiyorduk.. 32 yasindayim.. bu ilk denemem.Puregon ve orgalutran kullaniyorum. Az once hastaneden geldim su anda gorulen folikul sayis 18 doktorumdan telefon bekliyorum. Yumurta toplama tarihini bildirecek... Umarim bu folikullerinin icinde saglam yumurta vardir... Rabbim herkesin gonlune gore versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?